|
|
|
|||||||
| Bloglar | Makaleler | Fotoğraflar | Videos | Hediyeler | SSS | Üye | Bugünün Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Sohbet Odası |
| Maya Takvimi & 2012 Ve Maya Takvimi hakkında her şeyi paylaşmak ve ne önemi 2.012 tartışın olabilir. »Start here! |
| Hızlı Haberler |
| Welcome Küresel Oneness Topluluğa!
Küresel Oneness Toplum düşünce ve iç ve dış değişim ve dönüşüm hakkında fikir paylaşımı için bir yer. Size göndermek için gereken buradan kayıt olun. Bazı bağlantılar ile başlatmak için:
Forum Anasayfa,
Sosyal Gruplar,
Bloglar,
Makaleler,
Fotoğraflar,
Videos,
Video Arama,
İletişim,
SSS ,
Istatistikleri.
İyi eğlenceler ve hissediyorum gerçekten topluma memnuniyetle!
|
Maya Takvimi & 2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Etiketler |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
|
|
||||
|
Üye
Kıdemli Üye
|
|
|
Ben, neden benim ile mesaj vermedi bilmiyorum, ben tahmin am zaman bunu bütün mesaj silinir ve sadece bir parçası var yazının bir bölümü silinmiş o yazdı.
Bu kadar benim niyeti yoktu rahatsız mı üzgünüm. 4 Kullanıcılar takiben Bu Useful Post JamesHome için teşekkür ederiz ki: |

|
|
||||
|
Yeni Üye
Junior Member
|
Re: Web sitesi için 2.012Quote:
Ben sadece iki addies .... put up Ben mi yoksa değil ziyaret umurumda, ben sadece yardım etmeye couldnt! ![]()
|
|
|
|
|||
|
Üye
Üye
|
Re: Web sitesi için 2.012Sevgili Arkadaşlar,
Tüm Maya uygarlığının ve 2012 konusunda paylaşım için teşekkürler, tüm,. Ayrıca bu bir yıl önce hakkında araştırma başladı. Ben çarpıcı bir sonuca ..... geldi İsrail 12 kabile 12 peygamberler Günde 12 saat - sonra bu gün içinde Bir gece saat 12 - Sonra o gece's Over 12 zodyak işaretleri - vs, vs, vs, # 12 ve İncil üzerinde üzerinde görülür. Bu önemi ne olduğunu merak ediyorum. Ben çok ilginç buluyorum. Lütfen benimle yorumlarınızı paylaşın.
|
|
| Etiketler |
| Konu Araçları | |
|
|
|
|