|
|
|
|||||||
| Mayan Calendar & 2012 Raspravljati i podijeliti sve o Mayan Calendar, a što svibanj imati značenje 2012. »Start Here! |
| Quick News |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa:
Forum Home,
Social Groups,
Blogovi,
Članci,
Fotografije,
Videos,
Video Search,
Kontaktirajte nas,
FAQ ,
Statistiku.
Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!
|
Mayan Calendar & 2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Tags |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Da li Maya Focus na ovoj?Taj dobra pitanja. Od ono što sam istražena, Maje mislio da je drastičan događaj će kraj svijeta i života u 2012. Ja vjerujem da je 21 prosinca rekli su ovaj događaj će se pojaviti. Uglavnom, njegov kataklizme koja znači "prati dolje" u grčkom. Oni su vjerovali veliki potop došao bi.
Taj zašto kalendar završava tamo jer su mislili da će završiti život u 2012 tako da nema smisla za njih da i dalje na 2013. Nadam se da pomaže. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Da li Maya Focus na ovoj?Maya astrološki kalendar je impresivan, međutim, ona je stvorena pod isključivo znanje jednog čovjeka. Uglavnom ljudi, daleko od prosvijećenog duše. Njegovo ime je Quetzalcoatl. On je bio protjeran na tada nepoznati kontinent gdje je napravio predviđanja na temelju vjerodostojne temelj. Međutim, kraj dana scenarij ne treba. Da li je ikad značilo kao poruku kraj ili ne, ja ne mislim da je to samo zato što kraj sunca ciklus ne isključuje izumiranje. Kao što ćemo govoriti, možete se prijaviti na službene stranice NASA-e, danas je otvoren slike sunca, a svi ćete vidjeti masivan, prekrasan svemirski brod pohađaju naše sunce je veliki pomak. Je li to da nas spasi od predviđeni solarnog zračenja flare koji je, do sada to, ucrtana jasno i dokazano da se približava? I dalje postoji ali dva futuresa za nas izabrati. Ima još vremena izabrati ispravno. Ali ovaj put neće ponestati, ako mi ne bude svaki drugi. To će ostaviti najtamnije budućnosti biti. Moguće je izbjeći buduće 3 ili 4 dana prije. Je li u to propustiti? "Navy" bojni pucao SAD-satelit dolje iz orbite. Zašto? Budući da je satelit trebao imati sadržane £ 1 od plutonija na brodu. £ 1 \u003d 1 milijarda smrti. Pentagon je upozorio of Japan "Gorivo" onečišćenje njihovih obala. Rusija proglašen ovaj nezamisliv čin koji će dovesti do smrti milijuna. Pentagon izdao kratko nakon što nije bilo plutonij rezultata. Čini iznenađen? Stranac / visokog života snage koje su ovdje, i to je sve što mogu reći za određene o njihovim dnevni red, ipak, tvrdili su uklonjene plutonij iz svih 50 + satelita za samo iz tog razloga. Idi na youtube i gledati službenih NASA-video koji jasno pokazuju veliki svemirski brod angažiranje SAD-satelit i pokušala da dobro, u dobiti sliku. Mi smo na taj način vrlo zahvalan ove napredne snage za to. Želim da se razumijemo, ja san jako malo i probuditi na istraživanje te posjetitelje s mukom, ali ja ne znam ako je izjavu o ljubavi i duhovnosti vođena dnevni red je stvarna, ili manipulitive majstorstvo. Postoje jasno 2 odvojena "druge svjetovnom" snage sada ovdje. Imam veliki detalj na njihov identitet, podrijetlo, poruke, ali ja dont znati ključ odgovora. U vremenu ... Ako bilo tko želi pričati o poslu ... Molim!
Last edited by pureenergy; 08-13-2008 at 01:44.. Razlog: raspoloženju |
||
|
|
|
| Nakon User Says Thank You to pureenergy Za Ovaj Koristan Post: |
EternalSearch (08-12-2008)
|
|
|
||||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Da li Maya Focus na ovoj?Quote:
Last edited by pureenergy; 08-12-2008 at 07:56.. |
|||
|
|
|
|
|
|||
|
Member
Junior Member
|
Re: Da li Maya Focus na ovoj?Pureenergy, nisam znala ništa o ovom događaju i sam malo šokiran čuti o tome umjesto toga. JA čitanje dnevne novosti i još ga nije 'činiti se to lice-kako doći?
Imate li kakvih linkova biste željeli podijeliti na sebi? |
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Da li Maya Focus na ovoj?Naravno prijatelju!
http://abovethehighseas.blogspot.com...down-rogue.htm lhttp: / / tactical.mediafilter.org/caq60/CAQ60space.html Broken satelita špijunirati moglo značiti politički obračun | Austin | Texas Novosti | Texas Kabelska Novosti | TXCN.com | Vijesti za Texas [NukeNet] HITNA POMOĆ potreba sa plutonij svemirska NASA-To Lansirati 25 lbs. Od Plutonij U siječnju 2006 |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Member
Junior Member
|
Re: Da li Maya Focus na ovoj?Hi All,
Par dobrih stranica !!!!!! Dnevne common sense Let's recap čine ono što će se dogoditi 2012 SVE O 2012 KAPRA ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Member
Junior Member
|
To je nešto što ja radim na studij se na taj način JA pravedan ištanje to ono što je kazano hvala za info ovdje, njegov je pomogao mnogo u težak to shvatiti sve ovo kao dobro.03-27-2009, 12:07
|
|
|
|
|||
|
Member
Junior Member
|
Ovo?JA postaviti velik 2012 povezane web stranice, pokazuje mnogo skrivenih
truths.If vam se sviđa ovaj site, te bi trebao ček Internet vanjska strana. Početna stranica |
||
|
|
|
| Tags |
| Thread Tools | |
|
|
|
|