|
|
|
|||||||
| Блогови | Чланци | Фотографије | Видео | Додаци | Најчешћа питања | Листа чланова | Данашњи Постови | Означи форуме као прочитане | Цхат Соба |
| Маја & Календар 2012 Разговарају и размењују све о Маја Календар 2012 значаја и шта може имати. »Старт Хере! |
| Брзо Вести |
| Добродошли на глобалне Једност Заједнице!
Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са:
Форум почетна,
Социјалне групе,
Блогови,
Чланци,
Фотографије,
Видео,
Видео сеарцх,
Контакт,
Најчешћа питања ,
Статистике.
Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!
|
Маја & Календар 2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
|
|
ЛинкБацк | Алати тхреад |
| метаморпхицтранце | Суштина (08-26-2009) |
|
|
||||
|
Супер члан
Модератор
|
Одг: Старт Хере! Увод у Карла Јохана Цаллеман, Маја и Календар 2012Куоте:
Ја разумем, или бар мислим да разумем шта говориш ... ЛОЛ Ако сам правилно тумачи, кажете укупни игра план је оно што је "скуп у камену", а то је зато, и због гравитационе вибрације, светлосне вибрације, итд као што постоји у нашем Универзуму, и као начин њихове интеракције створити у нашем Универзуму, али детаље о томе како смо постигли прописане краја укупни игра није постављен у камену. Ово је место где наше слободне воље ступа на сцену. Да ли је то тачно? То је концепт скоро сам могу сложити. Осећам / мислим / верујем (из моје личне перспективе) да има жељени исход на укупну игру да је наш универзални Логотипи зачето када свест да је наш универзум је ступио на физичко биће. Осећам / мисле / верују да овај жељени исход на укупну игру, заиста и ради укупног сама игра је рођен, и заједно са разлозима и интеракције са царства ми, као трећа димензионална бића, не може ни замислити. Ја не осећам / мисле / верују да је ово прави циљ нашег свемира и прави циљ и разлог ми, као духовна бића, (тј. дела наше Космичке / Универзални Логоса), договорено да оваплоти као густе физичког бића. Ја не осећам / мисле / верују да је жељени исход је покушао неколико пута и сваки пут је пао кратко. Осећам / мисле / верују да ово десило не само на нивоу нашег трећег димензионалне равни постојања, али и многи други. Осећам / мисле / верују да је ова, наша димензија, је последњи у дугом низу, о томе шта бисмо доживљавају као о реалности, да дођу у складу са овим жељени резултат укупног игре, барем у овом поглављу / сегмент укупне игре. И ја не осећам / мисле / верују да је свест да се сада наше Универзални Логоса би (и да ... запамти. Сувише је бесплатан воље појединца Бити свестан), промените жељени исход на укупну игру у било ком тренутку ако у својим бесконачним мудрости сматра да је неопходно унапређење тих царства постоји унутар Ми не знамо или разумемо као што постоје у нашим световима густине. То је у овом смислу и из ове перспективе, реалност и да се осећам / мислим / верујем, заиста ништа није "постављен у камену". Ни на Космички / Универзални ниво реалности. У веома стварном смислу осећам / мисле / верују Маја покушавају да саопште ову мудрост на све човечанства. Желим да вам се захвалим на овом разговору, јер ми је пружена прилика и гурнула ме узети времена да стави "на папиру" (као старе изреке иде), структуре за другу поглавље у књизи Ја сам тренутно ради на . Тханк ыоу ... .... Ја нестрпљиво очекују твој и други мисли о овим концептима. Љубав, и светлост, благослови Намасте Суштина тразим тха'рас Ласт едитед Суштина је, на 08-26-2009 06:47 АМ.. |
|||
|
|
|
|
|
|||
|
Супер члан
Модератор
|
Одг: Старт Хере! Увод у Карла Јохана Цаллеман, Маја и Календар 2012Поздрав свима,
Само дељење чланак из Цаллеман о Маја Календар и 9/9/9. Уживајте ..... 9.9.9. Маја и Календар | Лигхтуоркерс.орг Љубав, и светлост, благослови Намасте Суштина тразим тха'рас |
||
|
|
|
| Следећи корисник каже Хвала Суштина За Корисникове Постове | ЛоЛо113 (09-09-2009) |
Сличне теме
|
||||
| Низ | Тему Започео | Форум | Одговора | Последњи пост |
| Почните овде: Шта је Јединство, Јединство покрета, Јединство Благослов (деексха) итд? | Jonas1 | Специфична питања | 22 | 11-06-2008 07:58 АМ |
| Старт Хере! - Увод у Духовни Буђење и Земље промене | Jonas1 | Духовно буђење | 1 | 08-31-2008 12:42 ПМ |
| Тагс |
| Алати тхреад | |
|
|
|
|