|
|
|
|||||||
| Registruotis | Dienoraščiai | Straipsniai | Nuotraukos | Vaizdo | Gėrybės | DUK | Vartotojai | Šiandien Žinutės | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Pokalbių Kambarys |
| Mano mėgstamiausia praktika! Kokia yra jūsų mėgstamiausia praktika dvasingumą, asmeninio tobulėjimo, sveikatos ar tiesiog tampa subalansuotas? Pasidalinkite su mumis! »Pradėkite čia! |
| Greita Naujienos |
| Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi!
Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti:
Forum Home,
Socialines grupes,
Dienoraščiai,
Straipsniai,
Nuotraukos,
Vaizdo,
Video Search,
Kontaktai,
DUK ,
Statistika.
Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!
|
![]() |
|
|
LinkBack | Temos įrankiai | Display Modes |
|
|
#10 (Permalink) | ||
|
Naujosios valstybės
Legionierius
|
Re: Start here! - Mano mėgstamiausia praktika!Mano mėgstamiausia praktika šokių psycodelic Trance muzika. kai IM dance floor ... tik šokiais ... bandau išvalyti protą ir leiskite muziką kalbėti per mano kūną. kai jiems šiuo tuščia galiu sukurti.
į lak'ech |
||
|
|
|
| Šis vartotojas Says Dėkojame Marina Už šią naudingą Post: | Momometa (04-27-2009) |
|
|
#11 (Permalink) | |||
|
Valstybės
Pretorionas
|
Re: Start here! - Mano mėgstamiausia praktika!Citata:
Aš niekada, o aš naudoju perkusininkai CD pasiekti šią būseną. Ji turi būti didelis laisvai save šiuo būdu ir tik šokių! James |
|||
|
|
|
|
|
#12 (Permalink) | |||
|
Naujosios valstybės
Legionierius
|
Įžanga Čia yra apie tai, kas atsitiko šių Partys nuorodą. Be Lak'ech |
|||
|
|
|
| Šis vartotojas Says Dėkojame Marina Už šią naudingą Post: | James (03-25-2009) |
|
|
#13 (Permalink) | |||
|
Valstybės
Pretorionas
|
05-26-2009, 04:23 James |
|||
|
|
|
|
|
#14 (Permalink) | ||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Start here! - Mano mėgstamiausia praktika!06-27-2009, 02:17
![]() |
||
|
|
|
|
|
#15 (Permalink) | ||||||||||
|
Valstybės
Valstybės
Vieta: Los Andželas
Blog Entries: 1
Ačiū: 41
Sakyčiau Joga yra neabejotinai mėgstamiausia. I pastaruosius metus patyrė žemesnės juosmens skausmas. Joga padeda tempimo mūsų viskas ir išlaikyti skausmas away.
![]() |
Re: Start here! - Mano mėgstamiausia praktika!Žinoma, mano magick praktika chaosas. Jos buvo asmeninė kelionė nelabai turintys daug aplink, kurie tikrai praktikos Advanced lygį. Mano močiutė buvo mano vadovas ir mentorius. Daugelis žmonių mano, chaosas yra nauja, bet daug Mystics naudoti šią magick forma tam tikra prasme. Aš žinau, mano šeima jau daugelį kartų.
07-03-2009, 11:45 ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||
|
|
|
|
|
#16 (Permalink) | ||
|
Naujosios valstybės
Legionierius
|
Re: Start here! - Mano mėgstamiausia praktika!Aš labai į žaidimą ir išeiti į beveik kaip meditacija Trance kaip muzika teka sau ir kitiems man žaisti. Pamečiau kartą tokia patirtimi dažniau nei aš galiu įdėti į žodžius.
07-04-2009, 05:07 Namaste |
||
|
|
|
|
|
#17 (Permalink) | |||
|
Super valstybės
Moderatorius
|
07-14-2009, 04:58 Meilė, šviesos ir Blessings, Namaste Esmė |
|||
|
|
|
|
|
#18 (Permalink) | ||
|
Naujosios valstybės
Legionierius
|
Re: Start here! - Mano mėgstamiausia praktika!Aš praktikuojančių meditacijos, nes man buvo 17 ir aš taip pat esu jogos mokytojas. Taigi, joga ir meditacija yra labai svarbi man. Dvasingumas gali būti neįprasta kartais, bet geros fizinės jogos praktika neleidžia man pakilti. Ir meditacijos laikosi mane prijungtas prie pasaulio po mano mažai savęs, kad aš negaunu visų Pochłonięty baimės, abejonių, manijas ir kitas apriboti dalykų.
Aš taip pat labai vertinu praktiką ir ritualus, kad susisiekti su elementinė jėgas ir gamtos galia, kuri padeda nukreipti mus ir gydo. Aš truputį ugnies ceremonija (Agnis Hotra) mano kieme vakar vakare. Shamanic praktika padės mums patekti į gamtos galią daryti mums dešinėje kelio. Kuris iki įdomus klausimas - Ar pastebėjote, kaip dinamiškos ir besikeičiančios gamtos yra? Tik saugokis savo langą. Vadinamosios dvasinės praktikos, kurios tampa standi, dogmatized ir niekada besikeičiančios yra, kad priešingai. Jos apriboja laisvę, ir pas mane, dvasingumas apie laisvę, apie žymiausius be mūsų savarankiškai sukurtos ribas. We don't need sistemų ar veiksmų, kad pridėti daugiau sienas už mus. Manau, kad tradicinės dominuoja vyrai religijos ir dvasinės praktikos, siekiama susisteminti ir rigidify (jei tai žodis) dvasingumas, siekiant išlaikyti tam tikri kontrolės jausmas ... iš baimės. Moteriškas aspektas, manau, yra labiau atviras ir priimti pokyčius ir jaučia leisti dvasios dinamiškumą turi būti, nes ji yra svarbi. Mes visi turime suburti mūsų sielos vyriškas aspektas galios ir išspręsti su dinamiškos moterys. Tikiuosi, kad ištirti ir dalintis būdų tai padaryti čia! Po 2 Vartotojai Pasakykite Dėkojame Michael03230 Už šią naudingą Post: |
||
|
|
|
| (07-20-2009), | James (07-19-2009) Phoenixflame |
![]() |
Panašios Temos
|
||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Start Here! Įvadas į sapnas | Jonas1 | Dream pasidalijimo | 90 | 10-22-2009 07:16 |
| Start Here! Įvadas Carl Johan Calleman, Mayan Calendar & 2.012 | Jonas1 | Mayan Calendar & 2.012 | 21 | 10-20-2009 04:07 |
| Pradėkite čia: vadovas bendro ką jūs norite daryti su forumu | Jonas1 | Support & Suggestions | 7 | 12-11-2008 06:36 |
| Pradėkite čia: Kas yra vienybę, Išskirtinis judėjimai Išskirtinis Blessing (deeksha) ir tt? | Jonas1 | Konkretūs klausimai | 22 | 11-06-2008 07:58 |
| Temos įrankiai | |
| Display Modes | |
|
|