|
|
|
|||||||
| Nyilvántartásban | Blogokat | Cikkekben | Photos | Video | Bónuszok | Kérdések | Memberlist | Mai hozzászólások | Keres | Mai hozzászólások | Kijelölés Fórumokat olvasottnak | Chat szoba |
| Maya naptár-2012 Megvitatja és ossza meg mindent a Maya naptár 2012, és milyen jelentősége lehet. »Start here! |
| Rövid News |
| Üdvözöljük a Globális Egység világában!
Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek:
Fórum kezdőlap,
Társadalmi csoportok,
Blogokat,
Cikkekben,
Photos,
Video,
Video Search,
Érdeklődjön,
Kérdések ,
Statisztikák.
Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!
|
Maya naptár-2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Címkéket |
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Megjelenítési módok |
|
|
#1 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Vajon a Maya Fókuszban ez?Én olvasó ellentmondásos dolgokat tett a Maya hangsúly ezen a napon, vagy nem? Talán csak a végén a naptár ahogy működött, mint amikor valaki azt mondta, mint az az év végén könyv vagy tervező helyette? Vagy azt, hogy van valami szem előtt érte?
|
||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Vajon a Maya Fókuszban ez?Amit egy jó kérdés. Attól, amit már kutatott, a Mayans gondolta, hogy egy drasztikus esetben megszűnik a világ és az élet 2012-ben. Úgy vélem, ez december 21 azt mondták, ez az esemény következik be. Alapvetően a egy kataklizma, ami "lemossuk" a görög. Azt hitték, egy hatalmas árvíz eljön.
Amit ezért a naptári ott ér véget, mert azt gondolták, élete vége lenne a 2012-ben úgy, hogy nincs értelme a számukra, hogy továbbra is 2013-ra. Hope that helps. |
||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Vajon a Maya Fókuszban ez?A maja naptár asztrológiai is figyelemre méltó, azonban úgy hozták létre, az egyetlen tudás egy ember. Alapvetően az emberi, korántsem egy felvilágosult lélek. Quetzalcoatl-nak hívták. Ő száműzték az akkor még feltérképezetlen kontinensen, ahol készített becslés alapján a hiteles alapja. Azonban véget napok forgatókönyv nem kell. , Vajon valaha is azt jelentette, mint egy üzenetet a befejezés, akár nem, nem hiszem, hogy egyszerűen azért, mert a végén a Nap ciklusa nem zárja ki a kipusztulás. Ahogy beszélünk, akkor jelentkezzen be a NASA hivatalos honlapján nyílt a mai képek a nap, és mindannyian látni egy hatalmas, gyönyörű űrhajó részt a mi Napunk nagy váltás. Ez, hogy megmentsen minket az előre napsugárzás fáklyát, amelyet legfeljebb til most, jól feltérképezett és bizonyított, hogy közeledik? Maradtak fenn, de két határidős nekünk választani. Még van idő választani helyesen. De ez az idő elfogy, ha nem ébred fel egymást. , Hogy el fogja hagyni a legsötétebb jövője is. Egy lehetséges jövőbeli kerülte el a 3 vagy 4 nappal ezelőtt. Did u miss it? A "Navy" csatahajó lőtt egy amerikai műhold le a pályáról. Miért? Mivel a műhold kellett volna tartalmazott £ 1 plutóniumot a fedélzeten. 1 font \u003d 1 milliárd halálesetek. A Pentagon arra figyelmeztetett Japán "üzemanyag" szennyeződése a parton. Oroszország kijelentette, ez elképzelhetetlen, hogy a törvény vezet milliók halálát. A Pentagon kiadott egy rövid, miután nem volt plutónium található. Úgy látszott, meglepve?? Az idegen / jobb élet erők, amelyek itt vannak, és hogy minden, amit mondani arról, hogy az egyes napirendi, de azt állította, hogy levette a plutóniumot az összes 50 + műholdak éppen ezért. Ugrás az ifjúság és nézni a hivatalos NASA videó világosan mutatja, egy hatalmas űrhajó folytató amerikai műhold, és megpróbálja jól, u kap a képet. Annyira nagyon hálás, hogy ezeket a speciális erők ezt. Szeretném egyértelművé tenni, azt nagyon kevés alvás és az ébren kutatási ezeket a látogatókat a szenvedély, de én nem tudom, hogy a bevallását a szeretet és a spiritualitás irányított menetrend valóságos, vagy manipulitive uralomért. Vannak egyértelműen 2 külön "más világi" erők jelenleg itt. Én igen nagy részletességgel a saját identitásuk, származás, mondanivaló, de én dont tud a kulcs válaszokat. Idővel ... Ha valaki szeretne beszélni bolt ... Please!!
Last edited by pureenergy; 08-13-2008 at 01:44.. Reason: hangulat |
||
|
|
|
| A következő felhasználó Says Thank You For pureenergy, hogy ez hasznos Post: |
EternalSearch 08-12-2008, 09:02
|
|
|
#4 (permalink) | |||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Vajon a Maya Fókuszban ez?Idézet:
08-12-2008, 09:06 07:56.. |
|||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Pureenergy, nem tudtam semmit az esemény és meg vagyok döbbenve, hogy egy kicsit hallani róla helyette. Olvastam a híreket napi és még nem látszik a szolgáltatás-how come?Van-e olyan kapcsolatot szeretne megosztani rajta?
08-13-2008, 01:41 |
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Biztos barátom!http://abovethehighseas.blogspot.com...down-rogue.htm
lhttp: / / tactical.mediafilter.org/caq60/CAQ60space.html Broken kém műhold is jelentheti, politikai leszámolást | Austin | Texas Hírek | Texas Cable News | TXCN.com | Hírek: Texas [NukeNet] URGENT NEED HELP WITH SPACE plutónium FELSZÁLLÁSI NASA-hoz Dob 25 lbs. A plutónium 2006 januárjában 09-20-2008, 07:51 |
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
Tagjának
Junior Member
|
Pár jó oldalak !!!!!!Hi All,
Napi Common Sense Csináljunk egy bedugni, hogy mi fog történni 2012-ben 11-21-2008, 07:23 ALL ABOUT 2012 Kapra ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
![]() |
| Címkéket |
| Thread Tools | |
| Megjelenítési módok | |
|
|