|
|
|
|||||||
| Mayan Calendar & 2.012 Apspriediet un dalieties visu par Maiju kalendārs un to nozīme 2.012 varētu būt. »Start here! |
| Quick News |
| Welcome to Global nedalāmība community!
Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar:
Forum Home,
Sociālajām grupām,
Blogs,
Raksti,
Fotogrāfijas,
Video,
Video Search,
Contact Us,
FAQ ,
Statistiku.
Have fun un justies tiešām vēlama community!
|
Mayan Calendar & 2.012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Tags |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
|||
|
Loceklis
Junior Member
|
Website 2012Es atklāju lielisku 2.012 tīmekļa vietne, tas parāda daudz par slēptu
truths.If jums patīk šī vietne, jums vajadzētu pārbaudīt out. Mājas |
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Website 2012Šeit ir vēl viens 2.012 mājas lapa un forums ... Maya 12-21-2012 Maya 2.012 Forums
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Website 2012Es nesen apmeklēja Mayan ruins of Chichen Itza un tika caurpūstas prom ar visu. Es nezinu daudz par Mayan kalendāru, bet viņi saka, mēs bijām stāšanās brīdī uguns. Es vienmēr esmu bijis ļoti interesē senās zināšanas. Es apskatīt mājas lapā. Pateicība!
|
|
|
|
|||
|
Loceklis
Senior Member
|
|
||
|
|
|
|
|
||||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Website 2012Quote:
Čau ![]() Interesantām vietām thankyou par saikni Miera un svētības mīlestību ![]() ![]() ![]()
"Bērni no Violet Light" eņģelis čukstēja saldi, Jūsu laiks ir tagad .... Zinām, ka miers ir šeit, un atgādinātu .... Mīlestība ir vienīgais ceļš. " Viņa atcerējās, ko viņa šeit ieradās darīt. ~ Ja esat .................... tur !!!.~ Nekas nevar būt radīti bez pirmo reizi konceptuālo būvēt apziņas! |
|||
|
|
|
|
|
||||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Website 2012Quote:
Es domāju, ka viņš nav protestu daudz LOL Jā, es pilnībā apzinos un droši .... ka pasaule nav gatavojas uzspridzināt Im nav pārliecināts gan ...... ja Jūs neesat surogātpasta izplatītāja kungs Moderator ![]() Miera un svētības mīlestību ![]() ![]() ![]() ![]()
"Bērni no Violet Light" eņģelis čukstēja saldi, Jūsu laiks ir tagad .... Zinām, ka miers ir šeit, un atgādinātu .... Mīlestība ir vienīgais ceļš. " Viņa atcerējās, ko viņa šeit ieradās darīt. ~ Ja esat .................... tur !!!.~ Nekas nevar būt radīti bez pirmo reizi konceptuālo būvēt apziņas! |
|||
|
|
|
| Pēc Lietotājs saka Paldies amani313 Par šo noderīgo Post: |
EarthKat29 (06-26-2009)
|
|
|
||||
|
Loceklis
Senior Member
|
|
|
Es domāju, ka viņš nav protestu daudz LOL
Jā, es pilnībā apzinos un droši .... ka pasaule nav gatavojas uzspridzināt Im nav pārliecināts gan ...... ja Jūs neesat surogātpasta izplatītāja kungs Moderator ![]() Miera un svētības mīlestību ![]() ![]() ![]() ![]() |

|
|
|||
|
Loceklis
Senior Member
|
|
||
|
|
|