|
|
|
|||||||
| Bloglar | Makaleler | Fotoğraflar | Videos | Hediyeler | SSS | Üye | Bugünün Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Sohbet Odası |
| Maya Takvimi & 2012 Ve Maya Takvimi hakkında her şeyi paylaşmak ve ne önemi 2.012 tartışın olabilir. »Start here! |
| Hızlı Haberler |
| Welcome Küresel Oneness Topluluğa!
Küresel Oneness Toplum düşünce ve iç ve dış değişim ve dönüşüm hakkında fikir paylaşımı için bir yer. Size göndermek için gereken buradan kayıt olun. Bazı bağlantılar ile başlatmak için:
Forum Anasayfa,
Sosyal Gruplar,
Bloglar,
Makaleler,
Fotoğraflar,
Videos,
Video Arama,
İletişim,
SSS ,
Istatistikleri.
İyi eğlenceler ve hissediyorum gerçekten topluma memnuniyetle!
|
Maya Takvimi & 2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Etiketler |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
| metamorphictrance |
|
|
||||
|
Moderatör
Yer: Derin East Texas
|
Re: Buradan başlayın! Giriş Carl Johan Calleman, Maya Takvimi & 2012Quote:
Ben, ya da anlamak en azından ben sana ne söylediğini anlamak ... lol düşünüyorum Eğer doğru yorumlamak, sen genel oyun planı ne taş "set" olduğunu söyleyerek, ve bu nedenle, ve yerçekimi titreşimleri nedeniyle, ışık titreşim, vb gibi bizim Evrende var ve ne kadar bunların etkileşimlerinin Bizim Evrende oluşturmak ama ayrıntıları nasıl genel oyuna reçete sonunda elde taş koymak değil. İşte bizim Free Will oyun içine giriyor. Doğru mu? Ki neredeyse aynı fikirde bir kavramdır. I / düşünmek / benim kişisel bakış açısı () dan ki bizim Evrensel Logolar zaman bilinç bizim Evren geldi olduğu düşünülen bu genel oyun istenen bir sonuç olduğuna inanıyorum fiziksel olarak hissediyorum. Hissediyorum / düşünmek / inanmak bu istenen sonucu genel oyun, kendi doğduğu genel oyun gerçekten bile amaç ve nedenleri ve alanlar ile etkileşimi ile birlikte biz, üçüncü boyutlu varlıklar bile düşünmek değildir. Hissediyorum yapmak / düşünmek / Bu bizim ve gerçek amacı Evren ve neden biz gibi ruhsal varlıklar, bizim Kozmik / Evrensel Logos (yani adet), yoğun fiziksel varlıklar olarak kabul kılığındaki gerçek amaç olduğuna inanıyorum. Ben hissediyorum / düşünüyorum / inanıyorum ki istenen sonuç yetersiz kaldığını, her zaman ve daha önce birkaç defa teşebbüs edilmiştir. I feel / think / Bu sadece varlığı üçüncü boyutlu düzlemin düzeyinde oluştu inanıyorum, ama pek çok başkaları da. Hissediyorum / düşünüyorum / bu, bizim boyut, uzun bir sıra içinde, gerçekleri gibi uyum içine genel oyun bu istenen sonucu gelmek ne algıladıkları cekti son olduğuna inanıyoruz, bu bölümde en azından / segmentin genel oyun. Ben de hissediyorum / düşünüyorum / bu bilinç bu olduğuna inanıyorum bizim Evrensel Logos olmak istiyorsunuz, (ve edebilirsin .... Unutmayın, çok özgür iradeli bilinçli birey) olarak, genel oyun her zaman istenen sonucu değişimdir onun sonsuz bilgeliği eğer sayılan bu o krallıkları ve buna bağlı Biz bilmiyorsanız veya biz yoğunluğu bizim krallıkları var anlamak içinde var iyileşme için gerekli. Bu anlamda ve bu perspektif ve gerçeği ben hissediyorum den / düşünmek / inanmak, gerçekten hiçbir şey "taş ayarlanır. Bile Kozmik AT / gerçeklik Evrensel düzeyde. Bir çok gerçek anlamda hissediyorum / düşünmek / Maya inanıyoruz tüm insanlığın bu bilgeliği vermek için çalışıyoruz. Çünkü bana fırsat tanınan ve bana "kağıt üzerinde" koymak için zaman almaya itti, bu konuşma için teşekkür etmek istiyorum (as eski Dedikleri), Şu anda üzerinde çalışıyorum kitabın başka bir bölüm için anahat . Teşekkürler ... .... Ben endişeyle bu kavramlar üzerinde sizin ve başkalarının düşüncelerini bekliyor. Namaste Özü Özü Ka tha'ras Özü Last edited; 08-26-2009 de 792.. |
|||
|
|
|
|
|
|||
|
Moderatör
Yer: Derin East Texas
|
Re: Buradan başlayın! Giriş Carl Johan Calleman, Maya Takvimi & 2012Tüm greetings,
Sadece Maya Takvimi ve 9/9/9 hakkında Calleman bir makale paylaşımı. Enjoy ..... 9.9.9. ve Maya Takvimi | Lightworkers.org Namaste Özü Özü Ka tha'ras |
||
|
|
|
| Kullanıcı Essence Bu Useful Post Thank You ardından Says: | LoLo113 (09-09-2009) |
Benzer Threads
|
||||
| Iplik | Thread Starter | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Start here: Ne Oneness, Oneness Hareketi, Oneness Blessing (Deeksha) vb nedir? | Jonas1 | Belirli Sorular | 22 | 11-06-2008 07:58 |
| Buradan başlayın! - Giriş Spiritual Awakening & Earth değişiklikler | Jonas1 | Spiritual Awakening | 1 | 08-31-2008 12:42 |
| Etiketler |
| Konu Araçları | |
|
|
|
|