|
|
|
|||||||
| Mayan Calendar 2012 & Diskutuar dhe ndarë gjithçka rreth Kalendari Mayan dhe çfarë domethënie mund të ketë 2012. »Filloni këtu! |
| Quick News |
| Mirë se vini në Antarevė Global!
Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të register here. Disa lidhjet për te filluar me:
Forum Home,
Social Groups,
Blogs,
Artikuj,
Photos,
Videos,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statistika.
Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!
|
Mayan Calendar 2012 & |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Tags |
|
|
|
LinkBack | Thread Tools |
| Pas User Says Thank You to theinfiniteone për këtë post të dobishme: | Thelbi (08-26-2009) |
|
|
||||
|
Super Anëtar
Moderator
|
Re: Start këtu! Hyrje në Carl Johan Calleman, Mayan Calendar 2012 &Quote:
Unë e kuptoj, ose të paktën unë mendoj se Unë e kuptoj se çfarë ju jeni duke thënë ... lol Në qoftë se unë interpretuar drejt, ju jeni duke thënë se plani i përgjithshëm loja është ajo që është "e vendosur në gur", dhe kjo është për shkak të, dhe për shkak të vibracioneve gravitacionale, vibracionet drita, etj si ato ekzistojnë në universit tonë, dhe se si ndërveprimet e tyre në krijimin e universit tonë, por detajet se si kemi arritur në fund të përshkruara në lojë e përgjithshme nuk është vendosur në gur. Kjo është ajo ku do të Lirë tona vjen në lojë. A është e saktë? Kjo është një koncept unë mund të pothuajse dakord me. Ndjehem i / mendoj / besoj (nga këndvështrimi im personal) se ka një rezultat të dëshiruar për lojë të përgjithshëm që Logos Universale jonë e konceptoi kur vetëdija që është Universi jonë fizike erdhi në ekzistencë. Ndjehem i / mendoj / besoj se kjo rezultatin e dëshiruar për të lojës në përgjithësi, me të vërtetë edhe qëllimi i lojës përgjithshëm vetë ishte i lindur, dhe në lidhje me arsyet dhe ndërveprime me Realms ne, si qenie e tretë dimensionale, nuk mund edhe me fjalë të. Unë do të ndjehen / mendoj / besoj se ky është qëllimi i vërtetë të universit tonë dhe qëllimin e vërtetë dhe arsye, ne, si qenie shpirtërore, (dmth copa e Logos kozmik tona / Universal), ranë dakord për të mishëruar si qenie fizike dendur. Unë do të ndjehen / mendoj / besoj se rezultati i dëshiruar është tentuar disa herë para dhe çdo herë ka rënë të shkurtër. Ndjehem i / mendoj / besoj se kjo ka ndodhur jo vetëm në nivelin e avionit të tretë tonë dimensionale të ekzistencës, por edhe shumë të tjerë. Ndjehem i / mendoj / besoj se kjo, dimensioni ynë, është i fundit në një rend të gjatë, të asaj që ne do të perceptojnë si realitete, të vijë në përputhje me këtë rezultatin e dëshiruar e lojë të përgjithshme; të paktën në këtë kapitull / segment i loja e përgjithshme. Unë bëj gjithashtu të ndjehen / mendoj / besoj se vetëdija që është Të jesh i Logos Universal tona do të, (dhe mund të .... Mbani mend, Kjo gjithashtu është një individ pa dashur të vetëdijshëm jesh), të ndryshojë rezultatin e dëshiruar për të lojës i përgjithshëm në çdo kohë në qoftë se në diturinë e tij të pafund të konsiderohen të nevojshme për përmirësim të atyre Realms ekziston brenda se Ne nuk e di apo nuk kuptoni si ne ekzistojnë në Realms tonë të densitetit. Është në këtë kuptim dhe nga kjo perspektivë dhe realitetit që ndjehem / mendoj / besoj, në të vërtetë nuk është "e vendosur në gur". Jo edhe në kozmik / nivelet universale e realitetit. Në një kuptim shumë të vërtetë ndihem / mendoj / besoj Maya janë duke u përpjekur të jap këtë urtësi për të të gjithë njerëzimit. Unë dua t'ju falenderoj për këtë bisedë, sepse më ka dhënë mundësi dhe shtyu mua të marrë kohë për të vënë "në letër", (siç shkon duke thënë se e vjetër), skicë për një tjetër kapitull në librin e unë jam duke punuar në . Thank you ... .... Unë me padurim presin tuajat dhe të tjerëve mendimet mbi këto koncepte. Dashurisë, dritës dhe bekimin, Namaste Thelbi tha'ras Ka Last edited by Thelbi; 08-26-2009 në 06:47.. |
|||
|
|
|
|
|
|||
|
Super Anëtar
Moderator
|
Re: Start këtu! Hyrje në Carl Johan Calleman, Mayan Calendar 2012 &Përshëndetje gjitha,
Vetëm për ndarjen e një artikull nga Calleman rreth Kalendari Mayan dhe 9/9/9. Enjoy ..... 9.9.9. dhe Mayan Calendar | Lightworkers.org Dashurisë, dritës dhe bekimin, Namaste Thelbi tha'ras Ka |
||
|
|
|
| Pas User Says Thank You to Thelbi për këtë post të dobishme: | LoLo113 (09-09-2009) |
|