|
|
|
|||||||
| Blogid | Artiklid | Fotod | Videod | Goodies | KKK | Liikmete nimekiri | Tänased postitused | Märgi foorumid loetuks | Chat Room |
| Maiade kalender 2012 Arutada ja jagada kõike maiade kalendri ja milline tähendus 2012 olla. »Alusta siit! |
| Kiire Uudised |
| Welcome to Global ühtsus ühenduse!
Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada:
Foorumi avaleht,
Sotsiaalsete rühmade,
Blogid,
Artiklid,
Fotod,
Videod,
Video Search,
Kontakt,
KKK ,
Statistika.
Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!
|
Maiade kalender 2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Sildid |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
||||
|
Liige
Vanem liige
|
|
|
Ma kirjutasin seda, ma ei tea, miks ta ei posti minu nimi, olen aim, kui ma välja osa pärast ta välja kogu sõnum ning te vaid sain osa.
Vabandust, sa oled nii solvunud ei olnud minu kavatsus. Rahu ja õnnistusi |

|
|
||||
|
Uus liige
Junior Member
|
Re: Koduleht aastaks 2012Tsitaat:
I couldnt anda Kurat, kas te külastate või mitte, ma lihtsalt proovida, et aidata! 10-22-2009, 09:16 ![]()
|
|
|
|
|||
|
Liige
Liige
|
Täname kõiki, teie kõigi jagamise teemal maiade tsivilisatsiooni ja 2012. Mul ka hakkas teadus seda umbes aasta tagasi.Kallid sõbrad,
Tulin uimastamise järeldus ..... 12 hõimud Iisraeli 12 prohvetid 12 tundi päevas - siis selle päeva üle 12 tundi öö - nii, et öö jooksul 12 Zodiac märke - jne jne jne # 12 on näinud üle ja üle Piibli. Ma ei tea, milline tähendus on. Minu arvates on väga huvitav. Palun andke oma kommentaarid minuga. www.experiencefestival.com
|
|
| Sildid |
| Thread Tools | |
|
|
|
|