|
|
|
|||||||
| Региструјте се | Блогови | Чланци | Фотографије | Видео | Додаци | Најчешћа питања | Листа чланова | Данашњи Постови | Претраживати | Данашњи Постови | Означи форуме као прочитане | Цхат Соба |
| Маја & Календар 2012 Разговарају и размењују све о Маја Календар 2012 значаја и шта може имати. »Старт Хере! |
| Брзо Вести |
| Добродошли на глобалне Једност Заједнице!
Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са:
Форум почетна,
Социјалне групе,
Блогови,
Чланци,
Фотографије,
Видео,
Видео сеарцх,
Контакт,
Најчешћа питања ,
Статистике.
Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!
|
Маја & Календар 2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Тагс |
![]() |
|
|
ЛинкБацк | Алати тхреад | Приказ Модови |
|
|
#1 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Да ли Маја фокус на ово?Ја сам читајући контрадикторне ствари није-Маја фокусирати на тај датум или не? Да ли је то само крај календарске као што су то радили, као што неко рече, као крај године, уместо књиге или путовања? Или су онда они имају нешто на уму за њу?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (Пермалинк) | ||
|
Нови члан
Јуниор члан
|
Одг: Да ли Маыа фокус на ово?Тхатс добра питања. Из онога што сам истражио, Маје је мислио да ће драстичан догађај крају света и живота у 2012. Верујем да је то 21. децембра, рекао је да овај догађај не би десио. У основи, његова катаклизму, што значи "прање доле" на грчком. Сматрали су велике поплаве ће доћи.
Тхатс зашто календара завршава тамо, јер су мислили да ће живот на крају 2012 тако да нема смисла за њих да наставе на 2013. Наду да помаже. |
||
|
|
|
|
|
#3 (Пермалинк) | ||
|
Нови члан
Јуниор члан
|
Одг: Да ли Маыа фокус на ово?Маја астролошког календара је импресивна, али је створена под искључиву знања једног човека. У суштини човек, далеко од просвећеног душу. Његово име је Кецалкоатл. Био је прогнан је на континент онда Унцхартед где је направио предвиђање на основу веродостојне основе. Међутим, до краја дана сценарио је да не буде. Да ли је то икада значило као порука која се завршава или не, не мислим да је то просто зато што на крају циклуса сунца не искључује изумирања. Као што говоримо, можете да се пријавите на званичном сајту НАСА-отворите данашње слике сунце, и сви ће видети велики, леп летелице присуствовао велики помак нашег Сунца. Да ли је то да нас спасе од предвиђени сунчевог зрачења Планети који је, до сада тил, Уцртана јасно и доказано да се прибли? Постоје и даље, али за нас двоје будућих избора. Још има времена да исправно одаберете. Али овај пут ће се покренути ако се не пробуди једни друге. Који ће оставити најмрачнијих будућности да буде. Будућности је могуће избећи 3 или 4 дана. У то није пропустио? "Морнарица" бојни метак УС доле сателит из орбите. Зашто? Будући да сателит требао да садржи 1 килограма плутонијума на броду. 1 фунта \u003d 1 милијарда смрти. Пентагон је упозорио Јапану од "горива" контаминације њихових обала. Русија прогласила овај незамислив чин који ће довести до смрти милиона. Пентагон је издао кратко након што није било плутонијум пронађено. Чинило се изненадила? Странац / виша живот снаге које су овде, и то је све што могу да кажем за неке о свом дневном реду, опет, тврдили да су уклоњени плутонијум из свих 50 + сателита за само овог разлога. Иди на ЫоуТубе и гледати Оффициал Видео Наса јасно показује огроман свемирски брод ангажовања САД и сателиту покушају да добро, У добијете слику. Толико смо веома захвални на те напредне снаге за то. Желим да буде јасно, ја врло мало спавам и будан истраживање те посетиоце са страшћу, али не знам да ли је њихова декларација о љубави и духовности вођени дневног реда реални или манипулитиве мајсторство. Јасно да постоје 2 одвојена "другим световним" снага тренутно овде. Имам велики детаљ на њихов идентитет, порекло, поруке, али ја донт кноу тастер одговори. У времену ... Ако неко жели причати о послу ... Молимо Вас!
Ласт едитед од пуреенергы; на 08-13-2008 01:44 ПМ.. Разлог: расположење |
||
|
|
|
| Следећи корисник каже Хвала пуреенергы За Корисникове Постове |
ЕтерналСеарцх (08-12-2008)
|
|
|
#4 (Пермалинк) | |||
|
Нови члан
Јуниор члан
|
Одг: Да ли Маыа фокус на ово?Куоте:
Ласт едитед од пуреенергы; на 08-12-2008 07:56 АМ.. |
|||
|
|
|
|
|
#5 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Да ли Маыа фокус на ово?Пуреенергы, нисам знао ништа о овом догађају и сам мало шокирани да чујемо о томе уместо. Прочитао сам дневни вести, а ипак није изгледа да функцију-како то?
Да ли имате било какве везе које желите да делите на то? |
||
|
|
|
|
|
#6 (Пермалинк) | ||
|
Нови члан
Јуниор члан
|
Одг: Да ли Маыа фокус на ово?Наравно пријатељу!
хттп://абоветхехигхсеас.блогспот.цом...доун-рогуе.хтм лхттп: / / тацтицал.медиафилтер.орг/цак60/ЦАК60спаце.хтмл Брокен Шпијунски сателит може да значи политички обрачун | Остин | Тексас Вести | Тексас каблова Вести | ТКСЦН.цом | Новости за Тексас [НукеНет] ХИТНУ ПОМОЋ ТРЕБА СА ПРОСТОРА ПОЧЕТАК плутонијум-НАСА-да покрене 25 лбс. Плутонијума У јануару 2006 |
||
|
|
|
|
|
#7 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Да ли Маыа фокус на ово?Хи алл,
Пар добрих сајтова !!!!!! Дневни разум Хајде да направимо рекапитулација шта ће се догодити у 2012 Све о 2012 Капра ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#8 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Да ли Маыа фокус на ово?То је нешто што ја радим да студирају на горе тако да сам само хтео да кажем хвала за инфо овде, је помогао много у покушају да разумемо све ово као добро.
|
|
|
|
#9 (Пермалинк) | ||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Да ли Маыа фокус на ово?Нашао сам велики 2012 у вези сајт, то показује много скривених
трутхс.Иф вам се свиђа овај сајт, требало би да проверим. Почетна страница |
||
|
|
|
![]() |
| Тагс |
| Алати тхреад | |
| Приказ Модови | |
|
|