|
|
|
|||||||
| Registrovať | My Go | Blogy | Články | Fotografie | Videá | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešné príspevky | Hľadať | Chat Miestnosť |
| Mayský kalendár & 2012 Diskutujte a zdieľať všetko okolo mayského kalendára a aký význam môže mať 2012. »Začnite tu! |
| Rýchle správy |
| Vitajte na globálnu jednotu spoločenstva!
Globálne jednotu spoločenstva je miestom na zdieľanie myšlienok a nápadov o vnútorné a vonkajšie zmeny a transformácie. Ak chcete post musíte registrovať tu. Niektoré odkazy na začiatok:
Forum Home,
Sociálne skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videá,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Štatistika.
Bavte sa a cítim sa naozaj privítal na komunitu!
|
Mayský kalendár & 2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Nástroje témat | Zobrazovacie módy |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Webové stránky pre rok 2012Našiel som skvelý 2012 súvisiace webové stránky, ukazuje veľa skrytých
truths.If sa vám páčia tieto stránky, mali by ste sa pozrieť. Domov |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Webové stránky pre rok 2012Tu je ďalší 2012 webovej stránky a fórum ... Maya 12-21-2012 Maya 2012 Forum
|
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Webové stránky pre rok 2012Nedávno som navštívil mayské zrúcaniny Chichén Itzá a bol udivený tým všetkým. Neviem nič o mayského kalendára, ale hovoril, že prídeme do doby požiaru. Vždy som bol veľký záujem v dávnych vedomostí. Pozriem sa na webové stránky. Vďaka!
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
Členské
Senior Member
|
|
||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Webové stránky pre rok 2012Citácia:
Nazdar ![]() Zaujímavé stránky thankyou pre odkazy Mier a požehnanie veľa lásky ![]() ![]() ![]()
"Children of the Light Violet," anjel šepkal sladko, Spomenula si, čo si sem prišiel urobiť. ~ Tam, kde sú vám .................... tam !!!.~ Nič nemôže byť vytvorený, bez toho by sa po prvýkrát dozvedia, koncepčné budovať vedomie! 04-18-2009, 06:14 PM |
|||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
|
|
Nazdar
![]() Zaujímavé stránky thankyou pre odkazy Mier a požehnanie veľa lásky ![]() ![]() ![]() |

|
|
#7 (permalink) | |||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Webové stránky pre rok 2012Citácia:
Myslím, že sa protest oveľa LOL Áno, som si plne vedomý, a istá .... že svet sa nebude vyhodiť do povetria Im nie istý, keď ...... Ak nie ste spammer pán Moderátor ![]() Mier a požehnanie veľa lásky ![]() ![]() ![]() ![]()
"Children of the Light Violet," anjel šepkal sladko, Spomenula si, čo si sem prišiel urobiť. ~ Tam, kde sú vám .................... tam !!!.~ Nič nemôže byť vytvorený, bez toho by sa po prvýkrát dozvedia, koncepčné budovať vedomie! 04-18-2009, 06:14 PM |
|||
|
|
|
| (05-12-2009) |
EarthKat29 (06-26-2009)
|
|
|
#8 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
|
|
Myslím, že sa protest oveľa LOL
Áno, som si plne vedomý, a istá .... že svet sa nebude vyhodiť do povetria Im nie istý, keď ...... Ak nie ste spammer pán Moderátor ![]() Mier a požehnanie veľa lásky ![]() ![]() ![]() ![]() |

|
|
#9 (permalink) | ||
|
Členské
Senior Member
|
|
||
|
|
|