به نظر می رسد شما در انجمن ما ثبت نام نشده است. لطفا برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید...

Global Oneness Community          
ترجمه های خودکار ساخته شده توسط گوگل:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   جامعه جهانی یگانگی > اصلی صفحه اصلی جهانی یگانگی > تولیدی صنعتی مایان فولاد تقویم و 2012
بلاگ ها مقالات عکس فیلم کننده موضوعات پرسش و پاسخ لیست اعضاء امروز پست علامت بفرم خوانده شده اتاق گپ

تولیدی صنعتی مایان فولاد تقویم و 2012 صحبت کرده و همه چیز در مورد سهم تولیدی صنعتی مایان فولاد تقویم یدلایمخیرات 2012 و آنچه ممکن است اهمیت داشته باشد. »شروع در اینجا!

اخبار سریع
خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی! جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما پیام ارسال شده نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبرخی از پیوندهای مربوط به شروع شود با : صفحه نخست انجمن ها، گروه های اجتماعی، بلاگ ها، مقالات، عکس، فیلم، جستجو ویدیو، تماس با ما، پرسش و پاسخ ، آمار. آیا احساس لذت و واقعا به این جامعه ، استقبال!

توجه : این آگهی را برای اعضای ثبت نام شده است نشان داده نمی شود

تولیدی صنعتی مایان فولاد تقویم و 2012

برچسب ها
موضوعات : تمرکز ، مایا ، این؟
فیلم : تمرکز ، مایا ، این؟ ،

LinkBack ابزارهای موضوع
Old 05-23-2008 ، 11:19  
عضو
کاربر جدید
Points: 2,447, Level: 31Points: 2,447, Level: 31Points: 2,447, Level: 31
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

EternalSearch's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss202
تشکر شده 36 بار در 27 پست
EternalSearch is on a distinguished road

در این روز بیست و مایا آیا؟

من خواندن چیزهای متناقض - آیا تمرکز مایا در این تاریخ یا نه؟ بود آن را فقط از پایان تقویم آنها تا به حال آن کسی که کار می کرد مانند ، مانند پایان کتاب یک سال یا برنامه ریز به جای گفت؟ یا آنها که چیزی در ذهن برای ایجاد آن بنویسید؟
EternalSearch está offline  
Old 07-17-2008 ، 06:46  
عضو جدید
کاربر جدید
Points: 16, Level: 1Points: 16, Level: 1Points: 16, Level: 1

gogreen55's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
سپاس ها : 0
gogreen55 is on a distinguished road

پاسخ : در این روز بیست و مایا آیا؟

Thats خوب سوال. از چه من تحقیق ، Mayans تصور می کردند که یک واقعه می شدید و زندگی جهان در سال 2012 پایان. من معتقدم December 21th آن بود آنها گفتند که این رویداد اتفاق می افتد. در واقع ، تحولات ناگهانی و عمده خود را که به معنی "پاک کردن" را در یونانی می شود. آنها معتقد بودند سیل بزرگی می آمد.

Thats همین دلیل است که تقویم به پایان می رسد وجود دارد زیرا آنها فکر زندگی را در سال 2012 تا پایان هیچ نقطه برای آنها وجود دارد را بر روی یدلایمخیرات 2013 ادامه خواهد داد. امیدواریم که که کمک می کند.
gogreen55 está offline  
Old 08-12-2008 ، 07:13  
عضو جدید
کاربر جدید
Points: 24, Level: 1Points: 24, Level: 1Points: 24, Level: 1

pureenergy's Avatar

Activity Longevity
0/20 15/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
1 بار در 1 پست
pureenergy is on a distinguished road

تقویم مایان نجوم تأثیرگذار است ، با این حال ، آن را تحت دانش تنها از یک انسان ساخته شده است. اساسا انسان ، به دور از روح روشنگری. نام او Quetzalcoatl شد. او به این قاره و سپس تبعید شد نا معلوم در آنجا ساخته شده بر اساس پیش بینی مقدماتی قابل قبول است. با این حال ، روز پایان سناریو این است که نمی شود. آیا تا کنون از آن به عنوان یک پیام از پایان است یا نه ، من فکر نمی کنم آن بود تنها به دلیل پایان چرخه خورشید نشانی از انقراض مانع جلو راهایجاد نشده بود بوده است. همانطور که ما صحبت می کنند ، شما می توانید بر روی وب سایت رسمی ناسا وارد شوید ، باز امروز ، از ورود نور خورشید ، و همه شما را خواهند دید گسترده ، فضایی زیبا حضور در شیفت بزرگ خورشید ما است. آیا این برای ما صرفه جویی پیش بینی شده از تابش تشعشع ناگهانی نیروی خورشید است که شده است ، تا برای انجمنها در حال حاضر ، به روشنی ثابت شده و جدولها به نزدیک شدن؟ باقی می ماند ، اما وجود دو سلف برای ما انتخاب کنید. هنوز هم وجود دارد برای انتخاب صحیح می باشد. اما این زمان اجرا خواهد شد اگر ما از انجام هر یک از دیگر بیدار نیست. که darkest آینده به ترک می شود. در آینده ممکن است 3 یا 4 روز پیش ، اجتناب شده است. آیا هنوز آن را Ù؟ "نیروی دریایی" شلیک کشتی جنگی ایالات متحده ماهواره ای پایین از مدار. چرا؟ از آنجا که این ماهواره باید در سایت : 1 پوند (نیم کیلو پلوتونیوم در هیئت مدیره موجود میباشد. £ 1 \u003d 1 میلیارد دلار (میلادی). پنتاگون در ژاپن "سوخت هشدار داد" آلودگی سواحل کنند. روسیه اعلام کرد این عمل غیر قابل تصور است که به مرگ میلیونها نفر منجر خواهد شد. پنتاگون صادر کوتاه پس از هیچ پلوتونیوم وجود داشته است در بر داشت. آنها؟ شگفت زده به نظر می رسید؟ بیگانه / عمر نیروهای عالی که در اینجا ، و اینکه همه می توانم بگویم برای بعضی در مورد دستور کار خود را ، با این حال ، ادعا کرد که پلوتونیوم از تمام 50 ماهواره برای حذف + فقط به همین دلیل. رفتن به یوتیوب و تماشای ویدیو را ببینید به وضوح نشان ناسا فضاپیمای بزرگ درگیر ماهواره ای ایالات متحده و تلاش برای خوب عکس گرفتن Ù. ما خیلی به این نیروها پیشرفته برای این سپاسگزار. آرزو دارم ، آن را به روشنی ، من خیلی کم خواب و بیدار که به تحقیقات این بازدید کنندگان با شور ، اما من اگر اظهارنامه خود را از عشق و معنویت هدایت دستور کار واقعی است ، و یا تسلط manipulitive دانند. به وضوح وجود دارد. 2 جدا "سایر دنیوی" نیروهای در حال حاضر ، در اینجا. من حق جزئیات زیادی بر هویت ، ملیت آنها ، پیامها ، اما من dont میدانید پاسخ کلیدی است. در زمان... اگر کسی مایل به بحث مغازه... لطفا!

آخرین ویرایش توسط pureenergy ؛ 08-13-2008 در 01:44.. دلیل : خلق و خوی
pureenergy está offline  
پس شما نمی توانید به pureenergy برای این پست سودمند :
EternalSearch (08-12-2008)
Old 08-12-2008 ، 07:48  
عضو جدید
کاربر جدید
Points: 24, Level: 1Points: 24, Level: 1Points: 24, Level: 1

pureenergy's Avatar

Activity Longevity
0/20 15/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
1 بار در 1 پست
pureenergy is on a distinguished road

نقل قول :
در اصل توسط نوشته شده gogreen55 View Post
Thats خوب سوال. از چه من تحقیق ، Mayans تصور می کردند که یک واقعه می شدید و زندگی جهان در سال 2012 پایان. من معتقدم December 21th آن بود آنها گفتند که این رویداد اتفاق می افتد. در واقع ، تحولات ناگهانی و عمده خود را که به معنی "پاک کردن" را در یونانی می شود. آنها معتقد بودند سیل بزرگی می آمد.

Thats همین دلیل است که تقویم به پایان می رسد وجود دارد زیرا آنها فکر زندگی را در سال 2012 تا پایان هیچ نقطه برای آنها وجود دارد را بر روی یدلایمخیرات 2013 ادامه خواهد داد. امیدواریم که که کمک می کند.
bro نقطه عالی! رویداد قابل پیش بینی بود ، احتمالا ادواری چه پرسش بود در ذهن داشته باشند. قفسه یخی قطب افتادن به اقیانوس منجمد خواهد گشت و گذار بسیار امواج قادر شود ، ما به زودی باید در واقع اگر Nibiru رویکردهای یا بخشی از آن را جعل جدید ، چندی از آن شده است یک ساعت خاص آماتور در نیویورک یاد بگیرند. با این حال ، متخصص و خوب پسر Zacharia Sitchin nibiru ادعا نمی خواهد در سال 2012 بازگشت. ما باید ببینیم آیا استغفار او است توسط شمشیر نیست!

آخرین ویرایش توسط pureenergy ؛ 08-12-2008 در 07:56..
pureenergy está offline  
Old 08-12-2008 ، 09:06  
عضو
کاربر جدید
Points: 2,447, Level: 31Points: 2,447, Level: 31Points: 2,447, Level: 31

EternalSearch's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss202
تشکر شده 36 بار در 27 پست
EternalSearch is on a distinguished road

Pureenergy ، من چیزی در مورد این رویداد نمی دانم دارم و کمی حیرت از شنیدن در مورد آن به جای آن. من دفعات بازدید : اخبار روزانه و در عین حال انجام آن به نظر نمی رسد به ویژگی را می آمد؟

آیا پیوند ها شما را برای به اشتراک گذاشتن بر روی آن می خواهم؟
EternalSearch está offline  
Old 09-20-2008 ، 07:51  
عضو
کاربر جدید
Points: 356, Level: 7Points: 356, Level: 7Points: 356, Level: 7

kapra's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss49
پاسخ : شروع اینجا هستید : یگانگی ، یگانگی جنبش ، یگانگی برکت (deeksha) و غیره چیست؟
kapra is on a distinguished road

سلام همه ،

چند سایت خوب!!!!!!

روزانه عقل سلیم بیایید روکش را از آنچه اتفاق افتاده را در سال 2012 اتفاق می افتد

همه چیز درباره یدلایمخیرات 2012

09-26-2008 ، 12:15
kapra está offline  
Old 11-21-2008 ، 07:23  
عضو
کاربر جدید
Points: 1,743, Level: 25Points: 1,743, Level: 25Points: 1,743, Level: 25

tomkin's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 ssssss150
تشکر شده 38 بار در 29 پست
tomkin is on a distinguished road

این چیزی است من کاری مطالعه کردن را در من می خواستم بگم با تشکر برای اطلاعات در اینجا ، خود را زیادی در تلاش برای درک همه از این نیز کمک کرده است.
Old 03-27-2009 ، 12:07  
عضو
کاربر جدید
Points: 49, Level: 1Points: 49, Level: 1Points: 49, Level: 1

mayanbelief's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss18
1 بار در 1 پست
mayanbelief is on a distinguished road

من پیدا کردم را بزرگ یدلایمخیرات 2012 وب سایت مربوطه ، آن را نشان می دهد که بسیاری از پنهان
truths.If شما به این سایت ، شما باید آن را بررسی می کند.
صفحه اصلی
mayanbelief está offline  

برچسب ها
تمرکز ، مایا ، این؟
تمرکز ، مایا ، این؟ ،

ابزارهای موضوع

قوانین ارسال
شما ممکن است ارسال موضوع جدید
شما ممکن است پست پاسخ ها
شما ممکن است ارسال فایل پیوست
شما ممکن است ویرایش پست های خود را

کد فعال است در
شکلک ها هستند در
[IMG] فعال است در
کد اچ است خاموش
Trackbacks هستند در
Pingbacks هستند در
Refbacks هستند در

یافتن همه پست های. زمان در حال حاضر است 08:08.

توسط مترجم تصدی فعال ان ال- er
شده توسط انجمن ® نسخه 3.8.1
کپی رایت © 2000 -- 2009 ، Jelsoft بنگاههای Ltd.
موتورهای جستجو بهینه سازی شده توسط میباشد 3.1.0
آگهی توسط مدیریت RedTyger
با یادآوری غیر فعال Mished.co.uk
Google