|
|
|
|||||||
| לוח השנה של המאיה & 2012 לדון והכול לחלוק על לוח השנה של המאיה ועל משמעות 2012 מה יכול להיות. »התחל כאן! |
| מהיר חדשות |
| ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה!
גלובל האחדות קהילה היא מקום לשיתוף של מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם:
דף הבית של הפורום,
קבוצות חברתיות,
בלוגים,
מאמרים,
תמונות,
Videos,
Video Search,
צור קשר,
שאלות נפוצות ,
סטטיסטיקה.
תיהני ולהרגיש באמת בברכה לקהילה!
|
לוח השנה של המאיה & 2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| תגיות |
|
|
LinkBack | כלי פתיל |
|
|
|||
|
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
|
Re: אתר אינטרנט עבור 2012הנה עוד אתר הפורום 2012 ... מאיה 12-21-2012 מאיה 2012 פורום
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
|
Re: אתר אינטרנט עבור 2012אני לאחרונה ביקר בחורבות המאיה של צ 'יצ' ו Itza הופצץ על ידי משם הכול. אני לא יודע הרבה על לוח השנה של המאיה אבל הם לא אומרים שאנחנו באים אל תוך זמן של אש. תמיד הייתי מאוד מעוניין הידע הקדום. אני אבדוק את האתר. תודה!
|
|
|
|
|||
|
חבר
חבר בכיר
|
|
||
|
|
|
|
|
||||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: אתר אינטרנט עבור 2012ציטוט:
הי ![]() אתרים מעניינים תודה על הקישורים שלום והרבה ברכות של אהבה ![]() ![]() ![]()
"ילדי האור ויולט," המלאך לחש במתיקות, הזמן שלך עכשיו .... יודעים שהשלום הוא כאן, ולהזכיר להם .... האהבה היא הדרך היחידה. " היא זכרה מה היא באה לכאן לעשות. ~ איפה אתה .................... להיות שם !!!.~ שום דבר לא ניתן ליצור, לראשונה בלי להפוך לבנות הרעיוני של התודעה! |
|||
|
|
|
|
|
||||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: אתר אינטרנט עבור 2012ציטוט:
אני חושב שהוא עושה הרבה מחאה LOL כן .... אני מודע ואת בטוח כי העולם הוא לא הולך להתפוצץ Im לא בטוח אם כי ...... אם אתה לא מפיץ דואר זבל מר מנחה ![]() שלום והרבה ברכות של אהבה ![]() ![]() ![]() ![]()
"ילדי האור ויולט," המלאך לחש במתיקות, הזמן שלך עכשיו .... יודעים שהשלום הוא כאן, ולהזכיר להם .... האהבה היא הדרך היחידה. " היא זכרה מה היא באה לכאן לעשות. ~ איפה אתה .................... להיות שם !!!.~ שום דבר לא ניתן ליצור, לראשונה בלי להפוך לבנות הרעיוני של התודעה! |
|||
|
|
|
| להלן פרטי אומר תודה כדי amani313 על ההודעה המועילה הזאת: |
EarthKat29 שלום לכולם
|
|
|
||||
|
חבר
חבר בכיר
|
|
|
אני חושב שהוא עושה הרבה מחאה LOL
כן .... אני מודע ואת בטוח כי העולם הוא לא הולך להתפוצץ Im לא בטוח אם כי ...... אם אתה לא מפיץ דואר זבל מר מנחה ![]() שלום והרבה ברכות של אהבה ![]() ![]() ![]() ![]() |

|
|
|||
|
חבר
חבר בכיר
|
|
||
|
|
|