|
|
|
|||||||
| Registrovat | My Go | Blogy | Články | Fotografie | Videa | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešní příspěvky | Hledat | Chat Místnost |
| Mayský kalendář & 2012 Diskutujte a sdílet všechno kolem mayského kalendáře a jaký význam může mít 2012. »Začněte zde! |
| Rychlé zprávy |
| Vítejte na globální jednotu společenství!
Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek:
Forum Home,
Sociální skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videa,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Statistika.
Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!
|
Mayský kalendář & 2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Nástroje témat | Zobrazovací módy |
|
|
#Hodnocení: (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Webové stránky pro rok 2012Našel jsem skvělý 2012 související webové stránky, ukazuje mnoho skrytých
truths.If se vám líbí tyto stránky, měli byste se podívat. Domů |
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Webové stránky pro rok 2012Tady je další 2012 webové stránky a fórum ... Maya 12-21-2012 Maya 2012 Forum
|
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Webové stránky pro rok 2012Nedávno jsem navštívil mayské zříceniny Chichén Itzá a byl udiven tím vším. Nevím nic o mayského kalendáře, ale říkal, že přijdeme do doby požáru. Vždycky jsem byl velký zájem v dávných znalostí. Podívám se na webové stránky. Díky!
|
|
|
|
#Hodnocení: (permalink) | ||
|
Členské
Senior Member
|
|
||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Webové stránky pro rok 2012Citace:
Nazdar ![]() Zajímavé stránky thankyou pro odkazy Mír a požehnání hodně lásky ![]() ![]() ![]()
Váš čas je nyní .... Vím, že mír je tady, a připomněla jim .... Láska je jediná cesta. " Vzpomněla si, co si sem přišel udělat. ~ Tam, kde jsou vám .................... tam !!!.~ Nic nemůže být vytvořen, aniž by se poprvé dozvědí, koncepční budovat vědomí! 04-24-2009, 07:25 PM |
|||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
|
|
Nazdar
![]() Zajímavé stránky thankyou pro odkazy Mír a požehnání hodně lásky ![]() ![]() ![]() |

|
|
#7 (permalink) | |||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Webové stránky pro rok 2012Citace:
Myslím, že se protest mnohem LOL Ano, jsem si plně vědom, a jistá .... že svět se nebude vyhodit do povětří Im ne jistý, když ...... Pokud nejste spammer pan Moderátor ![]() Mír a požehnání hodně lásky ![]() ![]() ![]() ![]()
Váš čas je nyní .... Vím, že mír je tady, a připomněla jim .... Láska je jediná cesta. " Vzpomněla si, co si sem přišel udělat. ~ Tam, kde jsou vám .................... tam !!!.~ Nic nemůže být vytvořen, aniž by se poprvé dozvědí, koncepční budovat vědomí! 04-24-2009, 07:25 PM |
|||
|
|
|
| Po uživatelů říká k amani313 Thank You For This Užitečné post: |
EarthKat29 (06-26-2009)
|
|
|
#8 (permalink) | |||
|
Členské
Senior Member
|
|
|
Myslím, že se protest mnohem LOL
Ano, jsem si plně vědom, a jistá .... že svět se nebude vyhodit do povětří Im ne jistý, když ...... Pokud nejste spammer pan Moderátor ![]() Mír a požehnání hodně lásky ![]() ![]() ![]() ![]() |

|
|
#9 (permalink) | ||
|
Členské
Senior Member
|
|
||
|
|
|