|
|
|
|||||||
| Blogokat | Cikkekben | Photos | Video | Bónuszok | Kérdések | Memberlist | Mai hozzászólások | Kijelölés Fórumokat olvasottnak | Chat szoba |
| Maya naptár-2012 Megvitatja és ossza meg mindent a Maya naptár 2012, és milyen jelentősége lehet. »Start here! |
| Rövid News |
| Üdvözöljük a Globális Egység világában!
Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek:
Fórum kezdőlap,
Társadalmi csoportok,
Blogokat,
Cikkekben,
Photos,
Video,
Video Search,
Érdeklődjön,
Kérdések ,
Statisztikák.
Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!
|
Maya naptár-2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Címkéket |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
||||
|
Tagjának
Senior Member
|
|
|
Én írtam, nem tudom, miért nem a fórumot a nevem, én vagyok találgatás, amikor el kell hagyni egy része a post it törölni az egész üzenetet, és csak részben van.
Sajnálom, te annyira megsértődött, hogy nem volt a szándéka. Béke és Blessings |

|
|
||||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Weboldal a 2012-reIdézet:
Én egyszerűen csak kiszerelt két addies .... ÉN nem tudott adni, hogy átkozottul meglátogatott, akár nem, én csak próbál segíteni! ![]()
|
|
|
|
|||
|
Tagjának
Tagjának
|
Re: Weboldal a 2012-reKedves Barátaink!
Thanks, minden, az összes megosztása a témában a maja civilizáció és a 2012. Én is kezdődött a kutatás az egy évvel ezelőtt. Azért jöttem, hogy egy megdöbbentő következtetésre ..... 12 Izrael törzsei 12 próféták 12 óra egy nap -, akkor ez a nap vége 12 órán át éjszaka -, akkor aznap este már vége 12 Horoszkóp - stb, stb, stb, A # 12 látható újra és újra a Bibliában. Kíváncsi vagyok, mi a jelentősége ennek van. Találom, hogy nagyon érdekes. Kérjük, ossza meg velem észrevételeit.
|
|
| Címkéket |
| Thread Tools | |
|
|
|
|