|
|
|
|||||||
| Mayan Calendar & 2012 Pogovorite se in delite vse o Mayan koledar in kakšen pomen 2012, lahko imajo. »Start here! |
| Quick News |
| Dobrodošli na Global Oneness Community!
Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in zamisli o notranji in zunanji sprememb in preoblikovanja. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z:
Forum Home,
Socialna Groups,
Blogi,
Členi,
Fotografije,
Videos,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statistika.
Have fun in počutila pozdravil za skupnost!
|
Mayan Calendar & 2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Tags |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
|||
|
New Member
Junior države
|
Re: Ali Maya, osredotočiti na to?Thats dobra vprašanja. Od kar sem raziskane, Mayans misel, da bi drastično dogodek konec sveta in življenja v letu 2012. Mislim, da je bil 21. december so dejali, tega dogodka bo zgodilo. V bistvu, svojo katastrofo, ki pomeni "sperete" v grščini. Ti verjel veliko poplav bo prišel.
Thats zakaj koledar konča tam, ker so mislili, življenje bi bilo konec leta 2012, tako ni smiselno za njih še naprej na 2013. Hope that helps. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior države
|
Re: Ali Maya, osredotočiti na to?Mayan astrološki koledar je impresivno, pa je bilo ustanovljeno na podlagi izključno znanje enega človeka. V bistvu ljudi, daleč od razsvetljeni duše. Njegovo ime je bilo Quetzalcoatl. Bil je pregnan do takrat neznano celini, kjer je napoved, ki temelji na verodostojen temelj. Vendar, konec dni scenarija ne bo. Ali je bilo mišljeno kot kdaj koli sporočilo, ki se konča ali ne, jaz ne mislim, da je bil samo zato, ker konec sonca cikla ne izključuje izumrtje. Ker govorimo, se lahko prijavite na uradni spletni strani NASA, odprt današnje slike sonca, in boste vse videli velik, lep vesoljska obiskujejo naše sonce je velik premik. Ali je to, da shranite nas od predvidene sončnega sevanja flare, ki je bil do sedaj til, zaznamovano jasno in dokazano, da se približuje? Ostaja pa dva terminske pogodbe za nas, da izberejo. Še vedno je čas, da izberete pravilno. Toda to bo zmanjkalo časa, če mi ne prebudijo seboj. To bo ostalo najtemnejši prihodnosti biti. Morebitne prihodnje izogniti je 3 ali 4 days ago. Did u miss it? "Navy" bojna strel satelitske ZDA navzdol iz orbite. Zakaj? Ker bi satelitsko so vsebovali £ 1 plutonija na krovu. £ 1 \u003d 1 milijardo smrti. Pentagon opozoril na Japonskem za "Fuel" je onesnaženje njihove obale. Rusija razglasi za to nepredstavljivo dejanje, ki bo vodila k smrti milijonov. Pentagon izdal kratko, ko ni bilo ugotovljeno, plutonija. To je zdelo presenečena? Tujec / podaljševanje življenjske sile, ki so tukaj, in to je vse kar lahko rečem, za nekatere okoli dnevnega reda, vendar je trdil, da odstranijo plutonij iz vseh 50 + sateliti za le tega razloga. Pojdi na youtube in paziti uradni video nasa jasno kaže veliko vesoljsko plovilo vključi satelitske ZDA in poskus dobro, u zaslužiti sliko. Mi smo tako zelo hvaležen za te napredne sile za to. Želim si, da bi bilo jasno, spim zelo malo in buden za raziskovanje teh obiskovalce s strastjo, pa jaz ne vem, če je njihovo izjavo o ljubezni in duhovnosti vodene dnevnega reda je resnična, ali manipulitive mojstrstvo. Obstajajo jasno 2 ločeni "drugo svetovno« sil trenutno tukaj. I Have zelo podrobno na njihovo identiteto, izvor, sporočila, šele jaz dont znanje ključ odgovore. V času ... Če bi kdo želel govoriti shop ... Prosim!
Last edited by pureenergy; na 08-13-2008 12:44.. Razlog: razpoloženje |
||
|
|
|
| Po User Says Thank You do pureenergy Za to Useful Post: | EternalSearch (08-12-2008) |
|
|
||||
|
New Member
Junior države
|
Re: Ali Maya, osredotočiti na to?Citat:
Last edited by pureenergy; na 08-12-2008 06:56.. |
|||
|
|
|
|
|
|||
|
Države
Junior države
|
Re: Ali Maya, osredotočiti na to?Pureenergy, nisem vedel ničesar o tem dogodku in sem malo pretresen slišati o tem, namesto. Sem bral novice na dan, in še to ni videti, da funkcija-kako to?
Ali imate kakšne povezave, ki jih želite deliti na to? |
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior države
|
Re: Ali Maya, osredotočiti na to?Seveda prijatelj!
http://abovethehighseas.blogspot.com...down-rogue.htm lhttp: / / tactical.mediafilter.org/caq60/CAQ60space.html Broken vohun satelitske bi lahko pomenilo, politično showdown | Austin | Texas News | Texas Cable News | TXCN.com | Novice za Texas [NukeNet] nujno pomoč potrebujejo, plutonij izstrelitev-NASA želite splavitev 25 Lbs. Plutonija Januarja 2006 |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Države
Junior države
|
Re: Ali Maya, osredotočiti na to?Hi All,
Par dobrih strani !!!!!! Dnevno Skupno Sense Let's make Rekapitulacija, kaj se bo zgodilo v letu 2012 VSE O 2012 Kapra ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Države
Junior države
|
Re: Ali Maya, osredotočiti na to?To je nekaj, kar delam za študij na gor tako da sem samo hotel reči hvala za info tukaj, svojo veliko pomagal, ko skuša razumeti vse to tudi.
|
|
|
|
|||
|
Države
Junior države
|
Re: Ali Maya, osredotočiti na to?Našel sem super 2012 povezane spletne strani, kaže veliko skritih
truths.If vam je všeč ta stran, morate check it out. Domov |
||
|
|
|
| Tags |
| Thread Tools | |
|
|
|
|