Se pare că nu aveţi încă înregistrat cu comunitatea noastra. Pentru a va inregistra, vă rugăm să faceţi clic aici ...

Global Oneness Community          
Traduceri automate efectuate de către Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Unitatea comunitare > Global Unitatea principala > Calendar Mayan & 2012
Blog-uri Articolele Poze Filme Goodies Intrebari frecvente Membri Membri Today's Posts Marchează forumurile citite Chat Room

Calendar Mayan & 2012 Discutaţi şi tot ceea ce parts despre Calendar Mayan şi ce semnificaţie 2012 pot avea. »Start aici!

Quick News
Bine aţi venit la unitatea comunitare globale! Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu: Forum Home, Social Groups, Blog-uri, Articolele, Poze, Filme, Video Search, Contactati-ne, Intrebari frecvente , Statistici. Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!

Notă: Acest anunţ nu este afişat pentru membrii inregistrati

Calendar Mayan & 2012

Tag-uri
Fire: Dosar , Maya , Acest lucru?
Videos: Dosar , Maya , Acest lucru? ,

LinkBack Thread Tools
Old 05.23.2008, 11:19  
Membru
Junior Member
Points: 2,447, Level: 31Points: 2,447, Level: 31Points: 2,447, Level: 31
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

EternalSearch's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss202
Mulţumit de 36 de ori in 27 Posts
EternalSearch is on a distinguished road

Ti-Focus Maya la asta?

Eu sunt gata lucruri contradictorii-a făcut Maya se concentreze pe această dată sau nu? A fost doar la sfârşitul anului calendaristic în care acestea au lucrat-o ca si cum cineva a spus, la fel ca la sfârşitul unei cărţi pe an sau Planificatorul de loc? Sau le-au făcut ceva în minte pentru asta?
EternalSearch está offline  
Old 07.17.2008, 06:46  
New Member
Junior Member
Points: 16, Level: 1Points: 16, Level: 1Points: 16, Level: 1

gogreen55's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
gogreen55 is on a distinguished road

Re: A Focus Maya la asta?

Thats un întrebări bun. Din ceea ce am cercetat, mayaşi crezut că un eveniment de drastice ar sfârşitul lume şi viaţă în 2012. Eu cred că a fost 21 decembrie au spus acest eveniment ar avea loc. Practic, un cataclism său, care înseamnă "spăla în jos" în limba greacă. Ei au crezut o inundaţie mare va veni.

Thats de ce calendarul se termină acolo pentru că au crezut că viaţa se va încheia în 2012, astfel încât nu există nici un punct pentru ei să-şi continue pe 2013. Sper că vă ajută.
gogreen55 está offline  
Old 08.12.2008, 07:13  
New Member
Junior Member
Points: 24, Level: 1Points: 24, Level: 1Points: 24, Level: 1

pureenergy's Avatar

Activity Longevity
0/20 15/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
Post Thanked 1 Time in 1
pureenergy is on a distinguished road

Calendarul Mayan astrologice este impresionantă, cu toate acestea, a fost creat în conformitate cu cunoştinţele unic de un singur om. În esenţă umană, departe de a fi un suflet luminat. Numele lui era Quetzalcoatl. El a fost alungat de pe continent, atunci uncharted, unde a facut o predictie bazat pe un fundament credibil. Cu toate acestea, un scop de zile de scenariu nu este de a fi. Fie că a fost vreodată însemna ca un mesaj de un sfarsit sau nu, eu nu cred că a fost pur şi simplu pentru că la sfârşitul unui ciclu de soare nu împiedică dispariţie. În timp ce vorbim, vă puteţi conecta pe site-ul oficial al NASA, deschis de azi Imagini de la soare, şi veţi vedea de toate, o masiv, nave spaţiale frumos participarea la trecerea de soarele nostru e minunat. Este aceasta pentru a ne salva de la prezis radiatia solara flare care a fost, până acum til, clasat în mod clar şi dovedit a fi apropie? Există încă două futures, dar pentru noi de a alege. Mai este încă timp pentru a alege corect. Dar de data asta se va epuiza în cazul în care nu ne trezi reciproc. Aceasta va lăsa cele mai întunecate viitor, care urmează să fie. Un viitor posibil, a fost evitată 3 sau 4 zile în urmă. Ti-u dor de ea? Un "Navy" Battleship împuşcat un satelit american în jos de pe orbita. De ce? Pentru că prin satelit ar trebui să aibă conţinut 1 jumătate de kg de plutoniu de la bord. 1 livră \u003d 1 miliard de decese. Pentagonul a avertizat Japonia de "combustibil" de contaminare a ţărmurile lor. Rusia a declarat prezenta un act de neimaginat, care va duce la moartea a milioane de oameni. Pentagonul a emis un scurt după ce nu a existat nici plutoniu găsit. Păreau surprins? Străin / mai mari forţe de viaţă, care sunt aici, şi asta e tot ce pot să spun cu privire la ordinea de zi pentru anumite lor, încă, a pretins că a înlăturat de plutoniu din toate cele 50 de sateliţi pentru + tocmai din acest motiv. Du-te la YouTube şi viziona un videoclip oficial NASA care arată în mod clar o navă spaţială uriaşă angajarea unui satelit SUA şi încercarea de a bine, u a lua imaginea. Suntem atât de foarte recunoscători pentru aceste forţe avansate pentru acest lucru. Doresc să fie clar, eu dorm foarte puţin şi treaz la cercetarea acestor vizitatori cu pasiune, dar eu nu ştiu dacă declaraţia de dragoste şi spiritualitate ordinea de zi cu ghid este real, sau de maiestria manipulitive. Există în mod clar separate, 2 "alte lumeşti" forţe prezent aici. Am foarte detaliat privind identitatea lor, originea, mesaje, dar i dont know răspunsuri cheie. În timp ... Dacă cineva ar dori să vorbesc magazin ... Te rog!

Last edited by pureenergy; 08.13.2008, la 01:44.. Motivul: starea de spirit
pureenergy está offline  
În urma User says Thank You a pureenergy pentru acest post-uri utile:
EternalSearch (08-12-2008)
Old 08.12.2008, 07:48  
New Member
Junior Member
Points: 24, Level: 1Points: 24, Level: 1Points: 24, Level: 1

pureenergy's Avatar

Activity Longevity
0/20 15/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
Post Thanked 1 Time in 1
pureenergy is on a distinguished road

Citat:
Originally Posted by gogreen55 View Post
Thats un întrebări bun. Din ceea ce am cercetat, mayaşi crezut că un eveniment de drastice ar sfârşitul lume şi viaţă în 2012. Eu cred că a fost 21 decembrie au spus acest eveniment ar avea loc. Practic, un cataclism său, care înseamnă "spăla în jos" în limba greacă. Ei au crezut o inundaţie mare va veni.

Thats de ce calendarul se termină acolo pentru că au crezut că viaţa se va încheia în 2012, astfel încât nu există nici un punct pentru ei să-şi continue pe 2013. Sper că vă ajută.
Excelent punct de bro! Un eveniment previzibil ciclică a fost, probabil, ceea ce Q au avut în minte. Perioada de valabilitate polare care se încadrează în Oceanul Arctic ar provoca valuri de surf foarte capabil, vom afla în curând dacă Nibiru de fapt, se apropie sau partea sa din New păcăleală, a fost de un timp, deoarece oră amatori speciale din New York. Cu toate acestea, experţi şi băiat bun Zacharia Sitchin Nibiru afirmaţii nu va reveni în 2012. vom vedea în cazul în care retragerea sa nu este de sabia!

Last edited by pureenergy; 08.12.2008, la 07:56..
pureenergy está offline  
Old 08.12.2008, 09:06  
Membru
Junior Member
Points: 2,447, Level: 31Points: 2,447, Level: 31Points: 2,447, Level: 31

EternalSearch's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss202
Mulţumit de 36 de ori in 27 Posts
EternalSearch is on a distinguished road

Pureenergy, nu am stiut nimic despre acest eveniment şi sunt un pic şocat să aud despre el în schimb. Am citit de ştiri de zi cu zi şi totuşi ea nu părea să feature-Cum asa?

Nu aveţi orice link-uri pe care doriţi să împărtăşiţi pe ea?
EternalSearch está offline  
Old 09.20.2008, 07:51  
Membru
Junior Member
Points: 356, Level: 7Points: 356, Level: 7Points: 356, Level: 7

kapra's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss49
Mulţumit de 4 ori in 4 Posts
kapra is on a distinguished road

Hi All,

Cuplul de !!!!!! bune site-uri

De zi cu zi Common Sense Să facem o recapitulare a ceea ce se va întâmpla în anul 2012

TOTUL DESPRE 2012

Kapra
kapra está offline  
Old 11.21.2008, 07:23  
Membru
Junior Member
Points: 1,743, Level: 25Points: 1,743, Level: 25Points: 1,743, Level: 25

tomkin's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 ssssss150
tomkin is on a distinguished road

Acest lucru este ceva ce am de lucru pentru a studia pe asa ca am vrut doar să spun Multumesc pentru info aici, ei au ajutat foarte mult în încercarea de a înţelege toate astea, de asemenea.
Old 03.27.2009, 12:07  
Membru
Junior Member
Points: 49, Level: 1Points: 49, Level: 1Points: 49, Level: 1

mayanbelief's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss18
Post Thanked 1 Time in 1
mayanbelief is on a distinguished road

I a întemeia un mare site de internet dedicat 2012, acesta afişează o mulţime de ascuns
truths.If vă place acest site, ar trebui să Check it out.
Acasă
mayanbelief está offline  

Tag-uri
Dosar , Maya , Acest lucru?
Dosar , Maya , Acest lucru? ,

Thread Tools

Reguli Posting
Tu nu pot post new threads
Tu nu pot post replies
Tu nu pot Attachments post
Tu nu pot modifica mesajele tale

BB code este Pe