|
|
|
|||||||
| הרשמה | בלוגים | מאמרים | תמונות | Videos | Goodies | שאלות נפוצות | חברים | ההודעות של היום | חיפוש | ההודעות של היום | סמן פורומים כנקראו | ערוץ |
| לוח השנה של המאיה & 2012 לדון והכול לחלוק על לוח השנה של המאיה ועל משמעות 2012 מה יכול להיות. »התחל כאן! |
| מהיר חדשות |
| ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה!
גלובל האחדות קהילה היא מקום לשיתוף של מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם:
דף הבית של הפורום,
קבוצות חברתיות,
בלוגים,
מאמרים,
תמונות,
Videos,
Video Search,
צור קשר,
שאלות נפוצות ,
סטטיסטיקה.
תיהני ולהרגיש באמת בברכה לקהילה!
|
לוח השנה של המאיה & 2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| תגיות |
![]() |
|
|
LinkBack | כלי פתיל | מצבי תצוגה |
|
|
#1 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
האם מאיה דגש על זה?אני קוראת דברים סותרים-עשה את המוקד מאיה בתאריך זה או לא? האם היה זה רק סופו של לוח השנה כפי שהם עבדו זה כמו שמישהו אמר, כמו בסוף הספר בשנה או מתכנן במקום? או עשה להם משהו בראש בשביל זה?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (Permalink) | ||
|
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
|
Re: האם מאיה דגש על זה?Thats שאלות טובות. לפי מה שאני נחקר, המאיה חשבתי שהאירוע יסתיים דרסטי את העולם ואת החיים בשנת 2012. אני מאמין שזה היה 21 דצמבר אמרו אירוע זה יתרחש. בעיקרון, שואה שלה שפירושו "לשטוף למטה" ביוונית. הם האמינו שיטפון גדול יבוא.
זה למה את לוח השנה מסתיים שם כי הם חשבו החיים יסתיים בשנת 2012 ולכן אין טעם שהם ימשיכו לתוך 2013. Hope that helps. |
||
|
|
|
|
|
#3 (Permalink) | ||
|
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
|
Re: האם מאיה דגש על זה?נערך לאחרונה על ידי pureenergy; ב 08-13-2008 01:44.. הסיבה: מצב רוח |
||
|
|
|
| להלן פרטי אומר תודה כדי pureenergy על ההודעה המועילה הזאת: |
EternalSearch (08-12-2008)
|
|
|
#4 (Permalink) | |||
|
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
|
Re: האם מאיה דגש על זה?ציטוט:
נערך לאחרונה על ידי pureenergy; ב 08-12-2008 07:56.. |
|||
|
|
|
|
|
#5 (Permalink) | ||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: האם מאיה דגש על זה?Pureenergy, אני לא יודע שום דבר על האירוע הזה, ואני קצת המומים לשמוע על זה במקום. אני קורא את החדשות היומי ובכל זאת זה לא נראה התכונה-איך מגיעים?
האם יש לך קישורים אתה רוצה לחלוק על זה? |
||
|
|
|
|
|
#6 (Permalink) | ||
|
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
|
Re: האם מאיה דגש על זה?חבר בטח!
http://abovethehighseas.blogspot.com...down-rogue.htm lhttp: / / tactical.mediafilter.org/caq60/CAQ60space.html לוויין מרגל שבורה יכול מתכוון לעימות פוליטי | אוסטין | טקסס חדשות | טקסס כבל חדשות | TXCN.com | חדשות עבור טקסס [NukeNet] דחוף עזרה צריך את הפלוטוניום SPACE-LAUNCH נאס"א להשיק 25 lbs. פלוטוניום בחודש ינואר 2006 |
||
|
|
|
![]() |
| תגיות |
| כלי פתיל | |
| מצבי תצוגה | |
|
|