Čini se da još niste registrirani naše zajednice. Za registraciju kliknite ovdje ...

Global Oneness Community          
Automatsko Prijevodi made by Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Community > Global Oneness Main > Moja omiljena praksa!
Register Blogovi Članci Fotografije Videos Goodies FAQ Članstvo Today's Posts Pretraživanje Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Moja omiljena praksa! Koja je Vaša omiljena praksa za duhovnošću, osobnog razvoja, zdravlja ili samo postaje uravnotežen? Podijelite ga s nama! »Start Here!

Quick News
Welcome to the Global Oneness Community! Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa: Forum Home, Social Groups, Blogovi, Članci, Fotografije, Videos, Video Search, Kontaktirajte nas, FAQ , Statistiku. Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!

Napomena: Ovaj oglas se neće prikazati za registrirane članove

Tags
Threads: Holističko zdravlje , Unutarnji razvoj , Osobni razvoj , Spiritual Growth , Duhovna praksa , Spiritual Practices , Spiritual Rituals
Videos: Holističko zdravlje , Unutarnji razvoj , Osobni razvoj , Spiritual Growth , Duhovna praksa , Spiritual Practices , Spiritual Rituals ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-11-2009, 04:49   #10 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Pohvaljen 7 Puta u 6 Postova
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Re: Start ovdje! - Moja omiljena praksa!

moja omiljena praksa je da se ples psycodelic trance glazbu. kad im na plesnom podiju ... samo ples ... ja pokušati prazna moje srce i neka glazba govoriti kroz moje tijelo. i kada im u ovu prazninu ja mogu stvoriti.

u lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
Nakon User Says Thank You to Marina Za Ovaj Koristan Post:
Momometa (04-27-2009)
Old 03-11-2009, 12:59 PM   #11 (permalink)
Member
Senior Member
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Thanked 1.242 Puta u 652 Postova
James is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Marina View Post
moja omiljena praksa je da se ples psycodelic trance glazbu. kad im na plesnom podiju ... samo ples ... ja pokušati prazna moje srce i neka glazba govoriti kroz moje tijelo. i kada im u ovu prazninu ja mogu stvoriti.

u lak'ech
Studiram načine Šaman i prakse nekih od svoje tradicije i plesati ići u trans kao stanje je uobičajena praksa da oni ne.
Nikad nisam, umjesto toga sam koristiti bubnjanje CD-a do ovog stanja. To mora biti velika da se besplatno na taj način i samo ples!
James
James está offline   Reply With Quote
Old 03-11-2009, 03:09   #12 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Pohvaljen 7 Puta u 6 Postova
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Quote:
Originally Posted by James View Post
Studiram načine Šaman i prakse nekih od svoje tradicije i plesati ići u trans kao stanje je uobičajena praksa da oni ne.
Nikad nisam, umjesto toga sam koristiti bubnjanje CD-a do ovog stanja. To mora biti velika da se besplatno na taj način i samo ples!
James
I praksa trance i ples u transu stranci ili festivala, a neki nazivaju ovaj način nadilazi "moderne" šaman ritual, jer njegov oblik isti način na koji istina šaman ritual trancendes. S bubnjevima, entheogens i grupa.

Uvod ovdje je link o tome što dogoditi u tim Partys.

In Lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
Nakon User Says Thank You to Marina Za Ovaj Koristan Post:
James (03-26-2009)
Old 03-26-2009, 12:38   #13 (permalink)
Member
Senior Member
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Thanked 1.242 Puta u 652 Postova
James is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Marina View Post
I praksa trance i ples u transu stranci ili festivala, a neki nazivaju ovaj način nadilazi "moderne" šaman ritual, jer njegov oblik isti način na koji istina šaman ritual trancendes. S bubnjevima, entheogens i grupa.

Uvod ovdje je link o tome što dogoditi u tim Partys.

In Lak'ech
Žao mi je za kašnjenje u mom odgovoru i hvala marinu. Mi smo imali obitelj hitnu koja je potrebna 200% našeg vremena.
Hvala za link i moj blagoslov na vas.
James
James está offline   Reply With Quote
Old 05-26-2009, 05:23   #14 (permalink)
Member
Junior Member
Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10

Spiritraiser's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss44
Blog Entries: 3
Pohvaljen 56 Puta u 27 Postova
Pohvaljen 57 Puta u 28 Postova
Spiritraiser is on a distinguished road

Moj ljubimac je praksa slušanja tonova solfeggio uz meditativnu glazbu. JA nađi prema moždanih valova frekvencije vrlo terapeutski u dovođenju cijelo moje biće u sklad. Ja ih imati na svom računalu, kao i moj ipod, tako da mogu slušati dok radim druge stvari. Oni čine da se osjećam jako zreo
Spiritraiser está offline   Reply With Quote
Old 06-27-2009, 03:17   #15 (permalink)
Member
Member
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Blog Entries: 1
Pohvaljen 41 Puta u 26 Postova
Phoenixflame is on a distinguished road

Rekao bih da je Yoga određen ljubimac. I u nedavnoj prošlosti su patili od niže lumbalna bol. Joga pomaže protežu sve naše boli i držati podalje. Naravno, moja praksa je Chaos Magick. Njegova je osobni put neće stvarno ima mnogo oko koje se doista praksa na napredan nivo. Moja baka je bio moj vodič i učitelj. Većina ljudi misli Kaos je nova, ali mnogi Mistici koristite ovaj oblik Magick, u nekom smislu. Znam da moja obitelj je za mnoge generacije.
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old 07-04-2009, 12:45   #16 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1

Blackstone01's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Pohvaljen 2 puta u 1 post
Blackstone01 is on a distinguished road

Ja sam također na ples da dobra glazba, ali ja bih radije da je igranje glazba. : P

Ja sam jako puno na igranje i odlaska u gotovo kao meditacija trans kao glazba teče kroz mene i ja igrati sa drugima. Ja sam izgubila vrijeme na takva iskustva češće nego što ja mogu staviti u riječi.

Namaste
Blackstone01 está offline   Reply With Quote
Old 07-04-2009, 06:07   #17 (permalink)
Super Član
Moderator
Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85Points: 15,275, Level: 85
Activity: 43%Activity: 43%Activity: 43%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1200
Blog Entries: 3
Thanked 1.306 Puta u 703 Postova
Essence is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by Michael323 View Post
Hej Mods - Ja sam napisao par postova to this thread, ali oni se ne pojavljuju

Ali čak i tako, ja dobiti na e-mail promjene koje postoje odgovori na konac

Ja ne razumijem zašto je dobio pošta ovaj, ali ne i drugima. Žalostan to gnjaviti svima.
Jeste li dobiti tvoj postavljanje problem riješen?
Pokušavajte i nadamo se tvoj postavljanje problemi su uzeti briga za. Poslao sam ti PM u odgovor na svoje pitanje ranije danas. Jeste li ga dobiti? Nadam se sve radi za tebe sada.

Ljubav, Svjetlo i Blagoslovi,

Namaste

Essence
Essence está offline   Reply With Quote
Old 07-14-2009, 05:58   #18 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 17, Level: 1Points: 17, Level: 1Points: 17, Level: 1

Michael03230's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss2
Pohvaljen 2 puta u 1 post
Michael03230 is on a distinguished road

Sam mislio JA će iskoristiti ovaj post da se predstavim u ovoj zajednici, kao što mislim da učenje o jedni drugima praksa je dobar način da se upoznaju jedni druge.

Ja sam bio prakticiraju meditaciju jer sam imao 17 i ja sam isto joga učitelja. Na taj način joga i meditacija su za mene vrlo važno. Duhovnost može biti stimulišući na vrijeme, ali je dobra fizička yoga prakse uspomena mene osnovana. A meditacija uspomena mene spojeni na svijetu moje malo izvan sebe tako da JA dont 'dobiti sve zavrsio u strahova, sumnji, opsesijama, ograničavanja i ostale stvari.

Također sam vrlo mnogo cijenimo prakse i rituali koji se u kontaktu s elementarne snage i snagu prirode da nam pomognu u vodič i izliječiti. Ja sam malo vatre ceremonija (Agni Hotra) u mom dvorištu sinoć. Šamanska praksa nam pomoći da taknite u snagu prirode da nas stavi na pravom putu.

Koja dovodi do Zanimljivost - jeste li primijetio kako je dinamičan i stalno mijenja priroda? Dovoljno je pogledati svoj prozor. Takozvane duhovne prakse koje postaju krute, dogmatized i nikad ne mijenja su suprotno od toga. Oni ograničavaju slobodu, i za mene, duhovnost je o slobodi, o lomljenju bez naš self-created granice. We don't need sustava ili praksi da dodate više granice za nas.

Ja vjerujem da muško-dominiraju tradicionalne religije i duhovne prakse su tražili da šifrirati i rigidify (ako to je riječ) duhovnosti, kako bi se održavati neki osjećaj kontrole ... iz straha. Ženski aspekt, mislim, više je otvorena i prihvaćanje promjena, i osjetila važnost omogućavanja dinamizam duha da bude kao što je to. Mi svi trebamo okupiti u našu sebe muški aspekt snage i riješiti sa dinamičnim ženstveno. Nadam se da ću istražiti i udio načina da to učinite ovdje!
Michael03230 está offline   Reply With Quote
Nakon 2 Users Say Thank You to Michael03230 Za Ovaj Koristan Post:
James (07-20-2009), Phoenixflame (07-19-2009)
Reply