به نظر می رسد شما در انجمن ما نیستید. لطفا برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید...

Global Oneness Community          
ترجمه های خودکار ساخته شده توسط گوگل:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   جامعه جهانی یگانگی > اصلی صفحه اصلی جهانی یگانگی > تمرین های مورد علاقه ام!
ثبت نام بلاگ ها مقالات عکس فیلم کننده موضوعات پرسش و پاسخ لیست اعضا امروز پست جستجو امروز پست علامت بفرم خوانده شده اتاق گپ

تمرین های مورد علاقه ام! تمرین های مورد علاقه خود را برای معنویت چیست ، توسعه فردی ، بهداشت و یا تنها شدن و متعادل کننده؟ تقسیم آن با ما! »شروع کنید!

اخبار شرکت
خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی! جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما تنها نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبعضی از لینک های با شروع : صفحه نخست انجمن ها، گروه های اجتماعی، بلاگ ها، مقالات، عکس، فیلم، کلیپ های جستجو، تماس با ما، پرسش و پاسخ ، آمار. آیا احساس لذت و واقعا به جامعه ، استقبال!

توجه : این تبلیغ برای اعضای ثبت نام نشان داده نمی شود

برچسب ها
موضوعات : سلامتی درمانی جامع گرا ، توسعه درونی ، رشد شخصی ، رشد معنوی ، تمرین معنوی ، روشهای عملی و عرفانی ، مراسم مذهبی و عرفانی
فیلم : سلامتی درمانی جامع گرا ، توسعه درونی ، رشد شخصی ، رشد معنوی ، تمرین معنوی ، روشهای عملی و عرفانی ، مراسم مذهبی و عرفانی ،

Reply

LinkBack ابزارهای موضوع حالت نمایش
Old 03-11-2009 ، 04:49   #10 (permalink)
عضو جدید
کاربر جدید
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
تشکر شده 7 بار در 6 پست
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

پاسخ : شروع کنید! -- تمرین های مورد علاقه من!

تمرین های مورد علاقه من این است که موسیقی رقص ترنس psycodelic. هنگامی که در طبقه im... رقص فقط رقص... من سعی می کنم برای خالی کردن ذهن من و اجازه بحث موسیقی را از طریق بدن من. و هنگامی که من در این im باطل می توانید ایجاد کنید.

در lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
پس شما نمی توانید به مارینا برای این پست سودمند :
Momometa (04-27-2009)
Old 03-11-2009 ، 12:59   #11 (permalink)
عضو
عضو ارشد
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
تشکر شده 1،242 بار در 652 پست
James is on a distinguished road

نقل قول :
نوشته اصلی ارسال شده توسط مارینا View Post
تمرین های مورد علاقه من این است که موسیقی رقص ترنس psycodelic. هنگامی که در طبقه im... رقص فقط رقص... من سعی می کنم برای خالی کردن ذهن من و اجازه بحث موسیقی را از طریق بدن من. و هنگامی که من در این im باطل می توانید ایجاد کنید.

در lak'ech
من مطالعه راههای Shaman و عمل به برخی از سنت خود را و رقص را به خلسه مانند دولت به روش معمول است که آنها انجام شده است.
من هرگز ، من به جای استفاده از یک سی دی ضربت زنی برای رسیدن به این دولت است. باید بزرگ خود را در آن راه آزاد و تنها رقص!
جیمز
James está offline   Reply With Quote
Old 03-11-2009 ، 03:09   #12 (permalink)
عضو جدید
کاربر جدید
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
تشکر شده 7 بار در 6 پست
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

نقل قول :
نوشته اصلی ارسال شده توسط جیمز View Post
من مطالعه راههای Shaman و عمل به برخی از سنت خود را و رقص را به خلسه مانند دولت به روش معمول است که آنها انجام شده است.
من هرگز ، من به جای استفاده از یک سی دی ضربت زنی برای رسیدن به این دولت است. باید بزرگ خود را در آن راه آزاد و تنها رقص!
جیمز
من بیخودی تمرین و رقص در حزب خود بیخودی و یا جشنواره ، و برخی به نام این روش از ماورای "مدرن" آیین shaman ، چرا که در نوع خود از همان روشی که در حقیقت shaman trancendes مراسم. با درامز ، entheogens و گروه.

مقدمه در اینجا یک لینک در مورد آنچه در آن جای partys.

در Lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
پس شما نمی توانید به مارینا برای این پست سودمند :
جیمز (03-26-2009)
Old 03-26-2009 ، 12:38   #13 (permalink)
عضو
عضو ارشد
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
تشکر شده 1،242 بار در 652 پست
James is on a distinguished road

نقل قول :
نوشته اصلی ارسال شده توسط مارینا View Post
من بیخودی تمرین و رقص در حزب خود بیخودی و یا جشنواره ، و برخی به نام این روش از ماورای "مدرن" آیین shaman ، چرا که در نوع خود از همان روشی که در حقیقت shaman trancendes مراسم. با درامز ، entheogens و گروه.

مقدمه در اینجا یک لینک در مورد آنچه در آن جای partys.

در Lak'ech
من را برای تاخیر در پاسخ پوزش می طلبیم من هستم و تشکر از شما مارینا. در حال حاضر به حال خانواده های اضطراری مورد نیاز است که 200 ٪ از زمان ما است.
از شما به خاطر پیوند و نعمت من به شما خواهد شد.
جیمز
James está offline   Reply With Quote
Old 05-26-2009 ، 05:23   #14 (permalink)
عضو
کاربر جدید
Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10

Spiritraiser's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss44
نوشته های بلاگ : 3
تشکر شده 57 بار در 28 پست
Spiritraiser is on a distinguished road

تمرین های مورد علاقه ام است گوش دادن به موسیقی با نت خوانی تن خیالی. پیدا کنم فرکانس بسیار brainwave درمانی در آوردن من تمام می شود به هارمونی. من آنها را بر روی کامپیوتر من و همچنین آی پاد من تا می توانم گوش دادن در حالی که من انجام کارهای دیگر. آنها را به من احساس بسیار خوش طعم
Spiritraiser está offline   Reply With Quote
Old 06-27-2009 ، 03:17   #15 (permalink)
عضو
عضو
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
نوشته های بلاگ : 1
تشکر شده 41 بار در 26 پست
Phoenixflame is on a distinguished road

من می گویند یوگا مورد علاقه قطعی است. من در گذشته های اخیر از درد پایین کمر رنج می برد. یوگا کمک می کند تا کشش همه چیز ما و درد دور نگه دارید. البته عمل من Magick هرج و مرج است. آن شده است سفر شخصی واقعا داشتن بسیاری از اطراف که واقعا عملی در سطح پیشرفته میباشد. مادر بزرگ من در محضر استاد و راهنمای من بود. اکثر مردم فکر می کنم جدید هرج و مرج است ، اما بسیاری از عرفا استفاده از این فرم از magick از بعضی جهات. من می دانم خانواده من است برای نسل های بسیاری.
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old 07-04-2009 ، 12:45   #16 (permalink)
عضو جدید
کاربر جدید
Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1

Blackstone01's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
تشکر شده 2 بار در 1 پست
Blackstone01 is on a distinguished road

من هم به رقص با موسیقی بزرگ است ، اما من می خواهم و نه می شود گفت : پخش موسیقی است. : P

من خیلی به بازی و رفتن به خلسه ، تقریبا مانند مراقبه به عنوان جریان موسیقی را از طریق خودم و دیگران با من بازی کند. من راهم را گم وقت در تجربه را بیشتر از من می توانم به کلمات می شود.

Namaste
Blackstone01 está offline   Reply With Quote
Old 07-04-2009 ، 06:07   #17 (permalink)
مدیر ویژه انجمن
ناظر
Points: 15,360, Level: 85Points: 15,360, Level: 85Points: 15,360, Level: 85
Activity: 53%Activity: 53%Activity: 53%

Essence's Avatar

Activity Longevity
7/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1206
نوشته های بلاگ : 3
تشکر شده 1،317 بار در 707 پست
Essence is on a distinguished road

نقل قول :
نوشته اصلی ارسال شده توسط Michael323 View Post
Hey Mods -- I've چند پست در این موضوع نوشته شده است اما به نظر می رسد نیست

اما حتی پس ، من نامه اطلاعیه ها پست الکترونیکی که در پاسخ به این موضوع وجود دارد

متوجه نمی شوم چرا این یکی نوشته شده ای ندارد ، اما دیگران است. پوزش می طلبیم را به زحمت دادن به همه.
سلام مایکل ،
نگه دارید و سعی امیدوارم مشکلات متاسفیم ، اما شما گرفته شده اند مراقبت از. من برای شما فرستاده PM امروز در پاسخ به سوال خود را پیش از آن. آیا آن را کسب می کنید؟ امید همه چیز در حال کار را برای شما در حال حاضر.

عشق ، نور و Blessings ،

Namaste

اسانس
Essence está offline   Reply With Quote
Old 07-14-2009 ، 05:58   #18 (permalink)
عضو جدید
کاربر جدید
Points: 17, Level: 1Points: 17, Level: 1Points: 17, Level: 1

Michael03230's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss2
تشکر شده 2 بار در 1 پست
Michael03230 is on a distinguished road

با خودم فکر کردم من این پست را به معرفی خودم را به این جامعه استفاده کنید ، به عنوان یادگیری در مورد من فکر می کنم یک نوع عمل دیگری است که راه خوبی برای یادگیری در مورد یکدیگر است.

من تمرین مراقبه از آنجایی که من 17 بود و من نیز یک معلم یوگا. بنابراین یوگا و مراقبه برای من بسیار مهم است. معنویت می تواند در زمان های هیجان انگیز باشد ، ولی خوب تمرین های فیزیکی یوگا من پایه محکم نگه می دارد. و مراقبه نگه می دارد من کمی فراتر از من خود را به جهان متصل شده به طوری که من می نه همه آنها تا پیچیده را در ترس ، شک و تردید ، وسواس ها ، محدود کردن و دیگر چیزها می شود.

من هم بسیار قدردانی اعمال و مراسم مذهبی است که ما در تماس باشید و با نیروهای عنصری از قدرت طبیعت برای کمک به راهنمای ما و التیام یابند. من از یک مراسم آتش کمی (Agni Hotra) در حیاط من بود شب گذشته. شیوه های Shamanic ما کمک می کند به ماهیت قدرت از شیر آب به ما در راه راست قرار داده است.

که به ارمغان می آورد تا نکته جالب -- مشاهده شد که چگونه شما را پویا و همیشه طبیعت تغییر است؟ درست بیرون پنجره نگاه کنید. شیوه های به اصطلاح معنوی که سفت ، dogmatized و بی تغییر هستند که مخالف. محدود کردن آزادی آنها ، و به من ، معنویت است درباره آزادی ، درباره شکستن آزاد از خود ما مرزهای شد. ما از سیستم یا روش ها است که بیشتر برای اضافه کردن مرزهای ما نیاز ندارد.

من معتقدم که سنتی مردسالار مذاهب و شیوه های معنوی را به دنبال رمزی کردن و rigidify (در صورتی که یک کلمه) معنویت را در جهت حفظ بعضی از احساس کنترل... از ترس. جنبه های زنانه ، من فکر می کنم ، بیشتر از دیگر باز شده و پذیرش تغییر و حواس پنج گانه اجازه می دهد از اهمیت پویایی از روح می شود تا از آن شده است. همه ما لازم است را با هم در ما selves جنبه مردانه از قدرت و حل و فصل را با زنانه پویا. من امیدوارم که اکتشاف و روش سهم برای انجام این کار در اینجا!
Michael03230 está offline   Reply With Quote
تعداد 2 کاربر از شما تشکر بگو به Michael03230 برای این پست سودمند :
جیمز (07-20-2009) ، Phoenixflame (07-19-2009)
Reply

تاپیک های مشابه
موضوع نویسنده موضوع تالار گفتگو پاسخها آخرین ارسال
شروع کنید! مقدمه ای بر رویای تفسیر Jonas1 به اشتراک گذاری رویایی 98 دیروز 06:44
شروع کنید! آشنایی با کارل یوهان Calleman ، تولیدی صنعتی مایان فولاد تقویم و یدلایمخیرات 2012 Jonas1 تولیدی صنعتی مایان فولاد تقویم و یدلایمخیرات 2012 24 11-23-2009 01:33
شروع اینجا هستید : راهنمای چیزهای مشترک می خواهید در کار در فروم Jonas1 پشتیبانی و پیشنهادات 8 11-10-2009 06:39
شروع اینجا هستید : یگانگی ، یگانگی جنبش ، یگانگی برکت (deeksha) و غیره چیست؟ Jonas1 سوالات خاص 22 11-06-2008 08:58

برچسب ها
سلامتی درمانی جامع گرا ، توسعه درونی ، رشد شخصی ، رشد معنوی ، تمرین معنوی ، روشهای عملی و عرفانی ، مراسم مذهبی و عرفانی
سلامتی درمانی جامع گرا ، توسعه درونی ، رشد شخصی ، رشد معنوی ، تمرین معنوی ، روشهای عملی و عرفانی ، مراسم مذهبی و عرفانی ،

ابزارهای موضوع
حالت نمایش

قوانین ارسال
شما ممکن است ارسال موضوع جدید
شما ممکن است پست پاسخ ها
شما ممکن است ارسال فایل پیوست
شما ممکن است ویرایش پست های خود را

کد فعال است در
شکلک ها هستند در
[IMG] فعال است در
کد اچ است خاموش
Trackbacks هستند در
Pingbacks هستند در
Refbacks هستند در

یافتن همه پست های. زمان هم اکنون : 04:14.

با تشکر از ان ال - er شما می توانید لذت ببرید ترجمه های درخواست شده اتوماتیک
شده توسط انجمن ® نسخه 3.8.1
کپی رایت © 2000 -- 2009 ، Jelsoft موسسات Ltd.
موتورهای جستجو بهینه سازی شده توسط میباشد 3.1.0
آگهی توسط مدیریت RedTyger
غیر فعال با یادآوری Mished.co.uk
Google