Изгледа да нисте регистровани са наше заједнице. За регистрацију кликните овде ...

Global Oneness Community          
Аутоматски Преводи направио Гоогле:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобална Јединство заједнице > Глобална Јединство Главни > Маја & Календар 2012
Блогови Чланци Фотографије Видео Додаци Најчешћа питања Листа чланова Данашњи Постови Означи форуме као прочитане Цхат Соба

Маја & Календар 2012 Разговарају и размењују све о Маја Календар 2012 значаја и шта може имати. »Старт Хере!

Брзо Вести
Добродошли на глобалне Једност Заједнице! Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са: Форум почетна, Социјалне групе, Блогови, Чланци, Фотографије, Видео, Видео сеарцх, Контакт, Најчешћа питања , Статистике. Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!

Напомена: Овај оглас се не приказује за регистроване чланове

Маја & Календар 2012

Тагс
Теме: Календар, Календари, Карл Јохана Цаллеман, Свест, Космички план, Просветљење, 28. октобар 2011
Видео: Календар ,Календари ,Карл Јохана Цаллеман ,Свест ,Космички план ,Просветљење ,28. октобар 2011 ,

ЛинкБацк Алати тхреад
Old 08-22-2009, 02:55 ПМ  
Члан
Виши члан
Points: 7,138, Level: 58Points: 7,138, Level: 58Points: 7,138, Level: 58
Activity: 91%Activity: 91%Activity: 91%

theinfiniteone's Avatar

Activity Longevity
11/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss667
Текстова у блогу: 1
Хвала: 800
Захваљено 715 пута на 386 порука
theinfiniteone is on a distinguished road

Одг: Старт Хере! Увод у Карла Јохана Цаллеман, Маја и Календар 2012

Куоте:
Оригиналлы постед бы Суштина View Post
Поздрав тхеинфинитеоне,

Имам само минут, јер сте свесни, али сам помислио бих да вас питам, сада када сте гледали снимке Друнвало Мелцхизедецк и шта он има да каже у име народа Маја, шта ако нешто о свом размишљања и веровања повезани са календара Маја и масовно прихватају реалност уопште није променило?

Да ли и даље верују да је "скуп на камен" значи исто као што је учинио за вас пре него што будете гледали те видео?

извините ...... "написане у камено "......

Љубав, и светлост, благослови

Намасте

Суштина тразим тха'рас
нешто о свом размишљања и веровања повезани са календара Маја и масовно прихватају реалност уопште није променило?

Једна ствар која се променила је да је мој скептицизам око Календар Маја није тако истакнути како је раније ... ја интуитивно да зна јер сам био врло млад да нешто није у реду са начином на који друштва раде ... и увек су мало збунио зашто сви изгледало да мислим да је све нормално ... тако да није вероватно да ће штрајк као чудно ми је да кажем да свако мало Мелкиседек шта има да каже има смисла за мене ...
Не да ја разумем све вас ум... Ја не ... али има смисла ... То Хопи су Маје ... да не прелазе Беринговог мореуза, као некада веровао ... да је њихово порекло било Атлантиде итд

[Занимљиви корак у страну: Имам доста стару Читаоци фаст под називом Уорлд Последња Мистерије. На насловној страни је слика од Маја календару. Веома прво поглавље у књизи је Путовање у Атлантиди. Не везе на Атлантиди Маје уопште. До 266 страна не могу се помињу Цивилизација Маја, а затим ништа о календара ... Дизајн пророчко аутори чинило да мислим да је углавном имала везе са сетве усева ...]

Да ли и даље верују да је "скуп на камен" значи исто као што је учинио за вас пре него што будете гледали те видео?

Уствари, да ... чак и више! Није баш "писан у камену" мислим, већ записано у изворни Камен Фондације Земље. Мислим да је сада увек. Када је један у стању да превазиђе времена 'као и ми мислити о томе ... (сети да је време само мера за промену и та промена је константна у 3Д реалности) ... онда је у стању да одмах извести вредност као "будућих догађаја '; ако то смисла. Другим речима ... од постанка Земље, универзални секвенце (гравитационе вибрације, вибрације светлости, Универзалне ВибрацијеЏејмс, ваша питања су и намењени и део учења је да постављају питања. Надам се да ћете наставити да питате. Слажем се са есенција сте где треб постављени су у покрету и оне Вибрацијска секвенце су оно што је написано у камену .... и они Безвремена Универзални Вибрацијска фреквенције играо у Космички Редослед Сада су оно што утиче на нас на планети Земљи ...

.... у супротном би смо да утичу на Универзалне Вибрације себе и да би се стално мења и универзум сталне промене ... које једноставно не могу сада да се деси, може се!

Карма није увек ћаскање ...
... али је увек

Ум ствара амбис...
...срце прелази

Ласт едитед од тхеинфинитеоне; на 08-22-2009 01:35 АМ..
theinfiniteone está offline  
метаморпхицтранце
Суштина (08-26-2009)
Old 08-26-2009, 06:27 АМ  
Супер члан
Модератор
Points: 14,258, Level: 82Points: 14,258, Level: 82Points: 14,258, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
12/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1138
Локација: Дубоко Нортх Тексас
Текстова у блогу: 3
Хвала: 1.230
Захваљено 1.190 пута на 650 порука
Essence is on a distinguished road

Куоте:
Оригиналлы постед бы тхеинфинитеоне View Post

Уствари, да ... чак и више! Није баш "писан у камену" мислим, већ записано у изворни Камен Фондације Земље. Мислим да је сада увек. Када је један у стању да превазиђе времена 'као и ми мислити о томе ... (сети да је време само мера за промену и та промена је константна у 3Д реалности) ... онда је у стању да одмах извести вредност као "будућих догађаја '; ако то смисла. Другим речима ...од постанка Земље, Универзални секвенце (гравитационе вибрације, вибрације светлости, Универзалне Вибрације) Постављени су у покрету и оне Вибрацијска секвенце су оно што је написано у камену .... и они Безвремена Универзални Вибрацијска фреквенције играо у Космички Редослед Сада су оно што утиче на нас на планети Земљи ...

....у супротном бисмо били утичу Универзалне Вибрације себи и они би стално мењати и универзум сталне промене ... које једноставно не могу сада да се деси, може се!
Поздрави,

Ја разумем, или бар мислим да разумем шта говориш ... ЛОЛ
Ако сам правилно тумачи, кажете укупни игра план је оно што је "скуп у камену", а то је зато, и због гравитационе вибрације, светлосне вибрације, итд као што постоји у нашем Универзуму, и као начин њихове интеракције створити у нашем Универзуму, али детаље о томе како смо постигли прописане краја укупни игра није постављен у камену. Ово је место где наше слободне воље ступа на сцену. Да ли је то тачно?

То је концепт скоро сам могу сложити.

Осећам / мислим / верујем (из моје личне перспективе) да има жељени исход на укупну игру да је наш универзални Логотипи зачето када свест да је наш универзум је ступио на физичко биће.
Осећам / мисле / верују да овај жељени исход на укупну игру, заиста и ради укупног сама игра је рођен, и заједно са разлозима и интеракције са царства ми, као трећа димензионална бића, не може ни замислити.
Ја не осећам / мисле / верују да је ово прави циљ нашег свемира и прави циљ и разлог ми, као духовна бића, (тј. дела наше Космичке / Универзални Логоса), договорено да оваплоти као густе физичког бића.
Ја не осећам / мисле / верују да је жељени исход је покушао неколико пута и сваки пут је пао кратко.
Осећам / мисле / верују да ово десило не само на нивоу нашег трећег димензионалне равни постојања, али и многи други.
Осећам / мисле / верују да је ова, наша димензија, је последњи у дугом низу, о томе шта бисмо доживљавају као о реалности, да дођу у складу са овим жељени резултат укупног игре, барем у овом поглављу / сегмент укупне игре.
И ја не осећам / мисле / верују да је свест да се сада наше Универзални Логоса би (и да ... запамти. Сувише је бесплатан воље појединца Бити свестан), промените жељени исход на укупну игру у било ком тренутку ако у својим бесконачним мудрости сматра да је неопходно унапређење тих царства постоји унутар Ми не знамо или разумемо као што постоје у нашим световима густине.

То је у овом смислу и из ове перспективе, реалност и да се осећам / мислим / верујем, заиста ништа није "постављен у камену". Ни на Космички / Универзални ниво реалности.

У веома стварном смислу осећам / мисле / верују Маја покушавају да саопште ову мудрост на све човечанства.

Желим да вам се захвалим на овом разговору, јер ми је пружена прилика и гурнула ме узети времена да стави "на папиру" (као старе изреке иде), структуре за другу поглавље у књизи Ја сам тренутно ради на .

Тханк ыоу ... ....

Ја нестрпљиво очекују твој и други мисли о овим концептима.

Намасте

Суштина тразим тха'рас

Ласт едитед Суштина је, на 08-26-2009 06:47 АМ..
Essence está offline  
Old 09-09-2009, 04:27 ПМ  
Супер члан
Модератор
Points: 14,258, Level: 82Points: 14,258, Level: 82Points: 14,258, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
12/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1138
Локација: Дубоко Нортх Тексас
Текстова у блогу: 3
Хвала: 1.230
Захваљено 1.190 пута на 650 порука
Essence is on a distinguished road

Поздрав свима,

Само дељење чланак из Цаллеман о Маја Календар и 9/9/9.

Уживајте .....

9.9.9. Маја и Календар | Лигхтуоркерс.орг

Намасте

Суштина тразим тха'рас

Essence está offline  
Следећи корисник каже Хвала Суштина За Корисникове Постове
ЛоЛо113 (09-09-2009)

Сличне теме
Низ Тему Започео Форум Одговора Последњи пост
Почните овде: Шта је Јединство, Јединство покрета, Јединство Благослов (деексха) итд? Jonas1 Специфична питања 22 11-06-2008 07:58 АМ
Старт Хере! - Увод у Духовни Буђење и Земље промене Jonas1 Духовно буђење 1 08-31-2008 12:42 ПМ

Тагс
Календар, Календари, Карл Јохана Цаллеман, Свест, Космички план, Просветљење, 28. октобар 2011
Календар ,Календари ,Карл Јохана Цаллеман ,Свест ,Космички план ,Просветљење ,28. октобар 2011 ,

Алати тхреад

Правила Постања
Ти не могу постављати нове теме
Ти не могу Пост одговори
Ти не могу Пост прилоге
Ти не могу едитовати ваше постове

ВБ код је Укључено
Смајлији јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
[ДИР] код Укључено
ХТМЛ код је Искључено
Трацкбацк јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
Пингбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
Рефбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено

Сва времена су ГМТ. Тренутно време је 12:42 АМ.

Аутоматски превод Деливеред бы НЛП-ЕР
Поуеред бы вБуллетин ® Верзија 3.8.1
Цопыригхт © 2000 - 2009, Јелсофт Ентерприсес Лтд
Оптимизација за претраживаче стране Мацхинес 3.1.0
Ад управљања према РедТыгер
Неактивни Подсетници По Мисхед.цо.ук
Google