Úgy tűnik, még nem regisztrált közösségünk. A regisztráláshoz kattintson ide ...

Global Oneness Community          
Automata által készített fordítások Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globális Közösség Egység > Globális Egység Main > A kedvenc gyakorlatban!
Nyilvántartásban Blogokat Cikkekben Photos Video Bónuszok Kérdések Memberlist Mai hozzászólások Keres Mai hozzászólások Kijelölés Fórumokat olvasottnak Chat szoba

A kedvenc gyakorlatban! Mi a kedvenc gyakorlat szellemiség, a személyes fejlődés, az egészségügy, vagy csak egyre kiegyensúlyozottabb? Oszd meg velünk! »Start here!

Rövid News
Üdvözöljük a Globális Egység világában! Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek: Fórum kezdőlap, Társadalmi csoportok, Blogokat, Cikkekben, Photos, Video, Video Search, Érdeklődjön, Kérdések , Statisztikák. Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!

Megjegyzés: Ez a hirdetés nem jelenik meg a regisztrált tagoknak

Címkéket
Témák: Holistic Health , Belső Fejlesztési , Personal Development , Lelki fejlődés , Lelki gyakorlat , Lelki gyakorlatok , Spirituális szertartások
Videó: Holistic Health , Belső Fejlesztési , Personal Development , Lelki fejlődés , Lelki gyakorlat , Lelki gyakorlatok , Spirituális szertartások ,

Reply

LinkBack Thread Tools Megjelenítési módok
Old 03-11-2009, 04:49   #10 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Helyszín: Sao Paulo
Köszönet: 1
7 köszönetet mondott Times in 6 Posts
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Talk mindent ki a rendszer úgy működik, mint egy igézet. Ahogy beszél az összes negativitás az imént jön ömlött ki, és így nincs esély, hogy káros hatással van a belső énje. Aztán ha már megvan az összes ki nem talál egy ok arra, hog

kedvenc gyakorlat táncolni psycodelic trance zene. m-ban, amikor a táncparketten ... csak táncol ... megpróbálok üres elmém, és hagyja, hogy a zene beszél át a testemet. és amikor im e semmis i hozhatnak létre.

A lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
A következő felhasználó Says Thank You For Ez a Marina Hasznos Post:
Momometa (04-27-2009)
Old 03-11-2009, 12:59   #11 (permalink)
Tagjának
Senior Member
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Köszönet: 755
1.242 megköszönte Times-ban 652 Hozzászólások
James is on a distinguished road

Talk mindent ki a rendszer úgy működik, mint egy igézet. Ahogy beszél az összes negativitás az imént jön ömlött ki, és így nincs esély, hogy káros hatással van a belső énje. Aztán ha már megvan az összes ki nem talál egy ok arra, hog

Idézet:
Originally Posted by : Marina View Post
kedvenc gyakorlat táncolni psycodelic trance zene. m-ban, amikor a táncparketten ... csak táncol ... megpróbálok üres elmém, és hagyja, hogy a zene beszél át a testemet. és amikor im e semmis i hozhatnak létre.

A lak'ech
Én azon módok tanulmányozása a sámán és a gyakorlat egy részét a hagyományt, és táncolni menni révületbe szerű állapot egy bevett gyakorlat, hogy igen.
Soha nem is, inkább használok dobolás CD elérni ezt az állapotot. Meg kell nagy szabad magad, hogy így és csak tánc!
Jakab
James está offline   Reply With Quote
Old 03-11-2009, 03:09   #12 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Helyszín: Sao Paulo
Köszönet: 1
7 köszönetet mondott Times in 6 Posts
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Idézet:
Originally Posted by Jakab View Post
Én azon módok tanulmányozása a sámán és a gyakorlat egy részét a hagyományt, és táncolni menni révületbe szerű állapot egy bevett gyakorlat, hogy igen.
Soha nem is, inkább használok dobolás CD elérni ezt az állapotot. Meg kell nagy szabad magad, hogy így és csak tánc!
Jakab
Én gyakorlatban trance és tánc transzban fél vagy fesztivál, és néhányan így a transzcendentális a "modern" sámán szertartás, mert a fajta, ugyanúgy, ahogy egy igazság sámán szertartás trancendes. A dobok, entheogens és egy csoport.

Bevezetésének Itt egy link arról, hogy mi happend e Partys.

In Lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
A következő felhasználó Says Thank You For Ez a Marina Hasznos Post:
Jakab (03-26-2009)
Old 03-26-2009, 12:38   #13 (permalink)
Tagjának
Senior Member
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Köszönet: 755
1.242 megköszönte Times-ban 652 Hozzászólások
James is on a distinguished road

Idézet:
Originally Posted by : Marina View Post
Én gyakorlatban trance és tánc transzban fél vagy fesztivál, és néhányan így a transzcendentális a "modern" sámán szertartás, mert a fajta, ugyanúgy, ahogy egy igazság sámán szertartás trancendes. A dobok, entheogens és egy csoport.

Bevezetésének Itt egy link arról, hogy mi happend e Partys.

In Lak'ech
Nagyon sajnálom a késedelmes válaszom és köszönöm Marina. Több mint egy családi vészhelyzet, amely az előírt 200%-a korunkat.
Köszönöm a linket és az én áldások Önnek.
Jakab
James está offline   Reply With Quote
Old 05-26-2009, 05:23   #14 (permalink)
Tagjának
Junior Member
Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10

Spiritraiser's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss44
Helyszín: Neenah, WI
Blog Entries: 3
Köszönet: 17
57 köszönetet mondott Times 28 Hozzászólások
Spiritraiser is on a distinguished road

A kedvenc gyakorlat hallgat solfeggio hangok a meditatív zene. Találom meg a agyhullám frekvencián nagyon terápiás fűződő én egész lénye a harmóniát. Megvannak a számítógépen, valamint az én ipod így tudok hallgatni, míg én más dolog. Ők érzem magam nagyon lágy
Spiritraiser está offline   Reply With Quote
Old 06-27-2009, 03:17   #15 (permalink)
Tagjának
Tagjának
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Helyszín: Los Angeles
Blog Entries: 1
Köszönet: 41
41 köszönetet mondott Times 26 Hozzászólások
Phoenixflame is on a distinguished road

Azt mondanám, jóga határozott kedvenc. Én a közelmúltban szenvedett az alacsonyabb lumbális fájdalom. Jóga segít nyúlik meg mindent, és tartsa távol a fájdalmat. Természetesen az én Magick gyakorlat káosz. A volt egy személyes utazás nem igazán sok, amelyek körül, akik valóban gyakorlatok magas szintjét. A nagymamám volt az útmutató és mentora. A legtöbb ember úgy gondolja, káosz van új, de sokan misztikusok használja ezt az űrlapot a Magick bizonyos értelemben. Tudom, hogy a család nemzedékeken keresztül.
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old 07-04-2009, 12:45   #16 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1

Blackstone01's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Köszönet: 0
Megköszönte 2 Times in 1 Post
Blackstone01 is on a distinguished road

Én is figyelembe táncolnak nagy zene, de én inkább azt mondta, hogy zenét játszik. : P

Én nagyon sokat játszik, és megy szinte transzba, mint a meditáció, mint a zene áramlik át magam, és a többiek én játszani. Elvesztettem időben ilyen tapasztalatokat gyakrabban tudom rakni a szavakat.

Namaste
Blackstone01 está offline   Reply With Quote
Old 07-04-2009, 06:07   #17 (permalink)
Super Member
Moderátori
Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85
Activity: 43%Activity: 43%Activity: 43%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200
Helyszín: Deep East Texas
Blog Entries: 3
1.307 megköszönte Times-ban 703 Hozzászólások
Essence is on a distinguished road

Idézet:
Originally Posted by Michael323 View Post
Hé Mods - Én írtam egy pár hozzászólás ezen szálra szűkíthető, de ezek nem jelennek meg

De még így is kapok e-mail értesítést, hogy vannak válaszok a fonalat

Nem értem, miért van ez, de nem hirdették meg a többiek. Elnézést a zavarásért mindenkinek.
Üdvözlettel Michael,
Próbálkozz és remélhetőleg a munkaajánlattal valami probléma volt elintézve. Küldtem neked egy PM válaszolva a kérdésére korábbi ma. Did you get it? Hope everything is dolgozik most.

Love, Light and Blessings,

Namaste

Lényegében
Essence está offline   Reply With Quote
Old 07-14-2009, 05:58   #18 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 17, Level: 1Points: 17, Level: 1Points: 17, Level: 1

Michael03230's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss2
Köszönet: 0
Megköszönte 2 Times in 1 Post
Michael03230 is on a distinguished road

Azt hittem, hogy felhasználja ezt a hozzászólást hogy bemutatkozzam, hogy ez a közösség, ahogy én gondolom, ismerkedés egymással gyakorlata van egy jó módja annak, hogy megismerhetik egymást.

Már gyakorló meditációs mivel én voltam 17 és én is egy jóga tanár. Tehát a jóga és a meditáció nagyon fontos nekem. Spiritualitás üdítő lehet néha, de egy jó fizikai jóga gyakorlatot tart, földelt. És a meditáció tart, csatlakozik a Világ túl az én kis önálló, hogy nem értem csomagolva a félelmek, kétségek, rögeszmék és más korlátozó dolog.

Én is nagyra értékelem gyakorlatok és rituálék, hogy vegye fel a kapcsolatot az elemi erők és a természet ereje, hogy segítsen nekünk útmutató és gyógyítani. ÉN tett egy kis tüzet szertartás (Agni Hotra) a saját udvarán tegnap este. Shamanic gyakorlatok segítenek bennünket megcsapolni a természet ereje, hogy fel minket a helyes út.

Amely felveti egy érdekes pont - már megfigyelhette, hogy a dinamikus és állandóan változó jellege is? Csak nézz ki az ablakot. Úgynevezett szellemi gyakorlatok válnak merev, dogmatized és soha nem változó nem ellentétes az említett. Korlátozzák szabadságát, és nekem, spiritualitás a szabadságról szól, arról törés mentes saját magunk által létrehozott határokat. Nem kell rendszerek és gyakorlatok add tovább határok számunkra.

Úgy gondolom, hogy a férfiak által uralt hagyományos vallások és spirituális gyakorlatok arra törekedtek, hogy kodifikálni és rigidify (ha ezt a szót) spiritualitás fenntartása érdekében bizonyos értelemben az irányítás ... ki a félelem. A női szempont, azt hiszem, inkább nyitott és elfogadó a változás, és érzi a jelentőségét, hogy a dinamizmus jegyében, hogy ahogy van. Mindannyiunknak szüksége van, hogy összehozza a mi lényünket a férfias aspektusa a hatalom és megoldják a dinamikus nőies. Remélem, hogy tárja fel és osztozik módon teheti meg itt!
Michael03230 está offline   Reply With Quote
A következő 2 Users Say Thank You For Michael03230, hogy ez hasznos Post:
Jakab (07-20-2009), Phoenixflame (07-19-2009)
Reply