|
|
|
|||||||
| Dienoraščiai | Straipsniai | Nuotraukos | Vaizdo | Gėrybės | DUK | Vartotojai | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Pokalbių Kambarys |
| Mayan Calendar & 2.012 Aptarti ir dalintis viskas apie Mayan Calendar, ir kokią reikšmę turi 2012 m. gegužės. »Pradėkite čia! |
| Greita Naujienos |
| Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi!
Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti:
Forum Home,
Socialines grupes,
Dienoraščiai,
Straipsniai,
Nuotraukos,
Vaizdo,
Video Search,
Kontaktai,
DUK ,
Statistika.
Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!
|
Mayan Calendar & 2.012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Žymos |
|
|
LinkBack | Temos įrankiai |
|
|
||||
|
Valstybės
Pretorionas
|
|
|
Parašiau jį, aš nežinau, kodėl jis nebuvo po mano vardu, Aš spėlioti, kada aš išbraukta iš po jo išbraukti visa prane ¹ im ±, ir jūs turite tik dalis skyrių.
Man gaila tu taip žeidė tai nebuvo mano ketinimas. Sveiki Amani313, turiu jums klausimą, jei jūs neturite Quote mane Reputacija mygtuką. |

|
|
||||
|
Naujosios valstybės
Legionierius
|
Re: Tinklapis 2012Citata:
Aš tiesiog suformuotos dvi addies .... I couldnt duoti Damn ar lankotės, ar ne, aš tiesiog stengiamės padėti! ![]()
|
|
|
|
|||
|
Valstybės
Valstybės
|
Re: Tinklapis 2012Dear Friends,
Ačiū, visiems, visiems savo dalytis su majų civilizacija ir 2012 m. tema. Aš taip pat pradėjo tyrimus apie tai prieš metus. Aš atėjau į apsvaiginti išvada ..... 12 Izraelio genčių 12 pranašai 12 valandų per parą - po šios dienos per 12 valandos naktį - tada, kad naktį daugiau 12 Zodiako ženklas - ir tt ir tt ir tt, # 12 yra vertinamas kaip ir per Biblijoje. Įdomu, kas šio reikšmė. Manau, tai būtų labai įdomu. Prašome pasidalinti savo nuomone su manimi.
Paliudyti Dievo šviesą, Tegul jūsų akys bus pristatomas tiesą! ![]() ![]() Meilė, dovanojimas, Freedom & Blessings! Nuo Jūsų krikščionių sesuo, KimberlyAnn 1 kryžiaus + 3 Nails \u003d 4 PAREIŠKĖ!! ![]() |
||
|
|
|
| Žymos |
| Temos įrankiai | |
|
|
|
|