Kjo duket se nuk i keni regjistruar akoma me komunitetin tonë. Për t'u regjistruar ju lutem klikoni këtu ...

Global Oneness Community          
Automatic Translations bërë nga Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Filma Community > Filma kryesore > Mayan Calendar 2012 &
Blogs Artikuj Photos Videos Goodies FAQ Anëtarëve Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Mayan Calendar 2012 & Diskutuar dhe ndarë gjithçka rreth Kalendari Mayan dhe çfarë domethënie mund të ketë 2012. »Filloni këtu!

Quick News
Mirë se vini në Antarevė Global! Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të register here. Disa lidhjet për te filluar me: Forum Home, Social Groups, Blogs, Artikuj, Photos, Videos, Video Search, Kontakt, FAQ , Statistika. Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!

Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar

Mayan Calendar 2012 &

Tags
Threads: Kalendari, Kalendari, Carl Johan Calleman, Ndërgjegje, Plani kozmik, Essential Oils, 28 tetor 2011
Videos: Kalendari ,Kalendari ,Carl Johan Calleman ,Ndërgjegje ,Plani kozmik ,Essential Oils ,28 tetor 2011 ,

LinkBack Thread Tools
Old 08-22-2009, 02:55  
Anëtar
Senior Member
Points: 6,983, Level: 58Points: 6,983, Level: 58Points: 6,983, Level: 58
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

theinfiniteone's Avatar

Activity Longevity
12/20 9/20
Today Posts
0/0 ssssss658
Blog Entries: 1
theinfiniteone is on a distinguished road

Re: Start këtu! Hyrje në Carl Johan Calleman, Mayan Calendar 2012 &

Quote:
Originally Posted by Thelbi View Post
Theinfiniteone Përshëndetje,

Kam vetëm një minutë pasi ju janë të vetëdijshëm, por unë mendova se do të doja të ju pyes, tani që keni shikuar videot e Drunvalo Melchizedeck dhe atë që ai ka për të thënë në emër të popullit Mayan, çka, nëse asgjë për të menduarit tuaj dhe lidhur me besimet Kalendari Mayan dhe masiv pranuar realitetin në përgjithësi ka ndryshuar?

A ju ende beson se "ka vendosur në gur" është njëjtë me atë që bëri për ju para se të shiquarat ato videos?

falni ...... "shkruar në gur "......

Dashurisë, dritës dhe bekimin,

Namaste

Thelbi tha'ras Ka
asgjë për të menduarit tuaj dhe lidhur me besimet Kalendari Mayan dhe masiv pranuar realitetin në përgjithësi ka ndryshuar?

Një gjë që ka ndryshuar është se skepticizmin tim që rrethojnë Mayan Calendar nuk është aq e shquar sa ishte para ... kam njohur intuitive që unë isha shumë i ri që ka një problem me mënyrën Shoqatave të veprojë ... dhe kanë qenë gjithmonë pak si të hutuar pse të gjithë dukej se gjithë kjo ishte aq normale ... ajo ndoshta nuk do grevë ju si i rastësishëm për mua që të them se çdo grimë e asaj që ka për të thënë Melchizedek kuptim përsosur për mua ...
nuk e kuptoj se çdo gjë mind you... Unë nuk do ... por kjo ka kuptim ... Kjo Hopi janë Mayans ... se ata nuk e kalojnë ngushticën e Beringut siç besohej dikur ... se origjina e tyre ishin të SHBA, etj

[Interesting shmangie: I have a Readers Digest vjetër në vend të fundit me titull Mysteries Botërore. Në të mbulojë është një foto e Mayan Calendar. Kapitull shumë i parë në libër është Voyage në SHBA. Ajo nuk ka lidhje Mayans të SHBA në të gjitha. Jo deri faqe 266 përmend ata qytetërimit Mayan dhe pastaj asgjë për Design Profetike Kalendari i ... autorëve duket se mendoj se ka kryesisht të bëjë me mbjelljen e kulture ...]

A ju ende beson se "ka vendosur në gur" është njëjtë me atë që bëri për ju para se të shiquarat ato videos?

Në fakt, po ... edhe më shumë! Nuk është e vërtetë "e shkruar në gur 'që unë do të thotë; shkruar jo në Gurit origjinale e Fondacionit të Tokës. Unë mendoj se gjithmonë është Tani. Pasi njëri është në gjendje të kapërcej kohën 'si mendojmë e saj ... (duke kujtuar se koha është vetëm një matje e ndryshimit dhe se ndryshimi është një konstante në realitet 3D) ... pastaj njëri është në gjendje të ekstrapoloj Tani si një ngjarje 'të ardhmen'; në qoftë se bën ndonjë kuptim. Me fjalë të tjera ... nga Fondacioni i Tokës, Universal sekuenca (e vibracioneve gravitacionale, vibracionet dritë, Universal Vibrimet) janë vënë në lëvizje dhe për ato sekuenca Vibrational janë ato që është e shkruar në gur .... dhe ato Universale pėrjetshėm Vibrational frekuencat e luajtur në Sequence kozmik e tani janë ato që na prek më Planet Earth ...

.... ndryshe do të ndikojnë Vibrimet Universale veten dhe ata do të jenë vazhdimisht ndryshon dhe në një Universi e ndryshimeve konstante ... se thjesht nuk mund të ndodhë tani, mund të!?

Jo nuk është gjithmonë e çastit ...
... por ajo gjithmonë është

Mendje krijon gremine...
...zemra kryqeve të

Last edited by theinfiniteone; 08-22-2009 në 624..
theinfiniteone está offline  
Pas User Says Thank You to theinfiniteone për këtë post të dobishme:
Thelbi (08-26-2009)
Old 08-26-2009, 06:27  
Super Anëtar
Moderator
Points: 13,845, Level: 81Points: 13,845, Level: 81Points: 13,845, Level: 81

Essence's Avatar

Activity Longevity
14/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1126
Vendndodhja: Thellë East Texas
Blog Entries: 3
Thanked 1.166 Times in 639 Posts
Essence is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by theinfiniteone View Post

Në fakt, po ... edhe më shumë! Nuk është e vërtetë "e shkruar në gur 'që unë do të thotë; shkruar jo në Gurit origjinale e Fondacionit të Tokës. Unë mendoj se gjithmonë është Tani. Pasi njëri është në gjendje të kapërcej kohën 'si mendojmë e saj ... (duke kujtuar se koha është vetëm një matje e ndryshimit dhe se ndryshimi është një konstante në realitet 3D) ... pastaj njëri është në gjendje të ekstrapoloj Tani si një ngjarje 'të ardhmen'; në qoftë se bën ndonjë kuptim. Me fjalë të tjera ...nga Fondacioni i Tokës, Universal sekuenca (e vibracioneve gravitacionale, vibracionet dritë, Universal Vibrimet) Janë vendosur në lëvizje dhe për ato sekuenca Vibrational janë ato që është e shkruar në gur .... dhe ato Universale pėrjetshėm Vibrational frekuencat e luajtur në Sequence kozmik e tani janë ato që na prek më Planet Earth ...

....përndryshe ne do të ndikojnë Vibrimet Universale veten dhe ata do të jenë vazhdimisht në ndryshim dhe në një Universi e ndryshimeve konstante ... se thjesht nuk mund të ndodhë tani, mund të!?
Të fala,

Unë e kuptoj, ose të paktën unë mendoj se Unë e kuptoj se çfarë ju jeni duke thënë ... lol
Në qoftë se unë interpretuar drejt, ju jeni duke thënë se plani i përgjithshëm loja është ajo që është "e vendosur në gur", dhe kjo është për shkak të, dhe për shkak të vibracioneve gravitacionale, vibracionet drita, etj si ato ekzistojnë në universit tonë, dhe se si ndërveprimet e tyre në krijimin e universit tonë, por detajet se si kemi arritur në fund të përshkruara në lojë e përgjithshme nuk është vendosur në gur. Kjo është ajo ku do të Lirë tona vjen në lojë. A është e saktë?

Kjo është një koncept unë mund të pothuajse dakord me.

Ndjehem i / mendoj / besoj (nga këndvështrimi im personal) se ka një rezultat të dëshiruar për lojë të përgjithshëm që Logos Universale jonë e konceptoi kur vetëdija që është Universi jonë fizike erdhi në ekzistencë.
Ndjehem i / mendoj / besoj se kjo rezultatin e dëshiruar për të lojës në përgjithësi, me të vërtetë edhe qëllimi i lojës përgjithshëm vetë ishte i lindur, dhe në lidhje me arsyet dhe ndërveprime me Realms ne, si qenie e tretë dimensionale, nuk mund edhe me fjalë të.
Unë do të ndjehen / mendoj / besoj se ky është qëllimi i vërtetë të universit tonë dhe qëllimin e vërtetë dhe arsye, ne, si qenie shpirtërore, (dmth copa e Logos kozmik tona / Universal), ranë dakord për të mishëruar si qenie fizike dendur.
Unë do të ndjehen / mendoj / besoj se rezultati i dëshiruar është tentuar disa herë para dhe çdo herë ka rënë të shkurtër.
Ndjehem i / mendoj / besoj se kjo ka ndodhur jo vetëm në nivelin e avionit të tretë tonë dimensionale të ekzistencës, por edhe shumë të tjerë.
Ndjehem i / mendoj / besoj se kjo, dimensioni ynë, është i fundit në një rend të gjatë, të asaj që ne do të perceptojnë si realitete, të vijë në përputhje me këtë rezultatin e dëshiruar e lojë të përgjithshme; të paktën në këtë kapitull / segment i loja e përgjithshme.
Unë bëj gjithashtu të ndjehen / mendoj / besoj se vetëdija që është Të jesh i Logos Universal tona do të, (dhe mund të .... Mbani mend, Kjo gjithashtu është një individ pa dashur të vetëdijshëm jesh), të ndryshojë rezultatin e dëshiruar për të lojës i përgjithshëm në çdo kohë në qoftë se në diturinë e tij të pafund të konsiderohen të nevojshme për përmirësim të atyre Realms ekziston brenda se Ne nuk e di apo nuk kuptoni si ne ekzistojnë në Realms tonë të densitetit.

Është në këtë kuptim dhe nga kjo perspektivë dhe realitetit që ndjehem / mendoj / besoj, në të vërtetë nuk është "e vendosur në gur". Jo edhe në kozmik / nivelet universale e realitetit.

Në një kuptim shumë të vërtetë ndihem / mendoj / besoj Maya janë duke u përpjekur të jap këtë urtësi për të të gjithë njerëzimit.

Unë dua t'ju falenderoj për këtë bisedë, sepse më ka dhënë mundësi dhe shtyu mua të marrë kohë për të vënë "në letër", (siç shkon duke thënë se e vjetër), skicë për një tjetër kapitull në librin e unë jam duke punuar në .

Thank you ... ....

Unë me padurim presin tuajat dhe të tjerëve mendimet mbi këto koncepte.

Namaste

Thelbi tha'ras Ka

Last edited by Thelbi; 08-26-2009 në 06:47..
Essence está offline  
Old 09-09-2009, 04:27  
Super Anëtar
Moderator
Points: 13,845, Level: 81Points: 13,845, Level: 81Points: 13,845, Level: 81

Essence's Avatar

Activity Longevity
14/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1126
Vendndodhja: Thellë East Texas
Blog Entries: 3
Thanked 1.166 Times in 639 Posts
Essence is on a distinguished road

Përshëndetje gjitha,

Vetëm për ndarjen e një artikull nga Calleman rreth Kalendari Mayan dhe 9/9/9.

Enjoy .....

9.9.9. dhe Mayan Calendar | Lightworkers.org

Namaste

Thelbi tha'ras Ka

Essence está offline  
Pas User Says Thank You to Thelbi për këtë post të dobishme:
LoLo113 (09-09-2009)