|
|
|
|||||||
| הרשמה | בלוגים | מאמרים | תמונות | Videos | Goodies | שאלות נפוצות | חברים | ההודעות של היום | חיפוש | ההודעות של היום | סמן פורומים כנקראו | ערוץ |
| אימון האהוב עלי! מהו אימון המועדפים שלך עבור רוחניות, התפתחות אישית, בריאות או פשוט להיות מאוזנים? לשתף אותנו! »התחל כאן! |
| מהיר חדשות |
| ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה!
גלובל האחדות קהילה היא מקום לשיתוף של מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם:
דף הבית של הפורום,
קבוצות חברתיות,
בלוגים,
מאמרים,
תמונות,
Videos,
Video Search,
צור קשר,
שאלות נפוצות ,
סטטיסטיקה.
תיהני ולהרגיש באמת בברכה לקהילה!
|
| תגיות |
![]() |
|
|
LinkBack | כלי פתיל | מצבי תצוגה |
|
|
#10 (Permalink) | ||
|
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
|
Re: התחל כאן! - בפועל האהוב שלי!אימון האהוב עלי הוא לרקוד מוזיקת טראנס psycodelic. כאשר im ב רחבת הריקודים ... פשוט לרקוד ... אני מנסה לרוקן את דעתי ולתת למוזיקה לדבר דרך הגוף שלי. וכאשר im ב הריק הזה אני יכול ליצור.
ב lak'ech |
||
|
|
|
| להלן User says תודה מרינה על ההודעה המועילה הזאת: |
Momometa (04-27-2009)
|
|
|
#11 (Permalink) | |||
|
חבר
חבר בכיר
|
Re: התחל כאן! - בפועל האהוב שלי!ציטוט:
לעולם לא הייתי, אני במקום להשתמש בתקליטור תיפוף להגיע למצב הזה. זה חייב להיות גדול כדי לשחרר את עצמך בדרך זו רק לרקוד! ג 'יימס |
|||
|
|
|
|
|
#12 (Permalink) | |||
|
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
|
מבוא הנה קישור על מה happend באותם partys. בשנת Lak'ech |
|||
|
|
|
| להלן User says תודה מרינה על ההודעה המועילה הזאת: |
ג 'יימס (03-26-2009)
|
|
|
#13 (Permalink) | |||
|
חבר
חבר בכיר
|
תודה על הקישור ואת הברכות שלי אליך. ג 'יימס |
|||
|
|
|
|
|
#14 (Permalink) | ||||||||||
|
חבר
ג 'וניור חבר
ראשית, גם אני, אני חדשה בפורום, ועל כך אני מודה היקום עצמי ליצירת רשת של מוחות רוחני כדי לסייע בפיתוח האבולוציונית של המוח כל.
רשומות בלוג: 3
מילה בפני עצמה מכילה שום דבר עד מאזין המילה בוחר להקצות משהו. אלוהים האמיתי הוא דבר חסר שם זה, תמיד היה, ותמיד יהיה. זה לי, זה אתה, זה כל הדברים -
המשתמש קיבל 57 תודות ב 28 הודעות
|
Re: התחל כאן! - בפועל האהוב שלי!אימון האהוב עלי הוא מקשיב solfeggio בטונים עם מוסיקה מדיטטיבי. אני מוצא את תדירויות גלי המוח מאוד טיפולית להביא כולו שלי להיות להרמוניה. יש לי אותם על המחשב שלי, כמו גם iPod שלי כך שאני יכול להקשיב בזמן שאני עושה דברים אחרים. הם גורמים לי להרגיש מאוד רך
![]() |
||||||||||
|
|
|
|
|
#15 (Permalink) | ||
|
חבר
חבר
|
Re: התחל כאן! - בפועל האהוב שלי!הייתי אומר יוגה היא האהובים מובהק. אני בעבר האחרונות סבלה מכאב מותני נמוך. יוגה עוזרת למתוח הכל שלנו ולשמור על הכאב.
כמובן בפועל Magick שלי הוא כאוס. היה מסעה האישי לא ממש אחרי רבים ברחבי שמתרגלים באמת ברמה מתקדמת. סבתא שלי היה מדריך ומורה שלי. רוב האנשים חושבים כאוס הוא חדש אבל מיסטיקה רבים להשתמש בטופס זה של Magick במובן מסוים. אני מכיר את המשפחה שלי כבר דורות רבים. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#16 (Permalink) | ||
|
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
|
Re: התחל כאן! - בפועל האהוב שלי!אני גם תוך כדי ריקוד מוסיקה גדולה, אבל אני מעדיף לשחק שנאמר המוסיקה. : P
אני מאוד לתוך המשחק נכנס כמעט כמו בטראנס כמו במדיטציה המוסיקה זורם עצמי והאחרים אני משחק. איבדתי זמן לחוויות כאלה לעתים קרובות יותר מאשר אני יכול לשים את המילים. נמסטה |
||
|
|
|
|
|
#17 (Permalink) | |||
|
סופר חבר
מנחה
|
תמשיך לנסות ובתקווה בעיות הפרסום שלך צריך טופל. שלחתי לך PM היום בתגובה לשאלה שלך קודם לכן. תפסת את זה? הופ הכל עובד לך עכשיו. אהבה, אור וברכה, נמסטה תמצית |
|||
|
|
|
|
|
#18 (Permalink) | ||
|
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
|
Re: התחל כאן! - בפועל האהוב שלי!חשבתי להשתמש פירסום להציג את עצמי לקהילה הזאת, כמו שאני חושב ללמוד על אחד אחר של אימון היא דרך טובה ללמוד על אחת אחרת.
הייתי מתרגל מדיטציה מאז שהייתי 17 ואני גם מורה ליוגה. אז יוגה ומדיטציה הם מאוד חשובים לי. רוחניות יכולה להיות מרגש לפעמים, אבל נוהג טוב היוגה מחזיקה אותי פיזית לקרקע. ומדיטציה שמשאיר אותי מחובר העולם שמעבר העצמי הקטן שלי כך שאני לא מבין כל עטוף פחדים, ספקות, אובססיות, ועל דברים אחרים מגבילים. אני גם מעריך מאוד את שיטות העבודה ואת הטקסים כי מגע עם כוחות היסודות ואת כוחו של הטבע כדי להנחות אותנו לרפא. עשיתי טקס אש קטנה (Agni Hotra) בחצר שלי אתמול בלילה. נוהלי שמאנית לעזור לנו ברז לשלטון של הטבע לשים אותנו על הדרך הנכונה. אשר מעלה נקודה מעניינת - יש לך ציין עד כמה דינמית מתמיד הטבע משתנה? רק מסתכל מהחלון שלך. מה שנקרא מנהגים רוחניים כי מתקשח, dogmatized ואף פעם לא משתנים, הם ההפך של זה. הם להגביל את חופש, ולא לי, רוחניות היא על חופש, על Breaking Free העצמית שלנו נוצר גבולות. אנחנו לא צריכים מערכות או פרקטיקות להוסיף גבולות יותר עבורנו. אני מאמין כי גבר המסורתית הנשלטת הדתות ושיטות רוחניות ביקשו codify ו rigidify (אם זה מילה) ברוחניות על מנת לשמור על מידה מסוימת של שליטה ... מתוך פחד. ההיבט הנשי, אני חושב, הוא יותר פתוח לקבל את השינוי, ואת החושים את החשיבות של לאפשר את הדינמיות של הרוח כדי להיות כפי שהוא. כולנו צריכים להביא יחד העצמי שלנו ההיבט הגברי של הכוח לפתור עם נשי דינמי. אני מקווה לחקור דרכים לשתף לעשות את זה כאן! |
||
|
|
|
| להלן 2 משתמשים אמרו תודה ל Michael03230 על ההודעה המועילה הזאת: |
ג 'יימס (07-20-2009),
Phoenixflame (07-19-2009)
|
![]() |
האשכולות דומים
|
||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| התחל כאן! מבוא פשר החלומות | Jonas1 | שיתוף חלום | 95 | אתמול 08:19 |
| התחל כאן! מבוא קארל יוהאן Calleman, לוח השנה של המאיה & 2012 | Jonas1 | לוח השנה של המאיה & 2012 | 24 | 11-23-2009 01:33 |
| התחל כאן: מדריך דברים משותפים שאתה רוצה לעשות בפורום | Jonas1 | תמיכה והצעות | 8 | 11-10-2009 06:39 |
| התחל כאן: מה הוא האחדות, האחדות התנועה, ברכת האחדות (deeksha) וכו '? | Jonas1 | שאלות ספציפיות | 22 | 11-06-2008 08:58 |
| כלי פתיל | |
| מצבי תצוגה | |
|
|