|
|
|
|||||||
| Zarejestruj się | GO | Blogi | Artykuły | Zdjęcia | Filmy | Gadżety | FAQ | Użytkownicy | Dzisiejsze Posty | Szukaj | Chat Room |
| Kalendarz Majów i 2012 Dyskusje i wszystko akcji o Kalendarz Majów i jakie znaczenie może mieć 2012. Nie zaczynaj tutaj! |
| Szybki News |
| Witamy w świecie Jedności Wspólnoty!
Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek:
Strona główna forum,
Grupy społeczne,
Blogi,
Artykuły,
Zdjęcia,
Filmy,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statystyki.
Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!
|
Kalendarz Majów i 2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Tagi |
![]() |
|
|
Linkback | Narzędzia wątku | Wygląd |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Strona internetowa na rok 2012I found a great 2012 strona internetowa, to pokazuje wiele ukrytych
truths.If you like this site, należy sprawdzić. Dom |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Strona internetowa na rok 2012Oto kolejny 2012 internetowej i forum ... Maya 12-21-2012 Maya 2012 Forum
|
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Strona internetowa na rok 2012Niedawno odwiedził ruiny Majów Chichen Itza i was blown away by it all. Nie wiem zbyt wiele na temat kalendarza Majów, ale oni mówią, że przyszli w czasie pożaru. Zawsze byłem bardzo zainteresowany w starożytnej wiedzy. I'll check out stronie. Dzięki!
|
|
|
|
#4 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Starszy Użytkownik
|
|
||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Strona internetowa na rok 2012Cytat:
Cześć ![]() Ciekawe thankyou miejsc linki Pokoju i dużo Błogosławieństwa miłości ![]() ![]() ![]()
"Children of the Violet Light" Anioł szeptał słodko, Your time is now .... Wiedz, że spokój jest tu, i przypomnieć im .... Miłość jest jedyną drogą ". Przypomniała sobie, co przyjechała tu do czynienia. ~ Gdziekolwiek jesteś .................... tam !!!.~ Nic nie może powstać bez uprzedniego ich coraz koncepcyjnego budowy świadomości! |
|||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Starszy Użytkownik
|
|
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Strona internetowa na rok 2012Cytat:
Myślę, że to protest znacznie LOL Tak, jestem w pełni świadomy i pewny .... że świat nie będzie wysadzić Im not sure though ...... Jeśli nie jesteś spamerem pan moderator ![]() Pokoju i wiele Blessings of Love ![]() ![]() ![]() ![]()
"Children of the Violet Light" Anioł szeptał słodko, Your time is now .... Wiedz, że spokój jest tu, i przypomnieć im .... Miłość jest jedyną drogą ". Przypomniała sobie, co przyjechała tu do czynienia. ~ Gdziekolwiek jesteś .................... tam !!!.~ Nic nie może powstać bez uprzedniego ich coraz koncepcyjnego budowy świadomości! |
|||
|
|
|
| Po User Says Thank You to amani313 ta wiadomosc: | EarthKat29 (06-26-2009) |
|
|
#11 (permalink) | |||
|
Użytkownik
Starszy Użytkownik
|
|
|
Myślę, że to protest znacznie LOL
Tak, jestem w pełni świadomy i pewny .... że świat nie będzie wysadzić Im not sure though ...... Jeśli nie jesteś spamerem pan moderator ![]() Pokoju i wiele Blessings of Love ![]() ![]() ![]() ![]() |

|
|
#9 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Starszy Użytkownik
|
|
||
|
|
|