|
|
|
|||||||
| Registreeru | Blogid | Artiklid | Fotod | Videod | Goodies | KKK | Liikmete nimekiri | Tänased postitused | Otsima | Tänased postitused | Märgi foorumid loetuks | Chat Room |
| Minu lemmik tegevus! Milline on teie lemmik tava vaimsuse, isiklik areng, tervis või lihtsalt muutub tasakaalus? Jaga seda meiega! »Alusta siit! |
| Kiire Uudised |
| Welcome to Global ühtsus ühenduse!
Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada:
Foorumi avaleht,
Sotsiaalsete rühmade,
Blogid,
Artiklid,
Fotod,
Videod,
Video Search,
Kontakt,
KKK ,
Statistika.
Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!
|
| Sildid |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Iimi |
|
|
#10 (Permalink) | ||
|
Uus liige
Junior Member
|
Re: Alusta siit! - Minu lemmik tegevus!minu lemmik tegevus on tantsida psycodelic trance muusika. kui IE tantsupõrandale ... just tantsimine ... Ma üritan tühi minu meelest ja lase muusika rääkida läbi mu keha. ja kui IE seda tühine võin luua.
aastal lak'ech |
||
|
|
|
| Pärast User Says Thank You to Marina For This Useful Post: |
Momometa (04-27-2009)
|
|
|
#11 (Permalink) | |||
|
Liige
Vanem liige
|
Re: Alusta siit! - Minu lemmik tegevus!Tsitaat:
Ma ei ole kunagi, selle asemel ma kasutan Drumming CD jõuda selles osariigis. See peab olema väga vabalt ennast sel viisil ja just tants! James |
|||
|
|
|
|
|
#12 (Permalink) | |||
|
Uus liige
Junior Member
|
Sissejuhatus Siin on link selle kohta, mida happend nendes partys. In Lak'ech |
|||
|
|
|
| Pärast User Says Thank You to Marina For This Useful Post: |
James 08-18-2009, 02:43
|
|
|
#13 (Permalink) | |||
|
Liige
Vanem liige
|
Täname linki ja minu õnnistusi sulle. James |
|||
|
|
|
|
|
#14 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Alusta siit! - Minu lemmik tegevus!Minu lemmik tegevus on kuulata solfeggio toonid koos meditatiivne muusika. Mulle vaimuvälgatus sagedused väga terapeutiline tuues minu kogu on arvesse harmooniat. Mul on neid minu arvutis kui ka mu ipod, et ma saaks kuulata kuigi ma teha muid asju. Nad teevad mind väga muhe
![]() |
||
|
|
|
|
|
#15 (Permalink) | ||
|
Liige
Liige
|
Re: Alusta siit! - Minu lemmik tegevus!Ütleksin Jooga on kindel lemmik. I viimastel aastatel on kannatanud madalam nimmepiirkonna valu. Jooga aitab venitada meie kõik ja hoida valu ära.
Muidugi minu Magick tava on Chaos. Tema on isiklikku teekonda ole tegelikult millel on palju ümber, kes tõesti tava kõrgtasemel. Minu vanaema oli minu suunata ja juhendada. Enamik inimesi mõtlema Chaos on uus, kuid paljud Mystics kasutage seda vormi Magick mõnes mõttes. Tean, et mu perekond on juba mitmeid põlvkondi. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#16 (Permalink) | ||
|
Uus liige
Junior Member
|
Re: Alusta siit! - Minu lemmik tegevus!Ma olen ka asjaolu, tantsu, et hea muusika, kuid ma pigem seda mängides ütles muusikat. : P
Olen väga palju rohkem mängida ja laskumist peaaegu transsi nagu meditatsiooni nagu muusika voolab mina ja teised, kellega ma mängida. Olen kaotatud aega neid kogemusi rohkem kui mul on pandud sõnad. Namaste |
||
|
|
|
|
|
#17 (Permalink) | |||
|
Super liige
Moderaator
|
Proovi uuesti ja loodetavasti Teie postitad probleeme ei ole hoolitsenud. Saatsin sulle PM vastuseks oma küsimusele varem täna. Kas sa selle said? Hope kõik töötab nüüd. Armastus, Valgus ja õnnistagu, Namaste Essence |
|||
|
|
|
|
|
#18 (Permalink) | ||
|
Uus liige
Junior Member
|
Re: Alusta siit! - Minu lemmik tegevus!Ma arvasin, et kasutaks seda postitust kehtestada ennast sellest kommuunist, sest usun, õppimine üksteise tava on hea võimalus õppida üksteiselt.
Olen harjutanud meditatsiooni kuna ma olin 17 ja ma olen ka jooga õpetaja. Seega jooga ja meditatsioon on mulle väga tähtis. Vaimsus võib virgutav ajal, kuid hea füüsiline jooga praktika hoiab mind maandatud. Ja meditatsiooni hoiab mind ühendatud maailmas kaugemale mu väike ise nii, et ma ei jõua kõiki pakkida sisse hirmud, kahtlused, obsessions ja muud piiravad asju. Olen ka väga hea meel, tavasid ja rituaale, et saada ühendust elementaarse vägede ja jõudu loodusest, mis aitaksid meid ja ravib. Ma tegin vähe tulekahju tseremoonial (Agni Hotra) minu hoovis eelmisel õhtul. Shamanic tavad aitavad meil kasutusele võtta jõudu loodusest panna meid õigele teele. Mis avab huvitav küsimus - kas sul on täheldatud, kuidas dünaamiline ja pidevalt muutuv iseloom on? Lihtsalt vaata välja oma aknas. Nn vaimne tegevus, mis muutub jäik, dogmatized ja mitte kunagi muutuvas on vastupidine. Nad piiravad ja mulle vaimsus on umbes vabadusel, umbes breaking free meie enda loodud piirid. Me ei pea süsteemid või tavad, et lisada veel piiride meile. Usun, et traditsiooniline meeste religioonide ja vaimne tegevus on püüdnud kodifitseerida ja rigidify (kui see on sõna) vaimsuse, et säilitada mõnes mõttes kontrolli ... läbi hirmu. Naiselik aspekt, ma arvan, on rohkem avatud ja vastu võttes muuta, ja meelte tähtsust, mis võimaldab dünaamikat vaimus tuleb nagu see on. Me kõik peame koondama oma selves mehelik aspekt võimu ja lahendada dünaamilise naiselik. Loodan, et uurida ja jagada kuidas seda teha siit! |
||
|
|
|
| Pärast 2 Users Say Thank You to Michael03230 For This Useful Post: |
James (07-20-2009)
Phoenixflame (07-19-2009)
|
![]() |
Niit
|
||||
| Thread Starter | Foorum | Foorum | Viimane postitus | Videod - seadus Attraction |
| Alusta siit! Sissejuhatus Dream tõlgendamine | Jonas1 | Dream jagamine | 97 | 11-29-2009 09:08 |
| Alusta siit! Sissejuhatus Carl Johan Calleman, maiade kalender 2012 | Jonas1 | Maiade kalender 2012 | 24 | 11-23-2009 01:33 |
| Alusta siit: juhend Üldine asjad, mida sa tahad foorumis | Jonas1 | Probleemid ja ettepanekud | 8 | 11-10-2009 06:39 |
| Alusta siit: Mis on ühtsus, ühtsus Liikumise ühtsus õnnistus (deeksha) jne? | Jonas1 | Konkreetsed küsimused | 22 | 11-06-2008 08:58 |
| Thread Tools | |
| Iimi | |
|
|