Näib, sa ei ole veel registreeritud kogukonnad. Registreerimiseks kliki siia ...

Global Oneness Community          
Automaatne tõlked tehtud Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Ülemaailmne ühtsus ühenduse > Ülemaailmne ühtsus Main > Minu lemmik tegevus!
Registreeru Blogid Artiklid Fotod Videod Goodies KKK Liikmete nimekiri Tänased postitused Otsima Tänased postitused Märgi foorumid loetuks Chat Room

Minu lemmik tegevus! Milline on teie lemmik tava vaimsuse, isiklik areng, tervis või lihtsalt muutub tasakaalus? Jaga seda meiega! »Alusta siit!

Kiire Uudised
Welcome to Global ühtsus ühenduse! Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada: Foorumi avaleht, Sotsiaalsete rühmade, Blogid, Artiklid, Fotod, Videod, Video Search, Kontakt, KKK , Statistika. Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!

Märkus: See reklaam ei kuvata registreeritud liikmed

Sildid
Threads: Holistic Health , Sisemise arengu , Isiklik areng , Spiritual Growth , Vaimne praktika , Vaimne tegevus , Spiritual rituaalid
Videos: Holistic Health , Sisemise arengu , Isiklik areng , Spiritual Growth , Vaimne praktika , Vaimne tegevus , Spiritual rituaalid ,

Reply

LinkBack Thread Tools Iimi
Old 03-11-2009, 04:49   #10 (Permalink)
Uus liige
Junior Member
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Tänas 7 Times in 6 Posts
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Re: Alusta siit! - Minu lemmik tegevus!

minu lemmik tegevus on tantsida psycodelic trance muusika. kui IE tantsupõrandale ... just tantsimine ... Ma üritan tühi minu meelest ja lase muusika rääkida läbi mu keha. ja kui IE seda tühine võin luua.

aastal lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
Pärast User Says Thank You to Marina For This Useful Post:
Momometa (04-27-2009)
Old 03-11-2009, 12:59   #11 (Permalink)
Liige
Vanem liige
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Postitused: 755
Tänas 1.242 Times in 652 Posts
James is on a distinguished road

Tsitaat:
Originally Posted by Marina View Post
minu lemmik tegevus on tantsida psycodelic trance muusika. kui IE tantsupõrandale ... just tantsimine ... Ma üritan tühi minu meelest ja lase muusika rääkida läbi mu keha. ja kui IE seda tühine võin luua.

aastal lak'ech
I uurida kuidas Shaman ja praktika osa oma traditsioonide ja tantsima minna transsi, nagu riik on üldine tava, mida nad teevad.
Ma ei ole kunagi, selle asemel ma kasutan Drumming CD jõuda selles osariigis. See peab olema väga vabalt ennast sel viisil ja just tants!
James
James está offline   Reply With Quote
Old 03-11-2009, 03:09   #12 (Permalink)
Uus liige
Junior Member
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Tänas 7 Times in 6 Posts
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Tsitaat:
Originally Posted by James View Post
I uurida kuidas Shaman ja praktika osa oma traditsioonide ja tantsima minna transsi, nagu riik on üldine tava, mida nad teevad.
Ma ei ole kunagi, selle asemel ma kasutan Drumming CD jõuda selles osariigis. See peab olema väga vabalt ennast sel viisil ja just tants!
James
I praktika trance ja tantsu trance poole või festival ja mõned nimetasid seda viis ületades "moodsate" šamaan rituaali, sest oma sellist sama moodi, et tõde shamaani rituaalse trancendes. Tasuta trummid, entheogens ja grupp.

Sissejuhatus Siin on link selle kohta, mida happend nendes partys.

In Lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
Pärast User Says Thank You to Marina For This Useful Post:
James 08-18-2009, 02:43
Old 03-26-2009, 12:38   #13 (Permalink)
Liige
Vanem liige
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Postitused: 755
Tänas 1.242 Times in 652 Posts
James is on a distinguished road

Tsitaat:
Originally Posted by Marina View Post
I praktika trance ja tantsu trance poole või festival ja mõned nimetasid seda viis ületades "moodsate" šamaan rituaali, sest oma sellist sama moodi, et tõde shamaani rituaalse trancendes. Tasuta trummid, entheogens ja grupp.

Sissejuhatus Siin on link selle kohta, mida happend nendes partys.

In Lak'ech
Vabandust viivituse pärast minu vastust ja tänan teid Marina. Meil on olnud pere hädaolukord, mis on vajalik 200% meie aja.
Täname linki ja minu õnnistusi sulle.
James
James está offline   Reply With Quote
Old 05-26-2009, 05:23   #14 (Permalink)
Liige
Junior Member
Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10

Spiritraiser's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss44
Päeviku sissekanded: 3
Re: märgised
Tänas 57 Times in 28 Posts
Spiritraiser is on a distinguished road

Minu lemmik tegevus on kuulata solfeggio toonid koos meditatiivne muusika. Mulle vaimuvälgatus sagedused väga terapeutiline tuues minu kogu on arvesse harmooniat. Mul on neid minu arvutis kui ka mu ipod, et ma saaks kuulata kuigi ma teha muid asju. Nad teevad mind väga muhe
Spiritraiser está offline   Reply With Quote
Old 06-27-2009, 03:17   #15 (Permalink)
Liige
Liige
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Päeviku sissekanded: 1
Tänas 41 Times in 26 Posts
Phoenixflame is on a distinguished road

Ütleksin Jooga on kindel lemmik. I viimastel aastatel on kannatanud madalam nimmepiirkonna valu. Jooga aitab venitada meie kõik ja hoida valu ära. Muidugi minu Magick tava on Chaos. Tema on isiklikku teekonda ole tegelikult millel on palju ümber, kes tõesti tava kõrgtasemel. Minu vanaema oli minu suunata ja juhendada. Enamik inimesi mõtlema Chaos on uus, kuid paljud Mystics kasutage seda vormi Magick mõnes mõttes. Tean, et mu perekond on juba mitmeid põlvkondi.
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old 07-04-2009, 12:45   #16 (Permalink)
Uus liige
Junior Member
Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1

Blackstone01's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Tänas 2 Times in 1 Post
Blackstone01 is on a distinguished road

Ma olen ka asjaolu, tantsu, et hea muusika, kuid ma pigem seda mängides ütles muusikat. : P

Olen väga palju rohkem mängida ja laskumist peaaegu transsi nagu meditatsiooni nagu muusika voolab mina ja teised, kellega ma mängida. Olen kaotatud aega neid kogemusi rohkem kui mul on pandud sõnad.

Namaste
Blackstone01 está offline   Reply With Quote
Old 07-04-2009, 06:07   #17 (Permalink)
Super liige
Moderaator
Points: 15,343, Level: 85Points: 15,343, Level: 85Points: 15,343, Level: 85
Activity: 50%Activity: 50%Activity: 50%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1204
Päeviku sissekanded: 3
Aitäh: 1.372
Tänas 1.317 Times in 707 Posts
Essence is on a distinguished road

Tsitaat:
Originally Posted by Michael323 View Post
Hei Modifikatsioonid - Ma olen kirjutanud paar ametikoha seda teemat, kuid need ei kajastu

Aga isegi nii, ma saan e-posti teated, et on olemas vastuseid teemat

Ma ei mõista, miks see üks sai postitatud, kuid mitte teised. Vabandame vaeva nägema kõik.
Greetings Michael,
Proovi uuesti ja loodetavasti Teie postitad probleeme ei ole hoolitsenud. Saatsin sulle PM vastuseks oma küsimusele varem täna. Kas sa selle said? Hope kõik töötab nüüd.

Armastus, Valgus ja õnnistagu,

Namaste

Essence
Essence está offline   Reply With Quote
Old 07-14-2009, 05:58   #18 (Permalink)
Uus liige
Junior Member
Points: 17, Level: 1Points: 17, Level: 1Points: 17, Level: 1

Michael03230's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss2
Tänas 2 Times in 1 Post
Michael03230 is on a distinguished road

Ma arvasin, et kasutaks seda postitust kehtestada ennast sellest kommuunist, sest usun, õppimine üksteise tava on hea võimalus õppida üksteiselt.

Olen harjutanud meditatsiooni kuna ma olin 17 ja ma olen ka jooga õpetaja. Seega jooga ja meditatsioon on mulle väga tähtis. Vaimsus võib virgutav ajal, kuid hea füüsiline jooga praktika hoiab mind maandatud. Ja meditatsiooni hoiab mind ühendatud maailmas kaugemale mu väike ise nii, et ma ei jõua kõiki pakkida sisse hirmud, kahtlused, obsessions ja muud piiravad asju.

Olen ka väga hea meel, tavasid ja rituaale, et saada ühendust elementaarse vägede ja jõudu loodusest, mis aitaksid meid ja ravib. Ma tegin vähe tulekahju tseremoonial (Agni Hotra) minu hoovis eelmisel õhtul. Shamanic tavad aitavad meil kasutusele võtta jõudu loodusest panna meid õigele teele.

Mis avab huvitav küsimus - kas sul on täheldatud, kuidas dünaamiline ja pidevalt muutuv iseloom on? Lihtsalt vaata välja oma aknas. Nn vaimne tegevus, mis muutub jäik, dogmatized ja mitte kunagi muutuvas on vastupidine. Nad piiravad ja mulle vaimsus on umbes vabadusel, umbes breaking free meie enda loodud piirid. Me ei pea süsteemid või tavad, et lisada veel piiride meile.

Usun, et traditsiooniline meeste religioonide ja vaimne tegevus on püüdnud kodifitseerida ja rigidify (kui see on sõna) vaimsuse, et säilitada mõnes mõttes kontrolli ... läbi hirmu. Naiselik aspekt, ma arvan, on rohkem avatud ja vastu võttes muuta, ja meelte tähtsust, mis võimaldab dünaamikat vaimus tuleb nagu see on. Me kõik peame koondama oma selves mehelik aspekt võimu ja lahendada dünaamilise naiselik. Loodan, et uurida ja jagada kuidas seda teha siit!
Michael03230 está offline   Reply With Quote
Pärast 2 Users Say Thank You to Michael03230 For This Useful Post:
James (07-20-2009) Phoenixflame (07-19-2009)
Reply

Niit
Thread Starter Foorum Foorum Viimane postitus Videod - seadus Attraction
Alusta siit! Sissejuhatus Dream tõlgendamine Jonas1 Dream jagamine 97 11-29-2009 09:08
Alusta siit! Sissejuhatus Carl Johan Calleman, maiade kalender 2012 Jonas1 Maiade kalender 2012 24 11-23-2009 01:33
Alusta siit: juhend Üldine asjad, mida sa tahad foorumis Jonas1 Probleemid ja ettepanekud 8 11-10-2009 06:39
Alusta siit: Mis on ühtsus, ühtsus Liikumise ühtsus õnnistus (deeksha) jne? Jonas1 Konkreetsed küsimused 22 11-06-2008 08:58

Sildid
Holistic Health , Sisemise arengu , Isiklik areng , Spiritual Growth , Vaimne praktika , Vaimne tegevus , Spiritual rituaalid
Holistic Health , Sisemise arengu , Isiklik areng , Spiritual Growth , Vaimne praktika , Vaimne tegevus , Spiritual rituaalid ,

Thread Tools
Iimi

Sina
ei teha uusi teemasid Sina
ei teha uusi teemasid BB kood

on Peal Emotikonid
on Peal Emotikonid
koodi Peal Emotikonid
Maha Trackbacks
on Peal Emotikonid