|
|
|
|||||||
| Regjistrohu | Blogs | Artikuj | Photos | Videos | Goodies | FAQ | Anëtarëve | Today's Posts | Kërkimi | Today's Posts | Mark Forums Read | Chat Room |
| Mayan Calendar 2012 & Diskutuar dhe ndarë gjithçka rreth Kalendari Mayan dhe çfarë domethënie mund të ketë 2012. »Filloni këtu! |
| Mirë se vini në Antarevė Global! |
| Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të
register here . Disa lidhjet për te filluar me:Forum Home
,Social Groups
,Social Groups
BlogsSocial Groups
ArtikujSocial Groups
PhotosSocial Groups
VideosSocial Groups
,Social Groups
,Social Groups
FAQ Social Groups
Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!
Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar
|
Mayan Calendar 2012 & |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Threads: |
![]() |
|
|
Thread Tools | 11-11-2008, 10:10 | Display Modes |
|
|
|
|
1( permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
A Focus Maya për këtë?Unë jam lexim gjëra kontradiktore-u Maya fokus në këtë datë apo jo? Ishte vetëm fundi i kalendarit si ata kishin punuar se si dikush tha, si fundi i një libri vit ose projektues në vend? A mos ata i kanë diçka në mendje për të?
|
||
|
|
|
|
|
12 permalink)Admin | ||
|
Qumeshtor
Shvercer
|
Re: A Focus Maya për këtë?Thats një pyetje e mirë. Nga ajo që unë kam hulumtuar, Mayans menduar se një ngjarje drastike do t'i japë fund botës dhe të jetës në vitin 2012. Unë besoj se ishte dhjetor 21 ata tha se kjo ngjarje do të ndodhë. Në thelb, një përmbytje e saj që do të thotë "larë down" në greqisht. Ata besonin një përmbytje të mëdha do të vijnë.
Thats pse kalendar përfundon aty, sepse ata mendonin se do t'i japë fund jetës në vitin 2012 kështu që nuk ka pikë që ata të vazhdojnë mbi 2013. Hope that helps. |
||
|
|
|
|
|
13 permalink)Admin | |||
|
Qumeshtor
Shvercer
|
Re: A Focus Maya për këtë?Quote:
Last edited by pureenergy; 08-12-2008 në 07:56.. |
|||
|
|
|
|
|
14 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: A Focus Maya për këtë?Pureenergy, unë nuk di asgjë për këtë ngjarje dhe jam tronditur pak për të dëgjuar për këtë vend. Kam lexuar lajme të përditshme dhe akoma ajo nuk duket të funksion-si vijnë?
A keni ndonjë lidhje ju do të doja të ndajë për këtë? |
||
|
|
|
|
|
15 permalink)Admin | ||
|
Qumeshtor
Shvercer
|
Re: A Focus Maya për këtë?Mik Sure!
http://abovethehighseas.blogspot.com...down-rogue.htm lhttp: / / tactical.mediafilter.org/caq60/CAQ60space.html Broken satelit spiun do të thotë përballje politike | Austin | Texas Lajme | Texas Cable News | TXCN.com | News for Texas [NukeNet] URGENT NEED HELP ME plutonium SPACE Launch-NASA do të nisë 25 lbs. Nga plutonium Në janar 2006 |
||
|
|
|
|
|
16 permalink)Admin | ||
|
Anëtar
Shvercer
|
Re: A Focus Maya për këtë?Hi all,
Çifti i mirë faqet !!!!!! Daily Common Sense Le të bëjmë një radhitje të çfarë do të ndodhë në 2012 ALL ABOUT 2012 Kapra ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
18 permalink)Admin | ||
|
Qumeshtor
Shvercer
|
Re: A Focus Maya për këtë?Kalendari Mayan Astrological është mbresëlënëse, megjithatë, ajo u krijua në dijeni vetëm e një njeriu. Në thelb të njeriut, larg nga një njeri i shkolluar. Emri i tij ishte i Quetzalcoatl. Ai u dëbuan në kontinent pastaj paeksploruar, ku ai bëri një parashikim i bazuar në një bazë të besueshme. Megjithatë, një fund i ditëve të skenar nuk do të jetë. Nëse kjo ishte menduar ndonjëherë si një mesazh i një fund apo jo, unë nuk mendoj se kjo ishte thjesht sepse në fund të një cikli dielli nuk përjashton zhdukjes. Ndërsa ne flasim, ju mund të hyni në faqen zyrtare të NASA, pictures hapur sot e diellit, dhe ju të gjithë do të shihni një masiv, anijen e bukur ndjekur ndryshim i madh diellit tonë. A është kjo për të na ruaj nga parashikoi rrezatimit diellor shpërthim që ka qenë, deri te tani, në mënyrë të qartë dhe charted provuar të jetë i afrohet? Nuk mbeten por dy të ardhmen për ne për të zgjedhur. Ka ende kohë për të zgjedhur të saktë. Por këtë herë do të dal në qoftë se ne nuk e zgjuar njëri-tjetrin. Kjo do të lërë të ardhmen të errët të jetë. Një e ardhme të jetë e mundur është shmangur 3 ose 4 ditë më parë. Did u miss it? Një "Navy" Battleship qëllua një satelit SHBA poshtë nga orbita. Pse? Sepse satelit duhet të ketë të përfshira 1 £ e plutonium në bord. £ 1 \u003d 1 miliard vdekje. Pentagoni paralajmëroi Japoni e "karburantit" ndotjen e brigjeve të tyre. Rusia deklaroi ky një akt paimagjinueshme që do të çojë në vdekjen e miliona. Pentagoni lëshoi një pas të shkurtër nuk u gjet asnjë plutonium. Ata dukeshin të habitur?? Huaji / e forcave të lartë jetës që janë këtu, dhe se e gjitha mund të them për disa lidhje me axhendën e tyre, por, pohuan se plutonium hequr nga të gjitha 50 + satelitë për vetëm këtë arsye. Shko në youtube dhe të shikojnë një video nasa zyrtar tregon qartë një anijen e madhe angazhimin një satelit amerikan dhe përpiqet për të mirë, u merrni foto. Ne jemi aq shumë mirënjohës për këto forca të avancuara për këtë. Unë uroj që të bëjë të qartë, unë fle shumë pak dhe i zgjuar për të hulumtimit këto vizitorët me pasion, por unë nuk e di në qoftë se deklarata e tyre e dashurisë shpirtërore dhe rendin e ditës udhëzuar është real, zotërim ose manipulitive. Nuk janë ndarë qartë 2 "të tjera të kësaj bote" forca aktualisht këtu. I Have hollësi të madhe për identitetin e tyre, origjinën, mesazhet, por unë e di përgjigjet kryesore. Në kohë ... Në qoftë se dikush do të doja të flas dyqan ... Ju lutem!
Last edited by pureenergy; 08-13-2008 në 01:44.. Arsyeja: humor |
||
|
|
|
| Pas User Says Thank You to pureenergy për këtë post të dobishme: |
EternalSearch (08-12-2008)
|
![]() |
| Threads: |
| 11-11-2008, 10:10 | |
| Display Modes | |