|
|
|
|||||||
| Mayan Calendar & 2012 Pogovorite se in delite vse o Mayan koledar in kakšen pomen 2012, lahko imajo. »Start here! |
| Quick News |
| Dobrodošli na Global Oneness Community!
Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in zamisli o notranji in zunanji sprememb in preoblikovanja. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z:
Forum Home,
Socialna Groups,
Blogi,
Členi,
Fotografije,
Videos,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statistika.
Have fun in počutila pozdravil za skupnost!
|
Mayan Calendar & 2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Tags |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
| Today, 04:38 | Essence (08-26-2009) |
|
|
||||
|
Super država
Moderator
|
Re: Start here! Uvod v Carl Johan Calleman, Mayan Calendar & 2012Citat:
Razumem, ali vsaj mislim, da razumem, kaj govoriš ... lol Če sem pravilno razlagajo, ti si rekel celoten načrt igra je tisto, kar je "v kamen", in to je zato, ker iz njih, ter zaradi gravitacijsko vibracij, vibracije svetlobe, itd, ki obstajajo v naši Universe, in kako njihove interakcije ustvariti v našem vesolju, vendar podrobnosti o tem, kako bomo dosegli predpisane konec celotne igre ni določen v kamen. To je naša svobodna volja, če pride v igro. Je to pravilno? To je pojem sem se skoraj strinjam. I feel / mislim / verjamem (iz mojega osebnega vidika), da je želeni rezultat za celotno igro, da je naša Universal Logos oblikoval pri zavesti, da je naša Universe začela fizično bitje. I feel / mislim / verjamem želeni rezultat za celotno igro, dejansko tudi namen celotnega igra sam se je rodil in v povezavi z razlogi in interakcij z kraljestev smo, kot tretje dimenzij bitja, ne more niti predstavljati. Jaz ne počutim / mislim /, da je to pravi namen našega vesolja in pravi namen, in zato smo kot duhovna bitja, (tj. dele našega Kozmični / Universal Logos), so se dogovorili, da Otjelovljen kot gosto fizično bitja. Jaz ne počutim / mislim / verjamem, da je želeni rezultat je bil poskus večkrat prej in vsakič je padla kratka. I feel / mislim / verjamem tega je prišlo ne samo na ravni naše tretje dimenzionalni ravnini obstoja, ampak tudi mnogi drugi. I feel / mislim / verjamem, da je to, naša razsežnost, je zadnja v dolgi zaporedju, za kar bi zaznala kot v realnosti, da pridejo v uskladitev s to želeni izid celotne igre, vsaj v tem poglavju / segment celotno igro. Jaz tudi čutil / mislim / verjamem, da je zavest, da je bitje našega Universal Logos bi bila (in lahko .... Ne pozabi, da je tudi brez volje posameznika zavestno bitje), spremenite želene rezultate za celotno igro kadarkoli če je v svojem neskončno modrost, za katere je menila, da je treba izboljšav teh kraljestev, da obstaja v tej Ne vemo, ali obstajajo razumeti kot smo v naši svetovi gostote. Prav v tem smislu in s tega vidika in resničnostjo, da je I feel / mislim / verjamem, resnično ni nič ", določene v kamen." Niti na Cosmic / Universal ravni realnosti. V zelo realen čut I feel / mislim / verjamem Maya poskušajo, da jim dajo ta modrost za vse človeštvo. Zahvaljujem se vam za ta pogovor, saj ima zagotovljeno mi priložnost in se zavzemali, da me bo čas, da dajo "na papirju", (kot stari pregovor pravi), osnutek za drugo poglavje v knjigi sem trenutno delajo na . Hvala ... .... Sem nestrpno čakajo tvoje in druge misli o teh konceptov. Ljubezen, Svetloba in Blagoslovil, Namaste 9/20/09 Last edited by Essence; na 08-26-2009 06:47.. |
|||
|
|
|
|
|
|||
|
Super država
Moderator
|
Re: Start here! Uvod v Carl Johan Calleman, Mayan Calendar & 2012Pozdravljeni vsi,
Samo delitev članek iz Calleman o Mayan koledar in 9/9/9. Uživajte ..... 9.9.9. in Mayan koledar | Lightworkers.org Ljubezen, Svetloba in Blagoslovil, Namaste Essence Ka tha'ras |
||
|
|
|
| Po User Says Thank You na Essence Za to Useful Post: | LoLo113 (09-09-2009) |
Podobna Threads
|
||||
| Nit | Thread Starter | Forum | Odgovori | Last Post |
| Začnite tukaj: Kaj je enost, enost gibanja, Oneness Blessing (deeksha) itd? | Jonas1 | Posebna vprašanja | 22 | 11-06-2008 07:58 |
| Start here! - Uvod v Spiritual Awakening & Earth Changes | Jonas1 | Spiritual Awakening | 1 | 08-31-2008 12:42 |
| Tags |
| Thread Tools | |
|
|
|
|