Схоже, ви ще не реєструвалися на нашому суспільстві. Для реєстрації натисніть тут ...

Global Oneness Community          
Автоматичні переклади, виконані Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобальне співтовариство Єдності > Глобальна Єдності Головні > Календар майя & 2012
Блоги Статті Фотографій Відео Goodies ЧАВО Список користувачів Повідомлення за сьогодні Всі розділи прочитані Канал

Календар майя & 2012 Обговорити і поділитися всім, про календар майя і яке значення може мати 2012. »Start Here!

Короткі новини
Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство! Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з: Головна сторінка форуму, Соціальні групи, Блоги, Статті, Фотографій, Відео, Пошук відео, Зв'язатися з Нами, ЧАВО , Статистика. Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!

Примітка: Ця об'ява не відображається для зареєстрованих членів

Календар майя & 2012

Мітки
Threads: Календар, Календар, Карл-Йохан Calleman, Свідомість, Космічний план, Просвещение, 28 жовтня 2011
Відео: Календар ,Календар ,Карл-Йохан Calleman ,Свідомість ,Космічний план ,Просвещение ,28 жовтня 2011 ,

Linkback Пристосування для нарізання
Old 08-22-2009, 02:55 AM  
Користувач
Senior Member
Points: 7,157, Level: 59Points: 7,157, Level: 59Points: 7,157, Level: 59
Activity: 71%Activity: 71%Activity: 71%

theinfiniteone's Avatar

Activity Longevity
10/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss670
Записи блога: 1
Thanked 715 Times у 386 повідомленнях
theinfiniteone is on a distinguished road

Re: Початок тут! Введення в Карл-Йохан Calleman, календар Майя & 2012

Цитата:
Спочатку Написав Сутності View Post
Привіт theinfiniteone,

У мене тільки хвилину, як ви знаєте, але я думала, що я хотів би запитати вас, тепер, коли ви дивилися відео Друнвало Melchizedeck і що він повинен говорити від імені народу майя, що, якщо що-небудь про вашу думки та переконання, пов'язані з календарем майя і масових приймаються реальності в цілому не змінилося?

Ви все ще вважаєте, що "встановити в камені" означає те ж, як це було зроблено, перш ніж ви дивилися ці відео?

вибачте ...... ", Написана в камені "......

Любов, Світло і благодать,

Namaste

Сутності Ка tha'ras
що-небудь про вашу думки та переконання, пов'язані з календарем майя і масових приймаються реальності в цілому не змінилося?

Єдине, що змінилося, так це, що мій скептицизм оточуючих майя календар не настільки видатними як це було раніше ... я інтуїтивно відомі, так як я була дуже молода, що є щось неправильно з тим, як працюють товариствам ... і завжди трохи дивувалися, чому все, здавалося, думаю, все це було так ... це нормальний, ймовірно, не зможе вдарити вас, як дивно, мені сказати, що кожен біт, що Мелхиседек повинен говорити має сенс для мене ...
Не те щоб я розумію всі ви бачите... Я не ..., але це має сенс ... що Хопі є майя ..., що вони не перетинали Берингову протоку як раз ... Вважається, що їхнє походження було Атлантиди і т.д.

[Цікаві обійти: У мене досить стара Рідерз Дайджест "Всесвітня Остання таємниця. На обкладинці малюнок календаря Майя. Найперша глава в книзі Подорож на Атлантиду. Він не пов'язує майя в Атлантиду на всіх. Не до сторінці 266 вони згадати про цивілізацію майя, а потім нічого про пророчою Дизайн календаря ... автори, здавалося, думаю, вона виявлялася в основному пов'язані з культурою посадки ...]

Ви все ще вважаєте, що "встановити в камені" означає те ж, як це було зроблено, перш ніж ви дивилися ці відео?

Насправді, так ... ще більше! Це дійсно не 'написаний на камені ", що я маю на увазі, швидше за написано в оригіналі камінь Фонду Землі. Я думаю, що тепер завжди. Як тільки одна здатна подолати час ', як ми думаємо про неї ... (нагадаємо, що тільки час вимірювання змін і змін, що є постійною в 3D-реальності) ... Потім один здатний екстраполювати Тепер, як майбутні події ', якщо що ніякого сенсу. Іншими словами ... від створення землі, універсальні послідовності (гравітаційного коливань, вібрацій світла, Загальна Коливання) приводяться в рух і ТЕХ Коливальна Послідовності, що написано в камінь .... і ті Timeless Загальна коливальні частоти грав у Космічних Послідовність Тепер це те, що впливає на нас на планеті Земля ...

.... В іншому випадку ми б впливати на Загальну Коливання себе і що вони будуть постійно змінюється, і у Всесвіті, постійної зміни ..., що просто не може відбутися зараз, чи не так!?

Карма не завжди миттєво ...
... Але це завжди відбувається,

Розум створює безодня...
...Серце перетинає її

Остання редакція theinfiniteone; на 08-22-2009 01:35 PM..
theinfiniteone está offline  
Цей користувач сказав Дякую theinfiniteone за цей пост:
Сутності (08-26-2009)
Old 08-26-2009, 06:27 PM  
Супер Член
Модератор
Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
11/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1140
Розташування: Deep Східному Техасі
Записи блога: 3
Поблагодарили 1191 таймс "в 651 повідомленнях
Essence is on a distinguished road

Цитата:
Спочатку Написав theinfiniteone View Post

Насправді, так ... ще більше! Це дійсно не 'написаний на камені ", що я маю на увазі, швидше за написано в оригіналі камінь Фонду Землі. Я думаю, що тепер завжди. Як тільки одна здатна подолати час ', як ми думаємо про неї ... (нагадаємо, що тільки час вимірювання змін і змін, що є постійною в 3D-реальності) ... Потім один здатний екстраполювати Тепер, як майбутні події ', якщо що ніякого сенсу. Іншими словами ...З моменту утворення Землі, універсальні послідовності (від гравітаційних коливань, вібрацій світла, Загальна Коливання), Приводяться в рух і ТЕХ Коливальна Послідовності, що написано в камінь .... і ті Timeless Загальна коливальні частоти грав у Космічних Послідовність Тепер це те, що впливає на нас на планеті Земля ...

....В іншому випадку ми б впливати на Загальну Коливання себе і що вони будуть постійно змінюється і у Всесвіті, постійної зміни ..., що просто не може відбутися зараз, чи не так!?
Поздоровлення,

Я розумію, або, по крайней мере, я думаю, я розумію, що ви говорите ... LOL
Якщо я правильно інтерпретувати, ви кажете, загальний план ігор є те, що "Встановити в камені", і це в силу, і за рахунок гравітаційних коливань, вібрацій світла і т.д., як вони існують в нашій Всесвіту, і про те, як їх взаємодія створити в нашому Всесвіту, але деталі того, як ми досягаємо наказано припинити Загалом гра не висічені на камені. Ось де наша вільна воля вступає в гру. Чи правильно це?

Це концепція Я майже згоден.

Я відчуваю / думати / вірити (з моєї особистої точки зору), що бажаний результат в загальній грі, що наші логотипи Загальна задумав, коли свідомість того, що наш Всесвіт виникла фізичне буття.
Я відчуваю / думати / вірити цього бажаного результату в загальній грі, або навіть цілої загальної сама гра народився, і у зв'язку з причинами та взаємодія з сферах ми, як третя мірних істот, не може навіть уявити собі.
Я відчуваю / думаю / вважаю, що це справжня мета нашого Всесвіту і про справжньої мети, і тому ми, як духовні істоти (тобто частин нашої космічної / Universal логотипів), вирішив втілитися в щільному фізичному істот.
Я відчуваю / думати / вірити, що бажаний результат був досягнутий намагався кілька разів і кожного разу не виправдала.
Я відчуваю / думаю / вважаю, що це відбулося не тільки на рівні нашого третього мірну площину існування, але й на багато інших теж.
Я відчуваю / думати / вірити, що це наш вимір, є останнім в довгій послідовності з того, чого ми хотіли б сприймати як реальності, щоб прийти у відповідність з бажаним результатом цієї спільної грі, принаймні в цьому розділі / сегмента загальна гра.
Я також вважаю / думати / вірити, що свідомість, що це буття нашої універсальної Логотипи б (а може .... Пам'ятаєте, він теж є вільної волі окремого свідомим істотою), змінити бажаний результат у загальну гру в будь-який час Якщо у своїй нескінченній мудрості вона вважає необхідними для поліпшення цих сферах вона існує в рамках цього ми робити не знаю і не розумію, як ми існують в нашому царстві щільності.

Саме в цьому сенсі і з цієї точки зору і реальність, що я відчуваю / думати / вірити, дійсно немає нічого "Встановити в камені". І навіть не Космічної / Universal рівнів реальності.

У самому прямому сенсі я відчуваю / думати / вірити майя намагаються надати цій мудрості, щоб все людство.

Я хочу подякувати вам за цей розмову, оскільки вона надала мені можливість і підштовхнуло мене взяти час, щоб "на папері", (як говориться у старій приказці), начерки ще один розділ у книзі я в даний час працює над .

Спасибо ... ....

З нетерпінням чекаю ваших та іншими думками про ці поняття.

Namaste

9/20/09

Остання редакція сутність; на 08-26-2009 06:47 PM..
Essence está online agora  
Old 09-09-2009, 04:27 AM  
Супер Член
Модератор
Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
11/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1140
Розташування: Deep Східному Техасі
Записи блога: 3
Поблагодарили 1191 таймс "в 651 повідомленнях
Essence is on a distinguished road

http://www.experiencefestival.com/fo...tml # post291462

Просто обмін статтю про Calleman календаря Майя і 9/9/9.

Насолоджуйтесь .....

9.9.9. і Календар Майя | Lightworkers.org

Namaste

Сутності Ка tha'ras

Essence está online agora  
Наступний користувач сказав Дякую суті за цей пост:
LoLo113 (09-09-2009)

Подібні нитки
Нитка Автор теми Форум Відповіді Останнє повідомлення
Початок тут: Що таке Єдність, єдність руху, єдність благословення (deeksha) і т.д.? Jonas1 Конкретні питання 22 11-06-2008 07:58 PM
Початок тут! - Вступ до духовне пробудження & земних змін Jonas1 Духовне пробудження 1 08-31-2008 12:42 ранку

Мітки
Календар, Календар, Карл-Йохан Calleman, Свідомість, Космічний план, Просвещение, 28 жовтня 2011
Календар ,Календар ,Карл-Йохан Calleman ,Свідомість ,Космічний план ,Просвещение ,28 жовтня 2011 ,

Пристосування для нарізання

Правила користування
Ви не може Створювати нові теми
Ви не може Опублікувати відповіді
Ви не може Поштові вкладення
Ви не може Редагувати власні повідомлення

BB код бути На
Смайли є На
[IMG] код На
HTML код Поза
Trackbacks є На
PingBacks є На