Šķiet vēl neesat reģistrēts mūsu kopienu. Lai reģistrētos, lūdzu uzklikšķiniet šeit ...

Global Oneness Community          
Automātiska Translations, ko Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global nedalāmība Kopienas > Global nedalāmība Main > Mayan Calendar & 2.012
Blogs Raksti Fotogrāfijas Video Noderīgi FAQ Memberlist Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Mayan Calendar & 2.012 Apspriediet un dalieties visu par Maiju kalendārs un to nozīme 2.012 varētu būt. »Start here!

Quick News
Welcome to Global nedalāmība community! Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar: Forum Home, Sociālajām grupām, Blogs, Raksti, Fotogrāfijas, Video, Video Search, Contact Us, FAQ , Statistiku. Have fun un justies tiešām vēlama community!

Piezīme: Šī reklāma netiek rādīta reģistrētajiem biedriem

Mayan Calendar & 2.012

Tags
Threads: Focus , Maya , Šajā?
Video: Focus , Maya , Šajā? ,

LinkBack Thread Tools
Old Es esmu lasījums pretrunīgas lietas, bija Maya uzmanība šajā dienā, vai ne? Tas bija tikai beigas kalendārā kā viņi strādāja tā, kā kāds teica, tāpat beigās gadu grāmatas vai plānotāja vietā? Vai viņi ir kaut kas prātā ir?  
Loceklis
Junior Member
Points: 2,447, Level: 31Points: 2,447, Level: 31Points: 2,447, Level: 31
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

EternalSearch's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss202
Pateicās 36 reizes 27 Posts
EternalSearch is on a distinguished road

Vai Maya Focus on This?

07-17-2008, 06:46
EternalSearch está offline  
Old Re: Vai Maya Focus on This?  
New Member
Junior Member
Points: 16, Level: 1Points: 16, Level: 1Points: 16, Level: 1

gogreen55's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Pateicās 0 Times 0 Posts
gogreen55 is on a distinguished road

Tas ir labs jautājumiem. No tā, ko es esam pētījuši, Mayans domāja, ka radikāli gadījumā nonāks pasaulē un dzīvi 2012. Es uzskatu, ka tas bija 21 decembris viņi teica, šajā gadījumā varētu rasties. Būtībā tās apvērsums, kas nozīmē "noskalotu" grieķu valodā. Viņi ticēja lieliem plūdiem nāks.

Thats kādēļ kalendārs beidzas tur, jo viņi domāja, ka dzīve būtu end in 2012 to nav nekādas jēgas tiem turpināt uz 2013. Hope that helps.

08-12-2008, 07:13
gogreen55 está offline  
New Member
Junior Member
Points: 24, Level: 1Points: 24, Level: 1Points: 24, Level: 1

pureenergy's Avatar

Activity Longevity
0/20 15/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
Pateicās 1 time in 1 Post
pureenergy is on a distinguished road

Last edited by pureenergy; 08-13-2008 at

Mayan Zodiaka kalendārs ir iespaidīgs, tomēr, tas tika izveidots saskaņā ar vienīgo zināšanas vienam cilvēkam. Būtībā cilvēku, nebūt nav apgaismots dvēseli. Viņa vārds bija Quetzalcoatl. Viņš padzina līdz tam mazpazīstams kontinentā, kur viņš prognoze ir balstīta uz ticamu pamatu. Taču dienu beigu scenārijs nav jābūt. Vai tas bija kādreiz domāts kā vēstījums, kas beidzas vai ne, es nedomāju, ka tas bija tikai tāpēc, ka no saules cikla noslēgumā neizslēdz izmiršana. Kā mēs runājam, jūs varat pieteikties oficiālā NASA mājas lapā, atvērtā šodienas bildes no saules, un jūs visus redzēt liela, skaista kosmosa apmeklējot mūsu saules's great shift. Tas ir glābt mūs no paredzamā saules staru uzliesmojums, kas ir līdz til tagad skaidri charted un pierādīts, ka tuvojas? Joprojām bet divi nākotnes mums izvēlēties. Vēl ir laiks izvēlēties pareizi. Bet šoreiz būs izsmelti, ja mums nav atmodināt otru. Tas atstās tumšāko nākotnē būt. Iespējamo turpmāko izvairījušās no 3 vai 4 dienas atpakaļ. Vai u miss it? "Navy" līnijkuģis nošāva ASV satelītu leju no orbītā. Kāpēc? Jo satelīta vajadzētu ietvert £ 1 plutonija uz kuģa. £ 1 \u003d 1 miljards nāvi. Pentagons brīdināja Japāna "Degvielas" piesārņojums to krastos. Krievija paziņojusi, ka šis iedomājama aktu, kas novedīs pie miljoniem nāves gadījumu. Pentagons izdota īsi pēc tam nebija plutonijs atrasts. Tās šķita pārsteigts? Ārvalstniekam / augstākās dzīvības spēkiem, kas ir šeit, un tas ir viss, ko es varu teikt, dažām par savu darba kārtību, tomēr apgalvoja, tie izņemti plutonija no visiem 50 + satelītus, tikai šā iemesla dēļ. Iet uz youtube un skatīties oficiālo nasa video skaidri parāda milzīgu kosmosa kuģi iesaistās ASV satelīta un cenšas labi, u iegūt attēlu. Mēs esam tik ļoti pateicīgi šie uzlabotas spēkiem to. Es vēlos, lai būtu skaidrs, es gulēt ļoti maz un nomodā pētniecības šiem apmeklētājiem ar aizrautību, bet es nezinu, ja to deklarēšana mīlestības un garīguma pamatā darba kārtība ir īsta vai manipulitive meistarību. Ir skaidri 2 atsevišķām "citi pasaulīgos" spēki pašlaik šeit. Man ir liels informācija par viņu identitāti, izcelsmi, ziņas, bet i dont know taustiņu atbildes. Ar laiku ... Ja kāds vēlētos runāt shop ... Lūdzu!

.. Reason: garastāvoklis 01:44Pēc Lietotājs saka Paldies pureenergy Par šo noderīgo Post:
pureenergy está offline  
(08-12-2008)
EternalSearch 08-12-2008, 07:48
New Member
Junior Member

pureenergy's Avatar

Activity Longevity
0/20 15/20
Today Posts
0/0 ssssssss3

gogreen55

Quote:
Originally Posted by Tas ir labs jautājumiem. No tā, ko es esam pētījuši, Mayans domāja, ka radikāli gadījumā nonāks pasaulē un dzīvi 2012. Es uzskatu, ka tas bija 21 decembris viņi teica, šajā gadījumā varētu rasties. Būtībā tās apvērsums, kas nozīmē "noskalotu" grieķu valodā. Viņi ticēja lieliem plūdiem nāks. View Post
Thats kādēļ kalendārs beidzas tur, jo viņi domāja, ka dzīve būtu end in 2012 to nav nekādas jēgas tiem turpināt uz 2013. Hope that helps.

Lielisks punkts bro! Prognozējamu cikliska notikums, iespējams, bija kādi Q bija prātā. Polārais ledus šelfa iekrist Ledus okeānā radīs ļoti sērfot var viļņi, mēs ātri mācīties, ja Nibiru faktiski pieeju vai tā daļu New mānīšana, tās ir awhile kopš amatieru stundu īpašu in New York. Tomēr eksperts un labs puisis Zacharia Sitchin prasības Nibiru vairs neatgriezīsies 2012. redzēsim, ja viņa pievilkšanas nav ar zobenu!
Last edited by pureenergy; 08-12-2008 at

08-12-2008, 09:06 07:56..
pureenergy está offline  
Loceklis
Junior Member
Points: 2,447, Level: 31Points: 2,447, Level: 31Points: 2,447, Level: 31

EternalSearch's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss202
Pateicās 36 reizes 27 Posts
EternalSearch is on a distinguished road

Pureenergy, es neko nezināja par šo notikumu un esmu nedaudz šokēts par to uzzināja vietā. Es izlasīju jaunumi katru dienu un vēl tas nešķiet iezīme-how come?

Vai jums ir kādas saites jūs vēlētos dalīties par to?

08-13-2008, 01:41
EternalSearch está offline  
New Member
Junior Member

pureenergy's Avatar

Activity Longevity
0/20 15/20
Today Posts
0/0 ssssssss3

Sure draugs!

http://abovethehighseas.blogspot.com...down-rogue.htm
lhttp: / / tactical.mediafilter.org/caq60/CAQ60space.html
Broken spiegošanas satelīts varētu nozīmēt politiskos kāršu atklāšana | Austin | Texas Jaunumi | Texas Cable Jaunumi | TXCN.com | Ziņas par Texas
[NukeNet] URGENT NEED HELP WITH plutonijs kosmosa, NASA uzsāks 25 Lbs. Plutonija 2006.gada janvārī
09-20-2008, 07:51
pureenergy está offline  
Loceklis
Junior Member
Points: 356, Level: 7Points: 356, Level: 7Points: 356, Level: 7

kapra's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss49
Re: Start here: Kas ir nedalāmība, nedalāmība kustības nedalāmība svētību (deeksha) utt?
kapra is on a distinguished road

Pāris labas vietas !!!!!!

Sveiki visiem,

Ikdienas Common Sense Let's make Atgādinājums par to, kas notiks no 2012

VISS PAR 2.012

11-21-2008, 07:23

09-26-2008, 12:15
kapra está offline  
Loceklis
Junior Member
Points: 1,743, Level: 25Points: 1,743, Level: 25Points: 1,743, Level: 25

tomkin's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 ssssss150
Pateicās 38 Times 29 Posts
tomkin is on a distinguished road

Tas ir kaut kas es strādāju ar pētījumu līdzi, lai es tikai gribēju pateikt paldies par info šeit tās palīdzēja daudz, cenšoties saprast visu šo, kā arī.

03-27-2009, 12:07
Loceklis
Junior Member
Points: 49, Level: 1Points: 49, Level: 1Points: 49, Level: 1

mayanbelief's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss18
mayanbelief is on a distinguished road

Šajā?

Es atklāju lielisku 2.012 tīmekļa vietne, tas parāda daudz par slēptu
truths.If jums patīk šī vietne, jums vajadzētu pārbaudīt out.
Mājas
mayanbelief está offline  

Tags
Focus , Maya , Šajā?
Focus , Maya , ,

Thread Tools

Posting Rules
Tu nedrīkst post new threads
Tu nedrīkst post replies
Tu nedrīkst pasta pielikumi
Tu nedrīkst rediģēt savas ziņas

BB kods ir Uz