|
|
|
|||||||
| Register | Blogovi | Članci | Fotografije | Videos | Goodies | FAQ | Članstvo | Today's Posts | Pretraživanje | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Moja omiljena praksa! Koja je Vaša omiljena praksa za duhovnošću, osobnog razvoja, zdravlja ili samo postaje uravnotežen? Podijelite ga s nama! »Start Here! |
| Quick News |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa:
Forum Home,
Social Groups,
Blogovi,
Članci,
Fotografije,
Videos,
Video Search,
Kontaktirajte nas,
FAQ ,
Statistiku.
Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!
|
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#10 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Start ovdje! - Moja omiljena praksa!moja omiljena praksa je da se ples psycodelic trance glazbu. kad im na plesnom podiju ... samo ples ... ja pokušati prazna moje srce i neka glazba govoriti kroz moje tijelo. i kada im u ovu prazninu ja mogu stvoriti.
u lak'ech |
||
|
|
|
| Nakon User Says Thank You to Marina Za Ovaj Koristan Post: |
Momometa (04-27-2009)
|
|
|
#11 (permalink) | |||
|
Member
Senior Member
|
Re: Start ovdje! - Moja omiljena praksa!Quote:
Nikad nisam, umjesto toga sam koristiti bubnjanje CD-a do ovog stanja. To mora biti velika da se besplatno na taj način i samo ples! James |
|||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |||
|
New Member
Junior Member
|
Uvod ovdje je link o tome što dogoditi u tim Partys. In Lak'ech |
|||
|
|
|
| Nakon User Says Thank You to Marina Za Ovaj Koristan Post: |
James (03-26-2009)
|
|
|
#13 (permalink) | |||
|
Member
Senior Member
|
Hvala za link i moj blagoslov na vas. James |
|||
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | ||
|
Member
Junior Member
|
Re: Start ovdje! - Moja omiljena praksa!Moj ljubimac je praksa slušanja tonova solfeggio uz meditativnu glazbu. JA nađi prema moždanih valova frekvencije vrlo terapeutski u dovođenju cijelo moje biće u sklad. Ja ih imati na svom računalu, kao i moj ipod, tako da mogu slušati dok radim druge stvari. Oni čine da se osjećam jako zreo
![]() |
||
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | ||
|
Member
Member
|
Re: Start ovdje! - Moja omiljena praksa!Rekao bih da je Yoga određen ljubimac. I u nedavnoj prošlosti su patili od niže lumbalna bol. Joga pomaže protežu sve naše boli i držati podalje.
Naravno, moja praksa je Chaos Magick. Njegova je osobni put neće stvarno ima mnogo oko koje se doista praksa na napredan nivo. Moja baka je bio moj vodič i učitelj. Većina ljudi misli Kaos je nova, ali mnogi Mistici koristite ovaj oblik Magick, u nekom smislu. Znam da moja obitelj je za mnoge generacije. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Start ovdje! - Moja omiljena praksa!Ja sam također na ples da dobra glazba, ali ja bih radije da je igranje glazba. : P
Ja sam jako puno na igranje i odlaska u gotovo kao meditacija trans kao glazba teče kroz mene i ja igrati sa drugima. Ja sam izgubila vrijeme na takva iskustva češće nego što ja mogu staviti u riječi. Namaste |
||
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | |||
|
Super Član
Moderator
|
Pokušavajte i nadamo se tvoj postavljanje problemi su uzeti briga za. Poslao sam ti PM u odgovor na svoje pitanje ranije danas. Jeste li ga dobiti? Nadam se sve radi za tebe sada. Ljubav, Svjetlo i Blagoslovi, Namaste Essence |
|||
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Start ovdje! - Moja omiljena praksa!Sam mislio JA će iskoristiti ovaj post da se predstavim u ovoj zajednici, kao što mislim da učenje o jedni drugima praksa je dobar način da se upoznaju jedni druge.
Ja sam bio prakticiraju meditaciju jer sam imao 17 i ja sam isto joga učitelja. Na taj način joga i meditacija su za mene vrlo važno. Duhovnost može biti stimulišući na vrijeme, ali je dobra fizička yoga prakse uspomena mene osnovana. A meditacija uspomena mene spojeni na svijetu moje malo izvan sebe tako da JA dont 'dobiti sve zavrsio u strahova, sumnji, opsesijama, ograničavanja i ostale stvari. Također sam vrlo mnogo cijenimo prakse i rituali koji se u kontaktu s elementarne snage i snagu prirode da nam pomognu u vodič i izliječiti. Ja sam malo vatre ceremonija (Agni Hotra) u mom dvorištu sinoć. Šamanska praksa nam pomoći da taknite u snagu prirode da nas stavi na pravom putu. Koja dovodi do Zanimljivost - jeste li primijetio kako je dinamičan i stalno mijenja priroda? Dovoljno je pogledati svoj prozor. Takozvane duhovne prakse koje postaju krute, dogmatized i nikad ne mijenja su suprotno od toga. Oni ograničavaju slobodu, i za mene, duhovnost je o slobodi, o lomljenju bez naš self-created granice. We don't need sustava ili praksi da dodate više granice za nas. Ja vjerujem da muško-dominiraju tradicionalne religije i duhovne prakse su tražili da šifrirati i rigidify (ako to je riječ) duhovnosti, kako bi se održavati neki osjećaj kontrole ... iz straha. Ženski aspekt, mislim, više je otvorena i prihvaćanje promjena, i osjetila važnost omogućavanja dinamizam duha da bude kao što je to. Mi svi trebamo okupiti u našu sebe muški aspekt snage i riješiti sa dinamičnim ženstveno. Nadam se da ću istražiti i udio načina da to učinite ovdje! |
||
|
|
|
| Nakon 2 Users Say Thank You to Michael03230 Za Ovaj Koristan Post: |
James (07-20-2009),
Phoenixflame (07-19-2009)
|
![]() |