Bunu henüz bizim toplum ile kayıtlı değil gibi görünüyor. Lütfen burayı tıklayın kayıt için ...

Global Oneness Community          
Otomatik çevirileri tarafından yapılan Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Küresel Oneness Toplum > Küresel Oneness Ana > Maya Takvimi & 2012
Üye ol Bloglar Makaleler Fotoğraflar Videos Hediyeler SSS Üye Bugünün Mesajlar Aramak Bugünün Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et Sohbet Odası

Maya Takvimi & 2012 Ve Maya Takvimi hakkında her şeyi paylaşmak ve ne önemi 2.012 tartışın olabilir. »Start here!

Hızlı Haberler
Welcome Küresel Oneness Topluluğa! Küresel Oneness Toplum düşünce ve iç ve dış değişim ve dönüşüm hakkında fikir paylaşımı için bir yer. Size göndermek için gereken buradan kayıt olun. Bazı bağlantılar ile başlatmak için: Forum Anasayfa, Sosyal Gruplar, Bloglar, Makaleler, Fotoğraflar, Videos, Video Arama, İletişim, SSS , Istatistikleri. İyi eğlenceler ve hissediyorum gerçekten topluma memnuniyetle!

Not: Bu reklam kayıtlı üye için görüntülenen değildir

Maya Takvimi & 2012

Etiketler
Konular: Odak , Maya , Bu mu?
Videos: Odak , Maya , Bu mu? ,

Reply

LinkBack Konu Araçları Ekran Modu
Old 05-23-2008, 11:19   #1 (permalink)
Üye
Junior Member
Points: 2,447, Level: 31Points: 2,447, Level: 31Points: 2,447, Level: 31
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

EternalSearch's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss202
Thanked 36 Times in 27 Mesaj
EternalSearch is on a distinguished road

Bu konuda Maya Odak mi?

Ben çelişkili şeyler okuyorum bu tarih veya değil Maya odak mi? Takvim olarak onlar vardı sadece sonuna miydi o amele-biri, bir yıl kitap veya planlayıcısı yerine sonu gibi dedi gibi? Ya da akılda için bir şey var mı?
EternalSearch está offline   Reply With Quote
Old 07-17-2008, 06:46   #2 (permalink)
Yeni Üye
Junior Member
Points: 16, Level: 1Points: 16, Level: 1Points: 16, Level: 1

gogreen55's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Teşekkür 0 Times in 0 Posts
gogreen55 is on a distinguished road

Re: Doğum Maya Odak mi?

Thats iyi bir soru. Ne araştırma I've Gönderen, Mayalar bir ciddi olay 2012 yılında dünya ve hayat sona düşündüm. Ben Aralık 21 bu olay meydana söyledi olduğuna inanıyorum. Özetle, bir felâket olan "anlamına gelir" Yunanca bir aşağı yıkayın. Onlar büyük bir sel gelecek inanıyordu.

Thats why takvim var çünkü hayat 2012 yılında bu nedenle onlar için hiçbir noktası 2.013 üzerine devam etmektir sonunda düşündüm biter. Hope that helps.
gogreen55 está offline   Reply With Quote
Old 08-12-2008, 07:13   #3 (permalink)
Yeni Üye
Junior Member
Points: 24, Level: 1Points: 24, Level: 1Points: 24, Level: 1

pureenergy's Avatar

Activity Longevity
0/20 15/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
1 Time in 1 Thanked Mesaj
pureenergy is on a distinguished road

Maya astrolojik takvim, ancak, tek bir adamın tek bilgi altında oluşturulan etkileyici. Temelde, aydınlanmış bir ruh kadar insan. Onun adı Quetzalcoatl idi. O sonra keşfedilmemiş kıta orada bir tahmini güvenilir bir temel üzerine yapılan sürgüne oldu. Ancak, gün sonu senaryo bu değil. İster hiç bir ya da bitiş, çünkü bir güneş döngüsünün sonuna tükenme engel değildir basitçe olduğunu sanmıyorum bir mesaj olarak amaçlamıştı. Biz konuşurken, size resmi NASA'nın web sitesine giriş yapabilirsiniz, güneşin açık bugünün resimleri ve hepsini bir büyük, güzel bir uzay aracı güneş büyük vardiya katılıyor. Bu mu güneş radyasyonu tahmin bizi kurtarmak için yapılmış, alevlenmek şimdi til açıkça charted ve kanıtlanmış yaklaşan mi? Var ama iki gelecek için bizi seçmek kalır. Hala doğru seçim zamanı. Eğer birbirimizi ikaz don't Ama bu sefer dışarı çalışır. Olduğu için karanlık gelecek bırakıyoruz. Muhtemel bir gelecek 3 veya 4 gün önce kaçınılmalıdır oldu. Miss it u mu? Bir "Navy" savaş aşağı yörüngeye bir ABD uydu vurdu. Niçin? Çünkü uydu tahtada Plütonyum 1 £ yer olmalıdır. £ 1 \u003d 1 milyar yılında ölenler. Pentagon'un Fuel kendi kıyıları ile "kirlenme Japonya uyardı. Rusya, milyonlarca ölüme neden olacaktır bu hayal bile edilemez hareket ilan etti. Pentagon, kısa bir sonra hiçbir plütonyum olarak yayınladı bulundu. Onlar şaşırmış görünüyordu? Buradaki yabancı / yüksek yaşam güçleri ve tüm söyleyebileceğim's onların gündemi hakkında belirli, henüz, hepsi 50 den plütonyum kaldırılan + uydular sadece bu nedenle iddia. Youtube ve resmi bir NASA video açıkça dev bir uzay aracı bir ABD uydu çekici gösteren izlemek ve iyi, u resmi olsun çalışırken gidin. Bu kadar çok bunun için bu gelişmiş güçlerine müteşekkir vardır. Ben net, çok küçük ve uyanık tutkuyla bu ziyaretçiler için uyku araştırma yapmak istiyorsanız, ama eğer aşk kendi beyanı ve maneviyat güdümlü gündemi gerçek veya manipulitive ustalık bilmiyorum. Orada açıkça 2 "dünyevi diğer ayrı" kuvvetler anda burada. Onların kimlikleri, köken, mesajları çok detay var, ama biliyorum anahtar cevaplar dont. Zaman içinde ... Eğer kimse alışveriş konuşmak istiyorum ... Lütfen!

Pureenergy Last edited by; 08-13-2008 de 01:44.. Nedeni: duygudurum
pureenergy está offline   Reply With Quote
Kullanıcı This Useful Post pureenergy Teşekkür ardından Says:
EternalSearch (08-12-2008)
Old 08-12-2008, 07:48   #4 (permalink)
Yeni Üye
Junior Member

pureenergy's Avatar

Activity Longevity
0/20 15/20
Today Posts
0/0 ssssssss3

Quote:
Originally Posted by gogreen55 View Post
Thats iyi bir soru. Ne araştırma I've Gönderen, Mayalar bir ciddi olay 2012 yılında dünya ve hayat sona düşündüm. Ben Aralık 21 bu olay meydana söyledi olduğuna inanıyorum. Özetle, bir felâket olan "anlamına gelir" Yunanca bir aşağı yıkayın. Onlar büyük bir sel gelecek inanıyordu.

Thats why takvim var çünkü hayat 2012 yılında bu nedenle onlar için hiçbir noktası 2.013 üzerine devam etmektir sonunda düşündüm biter. Hope that helps.
Mükemmel nokta bro! Öngörülebilir bir döngüsel olay belkide Q akılda vardı. Eğer Nibiru gerçek veya Yeni hoax bir parçası, onun be süre beri amatör saat New York özel yaklaşımlar kutup buz raf Arktik Okyanusu içine düşen İnternet çok güçlü dalgalar yol açacak, yakında öğrenmek zorundadır. Ancak, uzman ve iyi adam Zacharia Sitchin iddia nibiru 2012 yılında döndürmez. Eğer onun retraksiyon kılıçla değil biz göreceğiz!

Pureenergy Last edited by; 08-12-2008 de 07:56..
Old 08-12-2008, 09:06   #5 (permalink)
Üye
Junior Member
Points: 2,447, Level: 31Points: 2,447, Level: 31Points: 2,447, Level: 31

EternalSearch's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss202
Thanked 36 Times in 27 Mesaj
EternalSearch is on a distinguished road

Pureenergy, ben ve bu olay hakkında hiçbir şey bilmiyordum önce biraz duymak şok hakkında yerine. Ben günlük ve henüz özelliği nasıl gelmek görünmüyordu haberleri okumak?

Sen paylaşmak istiyorum üzerinde herhangi bir bağlantıları var mı?
EternalSearch está offline   Reply With Quote
Old 08-13-2008, 01:41   #6 (permalink)
Yeni Üye
Junior Member

pureenergy's Avatar

Activity Longevity
0/20 15/20
Today Posts
0/0 ssssssss3

Emin arkadaş!
http://abovethehighseas.blogspot.com...down-rogue.htm
lhttp: / / tactical.mediafilter.org/caq60/CAQ60space.html
Bozuk casus uydu siyasi showdown anlamına gelebilir | Austin | Texas Haberler | Texas Cable News | TXCN.com | Haberler for Texas
[NukeNet] ACİL YARDIM İHTİYACINIZ plütonyum UZAY-NASA LAUNCH İLE 25 Lbs başlatmak için. Plütonyum Ocak 2006'da Of
Old 09-20-2008, 07:51   #7 (permalink)
Üye
Junior Member
Points: 356, Level: 7Points: 356, Level: 7Points: 356, Level: 7

kapra's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss49
Re: Start here: Ne Oneness, Oneness Hareketi, Oneness Blessing (Deeksha) vb nedir?
kapra is on a distinguished road

Hi All,

Iyi siteler !!!!!! kaç

Günlük Common Sense's ne 2012 yılında ne olacak's a recap yapalım

ALL ABOUT 2.012

09-26-2008, 12:15
kapra está offline   Reply With Quote
Old 11-21-2008, 07:23   #8 (permalink)
Üye
Junior Member
Points: 1,743, Level: 25Points: 1,743, Level: 25Points: 1,743, Level: 25

tomkin's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 ssssss150
Teşekkür 38 Defa 29 Mesaj
tomkin is on a distinguished road

Bu I kadar çalışma ben sadece bilgi için teşekkür burada söylemek istedim çalışıyorum şey, onun da tüm bu anlamaya çalışan bir çok yardım etti.
Old 03-27-2009, 12:07   #9 (permalink)
Üye
Junior Member
Points: 49, Level: 1Points: 49, Level: 1Points: 49, Level: 1

mayanbelief's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss18
mayanbelief is on a distinguished road

Harika bir 2012 ile ilgili web sitesi kurmak, o çok gizli gösterir
Bu site gibi truths.If, senin de kontrol etmelisiniz.
Ev
mayanbelief está offline   Reply With Quote
Reply

Etiketler
Odak , Maya , Bu mu?
Odak , Maya , Bu mu? ,

Konu Araçları
Ekran Modu

Gönderme Kuralları
Sen olmayabilir Yeni Mesaj yazma yetkiniz
Sen olmayabilir Mesaj Cevaplar
Sen olmayabilir posta ekleri
Sen olmayabilir your posts değiştir

BB kodu olmak Üzerinde
Smilies onlar Üzerinde
[IMG] kodu Üzerinde
HTML kodu şudur: Kapalı
Trackbacks onlar Üzerinde
Pingbacks onlar Üzerinde
Refbacks onlar Üzerinde

All times are GMT. Time is now 09:01.

İletişim Küresel Oneness Toplum Küresel Oneness Toplum Küresel Oneness Toplum Arşiv Küresel Oneness Toplum Üst

BB Kurumsal çevirmen tarafından NLP-ER