Zdá se, jste se ještě nezaregistrovali s naší komunitě. Pro registraci prosím klikněte zde ...

Global Oneness Community          
Automatické překlady provedené Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globální jednotu společenství > Global jednota Hlavní > Můj oblíbený praxi!
Registrovat Blogy Články Fotografie Videa Goodies FAQ Memberlist Dnešní příspěvky Hledat Dnešní příspěvky Označit témata jako přečtená Chat Místnost

Můj oblíbený praxi! Jaká je vaše oblíbená praxe pro spiritualita, osobní rozvoj, zdraví nebo prostě stává vyvážená? Podělte se s námi! »Začněte zde!

Rychlé zprávy
Vítejte na globální jednotu společenství! Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek: Forum Home, Sociální skupiny, Blogy, Články, Fotografie, Videa, Video Search, Kontaktujte nás, FAQ , Statistika. Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!

Poznámka: Tato reklama se nezobrazí pro registrované členy

Tagy
Nitě: Holistické zdraví , Vnitřní rozvoj , Osobní rozvoj , Duchovní růst , Duchovní praxe , Duchovní praxe , Duchovní Rituály
Videa: Holistické zdraví , Vnitřní rozvoj , Osobní rozvoj , Duchovní růst , Duchovní praxe , Duchovní praxe , Duchovní Rituály ,

Reply

LinkBack Nástroje témat Zobrazovací módy
Old 03.11.2009, 04:49   #10 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Místo: Sao Paulo
Thanked 7 Times in 6 Příspěvky
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Re: Začněte zde! - Můj oblíbený praxi!

moje oblíbená praxe je taneční psycodelic trance. když im do taneční parket ... prostě tanec ... snažím vyprázdnit mysl a nechat hudbu mluvit do mého těla. a když im do této void můžu vytvořit.

v lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
Po uživatelů říká Thank You For This k Marině Užitečné post:
Momometa (04-27-2009)
Old 03.11.2009, 12:59   #11 (permalink)
Členské
Senior Member
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Poděkoval 1242 Times in 652 Příspěvky
James is on a distinguished road

Citace:
Původně odeslal Marina View Post
moje oblíbená praxe je taneční psycodelic trance. když im do taneční parket ... prostě tanec ... snažím vyprázdnit mysl a nechat hudbu mluvit do mého těla. a když im do této void můžu vytvořit.

v lak'ech
Jsem studovat způsoby Shaman a praxe některé jejich tradice a taneční jít do transu, jako jsou státní, je běžnou praxí, že nemají.
Nikdy jsem se, místo toho jsem použít bubnování CD k dosažení tohoto stavu. To musí být skvělé zbavte se tímto způsobem a jen tanec!
James
James está offline   Reply With Quote
Old 03.11.2009, 03:09 PM   #12 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7

Marina's Avatar

Activity Longevity
1/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Místo: Sao Paulo
Thanked 7 Times in 6 Příspěvky
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Citace:
Původně odeslal James View Post
Jsem studovat způsoby Shaman a praxe některé jejich tradice a taneční jít do transu, jako jsou státní, je běžnou praxí, že nemají.
Nikdy jsem se, místo toho jsem použít bubnování CD k dosažení tohoto stavu. To musí být skvělé zbavte se tímto způsobem a jen tanec!
James
Rád cvičím trance a taneční party v transu nebo festival, a někteří jen tak z přesahují "moderní" šaman obřad, protože jeho druh stejným způsobem, jako pravda trancendes šaman rituál. S bubny, entheogens a skupiny.

Úvod Zde je odkaz na to, co se stalo v těchto party.

V Lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
Po uživatelů říká Thank You For This k Marině Užitečné post:
James Zde je jen kus zveřejněny na Calleman, Jenkins a Arguelles:
Old 03-26-2009, 12:38 AM   #13 (permalink)
Členské
Senior Member
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Poděkoval 1242 Times in 652 Příspěvky
James is on a distinguished road

Citace:
Původně odeslal Marina View Post
Rád cvičím trance a taneční party v transu nebo festival, a někteří jen tak z přesahují "moderní" šaman obřad, protože jeho druh stejným způsobem, jako pravda trancendes šaman rituál. S bubny, entheogens a skupiny.

Úvod Zde je odkaz na to, co se stalo v těchto party.

V Lak'ech
Omlouvám se za zpoždění mé odpovědi a děkuji marina. Měli jsme tu rodinu nouze, který vyžaduje 200% našeho času.
Děkuji za odkaz a moje požehnání pro vás.
James
James está offline   Reply With Quote
Old 05-26-2009, 05:23 PM   #14 (permalink)
Členské
Junior Member
Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10

Spiritraiser's Avatar

Activity Longevity
0/20 6/20
Today Posts
0/0 sssssss44
Poloha: Neenah, WI
Blog Entries: 3
Thanked 57 Times in 28 Příspěvky
Spiritraiser is on a distinguished road

Můj oblíbený praxe je poslouchat solfeggio tónů s meditativní hudbou. Najdu frekvencí mozkových vln velmi léčebné v podání celé mé bytí v harmonii. Mám je na svém počítači, stejně jako my ipod, takže můžu poslouchat, když jsem dělat jiné věci. Mají se cítím velmi měkký
Spiritraiser está offline   Reply With Quote
Old 06-27-2009, 03:17 PM   #15 (permalink)
Členské
Členské
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Místo: Los Angeles
Blog Entries: 1
Thanked 41 Times in 26 Příspěvky
Phoenixflame is on a distinguished road

Řekl bych, že jóga je definitivní favoritem. I v nedávné minulosti trpěli nižší bederní bolesti. Jóga pomáhá protáhnout naše všechno a udržet bolest pryč. Samozřejmě jsem Magick praxi je Chaos. Byla jeho osobní cesta není ve skutečnosti má mnoho okolí, kteří skutečně praxe na pokročilé úrovni. Moje babička byla můj průvodce a rádce. Většina lidí si myslí, Chaos je nový, ale mnoho mystiků tohoto formuláře magick v jistém smyslu. Vím, že moje rodina byla po mnoho generací.
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old 07.04.2009, 12:45   #16 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1

Blackstone01's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Thanked 2 Times in 1 pracovní místo
Blackstone01 is on a distinguished road

Jsem také do tance na skvělou hudbu, ale radši bych řekl, že hraní hudby. : P

Jsem moc do hraní a jít téměř do transu, jako je meditace, jak se hudba protéká sebe a já si s ostatními. Ztratil jsem v takové zkušenosti častěji, než bych si dát na slova.

Namaste
Blackstone01 está offline   Reply With Quote
Old 07.04.2009, 06:07   #17 (permalink)
Super člen
Moderátor
Points: 15,343, Level: 85Points: 15,343, Level: 85Points: 15,343, Level: 85
Activity: 50%Activity: 50%Activity: 50%

Essence's Avatar

Activity Longevity
6/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1204
Místo: Deep East Texas
Blog Entries: 3
Poděkoval 1311 Times in 707 Příspěvky
Essence is on a distinguished road

Citace:
Původně odeslal Michael323 View Post
Hey Mods - Napsal jsem pár příspěvků na toto vlákno, ale nezdá

Ale i tak jsem si e-mailem upozornění, že tam jsou odpovědi na vlákno

Nechápu, proč jsem tenhle posta, ale ne ostatní. Omlouváme se všem obtěžovat.
Pozdravy Michael,
Zkoušej to dál a doufejme, že vaše vysílání problémů bylo postaráno. Poslala jsem ti PM v odpověď na vaši otázku dřív. Věděli jste to? Doufám, všechno je pro vás pracuje nyní.

Láska, Světlo a požehnání,

Namaste

Essence
Essence está offline   Reply With Quote
Old 07-14-2009, 05:58 PM   #18 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 17, Level: 1Points: 17, Level: 1Points: 17, Level: 1

Michael03230's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 ssssssss2
Thanked 2 Times in 1 pracovní místo
Michael03230 is on a distinguished road

Myslel jsem, že bych použil tento příspěvek, abych se představil na tuto komunitu, protože myslím, že poznávání jeden druhého praxe je dobrý způsob, jak se dozvědět o sobě.

Byl jsem praktikující meditace, protože mi bylo 17 a jsem učitel jógy. Takže jóga a meditace, jsou pro mě velmi důležité. Duchovnost může být vzrušující občas, ale dobré fyzické jógy praxe Drží mě uzemněny. A rozjímání mě drží připojení k světu mimo mé malé já, takže nechápu vše zabalené do obavy, pochybnosti, obsese a jiných omezení věci.

Také jsem moc vděčný praktiky a rituály, které se dostanou do kontaktu s živly a sílu přírody, aby nám pomohli utvářet a léčit. Já jsem malý oheň obřad (Agni Hotra) v mé zahradě v noci. Šamanské praxe nám pomáhají čerpat sílu přírody, aby nám na správné cestě.

Čímž se dostáváme až zajímavý bod - máte pozorovat, jak dynamický a někdy-měnící se povahy je? Stačí se podívat z okna. Tak-zvané duchovní praxe, která se stala rigidní, dogmatized a nikdy-měnící se opak toho. Budou omezovat svobodu, a pro mě, duchovnost je o svobodě, o lámání zdarma náš self-vytvořené hranice. Nepotřebujeme systémy nebo postupy, které dávají větší hranice pro nás.

Domnívám se, že muži-ovládal tradiční náboženství a duchovní praxe se snaží kodifikovat a zpevnit (pokud to slovo) spiritualita v zájmu zachování nějaký smysl kontroly ... ze strachu. Ženský aspekt, myslím, že je více otevřený a přijímání změn, a cítí, že je důležité umožnit dynamiku ducha, které mají být jak to je. Všichni potřebujeme spojit v našem já mužský aspekt síly a odhodlání s dynamickým ženský. Doufám, že se prozkoumat a podělit se způsoby, jak to tady!
Michael03230 está offline   Reply With Quote
Po 2 Users Say Thank You For This k Michael03230 Užitečné post:
James (07-20-2009), Phoenixflame (07-19-2009)
Reply