|
|
|
|||||||
| Mayan Calendar & 2012 Pogovorite se in delite vse o Mayan koledar in kakšen pomen 2012, lahko imajo. »Start here! |
| Quick News |
| Dobrodošli na Global Oneness Community!
Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in zamisli o notranji in zunanji sprememb in preoblikovanja. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z:
Forum Home,
Socialna Groups,
Blogi,
Členi,
Fotografije,
Videos,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statistika.
Have fun in počutila pozdravil za skupnost!
|
Mayan Calendar & 2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Tags |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
||||
|
Države
Senior Member
|
|
|
Sem napisal, ne vem, zakaj ni post z mojim imenom, sem ugibati, ko sem izbrisal del mesta je izbrisal celotno sporočilo in si dobil samo del.
Žal mi je, da si užaljen, da ni bil moj namen. Mir in Blagoslovil |

|
|
||||
|
New Member
Junior države
|
Re: Spletna stran za leto 2012Citat:
Preprosto sem dal gor dve addies .... Jaz strjena lava bi prekleto ali obiščete ali ne, jaz samo poskusil pomagati! ![]()
|
|
|
|
|||
|
Države
Države
|
Re: Spletna stran za leto 2012Dragi prijatelji,
Hvala, vse, za vse vaše delitve na temo Mayan civilizacije in 2012. Prav tako sem začel z raziskavami o tem pred letom dni. Prišel sem do zaključka omamen ..... 12 izraelskih plemena 12 preroki 12 ur na dan - torej, da je dan pred 12 ur na noč - torej, da je noč's over 12 Zodiak znaki - itd, itd, itd, # 12 je videti znova in znova v biblija. Zanima me, kakšen je pomen tega je. Se mi zdi, da je zelo zanimivo. Prosimo, delite svoje pripombe z menoj.
|
|
| Tags |
| Thread Tools | |
|
|
|
|