|
|
|
|||||||
| Mayan Calendar & 2012 Pogovorite se in delite vse o Mayan koledar in kakšen pomen 2012, lahko imajo. »Start here! |
| Quick News |
| Dobrodošli na Global Oneness Community!
Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in zamisli o notranji in zunanji sprememb in preoblikovanja. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z:
Forum Home,
Socialna Groups,
Blogi,
Členi,
Fotografije,
Videos,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statistika.
Have fun in počutila pozdravil za skupnost!
|
Mayan Calendar & 2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Tags |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Države
Junior države
|
Spletna stran za leto 2012Našel sem super 2012 povezane spletne strani, kaže veliko skritih
truths.If vam je všeč ta stran, morate check it out. Domov |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
New Member
Junior države
|
Re: Spletna stran za leto 2012Tu je še en 2012 spletna stran in forum ... Maya 12-21-2012 Maya 2012 Forum
|
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
New Member
Junior države
|
Re: Spletna stran za leto 2012Pred kratkim sem obiskal Mayan ruševine Chichen Itza in je odpihnilo, ki jih je vse. Ne vem veliko o Mayan koledar, ampak oni rekli, da smo bili, ki prihajajo v času požara. Vedno sem bila zelo zanimajo starodavne znanja. Jaz bom odjaviti spletni strani. Hvala!
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
Države
Senior Member
|
|
||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||
|
Države
Junior države
|
Re: Spletna stran za leto 2012Citat:
Živjo ![]() Zanimive strani zahvala za povezave Blagoslovil mir in veliko ljubezni ![]() ![]() ![]()
"Children of Light Violeta," je zašepetal angel sladko, Vaš čas je zdaj .... Vedite, da je mir tu, in jih opozorila, .... LJUBEZEN je edina pot. " Spomnila je prišla sem, kaj storiti. ~ Kjerkoli ste .................... tam !!!.~ Nič ne more ustvariti, ne da bi prej postal konceptualno konstrukt zavesti! |
|||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||
|
Države
Senior Member
|
|
|
Živjo
![]() Zanimive strani zahvala za povezave Blagoslovil mir in veliko ljubezni ![]() ![]() ![]() |

|
|
#7 (permalink) | |||
|
Države
Junior države
|
Re: Spletna stran za leto 2012Citat:
Mislim, da ne protest veliko LOL Da, sem popolnoma zavedajo in prepričan .... da se svet ne bo razneslo Im niste prepričani, čeprav ...... če niste spammer g. Moderator ![]() Blagoslovil mir in veliko ljubezni ![]() ![]() ![]() ![]()
"Children of Light Violeta," je zašepetal angel sladko, Vaš čas je zdaj .... Vedite, da je mir tu, in jih opozorila, .... LJUBEZEN je edina pot. " Spomnila je prišla sem, kaj storiti. ~ Kjerkoli ste .................... tam !!!.~ Nič ne more ustvariti, ne da bi prej postal konceptualno konstrukt zavesti! |
|||
|
|
|
| Po User Says Thank You do amani313 Za to Useful Post: | EarthKat29 (06-26-2009) |
|
|
#8 (permalink) | |||
|
Države
Senior Member
|
|
|
Mislim, da ne protest veliko LOL
Da, sem popolnoma zavedajo in prepričan .... da se svet ne bo razneslo Im niste prepričani, čeprav ...... če niste spammer g. Moderator ![]() Blagoslovil mir in veliko ljubezni ![]() ![]() ![]() ![]() |

|
|
#9 (permalink) | ||
|
Države
Senior Member
|
|
||
|
|
|