|
|
|
|||||||
| Nyilvántartásban | Blogokat | Cikkekben | Photos | Video | Bónuszok | Kérdések | Memberlist | Mai hozzászólások | Keres | Mai hozzászólások | Kijelölés Fórumokat olvasottnak | Chat szoba |
| A kedvenc gyakorlatban! Mi a kedvenc gyakorlat szellemiség, a személyes fejlődés, az egészségügy, vagy csak egyre kiegyensúlyozottabb? Oszd meg velünk! »Start here! |
| Rövid News |
| Üdvözöljük a Globális Egység világában!
Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek:
Fórum kezdőlap,
Társadalmi csoportok,
Blogokat,
Cikkekben,
Photos,
Video,
Video Search,
Érdeklődjön,
Kérdések ,
Statisztikák.
Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!
|
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Megjelenítési módok |
|
|
#10 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Talk mindent ki a rendszer úgy működik, mint egy igézet. Ahogy beszél az összes negativitás az imént jön ömlött ki, és így nincs esély, hogy káros hatással van a belső énje. Aztán ha már megvan az összes ki nem talál egy ok arra, hogkedvenc gyakorlat táncolni psycodelic trance zene. m-ban, amikor a táncparketten ... csak táncol ... megpróbálok üres elmém, és hagyja, hogy a zene beszél át a testemet. és amikor im e semmis i hozhatnak létre.
A lak'ech |
||
|
|
|
| A következő felhasználó Says Thank You For Ez a Marina Hasznos Post: |
Momometa (04-27-2009)
|
|
|
#11 (permalink) | |||
|
Tagjának
Senior Member
|
Talk mindent ki a rendszer úgy működik, mint egy igézet. Ahogy beszél az összes negativitás az imént jön ömlött ki, és így nincs esély, hogy káros hatással van a belső énje. Aztán ha már megvan az összes ki nem talál egy ok arra, hogIdézet:
Soha nem is, inkább használok dobolás CD elérni ezt az állapotot. Meg kell nagy szabad magad, hogy így és csak tánc! Jakab |
|||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |||
|
New Member
Junior Member
|
Talk mindent ki a rendszer úgy működik, mint egy igézet. Ahogy beszél az összes negativitás az imént jön ömlött ki, és így nincs esély, hogy káros hatással van a belső énje. Aztán ha már megvan az összes ki nem talál egy ok arra, hogIdézet:
Bevezetésének Itt egy link arról, hogy mi happend e Partys. In Lak'ech |
|||
|
|
|
| A következő felhasználó Says Thank You For Ez a Marina Hasznos Post: |
Jakab (03-26-2009)
|
|
|
#13 (permalink) | |||
|
Tagjának
Senior Member
|
Köszönöm a linket és az én áldások Önnek. Jakab |
|||
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Talk mindent ki a rendszer úgy működik, mint egy igézet. Ahogy beszél az összes negativitás az imént jön ömlött ki, és így nincs esély, hogy káros hatással van a belső énje. Aztán ha már megvan az összes ki nem talál egy ok arra, hogA kedvenc gyakorlat hallgat solfeggio hangok a meditatív zene. Találom meg a agyhullám frekvencián nagyon terápiás fűződő én egész lénye a harmóniát. Megvannak a számítógépen, valamint az én ipod így tudok hallgatni, míg én más dolog. Ők érzem magam nagyon lágy
![]() |
||
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | ||
|
Tagjának
Tagjának
|
Talk mindent ki a rendszer úgy működik, mint egy igézet. Ahogy beszél az összes negativitás az imént jön ömlött ki, és így nincs esély, hogy káros hatással van a belső énje. Aztán ha már megvan az összes ki nem talál egy ok arra, hogAzt mondanám, jóga határozott kedvenc. Én a közelmúltban szenvedett az alacsonyabb lumbális fájdalom. Jóga segít nyúlik meg mindent, és tartsa távol a fájdalmat.
Természetesen az én Magick gyakorlat káosz. A volt egy személyes utazás nem igazán sok, amelyek körül, akik valóban gyakorlatok magas szintjét. A nagymamám volt az útmutató és mentora. A legtöbb ember úgy gondolja, káosz van új, de sokan misztikusok használja ezt az űrlapot a Magick bizonyos értelemben. Tudom, hogy a család nemzedékeken keresztül. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Talk mindent ki a rendszer úgy működik, mint egy igézet. Ahogy beszél az összes negativitás az imént jön ömlött ki, és így nincs esély, hogy káros hatással van a belső énje. Aztán ha már megvan az összes ki nem talál egy ok arra, hogÉn is figyelembe táncolnak nagy zene, de én inkább azt mondta, hogy zenét játszik. : P
Én nagyon sokat játszik, és megy szinte transzba, mint a meditáció, mint a zene áramlik át magam, és a többiek én játszani. Elvesztettem időben ilyen tapasztalatokat gyakrabban tudom rakni a szavakat. Namaste |
||
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | |||||||||||
|
Super Member
Moderátori
Helyszín: Deep East Texas
Blog Entries: 3
1.307 megköszönte Times-ban 703 Hozzászólások
|
Próbálkozz és remélhetőleg a munkaajánlattal valami probléma volt elintézve. Küldtem neked egy PM válaszolva a kérdésére korábbi ma. Did you get it? Hope everything is dolgozik most. Love, Light and Blessings, Namaste Lényegében |
|||||||||||
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Talk mindent ki a rendszer úgy működik, mint egy igézet. Ahogy beszél az összes negativitás az imént jön ömlött ki, és így nincs esély, hogy káros hatással van a belső énje. Aztán ha már megvan az összes ki nem talál egy ok arra, hogAzt hittem, hogy felhasználja ezt a hozzászólást hogy bemutatkozzam, hogy ez a közösség, ahogy én gondolom, ismerkedés egymással gyakorlata van egy jó módja annak, hogy megismerhetik egymást.
Már gyakorló meditációs mivel én voltam 17 és én is egy jóga tanár. Tehát a jóga és a meditáció nagyon fontos nekem. Spiritualitás üdítő lehet néha, de egy jó fizikai jóga gyakorlatot tart, földelt. És a meditáció tart, csatlakozik a Világ túl az én kis önálló, hogy nem értem csomagolva a félelmek, kétségek, rögeszmék és más korlátozó dolog. Én is nagyra értékelem gyakorlatok és rituálék, hogy vegye fel a kapcsolatot az elemi erők és a természet ereje, hogy segítsen nekünk útmutató és gyógyítani. ÉN tett egy kis tüzet szertartás (Agni Hotra) a saját udvarán tegnap este. Shamanic gyakorlatok segítenek bennünket megcsapolni a természet ereje, hogy fel minket a helyes út. Amely felveti egy érdekes pont - már megfigyelhette, hogy a dinamikus és állandóan változó jellege is? Csak nézz ki az ablakot. Úgynevezett szellemi gyakorlatok válnak merev, dogmatized és soha nem változó nem ellentétes az említett. Korlátozzák szabadságát, és nekem, spiritualitás a szabadságról szól, arról törés mentes saját magunk által létrehozott határokat. Nem kell rendszerek és gyakorlatok add tovább határok számunkra. Úgy gondolom, hogy a férfiak által uralt hagyományos vallások és spirituális gyakorlatok arra törekedtek, hogy kodifikálni és rigidify (ha ezt a szót) spiritualitás fenntartása érdekében bizonyos értelemben az irányítás ... ki a félelem. A női szempont, azt hiszem, inkább nyitott és elfogadó a változás, és érzi a jelentőségét, hogy a dinamizmus jegyében, hogy ahogy van. Mindannyiunknak szüksége van, hogy összehozza a mi lényünket a férfias aspektusa a hatalom és megoldják a dinamikus nőies. Remélem, hogy tárja fel és osztozik módon teheti meg itt! |
||
|
|
|
| A következő 2 Users Say Thank You For Michael03230, hogy ez hasznos Post: |
Jakab (07-20-2009),
Phoenixflame (07-19-2009)
|
![]() |