|
|
|
|||||||
| Blog-uri | Articolele | Poze | Filme | Goodies | Intrebari frecvente | Membri Membri | Today's Posts | Marchează forumurile citite | Chat Room |
| Calendar Mayan & 2012 Discutaţi şi tot ceea ce parts despre Calendar Mayan şi ce semnificaţie 2012 pot avea. »Start aici! |
| Quick News |
| Bine aţi venit la unitatea comunitare globale!
Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu:
Forum Home,
Social Groups,
Blog-uri,
Articolele,
Poze,
Filme,
Video Search,
Contactati-ne,
Intrebari frecvente ,
Statistici.
Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!
|
Calendar Mayan & 2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Tag-uri |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
|||
|
Membru
Junior Member
|
Website pentru 2012I a întemeia un mare site de internet dedicat 2012, acesta afişează o mulţime de ascuns
truths.If vă place acest site, ar trebui să Check it out. Acasă |
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Website pentru 2012Aici este un alt site-ul în 2012 şi un forum ... Maya 12.21.2012 Maya 2012 Forum
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Website pentru 2012Recent am vizitat ruinele Maya din Chichen Itza şi a fost blown away de pe toate. Nu ştiu prea multe despre calendarul Mayan dar s-au spus am fost intrarii in momentul de foc. Am fost întotdeauna foarte interesat de cunoştinţe vechi. Bolnav 'a verifica afară de site-ul web. Mulţumesc!
|
|
|
|
|||
|
Membru
Senior Member
|
|
||
|
|
|
|
|
||||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Website pentru 2012Citat:
Salut ![]() Interesant Multumesc site-uri pentru link-uri Pace şi o mulţime Binecuvântările de dragoste ![]() ![]() ![]()
"Children of the Light Violet," îngerul şoptit drăgălaş, Timpul dvs. este acum .... Sa stiti ca pacea este aici, şi le amintească .... Iubirea este singura cale. " Ea a amintit ce ea a venit aici să facă. ~ Oriunde te-ai sunt .................... fi acolo !!!.~ Nimic nu poate fi create, fără a deveni o construcţie conceptuală de constiinta! |
|||
|
|
|
|
|
||||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Website pentru 2012Citat:
Cred că o va face semn de protest pentru a LOL mult mai Da .... Sunt pe deplin conştient şi sigur că lumea nu are de gând să arunce în aer Im nu sunt sigur dacă ...... în cazul în care nu sunteţi un spammer domnul Moderator ![]() Pace şi o mulţime Binecuvântările de Dragoste ![]() ![]() ![]() ![]()
"Children of the Light Violet," îngerul şoptit drăgălaş, Timpul dvs. este acum .... Sa stiti ca pacea este aici, şi le amintească .... Iubirea este singura cale. " Ea a amintit ce ea a venit aici să facă. ~ Oriunde te-ai sunt .................... fi acolo !!!.~ Nimic nu poate fi create, fără a deveni o construcţie conceptuală de constiinta! |
|||
|
|
|
| În urma User says Thank You a amani313 pentru acest post-uri utile: |
EarthKat29 (06-26-2009)
|
|
|
||||
|
Membru
Senior Member
|
|
|
Cred că o va face semn de protest pentru a LOL mult mai
Da .... Sunt pe deplin conştient şi sigur că lumea nu are de gând să arunce în aer Im nu sunt sigur dacă ...... în cazul în care nu sunteţi un spammer domnul Moderator ![]() Pace şi o mulţime Binecuvântările de Dragoste ![]() ![]() ![]() ![]() |

|
|
|||
|
Membru
Senior Member
|
|
||
|
|
|