Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...

Global Oneness Community          
Автоматични преводи, направени от Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобален единство на Общността > Глобален единство Главна > Календар на маите & 2012
Регистрация Иди ми Блогове Членове Снимки Видео Goodies Често задавани въпроси Потребители Днешните постове Канал

Календар на маите & 2012 Обсъждане и да споделят всичко за календар на маите и какво значение могат да имат 2012. »Start тук!

Бързи новини
Добре дошли в Световния единство на Общността! Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с: Начало на форума, Социални групи, Блогове, Членове, Снимки, Видео, Video Search, За контакти, Често задавани въпроси , "Статистика". Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!

Забележка: Тази реклама не се показва за регистрирани потребители

Календар на маите & 2012

Тагове
Теми: На фокус , Мая , Това?
Видео: На фокус , Мая , Това? ,

Reply

LinkBack Thread Инструменти Display Modes
Old 05-23-2008, 11:19 ч.   #1 (Permalink)
Държавите
Младши държави
Points: 2,447, Level: 31Points: 2,447, Level: 31Points: 2,447, Level: 31
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

EternalSearch's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss202
Благодаря: 12
Благодари на 36 пъти в 27 Мнения
EternalSearch is on a distinguished road

Знаете маите Съсредоточете се върху това?

Аз съм четене противоречиви неща-Мая е във фокуса на тази дата или не? Това беше края на календарната, тъй като те го-работи, като че някой каза, като в края на годината, книга или проектант, а? Или те са нещо в предвид за него?
EternalSearch está offline   Reply With Quote
Old 07-17-2008, 06:46 PM   #2 (Permalink)
Новите държави -
Младши държави
Points: 16, Level: 1Points: 16, Level: 1Points: 16, Level: 1

gogreen55's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss7
Благодаря: 0
Получил 0 Благодарности за 0 Мнения
gogreen55 is on a distinguished road

Re: Дали Мая Съсредоточете се върху това?

Този добър въпрос. От това, което съм проучени, маите мисълта, че драстично ще случай края на света и живота през 2012 година. Вярвам, че тя е била 21 декември те каза, че това събитие ще се случи. По принцип, си катаклизъм, което означава "отмива" на гръцки език. Те са вярвали, голям от наводнения ще дойде.

Този защо календар завършва там, защото те мислех живот ще сложи край през 2012 г., така че няма смисъл за тях да продължат към 2013. Надявам се, че помага.
gogreen55 está offline   Reply With Quote
Old 08-12-2008, 07:13 ч.   #3 (Permalink)
Новите държави -
Младши държави
Points: 24, Level: 1Points: 24, Level: 1Points: 24, Level: 1

pureenergy's Avatar

Activity Longevity
0/20 15/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
Благодари на 1 час "на 1 публикация
pureenergy is on a distinguished road

Астрологически календар на маите е впечатляващ, обаче, тя е създадена единствено под владеене на един човек. Основно хората, далеч от просветени душа. Името му е Кецалкоатъл. Той е бил заточен в тогавашния неизследвана континент, където той направи прогноза въз основа на надеждна основа. Въпреки това, край на дните сценарий не може да бъде. Дали тя е била винаги означава като послание за крайна или не, аз не мисля, че беше просто защото в края на слънце цикъл не изключва изчезване. Като говорим, можете да влезете в официалния сайт на НАСА, открит днес снимки на слънцето, а вие ще видите всички масивен, красив кораб присъства голяма промяна нашите Слънцето. Това ли е да ни спаси от прогнозираното слънчевата радиация пристъп, което е било, до към сега, ясно charted и доказано, че се приближава? Остават два фючърси, но за нас, за да изберете. Все още има време, за да изберете правилно. Но този път ще се изчерпи, ако ние не се събудим един на друг. Това ще остави най-тъмните бъдеще да бъде. Едно възможно бъдеще е била избегната 3 или 4 дни. Знаете ф го пропуснете? А "флот" линеен кораб изстреля спътник САЩ слиза от орбита. Защо? Тъй като спътник трябва да съдържа 1 лира на плутоний на борда. 1 паунд \u003d 1 милиард смъртни случаи. Пентагонът предупреди, Япония на "Fuel" замърсяването на техните брегове. Русия обявява този невъобразим един акт, който ще доведе до смъртта на милиони хора. Пентагонът, издадени след кратка не е имало плутоний намерени. Те сякаш изненадан? Чужденецът / висше сили живот, които са тук, и това е всичко, което мога да кажа за някои за дневния си ред, все още твърди, отпътуваха от плутоний от всички 50 + сателити за точно тази причина. Отидете на младост и официален гледате видео НАСА, ясно показващи, огромен космически кораб ангажиране на спътник на САЩ и се опитва да добре, U Get картинката. Ние сме толкова много благодарен на тези напреднали сили за това. Искам да стане ясно, аз спя много малко и буден за изследвания тези посетители със страст, но аз не знам дали своите декларации за любов и духовност ръководи дневен ред е реална, или manipulitive майсторство. Има ясно 2 отделни "други светски" сили в момента тук. Имам големи подробности за тяхната самоличност, произход, съобщения, но аз съм знаете ключа отговори. С течение на времето ... Ако някой би искал да говори магазин ... Моля!

Последно редактиран от pureenergy; 08-13-2008 в 01:44 ч... Причина: настроение
pureenergy está offline   Reply With Quote
Следния потребител казва, благодаря ти за pureenergy За това полезно мнение:
EternalSearch (08-12-2008)
Old 08-12-2008, 07:48 ч.   #4 (Permalink)
Новите държави -
Младши държави

pureenergy's Avatar

Activity Longevity
0/20 15/20
Today Posts
0/0 ssssssss3

Цитат:
Първоначално публикувано от gogreen55 View Post
Този добър въпрос. От това, което съм проучени, маите мисълта, че драстично ще случай края на света и живота през 2012 година. Вярвам, че тя е била 21 декември те каза, че това събитие ще се случи. По принцип, си катаклизъм, което означава "отмива" на гръцки език. Те са вярвали, голям от наводнения ще дойде.

Този защо календар завършва там, защото те мислех живот ще сложи край през 2012 г., така че няма смисъл за тях да продължат към 2013. Надявам се, че помага.
Отличен точка брато! Предвидима циклични събитие вероятно е това, което Q имал предвид. Полярните шелф лед, попадащи в Северния ледовит океан ще доведе до много сърфирате в състояние вълни, ние скоро ще се научиш, ако Нибиру действително подходи или своята част от Нова измама, си било известно време, тъй като аматьор специален час в Ню Йорк. Въпреки това, експерт и добър човек Захари Sitchin вземания Нибиру няма да се върне през 2012 година. ще видим, ако му прибиране не е с нож!

Последно редактиран от pureenergy; 08-12-2008 в 07:56 ч...
Old 08-12-2008, 09:06 ч.   #5 (Permalink)
Държавите
Младши държави
Points: 2,447, Level: 31Points: 2,447, Level: 31Points: 2,447, Level: 31

EternalSearch's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss202
Благодаря: 12
Благодари на 36 пъти в 27 Мнения
EternalSearch is on a distinguished road

Pureenergy, аз не знам нищо за това събитие и съм малко шокиран да чуе за него вместо. Четох новини дневно и въпреки това не изглежда да черта-как така?

Имате ли някакви връзки бихте искали да споделите по нея?
EternalSearch está offline   Reply With Quote
Old 08-13-2008, 01:41 AM   #6 (Permalink)
Новите държави -
Младши държави

pureenergy's Avatar

Activity Longevity
0/20 15/20
Today Posts
0/0 ssssssss3

Разбира се приятел!
http://abovethehighseas.blogspot.com...down-rogue.htm
lhttp: / / tactical.mediafilter.org/caq60/CAQ60space.html
Broken спътник шпионин може да означава политическа конфронтация | Остин | Тексас Новини | Тексас кабелна Новини | TXCN.com | Новини за Тексас
[NukeNet] спешна помощ нужда с плутоний Space Launch-НАСА да започне 25 Lbs. На плутоний През януари 2006 г.
Old 09-20-2008, 07:51 ч.   #7 (Permalink)
Държавите
Младши държави
Points: 356, Level: 7Points: 356, Level: 7Points: 356, Level: 7

kapra's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss49
Благодари на 4 пъти в 4 Мнения
kapra is on a distinguished road

Здравейте всички,

Двойка на добри сайтове !!!!!!

Ежедневно Sense Обща Да се направи рекапитулация на това, което ще се случи през 2012 г.

ВСИЧКО ЗА 2012

Kapra
kapra está offline   Reply With Quote
Old 11-21-2008, 07:23 ч.   #8 (Permalink)
Държавите
Младши държави
Points: 1,743, Level: 25Points: 1,743, Level: 25Points: 1,743, Level: 25

tomkin's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 ssssss150
Благодаря: 4
Благодари на 38 пъти в 29 Мнения
tomkin is on a distinguished road

Това е нещо, аз работя за проучване въз така че аз просто исках да кажа благодаря за информация тук, му помогна много в опитите си да се разбере всичко това, както добре.
Old 03-27-2009, 12:07 AM   #9 (Permalink)
Държавите
Младши държави
Points: 49, Level: 1Points: 49, Level: 1Points: 49, Level: 1

mayanbelief's Avatar

Activity Longevity
0/20 8/20
Today Posts
0/0 sssssss18
mayanbelief is on a distinguished road

Намерих много 2012 уебсайт, той показва много скрити
ти truths.If като този сайт, трябва да я проверим.
Дом
mayanbelief está offline   Reply With Quote
Reply

Тагове
На фокус , Мая , Това?
На фокус , Мая , Това? ,

Командироване Правила
Ти не може да пускате нови теми
Ти не може да след отговори
Ти не може да след прикачени файлове
Ти не може да редактирате вашите мнения

ВВ код е На
Smilies са На
[IMG] код На
HTML код е Отдалечаване
Trackbacks са На
Pingbacks са На
Refbacks са На

Всички времена са GMT. В момента е: 10:10 ч..

Преводач от VB Предприятие НЛП-ER
Осъществено от VBulletin ® Версия 3.8.1
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Оптимизация за търсачки от vBSEO 3.1.0
Управление чрез реклами : Boby Dimitrov
Неактивни Напомняния С Mished.co.uk
Google