|
|
|
|||||||
| Блоги | Статті | Фотографій | Відео | Goodies | ЧАВО | Список користувачів | Повідомлення за сьогодні | Всі розділи прочитані | Канал |
| Календар майя & 2012 Обговорити і поділитися всім, про календар майя і яке значення може мати 2012. »Start Here! |
| Короткі новини |
| Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство!
Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з:
Головна сторінка форуму,
Соціальні групи,
Блоги,
Статті,
Фотографій,
Відео,
Пошук відео,
Зв'язатися з Нами,
ЧАВО ,
Статистика.
Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!
|
Календар майя & 2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Мітки |
|
|
Linkback | Пристосування для нарізання |
| Цей користувач сказав Дякую theinfiniteone за цей пост: | Сутності (08-26-2009) |
|
|
||||||||||||
|
Супер Член
Модератор
Розташування: Deep Східному Техасі
Записи блога: 3
Поблагодарили 1191 таймс "в 651 повідомленнях
![]() |
Re: Початок тут! Введення в Карл-Йохан Calleman, календар Майя & 2012Цитата:
Я розумію, або, по крайней мере, я думаю, я розумію, що ви говорите ... LOL Якщо я правильно інтерпретувати, ви кажете, загальний план ігор є те, що "Встановити в камені", і це в силу, і за рахунок гравітаційних коливань, вібрацій світла і т.д., як вони існують в нашій Всесвіту, і про те, як їх взаємодія створити в нашому Всесвіту, але деталі того, як ми досягаємо наказано припинити Загалом гра не висічені на камені. Ось де наша вільна воля вступає в гру. Чи правильно це? Це концепція Я майже згоден. Я відчуваю / думати / вірити (з моєї особистої точки зору), що бажаний результат в загальній грі, що наші логотипи Загальна задумав, коли свідомість того, що наш Всесвіт виникла фізичне буття. Я відчуваю / думати / вірити цього бажаного результату в загальній грі, або навіть цілої загальної сама гра народився, і у зв'язку з причинами та взаємодія з сферах ми, як третя мірних істот, не може навіть уявити собі. Я відчуваю / думаю / вважаю, що це справжня мета нашого Всесвіту і про справжньої мети, і тому ми, як духовні істоти (тобто частин нашої космічної / Universal логотипів), вирішив втілитися в щільному фізичному істот. Я відчуваю / думати / вірити, що бажаний результат був досягнутий намагався кілька разів і кожного разу не виправдала. Я відчуваю / думаю / вважаю, що це відбулося не тільки на рівні нашого третього мірну площину існування, але й на багато інших теж. Я відчуваю / думати / вірити, що це наш вимір, є останнім в довгій послідовності з того, чого ми хотіли б сприймати як реальності, щоб прийти у відповідність з бажаним результатом цієї спільної грі, принаймні в цьому розділі / сегмента загальна гра. Я також вважаю / думати / вірити, що свідомість, що це буття нашої універсальної Логотипи б (а може .... Пам'ятаєте, він теж є вільної волі окремого свідомим істотою), змінити бажаний результат у загальну гру в будь-який час Якщо у своїй нескінченній мудрості вона вважає необхідними для поліпшення цих сферах вона існує в рамках цього ми робити не знаю і не розумію, як ми існують в нашому царстві щільності. Саме в цьому сенсі і з цієї точки зору і реальність, що я відчуваю / думати / вірити, дійсно немає нічого "Встановити в камені". І навіть не Космічної / Universal рівнів реальності. У самому прямому сенсі я відчуваю / думати / вірити майя намагаються надати цій мудрості, щоб все людство. Я хочу подякувати вам за цей розмову, оскільки вона надала мені можливість і підштовхнуло мене взяти час, щоб "на папері", (як говориться у старій приказці), начерки ще один розділ у книзі я в даний час працює над . Спасибо ... .... З нетерпінням чекаю ваших та іншими думками про ці поняття. Любов, Світло і благодать, Namaste 9/20/09 Остання редакція сутність; на 08-26-2009 06:47 PM.. |
|||||||||||
|
|
|
|
|
|||||||||||
|
Супер Член
Модератор
Розташування: Deep Східному Техасі
Записи блога: 3
Поблагодарили 1191 таймс "в 651 повідомленнях
![]() |
Re: Початок тут! Введення в Карл-Йохан Calleman, календар Майя & 2012http://www.experiencefestival.com/fo...tml # post291462
Просто обмін статтю про Calleman календаря Майя і 9/9/9. Насолоджуйтесь ..... 9.9.9. і Календар Майя | Lightworkers.org Любов, Світло і благодать, Namaste Сутності Ка tha'ras |
||||||||||
|
|
|
| Наступний користувач сказав Дякую суті за цей пост: | LoLo113 (09-09-2009) |
Подібні нитки
|
||||
| Нитка | Автор теми | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Початок тут: Що таке Єдність, єдність руху, єдність благословення (deeksha) і т.д.? | Jonas1 | Конкретні питання | 22 | 11-06-2008 07:58 PM |
| Початок тут! - Вступ до духовне пробудження & земних змін | Jonas1 | Духовне пробудження | 1 | 08-31-2008 12:42 ранку |
| Мітки |
| Пристосування для нарізання | |
|
|
|
|