|
|
|
|||||||
| Mayan Calendar & 2.012 Apspriediet un dalieties visu par Maiju kalendārs un to nozīme 2.012 varētu būt. »Start here! |
| Quick News |
| Welcome to Global nedalāmība community!
Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar:
Forum Home,
Sociālajām grupām,
Blogs,
Raksti,
Fotogrāfijas,
Video,
Video Search,
Contact Us,
FAQ ,
Statistiku.
Have fun un justies tiešām vēlama community!
|
Mayan Calendar & 2.012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Tags |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Tas ir labs jautājumiem. No tā, ko es esam pētījuši, Mayans domāja, ka radikāli gadījumā nonāks pasaulē un dzīvi 2012. Es uzskatu, ka tas bija 21 decembris viņi teica, šajā gadījumā varētu rasties. Būtībā tās apvērsums, kas nozīmē "noskalotu" grieķu valodā. Viņi ticēja lieliem plūdiem nāks.Thats kādēļ kalendārs beidzas tur, jo viņi domāja, ka dzīve būtu end in 2012 to nav nekādas jēgas tiem turpināt uz 2013. Hope that helps.
08-12-2008, 07:13 |
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Last edited by pureenergy; 08-13-2008 atMayan Zodiaka kalendārs ir iespaidīgs, tomēr, tas tika izveidots saskaņā ar vienīgo zināšanas vienam cilvēkam. Būtībā cilvēku, nebūt nav apgaismots dvēseli. Viņa vārds bija Quetzalcoatl. Viņš padzina līdz tam mazpazīstams kontinentā, kur viņš prognoze ir balstīta uz ticamu pamatu. Taču dienu beigu scenārijs nav jābūt. Vai tas bija kādreiz domāts kā vēstījums, kas beidzas vai ne, es nedomāju, ka tas bija tikai tāpēc, ka no saules cikla noslēgumā neizslēdz izmiršana. Kā mēs runājam, jūs varat pieteikties oficiālā NASA mājas lapā, atvērtā šodienas bildes no saules, un jūs visus redzēt liela, skaista kosmosa apmeklējot mūsu saules's great shift. Tas ir glābt mūs no paredzamā saules staru uzliesmojums, kas ir līdz til tagad skaidri charted un pierādīts, ka tuvojas? Joprojām bet divi nākotnes mums izvēlēties. Vēl ir laiks izvēlēties pareizi. Bet šoreiz būs izsmelti, ja mums nav atmodināt otru. Tas atstās tumšāko nākotnē būt. Iespējamo turpmāko izvairījušās no 3 vai 4 dienas atpakaļ. Vai u miss it? "Navy" līnijkuģis nošāva ASV satelītu leju no orbītā. Kāpēc? Jo satelīta vajadzētu ietvert £ 1 plutonija uz kuģa. £ 1 \u003d 1 miljards nāvi. Pentagons brīdināja Japāna "Degvielas" piesārņojums to krastos. Krievija paziņojusi, ka šis iedomājama aktu, kas novedīs pie miljoniem nāves gadījumu. Pentagons izdota īsi pēc tam nebija plutonijs atrasts. Tās šķita pārsteigts? Ārvalstniekam / augstākās dzīvības spēkiem, kas ir šeit, un tas ir viss, ko es varu teikt, dažām par savu darba kārtību, tomēr apgalvoja, tie izņemti plutonija no visiem 50 + satelītus, tikai šā iemesla dēļ. Iet uz youtube un skatīties oficiālo nasa video skaidri parāda milzīgu kosmosa kuģi iesaistās ASV satelīta un cenšas labi, u iegūt attēlu. Mēs esam tik ļoti pateicīgi šie uzlabotas spēkiem to. Es vēlos, lai būtu skaidrs, es gulēt ļoti maz un nomodā pētniecības šiem apmeklētājiem ar aizrautību, bet es nezinu, ja to deklarēšana mīlestības un garīguma pamatā darba kārtība ir īsta vai manipulitive meistarību. Ir skaidri 2 atsevišķām "citi pasaulīgos" spēki pašlaik šeit. Man ir liels informācija par viņu identitāti, izcelsmi, ziņas, bet i dont know taustiņu atbildes. Ar laiku ... Ja kāds vēlētos runāt shop ... Lūdzu!
.. Reason: garastāvoklis 01:44Pēc Lietotājs saka Paldies pureenergy Par šo noderīgo Post: |
||
|
|
|
| (08-12-2008) |
EternalSearch 08-12-2008, 07:48
|
|
|
||||
|
New Member
Junior Member
|
gogreen55Quote:
08-12-2008, 09:06 07:56.. |
|||
|
|
|
|
|
|||
|
Loceklis
Junior Member
|
Pureenergy, es neko nezināja par šo notikumu un esmu nedaudz šokēts par to uzzināja vietā. Es izlasīju jaunumi katru dienu un vēl tas nešķiet iezīme-how come?Vai jums ir kādas saites jūs vēlētos dalīties par to?
08-13-2008, 01:41 |
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Sure draugs!http://abovethehighseas.blogspot.com...down-rogue.htm
lhttp: / / tactical.mediafilter.org/caq60/CAQ60space.html Broken spiegošanas satelīts varētu nozīmēt politiskos kāršu atklāšana | Austin | Texas Jaunumi | Texas Cable Jaunumi | TXCN.com | Ziņas par Texas [NukeNet] URGENT NEED HELP WITH plutonijs kosmosa, NASA uzsāks 25 Lbs. Plutonija 2006.gada janvārī 09-20-2008, 07:51 |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Loceklis
Junior Member
|
Pāris labas vietas !!!!!!Sveiki visiem,
Ikdienas Common Sense Let's make Atgādinājums par to, kas notiks no 2012 VISS PAR 2.012 11-21-2008, 07:23 09-26-2008, 12:15 ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Loceklis
Junior Member
|
Tas ir kaut kas es strādāju ar pētījumu līdzi, lai es tikai gribēju pateikt paldies par info šeit tās palīdzēja daudz, cenšoties saprast visu šo, kā arī.03-27-2009, 12:07
|
|
|
|
|||
|
Loceklis
Junior Member
|
Šajā?Es atklāju lielisku 2.012 tīmekļa vietne, tas parāda daudz par slēptu
truths.If jums patīk šī vietne, jums vajadzētu pārbaudīt out. Mājas |
||