|
|
|
|||||||
| Mayan Calendar 2012 & Diskutuar dhe ndarë gjithçka rreth Kalendari Mayan dhe çfarë domethënie mund të ketë 2012. »Filloni këtu! |
| Mirë se vini në Antarevė Global! |
| Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të
register here . Disa lidhjet për te filluar me:Forum Home
,Social Groups
,Social Groups
BlogsSocial Groups
ArtikujSocial Groups
PhotosSocial Groups
VideosSocial Groups
,Social Groups
,Social Groups
FAQ Social Groups
Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!
Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar
|
Mayan Calendar 2012 & |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Threads: |
|
|
Thread Tools | 11-11-2008, 10:10 |
|
|
||||
|
Anëtar
Senior Member
|
|
|
I shkroi atë, unë nuk e di pse nuk postoni me emrin tim, unë jam guessing kur fshihet një pjesë e pas tij fshihet mesazh gjithë dhe nuk mori pjesë.
Më vjen keq që ju jeni kaq i ofenduar se nuk ishte qëllimi im. Paqja dhe bekimi i |

|
|
||||
|
Qumeshtor
Shvercer
|
Re: Website per 2012Quote:
Unë thjesht vënë dy addies .... I couldnt jap një damn nëse ju vizitoni apo jo, unë thjesht të përpiqet të ndihmojë! ![]()
|
|
|
|
|||
|
Anëtar
Anëtar
|
Re: Website per 2012Të dashur Miq,
Thanks, të gjitha, për të gjithë ndarjen tuaj në subjektin e civilizimit Mayan dhe 2012. Unë gjithashtu filluan të hulumtimit këtë rreth një vit më parë. Unë kam ardhur në një përfundim të mahnitshme ..... 12 fiset e Izraelit 12 profetët 12 orë në ditë - pastaj atë ditë e gjatë 12 orë në një natë - pastaj atë natë mbi 12 shenjat e zodiakut - etj, etj, etj, # 12 shihet mbi dhe mbi në Bibël. Pyes veten se çfarë rëndësinë e kësaj është. Më duket të jetë shumë interesante. Please share your comments me mua.
Dëshmitari i Dritën e Perëndisë, Sytë tuaj mund të zbulohet për të vërtetën! ![]() ![]() Dashuria, Falja, Liria dhe bekimi! Nga Motra juaj krishterë, KimberlyAnn 1 Kryqi + 3 \u003d 4 Nails PAGUHET!! ![]() |
||
|
|
|
| Threads: |
| 11-11-2008, 10:10 | |
|
|
|
|