|
|
|
|||||||
| Blogy | Články | Fotografie | Videa | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Chat Místnost |
| Mayský kalendář & 2012 Diskutujte a sdílet všechno kolem mayského kalendáře a jaký význam může mít 2012. »Začněte zde! |
| Rychlé zprávy |
| Vítejte na globální jednotu společenství!
Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek:
Forum Home,
Sociální skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videa,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Statistika.
Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!
|
Mayský kalendář & 2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Tagy |
|
|
|
LinkBack | Nástroje témat |
|
|
||||
|
Členské
Senior Member
|
|
|
Napsal jsem to, nevím, proč to nebylo místo s mým jménem, jsem hádat, když jsem se vypouští část příspěvku se vypouští celá zpráva a vy jenom část.
Je mi líto, vy jste tak urazila, že jsem neměl v úmyslu. Mír a požehnání |

|
|
||||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Webové stránky pro rok 2012Citace:
Prostě jsem dal dvě addies .... I couldnt fuk, zda jste navštívili, nebo ne, já se jen snažím pomoci! ![]()
|
|
|
|
|||
|
Členské
Členské
|
Re: Webové stránky pro rok 2012Vážení přátelé,
Díky, vše, pro všechny vaše sdílení na téma mayské civilizace a 2012. Také jsem začal s výzkumem to asi před rokem. Přišel jsem k závěru, ohromující ..... 12 izraelských kmenů 12 proroci 12 hodin denně - pak je to přes den 12 hodin v noci - tedy, že v průběhu noci 12 znamení zvěrokruhu - atd., atd., atd., # 12 je vidět znovu a znovu v bibli. Zajímalo by mě, jaký význam to je. Považuji to za velmi zajímavé. Prosím, podělte se se mnou své připomínky.
Svědectví o tom světle Boží, Vaše oči mohou být odhalen na pravdu! ![]() ![]() Láska, odpuštění, svoboda a požehnání! Vaše sestra z křesťanské, KimberlyAnn 1 Cross + 3 \u003d 4 hřebíky uveden!! ![]() |
||
|
|
|
|
| Tagy |
| Nástroje témat | |
|
|
|
|