|
|
|
|||||||
| Üye ol | Bloglar | Makaleler | Fotoğraflar | Videos | Hediyeler | SSS | Üye | Bugünün Mesajlar | Aramak | Bugünün Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Sohbet Odası |
| Maya Takvimi & 2012 Ve Maya Takvimi hakkında her şeyi paylaşmak ve ne önemi 2.012 tartışın olabilir. »Start here! |
| Hızlı Haberler |
| Welcome Küresel Oneness Topluluğa!
Küresel Oneness Toplum düşünce ve iç ve dış değişim ve dönüşüm hakkında fikir paylaşımı için bir yer. Size göndermek için gereken buradan kayıt olun. Bazı bağlantılar ile başlatmak için:
Forum Anasayfa,
Sosyal Gruplar,
Bloglar,
Makaleler,
Fotoğraflar,
Videos,
Video Arama,
İletişim,
SSS ,
Istatistikleri.
İyi eğlenceler ve hissediyorum gerçekten topluma memnuniyetle!
|
Maya Takvimi & 2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Etiketler |
![]() |
|
|
LinkBack | Konu Araçları | Ekran Modu |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Üye
Junior Member
|
Bu konuda Maya Odak mi?Ben çelişkili şeyler okuyorum bu tarih veya değil Maya odak mi? Takvim olarak onlar vardı sadece sonuna miydi o amele-biri, bir yıl kitap veya planlayıcısı yerine sonu gibi dedi gibi? Ya da akılda için bir şey var mı?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
Yeni Üye
Junior Member
|
Re: Doğum Maya Odak mi?Thats iyi bir soru. Ne araştırma I've Gönderen, Mayalar bir ciddi olay 2012 yılında dünya ve hayat sona düşündüm. Ben Aralık 21 bu olay meydana söyledi olduğuna inanıyorum. Özetle, bir felâket olan "anlamına gelir" Yunanca bir aşağı yıkayın. Onlar büyük bir sel gelecek inanıyordu.
Thats why takvim var çünkü hayat 2012 yılında bu nedenle onlar için hiçbir noktası 2.013 üzerine devam etmektir sonunda düşündüm biter. Hope that helps. |
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
Yeni Üye
Junior Member
|
Re: Doğum Maya Odak mi?Maya astrolojik takvim, ancak, tek bir adamın tek bilgi altında oluşturulan etkileyici. Temelde, aydınlanmış bir ruh kadar insan. Onun adı Quetzalcoatl idi. O sonra keşfedilmemiş kıta orada bir tahmini güvenilir bir temel üzerine yapılan sürgüne oldu. Ancak, gün sonu senaryo bu değil. İster hiç bir ya da bitiş, çünkü bir güneş döngüsünün sonuna tükenme engel değildir basitçe olduğunu sanmıyorum bir mesaj olarak amaçlamıştı. Biz konuşurken, size resmi NASA'nın web sitesine giriş yapabilirsiniz, güneşin açık bugünün resimleri ve hepsini bir büyük, güzel bir uzay aracı güneş büyük vardiya katılıyor. Bu mu güneş radyasyonu tahmin bizi kurtarmak için yapılmış, alevlenmek şimdi til açıkça charted ve kanıtlanmış yaklaşan mi? Var ama iki gelecek için bizi seçmek kalır. Hala doğru seçim zamanı. Eğer birbirimizi ikaz don't Ama bu sefer dışarı çalışır. Olduğu için karanlık gelecek bırakıyoruz. Muhtemel bir gelecek 3 veya 4 gün önce kaçınılmalıdır oldu. Miss it u mu? Bir "Navy" savaş aşağı yörüngeye bir ABD uydu vurdu. Niçin? Çünkü uydu tahtada Plütonyum 1 £ yer olmalıdır. £ 1 \u003d 1 milyar yılında ölenler. Pentagon'un Fuel kendi kıyıları ile "kirlenme Japonya uyardı. Rusya, milyonlarca ölüme neden olacaktır bu hayal bile edilemez hareket ilan etti. Pentagon, kısa bir sonra hiçbir plütonyum olarak yayınladı bulundu. Onlar şaşırmış görünüyordu? Buradaki yabancı / yüksek yaşam güçleri ve tüm söyleyebileceğim's onların gündemi hakkında belirli, henüz, hepsi 50 den plütonyum kaldırılan + uydular sadece bu nedenle iddia. Youtube ve resmi bir NASA video açıkça dev bir uzay aracı bir ABD uydu çekici gösteren izlemek ve iyi, u resmi olsun çalışırken gidin. Bu kadar çok bunun için bu gelişmiş güçlerine müteşekkir vardır. Ben net, çok küçük ve uyanık tutkuyla bu ziyaretçiler için uyku araştırma yapmak istiyorsanız, ama eğer aşk kendi beyanı ve maneviyat güdümlü gündemi gerçek veya manipulitive ustalık bilmiyorum. Orada açıkça 2 "dünyevi diğer ayrı" kuvvetler anda burada. Onların kimlikleri, köken, mesajları çok detay var, ama biliyorum anahtar cevaplar dont. Zaman içinde ... Eğer kimse alışveriş konuşmak istiyorum ... Lütfen!
Pureenergy Last edited by; 08-13-2008 de 01:44.. Nedeni: duygudurum |
||
|
|
|
| Kullanıcı This Useful Post pureenergy Teşekkür ardından Says: |
EternalSearch (08-12-2008)
|
|
|
#4 (permalink) | |||
|
Yeni Üye
Junior Member
|
Re: Doğum Maya Odak mi?Quote:
Pureenergy Last edited by; 08-12-2008 de 07:56.. |
|||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Üye
Junior Member
|
Re: Doğum Maya Odak mi?Pureenergy, ben ve bu olay hakkında hiçbir şey bilmiyordum önce biraz duymak şok hakkında yerine. Ben günlük ve henüz özelliği nasıl gelmek görünmüyordu haberleri okumak?
Sen paylaşmak istiyorum üzerinde herhangi bir bağlantıları var mı? |
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Yeni Üye
Junior Member
|
Re: Doğum Maya Odak mi?Emin arkadaş!
http://abovethehighseas.blogspot.com...down-rogue.htm lhttp: / / tactical.mediafilter.org/caq60/CAQ60space.html Bozuk casus uydu siyasi showdown anlamına gelebilir | Austin | Texas Haberler | Texas Cable News | TXCN.com | Haberler for Texas [NukeNet] ACİL YARDIM İHTİYACINIZ plütonyum UZAY-NASA LAUNCH İLE 25 Lbs başlatmak için. Plütonyum Ocak 2006'da Of |
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Üye
Junior Member
|
Re: Doğum Maya Odak mi?Hi All,
Iyi siteler !!!!!! kaç Günlük Common Sense's ne 2012 yılında ne olacak's a recap yapalım ALL ABOUT 2.012 09-26-2008, 12:15 ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Konu Araçları | |
| Ekran Modu | |
|
|