|
|
|
|||||||
| Blogy | Články | Fotografie | Videa | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Chat Místnost |
| Mayský kalendář & 2012 Diskutujte a sdílet všechno kolem mayského kalendáře a jaký význam může mít 2012. »Začněte zde! |
| Rychlé zprávy |
| Vítejte na globální jednotu společenství!
Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek:
Forum Home,
Sociální skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videa,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Statistika.
Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!
|
Mayský kalendář & 2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Tagy |
|
|
LinkBack | Nástroje témat |
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Už Maya Zaostřeno na to?To je dobré otázky. Z toho, co jsem prozkoumány, Mayové si myslel, že drastické případě by konec světa a života v roce 2012. Věřím, že to byl 21.prosince řekli této události dojde. V podstatě jeho pohroma, což znamená "spláchnout" v řečtině. Věřili, že velkou povodní přijde.
To je důvod, proč v kalendáři končí tam, protože si mysleli, že život skončí v roce 2012, takže není žádný důvod k tomu, aby pokračovala do roku 2013. Hope that helps. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Už Maya Zaostřeno na to?Mayský astrologický kalendář je impozantní, nicméně, byl vytvořen na základě znalosti jednoho jediného člověka. V podstatě člověk, daleko od osvícené duše. Jeho jméno bylo Quetzalcoatl. On byl vyhoštěn k té nezmapovaných kontinent, kde se o odhad na základě věrohodných nadace. Nicméně, konec dnů scénář není třeba. Ať už to bylo vždy míněny jako poselství končí, nebo ne, já si nemyslím, že to bylo prostě proto, že do konce roku slunečního cyklu, nevylučuje vyhynutí. Jak mluvíme, můžete se přihlásit na oficiálních stránkách NASA, otevřít dnešní obrázky slunce a budete vše vidět obrovská, krásná sonda navštěvují naše Slunce je velký posun. Je to, aby nás zachránil od předpokládaných slunečního záření záblesk, který byl až do teď, jasně zmapovány a ukázalo se blíží? Zbývají jen dvě řešení budoucnosti pro nás vybrat. Ještě je čas vybrat si správně. Ale tentokrát bude fungovat, jestli nebudeme probudit navzájem. Že opustí nejtemnější budoucnost. Možných budoucích bylo zabráněno 3 nebo 4 dny. Líbilo se u minout? "Námořnictvo" bitevní zastřelil amerického satelitu z oběžné dráhy. Proč? Vzhledem k tomu, satelit by měl mít obsahuje 1 liber plutonia na palubě. 1 libra \u003d 1 miliarda lidí. Pentagon varoval Japonsko, "Fuel" kontaminace jejich břehů. Rusko toto prohlášení nepředstavitelné jednání, které povede k úmrtí milionů lidí. Pentagon vydal krátce poté, co nebyl nalezen plutonia. Zdálo se, že překvapilo? Cizinec / vyšší životní síly, které jsou tady, a to je vše co můžu říct, u některých o jejich programu, ale tvrdil, že plutonium odstraněny ze všech 50 + satelity jen z tohoto důvodu. Přejít na youtube a sledujte oficiální video nasa které jasně svědčí o obrovské kosmické lodi zapojit satelit USA a pokouší se dobře, u si obrázek. Jsme tak velice vděčný, že tyto moderní síly pro to. Přál bych si, aby bylo jasné, spím velmi málo, a vzhůru do výzkumu těchto návštěvníků s vášní, ale já nevím, jestli jejich lásku a spirituality průvodcem pořadu je skutečné, nebo manipulitive mistrovství. Tam jsou jasně oddělené 2 "jiných světských" sil, v současné době zde. I Have velmi podrobně o své identitě, původu, zprávy, ale I dont know klíč odpovědi. V době ... Pokud se někdo chtěl mluvit nakupovat ... Prosím!
Naposledy upravil pureenergy, v 08-13-2008 01:44.. Důvod: nálada |
||
|
|
|
| Po uživatelů říká k pureenergy Thank You For This Užitečné post: |
EternalSearch (08-12-2008)
|
|
|
||||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Už Maya Zaostřeno na to?Citace:
Naposledy upravil pureenergy, 08.12.2008 V 07:56 PM.. |
|||
|
|
|
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Už Maya Zaostřeno na to?Pureenergy, nevěděl jsem nic o této akci a jsem trochu v šoku, slyšet o to místo. Četl jsem zprávy denně, a přesto se nezdálo, že se funkce-jak to?
Máte nějaké odkazy, které by se chtěl podělit o to? |
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Už Maya Zaostřeno na to?Jistě přítel!
http://abovethehighseas.blogspot.com...down-rogue.htm lhttp: / / tactical.mediafilter.org/caq60/CAQ60space.html Broken špionážní satelit mohl znamenat politický boj kdo s koho | Austin | Novinky Texas | Texas kabel Novinky | TXCN.com | Novinky pro Texas [NukeNet] URGENT HELP potřebujete s plutonium SPACE LAUNCH-NASA To Launch 25 Lbs. Plutonia V lednu 2006 |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Už Maya Zaostřeno na to?Hi All,
Pár dobrých míst !!!!!! Denní Common Sense Pojďme udělat souhrn toho, co se stane v roce 2012 VŠE O 2012 09-26-2008, 12:15 AM ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Už Maya Zaostřeno na to?To je něco, co jsem pracovat ke studiu až na to jsem chtěl říct díky za info zde, jeho pomohl hodně snažil pochopit všechno stejně.
|
|
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Už Maya Zaostřeno na to?Našel jsem skvělý 2012 související webové stránky, ukazuje mnoho skrytých
truths.If se vám líbí tyto stránky, měli byste se podívat. Domů |
||
|
|
|
| Tagy |
| Nástroje témat | |
|
|
|
|