|
|
|
|||||||
| Ποιο είναι το αγαπημένο σας πρακτική για την πνευματικότητα, την προσωπική ανάπτυξη, την υγεία ή απλά να γίνει ισόρροπη; Μοιραστείτε το μαζ »Ξεκινήστε από εδώ! |
| Σύντομα Νέα |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Κοινότητα είναι μέρος για ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών για την εσωτερική και εξωτερική αλλαγή και μετασχηματισμό. Για να σας θέση πρέπει να εγγραφείτε εδώ. Ορισμένες συνδέσεις για να ξεκινήσει με:
Αρχική Σελίδα Φόρουμ,
Κοινωνικών Ομάδων,
Blogs,
Άρθρα,
Φωτογραφίες,
Βίντεο,
Video Search,
Επικοινωνήστε μαζί μας,
Συχνές ερωτήσεις ,
Στατιστικά στοιχεία.
Καλή διασκέδαση και αισθάνομαι πραγματικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για το κοινωνικό σύνολο!
|
![]() |
|
|
LinkBack | Ξεκινήστε εδώ! - Πρακτική αγαπημένο μου! | Ξεκινήστε εδώ! - Πρακτική αγαπημένο μου! |
|
|
#4 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές | ||
|
Τα νέα κράτη
Junior Member
|
Re: Ξεκινήστε εδώ! - Πρακτική αγαπημένο μου!αγαπημένο πρακτική μου είναι να χορός psycodelic trance μουσική. όταν Im στην πίστα ... χορό ... απλά προσπαθώ να αδειάσει το μυαλό μου και ας μιλήσουμε τη μουσική μέσω του σώματός μου. και όταν Im σε αυτό το κενό μπορώ να δημιουργήσετε.
σε lak'ech |
||
|
| Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον Μαρίνα Για αυτό το χρήσιμο Post: | Momometa (04-27-2009) |
|
|
#11 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές | |||
|
Τα
Ανώτερος κράτη
|
Re: Ξεκινήστε εδώ! - Πρακτική αγαπημένο μου!??:
Ποτέ δεν έχω, αντί να χρησιμοποιήσω ένα drumming CD για να φθάσει αυτή η κατάσταση. Πρέπει να είναι μεγάλη για τον εαυτό σας δωρεάν με αυτό τον τρόπο και μόνο χορό! James |
|||
|
|
|
#12 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές | |||
|
Τα νέα κράτη
Junior Member
|
Εισαγωγή εδώ είναι ένα σύνδεσμο για το τι happend στις εν λόγω κόμματος. Σε Lak'ech |
|||
|
| Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον Μαρίνα Για αυτό το χρήσιμο Post: | James (03-25-2009) |
|
|
#13 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές | |||
|
Τα
Ανώτερος κράτη
|
Σας ευχαριστώ για την σύνδεση και ευχές μου σε εσάς. James |
|||
|
|
|
#14 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές | ||
|
Τα
Junior Member
|
Re: Ξεκινήστε εδώ! - Πρακτική αγαπημένο μου!Αγαπημένο πρακτική μου είναι να ακούτε solfeggio ήχους με μουσική διαλογισμού. Θεωρώ την brainwave συχνότητες πολύ θεραπευτική προσέγγιση σε όλη μου είναι σε αρμονία. Τους έχουν στον υπολογιστή μου, καθώς και ipod μου ώστε να μπορώ να ακούσει ενώ εγώ κάνω άλλα πράγματα. Με κάνουν να αισθάνομαι πολύ ώριμος
![]() |
||
|
|
|
#15 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές | ||
|
Τα
Τα
|
Re: Ξεκινήστε εδώ! - Πρακτική αγαπημένο μου!Θα έλεγα γιόγκα είναι ένα ξεκάθαρο φαβορί. Εγώ στο πρόσφατο παρελθόν έχουν υποφέρει από τις χαμηλότερες οσφυαλγία. Γιόγκα βοηθά τεντώστε τα πάντα και να μας κρατήσει μακριά τον πόνο.
Φυσικά Magick πρακτική μου είναι το χάος. Όντας ένα προσωπικό ταξίδι που δεν έχει πραγματικά πολλά γύρω από την πρακτική που πραγματικά βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο. Η γιαγιά μου ήταν οδηγός και μέντορας μου. Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται Χάος είναι νέα, αλλά πολλά Mystics χρήση αυτής της μορφής μαγείας σε κάποια έννοια. Ξέρω οικογένειά μου έχει για πολλές γενιές. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
#16 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές | ||
|
Τα νέα κράτη
Junior Member
|
Re: Ξεκινήστε εδώ! - Πρακτική αγαπημένο μου!Είμαι, επίσης, σε χορό με μεγάλη μουσική, αλλά θα ήθελα μάλλον να παίζει μουσική είπε. : P
Είμαι πάρα πολύ να παίζει και να υπεισέλθω σε σχεδόν έκσταση, όπως ο διαλογισμός και η μουσική ρέει μέσω εαυτό μου και τους άλλους παίζω με. Έχω χάσει χρόνο σε αυτή την εμπειρία πιο συχνά από ό, τι μπορώ να βάλω σε λέξεις. Namaste |
||
|
|
|
#154 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές | |||
|
Super κράτη
Συντονιστής
|
Συνεχίσουμε να προσπαθούμε και ελπίζουμε απόσπαση προβλήματά σας έχουν ληφθεί μέριμνα. Σας έστειλα ένα PM σε απάντηση στην ερώτησή σας νωρίτερα σήμερα. Did you get it? Ελπίζω όλα δουλεύουν για σένα τώρα. Αγάπη, Φως και τις ευλογίες, Namaste Ουσία |
|||
|
|
|
#18 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές | ||
|
Τα νέα κράτη
Junior Member
|
Re: Ξεκινήστε εδώ! - Πρακτική αγαπημένο μου!Σκέφτηκα ότι θα χρησιμοποιήσει τη θέση αυτή για να συστηθώ σε αυτήν την κοινότητα, όπως πιστεύω ότι η μελέτη ενός άλλου πρακτική είναι ένας καλός τρόπος να μάθουν ο ένας τον άλλον.
Έχω εξάσκηση διαλογισμού από τότε που ήμουν 17 και είμαι επίσης δάσκαλος γιόγκα. Έτσι, γιόγκα και διαλογισμού είναι πολύ σημαντικό για μένα. Πνευματικότητα μπορεί να είναι συναρπαστική κατά καιρούς, αλλά μια καλή φυσική γιόγκα κρατά γειωμένο. Και διαλογισμό κρατά συνδεδεμένα με τον κόσμο πέρα από λίγο μόνος μου, έτσι ώστε δεν παίρνω όλα τυλιγμένη σε φόβους, αμφιβολίες, εμμονές, και άλλα πράγματα που περιορίζουν. Επίσης, εκτιμώ πάρα πολύ πρακτικές και τελετουργίες που έρθετε σε επαφή με τις στοιχειώδεις δυνάμεις και τη δύναμη της φύσης για να βοηθήσει τον οδηγό μας και να επουλωθούν. Έκανα μια μικρή τελετή φωτιά (Αγνή Hotra) στην αυλή μου χθες το βράδυ. Shamanic πρακτικές μας βοηθήσει να αξιοποιούν τη δύναμη της φύσης για να μας βάζουν στον σωστό δρόμο. Η οποία εμφανίζεται ένα ενδιαφέρον σημείο - που έχουν παρατηρηθεί πώς δυναμική και συνεχώς μεταβαλλόμενη φύση είναι; Ακριβώς προσέξτε το παράθυρό σας. Λεγόμενες πνευματικές πρακτικές που γίνονται άκαμπτα, dogmatized-και ποτέ δεν αλλάζει είναι το αντίθετο από αυτό. Περιορίζουν την ελευθερία, και για μένα, πνευματικότητα είναι για την ελευθερία, για το σπάσιμο ελεύθερο του εαυτού μας που δημιουργείται από τα όρια. Δεν χρειαζόμαστε συστήματα ή πρακτικές που προσθέτουν περισσότερο όρια για εμάς. Πιστεύω ότι τα παραδοσιακά ανδροκρατούμενους θρησκείες και πνευματικές πρακτικές προσπάθησαν να κωδικοποιήσει και να rigidify (αν αυτό είναι μια λέξη) πνευματικότητα, προκειμένου να διατηρηθεί κάποια αίσθηση του ελέγχου ... από φόβο. Η θηλυκή πλευρά, νομίζω, είναι πιο ανοικτή και για την αποδοχή της αλλαγής, αισθήσεις και τη σημασία του επιτρέπει το δυναμισμό του πνεύματος για να είναι όσο είναι. Θα πρέπει όλοι μας να συγκεντρωθούν σε μας εαυτό την αρσενική πλευρά της εξουσίας και να επιλυθούν με τη δυναμική γυναικεία. Ελπίζω να διερευνήσει τρόπους και μερίδιο για να γίνει αυτό εδώ! |
||
|
| Μετά τις 2 χρήστες λένε ευχαριστώ για Michael03230 για αυτό το χρήσιμο Post: | James (07-20-2009) Phoenixflame (07-19-2009) |
![]() |
Ξεκινήστε εδώ! - Πρακτική αγαπημένο μου!;
|
||||
| ? | Ξεκινήστε εδώ! - Πρακτική αγαπημένο μου! | ? | ? | Threads |
| Ξεκινήστε από εδώ! Εισαγωγή στη Διερμηνεία Dream | Jonas1 | Τι έκανες το όνειρο χτες το βράδυ; Μοιραστείτε τα όνειρά σας και να συζητήσετε τις έννοιές τους με άλλους. | 90 | 10-22-2009 07:16 π.μ. |
| Ξεκινήστε από εδώ! Εισαγωγή στην Carl Johan Calleman, Mayan Calendar & 2012 | Jonas1 | Συζητήστε και να μοιράζονται τα πάντα σχετικά με το ημερολόγιο των Μάγιας και ποια είναι η σημασία 2012, μπορεί να έχει. | 21 | 10-20-2009 04.07π.μ. |
| Ξεκινήστε εδώ: Οδηγός για κοινά πράγματα που θέλετε να κάνετε σχετικά με το φόρουμ | Jonas1 | Ρωτήστε για τίποτα σχετικά με το χώρο και πώς να κινείται. ή έρχονται με τις προτάσεις για το πώς μπορεί να βελτιωθεί. | 19 | 12-11-2008 06.36π.μ. |
| Ξεκινήστε εδώ: Τι είναι Oneness, Oneness Κίνημα, Oneness Blessing (Deeksha) κλπ? | Jonas1 | Οποιοδήποτε είδος των θεμάτων που σχετίζονται με τη ζωή σας, την προσωπική ανάπτυξη ή την κατάσταση που θέλετε εξειδικευμένη βοήθεια για τ | 22 | 11-06-2008 07:58 PM |
| Ξεκινήστε εδώ! - Πρακτική αγαπημένο μου! | |
| Ξεκινήστε εδώ! - Πρακτική αγαπημένο μου! | |
Ξεκινήστε εδώ! - Πρακτική αγαπημένο μου! |
|
|