|
|
|
|||||||
| ثبت نام | بلاگ ها | مقالات | عکس | فیلم | کننده موضوعات | پرسش و پاسخ | لیست اعضا | امروز پست | جستجو | امروز پست | علامت بفرم خوانده شده | اتاق گپ |
| تمرین های مورد علاقه ام! تمرین های مورد علاقه خود را برای معنویت چیست ، توسعه فردی ، بهداشت و یا تنها شدن و متعادل کننده؟ تقسیم آن با ما! »شروع کنید! |
| اخبار شرکت |
| خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی!
جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما تنها نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبعضی از لینک های با شروع :
صفحه نخست انجمن ها،
گروه های اجتماعی،
بلاگ ها،
مقالات،
عکس،
فیلم،
کلیپ های جستجو،
تماس با ما،
پرسش و پاسخ ،
آمار.
آیا احساس لذت و واقعا به جامعه ، استقبال!
|
| برچسب ها |
![]() |
|
|
LinkBack | ابزارهای موضوع | حالت نمایش |
|
|
#10 (permalink) | ||
|
عضو جدید
کاربر جدید
|
پاسخ : شروع کنید! -- تمرین های مورد علاقه من!تمرین های مورد علاقه من این است که موسیقی رقص ترنس psycodelic. هنگامی که در طبقه im... رقص فقط رقص... من سعی می کنم برای خالی کردن ذهن من و اجازه بحث موسیقی را از طریق بدن من. و هنگامی که من در این im باطل می توانید ایجاد کنید.
در lak'ech |
||
|
|
|
| پس شما نمی توانید به مارینا برای این پست سودمند : |
Momometa (04-27-2009)
|
|
|
#11 (permalink) | |||
|
عضو
عضو ارشد
|
پاسخ : شروع کنید! -- تمرین های مورد علاقه من!نقل قول :
من هرگز ، من به جای استفاده از یک سی دی ضربت زنی برای رسیدن به این دولت است. باید بزرگ خود را در آن راه آزاد و تنها رقص! جیمز |
|||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |||
|
عضو جدید
کاربر جدید
|
مقدمه در اینجا یک لینک در مورد آنچه در آن جای partys. در Lak'ech |
|||
|
|
|
| پس شما نمی توانید به مارینا برای این پست سودمند : |
جیمز (03-26-2009)
|
|
|
#13 (permalink) | |||
|
عضو
عضو ارشد
|
از شما به خاطر پیوند و نعمت من به شما خواهد شد. جیمز |
|||
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | ||
|
عضو
کاربر جدید
|
پاسخ : شروع کنید! -- تمرین های مورد علاقه من!تمرین های مورد علاقه ام است گوش دادن به موسیقی با نت خوانی تن خیالی. پیدا کنم فرکانس بسیار brainwave درمانی در آوردن من تمام می شود به هارمونی. من آنها را بر روی کامپیوتر من و همچنین آی پاد من تا می توانم گوش دادن در حالی که من انجام کارهای دیگر. آنها را به من احساس بسیار خوش طعم
![]() |
||
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | ||
|
عضو
عضو
|
پاسخ : شروع کنید! -- تمرین های مورد علاقه من!من می گویند یوگا مورد علاقه قطعی است. من در گذشته های اخیر از درد پایین کمر رنج می برد. یوگا کمک می کند تا کشش همه چیز ما و درد دور نگه دارید.
البته عمل من Magick هرج و مرج است. آن شده است سفر شخصی واقعا داشتن بسیاری از اطراف که واقعا عملی در سطح پیشرفته میباشد. مادر بزرگ من در محضر استاد و راهنمای من بود. اکثر مردم فکر می کنم جدید هرج و مرج است ، اما بسیاری از عرفا استفاده از این فرم از magick از بعضی جهات. من می دانم خانواده من است برای نسل های بسیاری. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | ||
|
عضو جدید
کاربر جدید
|
پاسخ : شروع کنید! -- تمرین های مورد علاقه من!من هم به رقص با موسیقی بزرگ است ، اما من می خواهم و نه می شود گفت : پخش موسیقی است. : P
من خیلی به بازی و رفتن به خلسه ، تقریبا مانند مراقبه به عنوان جریان موسیقی را از طریق خودم و دیگران با من بازی کند. من راهم را گم وقت در تجربه را بیشتر از من می توانم به کلمات می شود. Namaste |
||
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | |||
|
مدیر ویژه انجمن
ناظر
|
نگه دارید و سعی امیدوارم مشکلات متاسفیم ، اما شما گرفته شده اند مراقبت از. من برای شما فرستاده PM امروز در پاسخ به سوال خود را پیش از آن. آیا آن را کسب می کنید؟ امید همه چیز در حال کار را برای شما در حال حاضر. عشق ، نور و Blessings ، Namaste اسانس |
|||
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | ||
|
عضو جدید
کاربر جدید
|
پاسخ : شروع کنید! -- تمرین های مورد علاقه من!با خودم فکر کردم من این پست را به معرفی خودم را به این جامعه استفاده کنید ، به عنوان یادگیری در مورد من فکر می کنم یک نوع عمل دیگری است که راه خوبی برای یادگیری در مورد یکدیگر است.
من تمرین مراقبه از آنجایی که من 17 بود و من نیز یک معلم یوگا. بنابراین یوگا و مراقبه برای من بسیار مهم است. معنویت می تواند در زمان های هیجان انگیز باشد ، ولی خوب تمرین های فیزیکی یوگا من پایه محکم نگه می دارد. و مراقبه نگه می دارد من کمی فراتر از من خود را به جهان متصل شده به طوری که من می نه همه آنها تا پیچیده را در ترس ، شک و تردید ، وسواس ها ، محدود کردن و دیگر چیزها می شود. من هم بسیار قدردانی اعمال و مراسم مذهبی است که ما در تماس باشید و با نیروهای عنصری از قدرت طبیعت برای کمک به راهنمای ما و التیام یابند. من از یک مراسم آتش کمی (Agni Hotra) در حیاط من بود شب گذشته. شیوه های Shamanic ما کمک می کند به ماهیت قدرت از شیر آب به ما در راه راست قرار داده است. که به ارمغان می آورد تا نکته جالب -- مشاهده شد که چگونه شما را پویا و همیشه طبیعت تغییر است؟ درست بیرون پنجره نگاه کنید. شیوه های به اصطلاح معنوی که سفت ، dogmatized و بی تغییر هستند که مخالف. محدود کردن آزادی آنها ، و به من ، معنویت است درباره آزادی ، درباره شکستن آزاد از خود ما مرزهای شد. ما از سیستم یا روش ها است که بیشتر برای اضافه کردن مرزهای ما نیاز ندارد. من معتقدم که سنتی مردسالار مذاهب و شیوه های معنوی را به دنبال رمزی کردن و rigidify (در صورتی که یک کلمه) معنویت را در جهت حفظ بعضی از احساس کنترل... از ترس. جنبه های زنانه ، من فکر می کنم ، بیشتر از دیگر باز شده و پذیرش تغییر و حواس پنج گانه اجازه می دهد از اهمیت پویایی از روح می شود تا از آن شده است. همه ما لازم است را با هم در ما selves جنبه مردانه از قدرت و حل و فصل را با زنانه پویا. من امیدوارم که اکتشاف و روش سهم برای انجام این کار در اینجا! |
||
|
|
|
| تعداد 2 کاربر از شما تشکر بگو به Michael03230 برای این پست سودمند : |
جیمز (07-20-2009) ،
Phoenixflame (07-19-2009)
|
![]() |
تاپیک های مشابه
|
||||
| موضوع | نویسنده موضوع | تالار گفتگو | پاسخها | آخرین ارسال |
| شروع کنید! مقدمه ای بر رویای تفسیر | Jonas1 | به اشتراک گذاری رویایی | 98 | دیروز 06:44 |
| شروع کنید! آشنایی با کارل یوهان Calleman ، تولیدی صنعتی مایان فولاد تقویم و یدلایمخیرات 2012 | Jonas1 | تولیدی صنعتی مایان فولاد تقویم و یدلایمخیرات 2012 | 24 | 11-23-2009 01:33 |
| شروع اینجا هستید : راهنمای چیزهای مشترک می خواهید در کار در فروم | Jonas1 | پشتیبانی و پیشنهادات | 8 | 11-10-2009 06:39 |
| شروع اینجا هستید : یگانگی ، یگانگی جنبش ، یگانگی برکت (deeksha) و غیره چیست؟ | Jonas1 | سوالات خاص | 22 | 11-06-2008 08:58 |
| ابزارهای موضوع | |
| حالت نمایش | |
|
|