|
|
|
|||||||
| Dienoraščiai | Straipsniai | Nuotraukos | Vaizdo | Gėrybės | DUK | Vartotojai | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Pokalbių Kambarys |
| Mayan Calendar & 2.012 Aptarti ir dalintis viskas apie Mayan Calendar, ir kokią reikšmę turi 2012 m. gegužės. »Pradėkite čia! |
| Greita Naujienos |
| Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi!
Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti:
Forum Home,
Socialines grupes,
Dienoraščiai,
Straipsniai,
Nuotraukos,
Vaizdo,
Video Search,
Kontaktai,
DUK ,
Statistika.
Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!
|
Mayan Calendar & 2.012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Žymos |
|
|
LinkBack | Temos įrankiai |
|
|
|||
|
Valstybės
Legionierius
|
Tinklalapis 2012Radau Didžiosios 2.012 interneto svetainė, tai rodo daug paslėptų
truths.If Jums patinka šios svetainės, turite check it out. Namai |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Naujosios valstybės
Legionierius
|
Re: Tinklapis 2012Štai dar vienas 2.012 svetainės ir forumo ... Maya 12-21-2012 Maya 2.012 Forumas
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Naujosios valstybės
Legionierius
|
Re: Tinklapis 2012Aš neseniai aplankė majų griuvėsius Chichen Itza ir was blown away by it all. I don't know much about Mayan Calendar, bet jie sako, kad mes eidavo į gaisro metu. Aš visada labai domina senovės žinias. I'll check out svetainėje. Ačiū!
|
|
|
|
|||
|
Valstybės
Pretorionas
|
|
||
|
|
|
|
|
||||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Tinklapis 2012Citata:
Labas ![]() Įdomios svetainės Ačiū už nuorodas Taikos ir Maila Lots Of Love ![]() ![]() ![]()
"Vaikai Violetinė šviesa" angelas pašnibždėjo saldžiai, Jūsų laikas yra dabar .... Žinau, kad pasaulis yra čia, ir priminti jiems .... Meilė yra vienintelis būdas. Ji prisiminti, ką ji atėjo čia daryti. ~ Kur tu .................... ten !!!.~ Niekas negali būti sukurta, tačiau pirmiausia tampa konceptualiu statyti sąmonės! |
|||
|
|
|
|
|
||||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Tinklapis 2012Citata:
Manau jis protesto daug LOL Taip, aš esu visiškai supranta ir tikrai .... kad pasaulyje nesiruošia išsprogdinti Im not sure nors ...... Jei nesate Spammer J. Moderatorius ![]() Taikos ir Maila Lots Of Love ![]() ![]() ![]() ![]()
"Vaikai Violetinė šviesa" angelas pašnibždėjo saldžiai, Jūsų laikas yra dabar .... Žinau, kad pasaulis yra čia, ir priminti jiems .... Meilė yra vienintelis būdas. Ji prisiminti, ką ji atėjo čia daryti. ~ Kur tu .................... ten !!!.~ Niekas negali būti sukurta, tačiau pirmiausia tampa konceptualiu statyti sąmonės! |
|||
|
|
|
| Šis vartotojas Says Dėkojame amani313 Už šią naudingą Post: |
EarthKat29 (06-26-2009)
|
|
|
||||
|
Valstybės
Pretorionas
|
|
|
Manau jis protesto daug LOL
Taip, aš esu visiškai supranta ir tikrai .... kad pasaulyje nesiruošia išsprogdinti Im not sure nors ...... Jei nesate Spammer J. Moderatorius ![]() Taikos ir Maila Lots Of Love ![]() ![]() ![]() ![]() |

|
|
|||
|
Valstybės
Pretorionas
|
|
||
|
|
|