Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...
|
|
|
|||||||
| Регистрация | Блогове | Членове | Снимки | Видео | Goodies | Често задавани въпроси | Потребители | Днешните постове | Търся | Днешните постове | Марк Форуми Прочети | Канал |
| Моята любима практика! Каква е вашата любима практика за духовност, личностно развитие, здравето или просто става балансирано? Споделете го с нас! »Start тук! |
| Бързи новини |
| Добре дошли в Световния единство на Общността!
Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с:
Начало на форума,
Социални групи,
Блогове,
Членове,
Снимки,
Видео,
Video Search,
За контакти,
Често задавани въпроси ,
"Статистика".
Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!
|
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Инструменти | Display Modes |
|
|
#10 (Permalink) | ||
|
Новите държави -
Младши държави
|
Re: Старт тук! - Моята любима практика!Моята любима практика е да танцувам psycodelic транс музика. IM, когато в дансинга танцува ... ... просто се опитвам да изпразните съзнанието ми и нека музиката говори чрез тялото ми. и когато IM в този нищожен и може да създаде.
в lak'ech |
||
|
|
|
| Следния потребител казва, благодаря ти за яхтено пристанище за това полезно мнение: | Momometa (04-27-2009) |
|
|
#11 (Permalink) | |||
|
Държавите
Senior Member
|
Re: Старт тук! - Моята любима практика!Цитат:
Аз никога не съм, вместо да използвам писнаха компактдиска, за да достигнат това състояние. Тя трябва да бъде страхотно да се освободиш по този начин и само на танц! Джеймс |
|||
|
|
|
|
|
#12 (Permalink) | |||
|
Новите държави -
Младши държави
|
Въведение Ето ви и линк за това, което е станало в тези Partys. В Lak'ech |
|||
|
|
|
| Следния потребител казва, благодаря ти за яхтено пристанище за това полезно мнение: | Джеймс (03-25-2009) |
|
|
#13 (Permalink) | |||
|
Държавите
Senior Member
|
Благодаря ви за връзката и ми благословии за вас. Джеймс |
|||
|
|
|
|
|
#14 (Permalink) | ||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: Старт тук! - Моята любима практика!Моята любима практика е слушане на солфеж тонове с медитативна музика. Да намеря Brainwave честоти много терапевтични привеждане в цялото ми е в хармония. Аз ги има на моя компютър, както и моите Ipod за да мога да слушам, докато аз правя други неща. Те ме карат да се чувствам много мек
![]() |
||
|
|
|
|
|
#15 (Permalink) | ||
|
Държавите
Държавите
|
Re: Старт тук! - Моята любима практика!Бих казал, Йога е определен фаворит. Аз в близкото минало са претърпели по-ниски от болки в лумбалните прешлени. Йога помага опъвам ни всичко и да болката далеч.
Разбира се моята магия практика е хаос. Нейната били лични пътуване, наистина с много практика, около които наистина са в напреднал ниво. Моята баба ми беше водач и ментор. Повечето хора мислят, хаос е нов, но много Мистичното използвайте тази форма на магия в известен смисъл. Знам, че семейството ми е за много поколения. ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#16 (Permalink) | ||
|
Новите държави -
Младши държави
|
Re: Старт тук! - Моята любима практика!Аз също съм в танцуват страхотна музика, но аз предпочитам се играе каза музика. : P
Аз съм много и ще се играе в почти като медитация и транс музиката потоци чрез себе си и другите, играе с тях. Падна ми път в такъв опит по-често, отколкото мога да сложа край на думите. Намасте |
||
|
|
|
|
|
#17 (Permalink) | |||||||||||
|
Супер държави
Модератор
Общо Мнения: 3
Благодаря: 1296
Благодари 1226 пъти в 668 Мнения
![]() |
Продължете опитите и да се надяваме ви публикуване проблеми са се погрижили. Аз ви изпрати ч. в отговор на въпроса си по-рано днес. Знаехте ли? Надявам се всичко е да работи за вас сега. Любов, Светлина и благословии Намасте Същност |
|||||||||||
|
|
|
|
|
#18 (Permalink) | ||
|
Новите държави -
Младши държави
|
Re: Старт тук! - Моята любима практика!Мислех, че ще използват този пост да се представя на тази общност, както аз мисля, обучение за един на друг практика е един добър начин да се запознаем един с друг.
Имам е практикуването на медитация, тъй като бях на 17 и аз също съм учител по йога. Така че йога и медитация са много важни за мен. Духовност може да бъде вълнуващо в пъти, но добра физическа йога практика продължава да ме заземен. И медитация ме държи връзка със света извън малко ми самостоятелно, така че аз не получите всички увит в страхове, съмнения, натрапчиви идеи, ограничаване и други неща. Аз също много оценявам практики и ритуали, които се свържете с природни сили и силата на природата да ни помогне за употреба и да лекува. Направих малко церемония огън (Агни Hotra) в двора ми снощи. Шаманските практики, да ни помогне да се включи в силата на природата да ни постави на правилния път. Кой възпитава интересна точка - да сте наблюдавали как все по-динамична и променяща се природа е? Само внимавай прозореца. Така наречените духовни практики, които се твърди, dogmatized и никога не променящия се точно обратното на това. Те ограничават свободата, и на мен, духовност е за свободата, за отскубне от нашите самостоятелно създаден граници. Ние не се нуждаем системи и практики, които добавят още границите за нас. Вярвам, че традиционните за мъже религии и духовни практики има за цел да систематизира и rigidify (ако това е думата) духовност, за да се поддържа някакъв смисъл от контрол ... от страх. В женски аспект, мисля, че е по-отворен и приемане на промените и значението на сетивата позволява на динамиката на спиртна напитка да бъде, както е. Ние всички трябва да се обединят в нашите си мъжкото аспект на властта и решава с динамичен женствена. Надявам се да проучи и да споделят начини да направите това тук! |
||
|
|
|
| Следните 2 потребители кажа, благодаря ви за Michael03230 За това полезно мнение: | Джеймс (07-20-2009), Phoenixflame (07-19-2009) |
![]() |
Подобни Теми
|
||||
| Нишка | Thread начинаещи | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Старт тук! Въведение в сънотълкуването | Jonas1 | Dream споделяне | 90 | 10-22-2009 07:16 ч. |
| Старт тук! Въведение в Calleman Йохан Карл, маите & Календар 2012 | Jonas1 | Календар на маите & 2012 | 21 | 10-20-2009 04:07 ч. |
| Старт тук: Пътеводител за общи неща, които искам да направя в този форум | Jonas1 | Поддръжка & Предложения | 7 | 12-11-2008 06:36 ч. |
| Старт тук: Какво е единство, единство движение, единство благословение (deeksha) и т.н.? | Jonas1 | Специфични въпроси | 22 | 11-06-2008 07:58 ч. |
| Thread Инструменти | |
| Display Modes | |
|
|