Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...

Global Oneness Community          
Автоматични преводи, направени от Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобален единство на Общността > Глобален единство Главна > Моята любима практика!

Моята любима практика! Каква е вашата любима практика за духовност, личностно развитие, здравето или просто става балансирано? Споделете го с нас! »Start тук!

Бързи новини
Добре дошли в Световния единство на Общността! Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с: Начало на форума, Социални групи, Блогове, Членове, Снимки, Видео, Video Search, За контакти, Често задавани въпроси , "Статистика". Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!

Забележка: Тази реклама не се показва за регистрирани потребители

Тагове
Теми: Холистичният здраве, Вътрешен развитие, Личностно развитие, Духовно растеж, Духовни практики, Духовни практики, Духовно ритуали
Видео: Холистичният здраве ,Вътрешен развитие ,Личностно развитие ,Духовно растеж ,Духовни практики ,Духовни практики ,Духовно ритуали ,

Reply

LinkBack Thread Инструменти Display Modes
Old 03-11-2009, 03:49 AM   #10 (Permalink)
Новите държави -
Младши държави
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Marina's Avatar

Activity Longevity
0/20 9/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Благодаря: 1
Благодари на 7 пъти в 6 Мнения
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Re: Старт тук! - Моята любима практика!

Моята любима практика е да танцувам psycodelic транс музика. IM, когато в дансинга танцува ... ... просто се опитвам да изпразните съзнанието ми и нека музиката говори чрез тялото ми. и когато IM в този нищожен и може да създаде.

в lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
Следния потребител казва, благодаря ти за яхтено пристанище за това полезно мнение:
Momometa (04-27-2009)
Old 03-11-2009, 11:59 AM   #11 (Permalink)
Държавите
Senior Member
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Благодаря: 755
Благодари 1232 пъти в 650 Мнения
James is on a distinguished road

Цитат:
Първоначално публикувано от Марина View Post
Моята любима практика е да танцувам psycodelic транс музика. IM, когато в дансинга танцува ... ... просто се опитвам да изпразните съзнанието ми и нека музиката говори чрез тялото ми. и когато IM в този нищожен и може да създаде.

в lak'ech
Изучавам пътищата на шаман и практиката на някои от своите традиции и танци да отида в транс като държавата е често срещана практика това, което правят.
Аз никога не съм, вместо да използвам писнаха компактдиска, за да достигнат това състояние. Тя трябва да бъде страхотно да се освободиш по този начин и само на танц!
Джеймс
James está offline   Reply With Quote
Old 03-11-2009, 02:09 ч.   #12 (Permalink)
Новите държави -
Младши държави
Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7Points: 386, Level: 7

Marina's Avatar

Activity Longevity
0/20 9/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Благодаря: 1
Благодари на 7 пъти в 6 Мнения
Marina is on a distinguished road
Send a message via MSN to Marina

Цитат:
Първоначално публикувано от Джеймс View Post
Изучавам пътищата на шаман и практиката на някои от своите традиции и танци да отида в транс като държавата е често срещана практика това, което правят.
Аз никога не съм, вместо да използвам писнаха компактдиска, за да достигнат това състояние. Тя трябва да бъде страхотно да се освободиш по този начин и само на танц!
Джеймс
Аз практика транс и танц в транс партия или фестивал, както и някои наричали този начин отвъд едно "модерно" шаман ритуал, тъй като по рода си от един и същи начин, че истината trancendes шаман ритуал. С барабани, entheogens и група.

Въведение Ето ви и линк за това, което е станало в тези Partys.

В Lak'ech
Marina está offline   Reply With Quote
Следния потребител казва, благодаря ти за яхтено пристанище за това полезно мнение:
Джеймс (03-25-2009)
Old 03-25-2009, 11:38 ч.   #13 (Permalink)
Държавите
Senior Member
Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74Points: 11,723, Level: 74

James's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss983
Благодаря: 755
Благодари 1232 пъти в 650 Мнения
James is on a distinguished road

Цитат:
Първоначално публикувано от Марина View Post
Аз практика транс и танц в транс партия или фестивал, както и някои наричали този начин отвъд едно "модерно" шаман ритуал, тъй като по рода си от един и същи начин, че истината trancendes шаман ритуал. С барабани, entheogens и група.

Въведение Ето ви и линк за това, което е станало в тези Partys.

В Lak'ech
Аз съжалявам за забавянето в моя отговор и ви благодаря Марина. Имахме семейство извънредното положение, което е наложило 200% от нашето време.
Благодаря ви за връзката и ми благословии за вас.
Джеймс
James está offline   Reply With Quote
Old 05-26-2009, 04:23 ч.   #14 (Permalink)
Държавите
Младши държави
Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10Points: 505, Level: 10

Spiritraiser's Avatar

Activity Longevity
0/20 5/20
Today Posts
0/0 sssssss44
Общо Мнения: 3
Благодаря: 17
Благодари на 56 пъти в 27 Мнения
Spiritraiser is on a distinguished road

Моята любима практика е слушане на солфеж тонове с медитативна музика. Да намеря Brainwave честоти много терапевтични привеждане в цялото ми е в хармония. Аз ги има на моя компютър, както и моите Ipod за да мога да слушам, докато аз правя други неща. Те ме карат да се чувствам много мек
Spiritraiser está offline   Reply With Quote
Old 06-27-2009, 02:17 ч.   #15 (Permalink)
Държавите
Държавите
Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11Points: 561, Level: 11

Phoenixflame's Avatar

Activity Longevity
0/20 4/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Общо Мнения: 1
Благодаря: 41
Благодари на 40 пъти в 26 Мнения
Phoenixflame is on a distinguished road

Бих казал, Йога е определен фаворит. Аз в близкото минало са претърпели по-ниски от болки в лумбалните прешлени. Йога помага опъвам ни всичко и да болката далеч. Разбира се моята магия практика е хаос. Нейната били лични пътуване, наистина с много практика, около които наистина са в напреднал ниво. Моята баба ми беше водач и ментор. Повечето хора мислят, хаос е нов, но много Мистичното използвайте тази форма на магия в известен смисъл. Знам, че семейството ми е за много поколения.
Phoenixflame está offline   Reply With Quote
Old 07-03-2009, 11:45 ч.   #16 (Permalink)
Новите държави -
Младши държави
Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1Points: 52, Level: 1

Blackstone01's Avatar

Activity Longevity
0/20 4/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Благодаря: 0
Благодари на 2 пъти в 1 публикация
Blackstone01 is on a distinguished road

Аз също съм в танцуват страхотна музика, но аз предпочитам се играе каза музика. : P

Аз съм много и ще се играе в почти като медитация и транс музиката потоци чрез себе си и другите, играе с тях. Падна ми път в такъв опит по-често, отколкото мога да сложа край на думите.

Намасте
Blackstone01 está offline   Reply With Quote
Old 07-04-2009, 05:07 AM   #17 (Permalink)
Супер държави
Модератор
Points: 14,626, Level: 83Points: 14,626, Level: 83Points: 14,626, Level: 83
Activity: 94%Activity: 94%Activity: 94%

Essence's Avatar

Activity Longevity
9/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1162
Общо Мнения: 3
Благодаря: 1296
Благодари 1226 пъти в 668 Мнения
Essence is on a distinguished road

Цитат:
Първоначално публикувано от Michael323 View Post
Ей Mods - Написал съм няколко длъжности за тази тема, но те не се появяват

Но дори и така, аз се по имейл на известия, че има отговори на темата

Аз не разбирам защо това има публикувани, но не и на другите. За съжаление да се притеснявам всеки.
Приветствия Майкъл,
Продължете опитите и да се надяваме ви публикуване проблеми са се погрижили. Аз ви изпрати ч. в отговор на въпроса си по-рано днес. Знаехте ли? Надявам се всичко е да работи за вас сега.

Любов, Светлина и благословии

Намасте

Същност
Essence está offline   Reply With Quote
Old 07-14-2009, 04:58 ч.   #18 (Permalink)
Новите държави -
Младши държави
Points: 17, Level: 1Points: 17, Level: 1Points: 17, Level: 1

Michael03230's Avatar

Activity Longevity
0/20 4/20
Today Posts
0/0 ssssssss2
Благодаря: 0
Благодари на 2 пъти в 1 публикация
Michael03230 is on a distinguished road

Мислех, че ще използват този пост да се представя на тази общност, както аз мисля, обучение за един на друг практика е един добър начин да се запознаем един с друг.

Имам е практикуването на медитация, тъй като бях на 17 и аз също съм учител по йога. Така че йога и медитация са много важни за мен. Духовност може да бъде вълнуващо в пъти, но добра физическа йога практика продължава да ме заземен. И медитация ме държи връзка със света извън малко ми самостоятелно, така че аз не получите всички увит в страхове, съмнения, натрапчиви идеи, ограничаване и други неща.

Аз също много оценявам практики и ритуали, които се свържете с природни сили и силата на природата да ни помогне за употреба и да лекува. Направих малко церемония огън (Агни Hotra) в двора ми снощи. Шаманските практики, да ни помогне да се включи в силата на природата да ни постави на правилния път.

Кой възпитава интересна точка - да сте наблюдавали как все по-динамична и променяща се природа е? Само внимавай прозореца. Така наречените духовни практики, които се твърди, dogmatized и никога не променящия се точно обратното на това. Те ограничават свободата, и на мен, духовност е за свободата, за отскубне от нашите самостоятелно създаден граници. Ние не се нуждаем системи и практики, които добавят още границите за нас.

Вярвам, че традиционните за мъже религии и духовни практики има за цел да систематизира и rigidify (ако това е думата) духовност, за да се поддържа някакъв смисъл от контрол ... от страх. В женски аспект, мисля, че е по-отворен и приемане на промените и значението на сетивата позволява на динамиката на спиртна напитка да бъде, както е. Ние всички трябва да се обединят в нашите си мъжкото аспект на властта и решава с динамичен женствена. Надявам се да проучи и да споделят начини да направите това тук!
Michael03230 está offline   Reply With Quote
Следните 2 потребители кажа, благодаря ви за Michael03230 За това полезно мнение:
Джеймс (07-20-2009), Phoenixflame (07-19-2009)
Reply

Подобни Теми
Нишка Thread начинаещи Форум Отговори Последно мнение
Старт тук! Въведение в сънотълкуването Jonas1 Dream споделяне 90 10-22-2009 07:16 ч.
Старт тук! Въведение в Calleman Йохан Карл, маите & Календар 2012 Jonas1 Календар на маите & 2012 21 10-20-2009 04:07 ч.
Старт тук: Пътеводител за общи неща, които искам да направя в този форум Jonas1 Поддръжка & Предложения 7 12-11-2008 06:36 ч.
Старт тук: Какво е единство, единство движение, единство благословение (deeksha) и т.н.? Jonas1 Специфични въпроси 22 11-06-2008 07:58 ч.

Тагове
Холистичният здраве, Вътрешен развитие, Личностно развитие, Духовно растеж, Духовни практики, Духовни практики, Духовно ритуали
Холистичният здраве ,Вътрешен развитие ,Личностно развитие ,Духовно растеж ,Духовни практики ,Духовни практики ,Духовно ритуали ,

Thread Инструменти
Display Modes

Командироване Правила
Ти не може да пускате нови теми
Ти не може да след отговори
Ти не може да след прикачени файлове
Ти не може да редактирате вашите мнения

ВВ код е На
Smilies са На
[IMG] код На
HTML код е Отдалечаване
Trackbacks са На
Pingbacks са На
Refbacks са На

Всички времена са GMT. В момента е: 08:09 ч..

Благодарение на НЛП-е можете да се насладите автоматични преводи
Осъществено от VBulletin ® Версия 3.8.1
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Оптимизация за търсачки от vBSEO 3.1.0
Управление чрез реклами : Boby Dimitrov
Неактивни Напомняния С Mished.co.uk
Google