|
|
|
|||||||
| Registreeru | Blogid | Artiklid | Fotod | Videod | Goodies | KKK | Liikmete nimekiri | Tänased postitused | Otsima | Tänased postitused | Märgi foorumid loetuks | Chat Room |
| Maiade kalender 2012 Arutada ja jagada kõike maiade kalendri ja milline tähendus 2012 olla. »Alusta siit! |
| Kiire Uudised |
| Welcome to Global ühtsus ühenduse!
Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada:
Foorumi avaleht,
Sotsiaalsete rühmade,
Blogid,
Artiklid,
Fotod,
Videod,
Video Search,
Kontakt,
KKK ,
Statistika.
Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!
|
Maiade kalender 2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Sildid |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Iimi |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
Liige
Junior Member
|
Veebileht 2012Ma leidsin väga 2012 seotud kodulehel, see näitab, palju peidetud
truths.If teile meeldib see sait, siis peaks check it out. Kodu |
||
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) | ||
|
Uus liige
Junior Member
|
Re: Koduleht aastaks 2012Siin on veel 2012 kodulehekülg ja foorum ... Maya 12-21-2012 Maya 2012 Foorum
|
||
|
|
|
|
|
#3 (Permalink) | ||
|
Uus liige
Junior Member
|
Re: Koduleht aastaks 2012Ma külastasin hiljuti maiade varemed Chichen Itza ja oli puhutud kaugusel kõik. Ma ei tea, palju maiade kalender, kuid nad ei öelda, et me ei puutuks ajal tulekahju. Ma olen alati olnud väga huvitatud iidsete teadmiste. I'll check out veebilehel. Aitäh!
|
|
|
|
#4 (Permalink) | ||
|
Liige
Vanem liige
|
|
||
|
|
|
|
|
#5 (Permalink) | |||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Koduleht aastaks 2012Tsitaat:
Tere ![]() Huvitavad saidid thankyou for lingid Rahu ja õnnistusi palju armastust ![]() ![]() ![]()
Sinu aeg on nüüd .... Teame, et rahu on siin, ja meelde tuletada neid .... Armastus on ainus viis. " Ta meelde, mis ta tuli siia tegema. ~ Kui te olete .................... seal !!!.~ Ei saa midagi luua, ilma et kõigepealt muutuvad kontseptuaalsed ehitada teadvuse! 04-24-2009, 07:25 |
|||
|
|
|
|
|
#6 (Permalink) | |||
|
Liige
Vanem liige
|
|
|
Tere
![]() Huvitavad saidid thankyou for lingid Rahu ja õnnistusi palju armastust ![]() ![]() ![]() |

|
|
#7 (Permalink) | |||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Koduleht aastaks 2012Tsitaat:
Ma arvan, et ta ei protesti palju LOL Jah, olen täiesti teadlik ja kindel .... et maailm ei kavatse õhkima Im ei tea küll ...... Kui te ei ole rämpsposti Mr Moderaator ![]() Rahu ja õnnistusi rohkelt Love ![]() ![]() ![]() ![]()
Sinu aeg on nüüd .... Teame, et rahu on siin, ja meelde tuletada neid .... Armastus on ainus viis. " Ta meelde, mis ta tuli siia tegema. ~ Kui te olete .................... seal !!!.~ Ei saa midagi luua, ilma et kõigepealt muutuvad kontseptuaalsed ehitada teadvuse! 04-24-2009, 07:25 |
|||
|
|
|
| Pärast User Says Thank You to amani313 For This Useful Post: |
EarthKat29 (06-26-2009)
|
|
|
#8 (Permalink) | |||
|
Liige
Vanem liige
|
|
|
Ma arvan, et ta ei protesti palju LOL
Jah, olen täiesti teadlik ja kindel .... et maailm ei kavatse õhkima Im ei tea küll ...... Kui te ei ole rämpsposti Mr Moderaator ![]() Rahu ja õnnistusi rohkelt Love ![]() ![]() ![]() ![]() |

|
|
#9 (Permalink) | ||
|
Liige
Vanem liige
|
|
||
|
|
|