|
|
|
|||||||
| Registrovat | Blogy | Články | Fotografie | Videa | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešní příspěvky | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Chat Místnost |
| Můj oblíbený praxi! Jaká je vaše oblíbená praxe pro spiritualita, osobní rozvoj, zdraví nebo prostě stává vyvážená? Podělte se s námi! »Začněte zde! |
| Rychlé zprávy |
| Vítejte na globální jednotu společenství!
Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek:
Forum Home,
Sociální skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videa,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Statistika.
Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!
|
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Nástroje témat | Zobrazovací módy |
|
|
#10 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Začněte zde! - Můj oblíbený praxi!moje oblíbená praxe je taneční psycodelic trance. když im do taneční parket ... prostě tanec ... snažím vyprázdnit mysl a nechat hudbu mluvit do mého těla. a když im do této void můžu vytvořit.
v lak'ech |
||
|
|
|
| Po uživatelů říká Thank You For This k Marině Užitečné post: |
Momometa (04-27-2009)
|
|
|
#11 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
Re: Začněte zde! - Můj oblíbený praxi!Citace:
Nikdy jsem se, místo toho jsem použít bubnování CD k dosažení tohoto stavu. To musí být skvělé zbavte se tímto způsobem a jen tanec! James |
|||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | |||
|
New Member
Junior Member
|
Úvod Zde je odkaz na to, co se stalo v těchto party. V Lak'ech |
|||
|
|
|
| Po uživatelů říká Thank You For This k Marině Užitečné post: |
James Zde je jen kus zveřejněny na Calleman, Jenkins a Arguelles:
|
|
|
#13 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
Děkuji za odkaz a moje požehnání pro vás. James |
|||
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Začněte zde! - Můj oblíbený praxi!Můj oblíbený praxe je poslouchat solfeggio tónů s meditativní hudbou. Najdu frekvencí mozkových vln velmi léčebné v podání celé mé bytí v harmonii. Mám je na svém počítači, stejně jako my ipod, takže můžu poslouchat, když jsem dělat jiné věci. Mají se cítím velmi měkký
![]() |
||
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | ||
|
Členské
Členské
|
Re: Začněte zde! - Můj oblíbený praxi!Řekl bych, že jóga je definitivní favoritem. I v nedávné minulosti trpěli nižší bederní bolesti. Jóga pomáhá protáhnout naše všechno a udržet bolest pryč.
Samozřejmě jsem Magick praxi je Chaos. Byla jeho osobní cesta není ve skutečnosti má mnoho okolí, kteří skutečně praxe na pokročilé úrovni. Moje babička byla můj průvodce a rádce. Většina lidí si myslí, Chaos je nový, ale mnoho mystiků tohoto formuláře magick v jistém smyslu. Vím, že moje rodina byla po mnoho generací. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Začněte zde! - Můj oblíbený praxi!Jsem také do tance na skvělou hudbu, ale radši bych řekl, že hraní hudby. : P
Jsem moc do hraní a jít téměř do transu, jako je meditace, jak se hudba protéká sebe a já si s ostatními. Ztratil jsem v takové zkušenosti častěji, než bych si dát na slova. Namaste |
||
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | |||
|
Super člen
Moderátor
|
Zkoušej to dál a doufejme, že vaše vysílání problémů bylo postaráno. Poslala jsem ti PM v odpověď na vaši otázku dřív. Věděli jste to? Doufám, všechno je pro vás pracuje nyní. Láska, Světlo a požehnání, Namaste Essence |
|||
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Začněte zde! - Můj oblíbený praxi!Myslel jsem, že bych použil tento příspěvek, abych se představil na tuto komunitu, protože myslím, že poznávání jeden druhého praxe je dobrý způsob, jak se dozvědět o sobě.
Byl jsem praktikující meditace, protože mi bylo 17 a jsem učitel jógy. Takže jóga a meditace, jsou pro mě velmi důležité. Duchovnost může být vzrušující občas, ale dobré fyzické jógy praxe Drží mě uzemněny. A rozjímání mě drží připojení k světu mimo mé malé já, takže nechápu vše zabalené do obavy, pochybnosti, obsese a jiných omezení věci. Také jsem moc vděčný praktiky a rituály, které se dostanou do kontaktu s živly a sílu přírody, aby nám pomohli utvářet a léčit. Já jsem malý oheň obřad (Agni Hotra) v mé zahradě v noci. Šamanské praxe nám pomáhají čerpat sílu přírody, aby nám na správné cestě. Čímž se dostáváme až zajímavý bod - máte pozorovat, jak dynamický a někdy-měnící se povahy je? Stačí se podívat z okna. Tak-zvané duchovní praxe, která se stala rigidní, dogmatized a nikdy-měnící se opak toho. Budou omezovat svobodu, a pro mě, duchovnost je o svobodě, o lámání zdarma náš self-vytvořené hranice. Nepotřebujeme systémy nebo postupy, které dávají větší hranice pro nás. Domnívám se, že muži-ovládal tradiční náboženství a duchovní praxe se snaží kodifikovat a zpevnit (pokud to slovo) spiritualita v zájmu zachování nějaký smysl kontroly ... ze strachu. Ženský aspekt, myslím, že je více otevřený a přijímání změn, a cítí, že je důležité umožnit dynamiku ducha, které mají být jak to je. Všichni potřebujeme spojit v našem já mužský aspekt síly a odhodlání s dynamickým ženský. Doufám, že se prozkoumat a podělit se způsoby, jak to tady! |
||
|
|
|
| Po 2 Users Say Thank You For This k Michael03230 Užitečné post: |
James (07-20-2009),
Phoenixflame (07-19-2009)
|
![]() |