Näib, sa ei ole veel registreeritud kogukonnad. Registreerimiseks kliki siia ...

Global Oneness Community          
Google :Enter your search terms
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Ülemaailmne ühtsus ühenduse > Ülemaailmne ühtsus Main > Maiade kalender 2012
Blogid Artiklid Fotod Videod Goodies KKK Liikmete nimekiri Tänased postitused Märgi foorumid loetuks Chat Room

Maiade kalender 2012 Arutada ja jagada kõike maiade kalendri ja milline tähendus 2012 olla. »Alusta siit!

Kiire Uudised
Welcome to Global ühtsus ühenduse! Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada: Foorumi avaleht, Sotsiaalsete rühmade, Blogid, Artiklid, Fotod, Videod, Video Search, Kontakt, KKK , Statistika. Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!

Märkus: See reklaam ei kuvata registreeritud liikmed

Maiade kalender 2012

Sildid
Threads: Fookuses , Maya , See?
Videos: Fookuses , Maya , See? ,

LinkBack Thread Tools
Old 05-23-2008, 11:19  
Liige
Junior Member
Points: 2,447, Level: 31Points: 2,447, Level: 31Points: 2,447, Level: 31
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

EternalSearch's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss202
Tänas 36 Times in 27 Posts
EternalSearch is on a distinguished road

Kas Maya keskenduma sellele?

Loen vastuolulised asjad-ei Maya keskendub sel kuupäeval või mitte? See oli lihtsalt kalendrikuu lõppemist, kui nad olid teinud seda-nagu keegi ütles, nagu lõpuks aastal raamat või teejuht asemel? Või kas nad on midagi meeles on?
EternalSearch está offline  
Old 07-17-2008, 06:46  
Uus liige
Junior Member
Points: 16, Level: 1Points: 16, Level: 1Points: 16, Level: 1

gogreen55's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Tänas 0 Times in 0 Posts
gogreen55 is on a distinguished road

Re: Kas Maya keskenduma sellele?

Thats head küsimused. Mida ma olen uurinud, Mayans arvas, et drastilisi juhul lõpeb maailm ja elu 2012. Usun, et see oli 21 detsember ütlesid nad sel juhul toimuks. Põhimõtteliselt selle katastroof, mis tähendab "Veega alla" kreeka keeles. Nad uskusid suur üleujutus oleks tulnud.

Thats miks kalendriaasta lõpeb seal, sest nad leidsid elu lõpeb aastal 2012, nii ei ole mõtet neid jätkata peale 2013. Loodan, et aitab.
gogreen55 está offline  
Old 08-12-2008, 07:13  
Uus liige
Junior Member
Points: 24, Level: 1Points: 24, Level: 1Points: 24, Level: 1

pureenergy's Avatar

Activity Longevity
0/20 15/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
Tänas 1 Time in 1 Post
pureenergy is on a distinguished road

Mayan astroloogiline kalender on muljetavaldav, aga see oli loodud üksnes teadmised üks mees. Põhimõtteliselt inimlik, kaugel valgustunud hinge. Tema nimi oli Quetzalcoatl. Ta oli pagendatuna siis kaardistamata mandril, kus ta tegi ennustus põhineb usaldusväärsel sihtasutus. Kuid lõpuks päeva stsenaarium ei tule. Kas see oli kunagi mõeldud sõnumit, lõpetada või mitte, ma ei usu seda lihtsalt seetõttu, et lõpuks päikese tsükkel ei välista väljasuremine. Kuna me räägime, saate logida ametliku NASA veebilehel avatud tänase pilte päike, ja te kõik see suur, ilus kosmoseaparaat käivad meie päikese suur muutus. Kas see päästa meid ennustada päikesekiirguse põletatud, mis on kuni til nüüd selgelt kaardistatud ja osutunud läheneb? On veel vaid kaks futuurid meile valida. Veel on aega valida õigesti. Aga see aeg on otsa, kui me ei ärgata üksteist. See jätab tumedaim tulevikus olema. Võimalik tulevikus välditud 3 või 4 päeva tagasi. Kas u miss it? "Mereväe" lahingulaev tulistas USA satelliidi alla alates orbiidil. Miks? Kuna satelliit oleks pidanud £ 1 plutooniumi pardal. £ 1 \u003d 1 miljard surma. Pentagon hoiatas Jaapani "Fuel" saastumist nende kallastel. Venemaa teatas see mõeldamatu seaduse, mis viib Surnud miljonid. Pentagon välja lühidalt pärast ei olnud plutoonium leitud. Nad paistsid üllatunud? Välismaalane / eluea jõud, mis on siin, ja see ongi kõik võin öelda teatud nende päevakorras, kuid väitis, nad eemaldada plutooniumi kõik 50 + satelliitide just sel põhjusel. Mine YouTube'i ja vaata ametliku NASA video näitab selgelt tohutu kosmoselaeva kaasates USA satelliit-ja püüavad hästi, u saada pilt. Me oleme nii väga tänulikud nendele Advanced jõud selle. Soovin teha selgeks, ma magada väga vähe ja ärkvel teadus nende külastajate kirg, aga ma ei tea, kas nende deklaratsiooni armastuse ja vaimsuse giidiga päevakorras on tõelised või manipulitive meisterlikkust. Seal on selgelt 2 eraldi "muud maiste" jõud praegu siin. Mul on väga täpselt oma identiteeti, päritolu, sõnumid, aga i dont TEADMA peamised vastused. Mõne aja ... Kui keegi tahaks rääkida kauplus ... Palun!

Last edited by pureenergy; 08-13-2008 at 01:44.. Põhjus: meeleolu
pureenergy está offline  
Pärast User Says Thank You to pureenergy For This Useful Post:
EternalSearch (08-12-2008)
Old 08-12-2008, 07:48  
Uus liige
Junior Member

pureenergy's Avatar

Activity Longevity
0/20 15/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
Tänas 1 Time in 1 Post

Tsitaat:
Originally Posted by gogreen55 View Post
Thats head küsimused. Mida ma olen uurinud, Mayans arvas, et drastilisi juhul lõpeb maailm ja elu 2012. Usun, et see oli 21 detsember ütlesid nad sel juhul toimuks. Põhimõtteliselt selle katastroof, mis tähendab "Veega alla" kreeka keeles. Nad uskusid suur üleujutus oleks tulnud.

Thats miks kalendriaasta lõpeb seal, sest nad leidsid elu lõpeb aastal 2012, nii ei ole mõtet neid jätkata peale 2013. Loodan, et aitab.
Suurepärane punkt bro! Prognoositavate tsükliliste sündmus oli ilmselt mida K pidas silmas. Polaarjää riiulile sattumise Jäämere põhjustaks väga surfata võimelised lained, me ei peagi õppima, kui Nibiru tegelikult läheneb või selle osa New hoax, tema on mõnda aega, kuna amatöör tund erilist New Yorgis. Kuid ekspertide ja hea poiss Zacharia Sitchin väidab nibiru ei tagasta 2012. näeme, kui tema tagasitõmbejõud Pole mõõk!

Last edited by pureenergy; 08-12-2008 at 07:56http://www.experiencefestival.com/forum/vbtube_show.php?do\u003dtube&tubeid\u003d4301&t\u003d5422
pureenergy está offline  
Old 08-12-2008, 09:06  
Liige
Junior Member
Points: 2,447, Level: 31Points: 2,447, Level: 31Points: 2,447, Level: 31

EternalSearch's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss202
Tänas 36 Times in 27 Posts
EternalSearch is on a distinguished road

Pureenergy, ma ei tea midagi selle sündmuse ja olen natuke šokeeritud kuulda ta asemel. Loen uudiseid iga päev, kuid see ei näi olevat funktsiooni-miks?

Kas teil on lingid, mida soovite jagada selle kohta?
EternalSearch está offline  
Old 08-13-2008, 01:41  
Uus liige
Junior Member

pureenergy's Avatar

Activity Longevity
0/20 15/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
Tänas 1 Time in 1 Post

Kindel sõber!
http://abovethehighseas.blogspot.com...down-rogue.htm
lhttp: / / tactical.mediafilter.org/caq60/CAQ60space.html
Broken spioon satelliit võib tähendada poliitilist showdownis | Austin | Texas Uudised | Texas Satelliit Uudised | TXCN.com | uudised Texas
[NukeNet] KIIRE ABI VAJA, MIS plutooniumi kosmoselendude-NASA-käivitada 25 lbs. Plutooniumi jaanuar 2006
pureenergy está offline  
Old 09-20-2008, 07:51  
Liige
Junior Member
Points: 356, Level: 7Points: 356, Level: 7Points: 356, Level: 7

kapra's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss49
Tänas 4 Times in 4 Posts
kapra is on a distinguished road

Hi All,

Paar head saite !!!!!!

Igapäevane üldine tunnetus Let's make sulgege, mis juhtub aastal 2012

KÕIK MEIE 2012

Kapra
kapra está offline  
Old 11-21-2008, 07:23  
Liige
Junior Member
Points: 1,743, Level: 25Points: 1,743, Level: 25Points: 1,743, Level: 25

tomkin's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 ssssss150
Tänas 38 Times in 29 Posts
tomkin is on a distinguished road

See on midagi, mida ma olen tööpäeva õppima üles nii et ma tahtsin lihtsalt öelda aitäh info siin oma aidanud palju, püüdes mõista, see kõik on hästi.
Old 03-27-2009, 12:07  
Liige
Junior Member
Points: 49, Level: 1Points: 49, Level: 1Points: 49, Level: 1

mayanbelief's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss18
Tänas 1 Time in 1 Post
mayanbelief is on a distinguished road

Ma leidsin väga 2012 seotud kodulehel, see näitab, palju peidetud
truths.If teile meeldib see sait, siis peaks check it out.
Kodu
mayanbelief está offline  

Sildid
Fookuses , Maya , See?
Fookuses , Maya , See? ,

Thread Tools

Sina
ei teha uusi teemasid Sina
ei teha uusi teemasid BB kood

on Peal Emotikonid
on Peal Emotikonid
kood Peal Emotikonid
Maha Trackbacks
on Peal Emotikonid
on Peal Emotikonid
on Peal Emotikonid

05:23 07:06-??

Kontakt Ülemaailmne ühtsus ühenduse Ülemaailmne ühtsus ühenduse Ülemaailmne ühtsus ühenduse -- Ülemaailmne ühtsus ühenduse vB Enterprise Tõlkija poolt

NLP -erPowered by vBulletin ® Version 3.8.1
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Optimization by
vBSEO 3.1.0 Kuulutus juhtimine
Mished.co.uk Automaatne tõlked tehtud
Google