Atrodo dar nesate užsiregistravęs mūsų bendruomenės. Norėdami užsiregistruoti, spauskite čia ...

Global Oneness Community          
Automatinis vertimas atliktas Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Išskirtinis Bendrijos > Global Išskirtinis Pagrindinis > Mano mėgstamiausia praktika!
Registruotis Dienoraščiai Straipsniai Nuotraukos Vaizdo Gėrybės DUK Vartotojai Šiandien Žinutės Ieškoti Šiandien Žinutės Pažymėti forumus kaip skaitytus Pokalbių Kambarys

Mano mėgstamiausia praktika! Kokia yra jūsų mėgstamiausia praktika dvasingumą, asmeninio tobulėjimo, sveikatos ar tiesiog tampa subalansuotas? Pasidalinkite su mumis! »Pradėkite čia!

Greita Naujienos
Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi! Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti: Forum Home, Socialines grupes, Dienoraščiai, Straipsniai, Nuotraukos, Vaizdo, Video Search, Kontaktai, DUK , Statistika. Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!

Pastaba: Šis skelbimas nėra rodomas registruoti nariai

Žymos
Temos: Holistic Health, Vidinė plėtros, Asmeninis vystymasis, Dvasinio augimo, Dvasinės praktikos, Dvasinės praktikos, Spiritual ritualai
Video: Holistic Health ,Vidinė plėtros ,Asmeninis vystymasis ,Dvasinio augimo ,Dvasinės praktikos ,Dvasinės praktikos ,Spiritual ritualai ,

Reply

LinkBack Temos įrankiai Display Modes
Old 03-11-2009, 03:49   #10 (Permalink)
Naujosios valstybės
Legionierius
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Marina's Avatar

Activity Longevity
0/20 9/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Vieta: Sao Paulo
Padėkojo 7 kartus per 6 Žinutės
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Re: Start here! - Mano mėgstamiausia praktika!

Mano mėgstamiausia praktika šokių psycodelic Trance muzika. kai IM dance floor ... tik šokiais ... bandau išvalyti protą ir leiskite muziką kalbėti per mano kūną. kai jiems šiuo tuščia galiu sukurti.

į lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
Šis vartotojas Says Dėkojame Marina Už šią naudingą Post:
Momometa (04-27-2009)
Old 03-11-2009, 11:59   #11 (Permalink)
Valstybės
Pretorionas
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Ačiū: 755
Padėkojo 1.232 Times 650 Žinutės
James is on a distinguished road

Citata:
Originally Posted by Marina View Post
Mano mėgstamiausia praktika šokių psycodelic Trance muzika. kai IM dance floor ... tik šokiais ... bandau išvalyti protą ir leiskite muziką kalbėti per mano kūną. kai jiems šiuo tuščia galiu sukurti.

į lak'ech
I study of Shaman būdus ir praktiką, kai jų tradicijas ir šokių eiti į kaip valstybės trance yra įprasta, kad jie padaryti.
Aš niekada, o aš naudoju perkusininkai CD pasiekti šią būseną. Ji turi būti didelis laisvai save šiuo būdu ir tik šokių!
James
James está offline   Reply With Quote
Old 03-11-2009, 02:09   #12 (Permalink)
Naujosios valstybės
Legionierius
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7

Marina's Avatar

Activity Longevity
0/20 9/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Vieta: Sao Paulo
Padėkojo 7 kartus per 6 Žinutės
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Citata:
Originally Posted by James View Post
I study of Shaman būdus ir praktiką, kai jų tradicijas ir šokių eiti į kaip valstybės trance yra įprasta, kad jie padaryti.
Aš niekada, o aš naudoju perkusininkai CD pasiekti šią būseną. Ji turi būti didelis laisvai save šiuo būdu ir tik šokių!
James
Aš praktiškai trance ir dance in trance šalies ar festivalyje, o kai vadinamas šis peržengia "modernu" šamano ritualas būdas, nes jo pobūdžio taip pat tiesa, kad šamano ritualas trancendes. Su būgnai, enteogenai ir grupės.

Įžanga Čia yra apie tai, kas atsitiko šių Partys nuorodą.

Be Lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
Šis vartotojas Says Dėkojame Marina Už šią naudingą Post:
James (03-25-2009)
Old 03-25-2009, 11:38   #13 (Permalink)
Valstybės
Pretorionas
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Ačiū: 755
Padėkojo 1.232 Times 650 Žinutės
James is on a distinguished road

Citata:
Originally Posted by Marina View Post
Čia yra apie tai, kas atsitiko šių Partys nuorodą.

Įžanga Be Lak'ech

Aš atsiprašau už mano atsakymas vėlavimą ir ačiū Marina. Gavome šeimos aplinkybių, kurios reikalaujama 200% savo laiko.
Ačiū už nuorodą ir mano palaiminimų jums.
05-26-2009, 04:23
James
James está offline   Reply With Quote
Old Mano mėgstamiausia praktika klausytis solfeggio tonai su meditacinę muziką. Manau Laiminga mintis dažniai labai terapinis pareikšti savo visa yra į harmoniją. Aš juos į savo kompiuterį taip pat kaip mano ipod, kad aš galiu klausytis, o aš daryti kitus dalykus. Jie man jaustis labai Mellow   #14 (Permalink)
Valstybės
Legionierius
Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10

Spiritraiser's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss44
Vieta: Neenah, WI
Blog Entries: 3
Ačiū: 17
56 padėkojo Times 27 Žinutės
Spiritraiser is on a distinguished road

06-27-2009, 02:17
Spiritraiser está offline   Reply With Quote
Old Padėkojo 40 kartų per 26 Žinutės   #15 (Permalink)
Valstybės
Valstybės
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 4/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Vieta: Los Andželas
Blog Entries: 1
Ačiū: 41
Sakyčiau Joga yra neabejotinai mėgstamiausia. I pastaruosius metus patyrė žemesnės juosmens skausmas. Joga padeda tempimo mūsų viskas ir išlaikyti skausmas away.
Phoenixflame is on a distinguished road

Žinoma, mano magick praktika chaosas. Jos buvo asmeninė kelionė nelabai turintys daug aplink, kurie tikrai praktikos Advanced lygį. Mano močiutė buvo mano vadovas ir mentorius. Daugelis žmonių mano, chaosas yra nauja, bet daug Mystics naudoti šią magick forma tam tikra prasme. Aš žinau, mano šeima jau daugelį kartų. 07-03-2009, 11:45
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old Aš taip pat į šokių su gera muzika, bet aš verčiau būtų žaisti pasakė muzikos. : P   #16 (Permalink)
Naujosios valstybės
Legionierius
Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1

Blackstone01's Avatar

Activity Longevity
0/20 4/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Ačiū: 0
Re: Dvasingumas: 2012, Future of mankind, Mayan Calendar Dooms Day
Blackstone01 is on a distinguished road

Aš labai į žaidimą ir išeiti į beveik kaip meditacija Trance kaip muzika teka sau ir kitiems man žaisti. Pamečiau kartą tokia patirtimi dažniau nei aš galiu įdėti į žodžius.

07-04-2009, 05:07

Namaste
Blackstone01 está offline   Reply With Quote
Old Ei Modifikacijos - Aš parašiau Forumų porą šio pokalbio, tačiau kol kas jos neatrodo   #17 (Permalink)
Super valstybės
Moderatorius
Points: 14,626, Level: 83Points: 14,626, Level: 83Points: 14,626, Level: 83
Activity: 94%Activity: 94%Activity: 94%

Essence's Avatar

Activity Longevity
9/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1162
Vieta: Deep East Texas
Blog Entries: 3
Ačiū: 1.296
Padėkojo 1.226 Times 668 Žinutės
Essence is on a distinguished road

Citata:
Originally Posted by sankarao View Post
Tačiau net ir taip, man e-mail pranešimus, kad yra atsakymų į temą

Aš nesuprantu, kodėl vienas gavo Posted bet ne kitiems. Sorry to bother everyone.

Laikyti bando ir tikiuosi jūsų parašėte problemų buvo pasirūpinta. Aš atsiųsti jums PM atsakymą į jūsų klausimą anksčiau šiandien. Did you get it? Hope viskas veikia jums dabar.
Sveikinimai Michael,
07-14-2009, 04:58

Meilė, šviesos ir Blessings,

Namaste

Esmė
Essence está offline   Reply With Quote
Old Maniau bus naudojamas šiam įrašui įtraukti save su šia bendruomene, nes manau, sužinoti apie vienas kito praktika yra geras būdas sužinoti apie vienas kito.   #18 (Permalink)
Naujosios valstybės
Legionierius
Points: 17, Level: 1Points: 17, Level: 1Points: 17, Level: 1

Michael03230's Avatar

Activity Longevity
0/20 4/20
Today Posts
0/0 ssssssss2
Ačiū: 0
Re: Dvasingumas: 2012, Future of mankind, Mayan Calendar Dooms Day
Michael03230 is on a distinguished road

Aš praktikuojančių meditacijos, nes man buvo 17 ir aš taip pat esu jogos mokytojas. Taigi, joga ir meditacija yra labai svarbi man. Dvasingumas gali būti neįprasta kartais, bet geros fizinės jogos praktika neleidžia man pakilti. Ir meditacijos laikosi mane prijungtas prie pasaulio po mano mažai savęs, kad aš negaunu visų Pochłonięty baimės, abejonių, manijas ir kitas apriboti dalykų.

Aš taip pat labai vertinu praktiką ir ritualus, kad susisiekti su elementinė jėgas ir gamtos galia, kuri padeda nukreipti mus ir gydo. Aš truputį ugnies ceremonija (Agnis Hotra) mano kieme vakar vakare. Shamanic praktika padės mums patekti į gamtos galią daryti mums dešinėje kelio.

Kuris iki įdomus klausimas - Ar pastebėjote, kaip dinamiškos ir besikeičiančios gamtos yra? Tik saugokis savo langą. Vadinamosios dvasinės praktikos, kurios tampa standi, dogmatized ir niekada besikeičiančios yra, kad priešingai. Jos apriboja laisvę, ir pas mane, dvasingumas apie laisvę, apie žymiausius be mūsų savarankiškai sukurtos ribas. We don't need sistemų ar veiksmų, kad pridėti daugiau sienas už mus.

Manau, kad tradicinės dominuoja vyrai religijos ir dvasinės praktikos, siekiama susisteminti ir rigidify (jei tai žodis) dvasingumas, siekiant išlaikyti tam tikri kontrolės jausmas ... iš baimės. Moteriškas aspektas, manau, yra labiau atviras ir priimti pokyčius ir jaučia leisti dvasios dinamiškumą turi būti, nes ji yra svarbi. Mes visi turime suburti mūsų sielos vyriškas aspektas galios ir išspręsti su dinamiškos moterys. Tikiuosi, kad ištirti ir dalintis būdų tai padaryti čia!

Po 2 Vartotojai Pasakykite Dėkojame Michael03230 Už šią naudingą Post:
Michael03230 está offline   Reply With Quote
(07-20-2009),
James (07-19-2009) Phoenixflame 
Reply

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Start Here! Įvadas į sapnas Jonas1 Dream pasidalijimo 90 10-22-2009 07:16
Start Here! Įvadas Carl Johan Calleman, Mayan Calendar & 2.012 Jonas1 Mayan Calendar & 2.012 21 10-20-2009 04:07
Pradėkite čia: vadovas bendro ką jūs norite daryti su forumu Jonas1 Support & Suggestions 7 12-11-2008 06:36
Pradėkite čia: Kas yra vienybę, Išskirtinis judėjimai Išskirtinis Blessing (deeksha) ir tt? Jonas1 Konkretūs klausimai 22 11-06-2008 07:58

Žymos
Holistic Health, Vidinė plėtros, Asmeninis vystymasis, Dvasinio augimo, Dvasinės praktikos, Dvasinės praktikos, Spiritual ritualai
Holistic Health ,Vidinė plėtros ,Asmeninis vystymasis ,Dvasinio augimo ,Dvasinės praktikos ,Dvasinės praktikos ,Spiritual ritualai ,

Temos įrankiai
Display Modes

Siunčiamos Taisyklės
Tu negali kurti naujas temas
Tu negali rašyti atsakymus
Tu negali pašto priedai
Tu negali redaguoti savo žinutes

BB kodas yra Ant
Horoskopai yra Ant
[IMG] kodas Ant
HTML kodas Išjungta
Trackback yra Ant