Zdi se še niste registrirani v našo skupnost. Za vpis kliknite tukaj ...

Global Oneness Community          
Samodejno Prevodi, ki jih Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Skupnosti > Global Oneness Main > Mayan Calendar & 2012
Blogi Členi Fotografije Videos Dobrote FAQ Memberlist Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Mayan Calendar & 2012 Pogovorite se in delite vse o Mayan koledar in kakšen pomen 2012, lahko imajo. »Start here!

Quick News
Dobrodošli na Global Oneness Community! Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in zamisli o notranji in zunanji sprememb in preoblikovanja. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z: Forum Home, Socialna Groups, Blogi, Členi, Fotografije, Videos, Video Search, Kontakt, FAQ , Statistika. Have fun in počutila pozdravil za skupnost!

Opomba: Ta oglas ni prikazan za registrirane člane

Mayan Calendar & 2012

Tags
Threads: Koledar, Koledarji, Carl Johan Calleman, Consciousness, Cosmic Plan, Razsvetljenje, 28. oktober 2011
Videos: Koledar ,Koledarji ,Carl Johan Calleman ,Consciousness ,Cosmic Plan ,Razsvetljenje ,28. oktober 2011 ,

LinkBack Thread Tools
Old 08-22-2009, 02:55  
Države
Senior Member
Points: 7,157, Level: 59Points: 7,157, Level: 59Points: 7,157, Level: 59
Activity: 71%Activity: 71%Activity: 71%

theinfiniteone's Avatar

Activity Longevity
10/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss670
Blog Entries: 1
Thanked 715 Times v 386 Posts
theinfiniteone is on a distinguished road

Re: Start here! Uvod v Carl Johan Calleman, Mayan Calendar & 2012

Citat:
Originally Posted by Essence View Post
Lep pozdrav theinfiniteone,

Imam samo minuto, ki so se zavedate, vendar sem mislil, rad bi vas, da ste sedaj gledal videoposnetki Drunvalo Melchizedeck in kaj ima povedati v imenu Mayan ljudi, kaj, če kaj o razmišljanju in prepričanja, povezanih z Mayan koledar in množično sprejeta realnost na splošno se je spremenilo?

Ali še vedno verjamejo, da je "iz Stone" pomeni isto kot je to storila za vas, preden si gledal te video posnetke?

oprostite ...... "napisana v Stone "......

Ljubezen, Svetloba in Blagoslovil,

Namaste

Essence Ka tha'ras
kaj o razmišljanju in prepričanja, povezanih z Mayan koledar in množično sprejeta realnost na splošno se je spremenilo?

Ena stvar, ki se je spremenila, da se je moj skepticizem okrog Mayan koledar ni tako pomemben kot je bila pred ... imam sama po sebi je znano, odkar sem bil zelo mlad, da je nekaj narobe s tem, kako organizacije delujejo ... in so bili vedno košček zmeden, zakaj vsakdo zdelo, da mislim, da je vse to normalno ... to verjetno ne bo stavke vi kot nenavadno za mene, da rečem, da vsak košček Melkisedek, kar ima za povedati je popolnoma smiselno, da me ...
ne razumem, da je vse, kar vam srce... Jaz ne ... vendar je smiselno ... To so Hopi Mayans ... da niso čez Beringovega preliva, kakor je nekoč verjel ..., da je njihov izvor bili Atlantis, itd

[Zanimivo Bočni stopnja: Imam precej staro Readers Digest naslovom Zadnja World's skrivnosti. Na naslovnici je slika Mayan koledar. Čisto prvo poglavje v knjigi, je Voyage v Atlantido. Ne link Mayans v Atlantido na vse. Ne, dokler ne bodo stran 266 omenjajo Mayan civilizacije, potem pa nič o preroške Koledar's Design ... avtorji zdi, da mislim, da je predvsem opraviti s sajenje rastlin ...]

Ali še vedno verjamejo, da je "iz Stone" pomeni isto kot je to storila za vas, preden si gledal te video posnetke?

Pravzaprav, ja ... še bolj tako! To ni pošteno "napisana v kamen", da mislim, ampak zapisano v Original Kamen fundacije Zemlje. Mislim, da zdaj vedno Is. Ko drug ne more preseči "čas", kot menimo, da za to ... (spominjati se, da je čas le za merjenje sprememb in sprememb, ki so stalnica v 3D realnosti) ... potem drug ne more ekstrapolirati Now kot "dogodka v prihodnosti", če to naredi vsak smisel. Z drugimi besedami ... od Fundacije za Zemljo, Universal Sequences (gravitacijskih vibracij, vibracije svetlobe, Universal Tresljaji) so v gibanju, in tistih, ki so vibracijska Sequences kaj je napisano v kamen .... in tiste, Timeless Universal vibracijska Frekvence igral v Kozmični Zaporedje Zdaj, kar vpliva na nas na Planet Earth ...

.... sicer bi se WE vplivajo Universal Tresljaji sebe in bi se stalno spreminjajo in so v Universe of Constant Change ... da le ne bi zgodilo zdaj, bi lahko!?

Karma ni vedno trenutek ...
... vendar se vedno

Mind ustvarja brezno...
...srce ga prečka

Last edited by theinfiniteone; na 08-22-2009 624..
theinfiniteone está offline  
Today, 04:38
Essence (08-26-2009)
Old 08-26-2009, 06:27  
Super država
Moderator
Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
11/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1140
Blog Entries: 3
Thanked 1191 Times v 651 Posts
Essence is on a distinguished road

Citat:
Originally Posted by theinfiniteone View Post

Pravzaprav, ja ... še bolj tako! To ni pošteno "napisana v kamen", da mislim, ampak zapisano v Original Kamen fundacije Zemlje. Mislim, da zdaj vedno Is. Ko drug ne more preseči "čas", kot menimo, da za to ... (spominjati se, da je čas le za merjenje sprememb in sprememb, ki so stalnica v 3D realnosti) ... potem drug ne more ekstrapolirati Now kot "dogodka v prihodnosti", če to naredi vsak smisel. Z drugimi besedami ...od Fundacije za Zemljo, Universal Sequences (od gravitacijske vibracij, vibracije svetlobe, Universal Tresljaji), So določene v gibanju, in tistih, ki so vibracijska Sequences kaj je napisano v kamen .... in tiste, Timeless Universal vibracijska Frekvence igral v Kozmični Zaporedje Zdaj, kar vpliva na nas na Planet Earth ...

....WE sicer bi lahko vplivalo na Universal Tresljaji sebe in bi se nenehno spreminja in Universe of Constant Change ... da le ne bi zgodilo zdaj, bi lahko!?
Pozdravi,

Razumem, ali vsaj mislim, da razumem, kaj govoriš ... lol
Če sem pravilno razlagajo, ti si rekel celoten načrt igra je tisto, kar je "v kamen", in to je zato, ker iz njih, ter zaradi gravitacijsko vibracij, vibracije svetlobe, itd, ki obstajajo v naši Universe, in kako njihove interakcije ustvariti v našem vesolju, vendar podrobnosti o tem, kako bomo dosegli predpisane konec celotne igre ni določen v kamen. To je naša svobodna volja, če pride v igro. Je to pravilno?

To je pojem sem se skoraj strinjam.

I feel / mislim / verjamem (iz mojega osebnega vidika), da je želeni rezultat za celotno igro, da je naša Universal Logos oblikoval pri zavesti, da je naša Universe začela fizično bitje.
I feel / mislim / verjamem želeni rezultat za celotno igro, dejansko tudi namen celotnega igra sam se je rodil in v povezavi z razlogi in interakcij z kraljestev smo, kot tretje dimenzij bitja, ne more niti predstavljati.
Jaz ne počutim / mislim /, da je to pravi namen našega vesolja in pravi namen, in zato smo kot duhovna bitja, (tj. dele našega Kozmični / Universal Logos), so se dogovorili, da Otjelovljen kot gosto fizično bitja.
Jaz ne počutim / mislim / verjamem, da je želeni rezultat je bil poskus večkrat prej in vsakič je padla kratka.
I feel / mislim / verjamem tega je prišlo ne samo na ravni naše tretje dimenzionalni ravnini obstoja, ampak tudi mnogi drugi.
I feel / mislim / verjamem, da je to, naša razsežnost, je zadnja v dolgi zaporedju, za kar bi zaznala kot v realnosti, da pridejo v uskladitev s to želeni izid celotne igre, vsaj v tem poglavju / segment celotno igro.
Jaz tudi čutil / mislim / verjamem, da je zavest, da je bitje našega Universal Logos bi bila (in lahko .... Ne pozabi, da je tudi brez volje posameznika zavestno bitje), spremenite želene rezultate za celotno igro kadarkoli če je v svojem neskončno modrost, za katere je menila, da je treba izboljšav teh kraljestev, da obstaja v tej Ne vemo, ali obstajajo razumeti kot smo v naši svetovi gostote.

Prav v tem smislu in s tega vidika in resničnostjo, da je I feel / mislim / verjamem, resnično ni nič ", določene v kamen." Niti na Cosmic / Universal ravni realnosti.

V zelo realen čut I feel / mislim / verjamem Maya poskušajo, da jim dajo ta modrost za vse človeštvo.

Zahvaljujem se vam za ta pogovor, saj ima zagotovljeno mi priložnost in se zavzemali, da me bo čas, da dajo "na papirju", (kot stari pregovor pravi), osnutek za drugo poglavje v knjigi sem trenutno delajo na .

Hvala ... ....

Sem nestrpno čakajo tvoje in druge misli o teh konceptov.

Namaste

9/20/09

Last edited by Essence; na 08-26-2009 06:47..
Essence está offline  
Old 09-09-2009, 04:27  
Super država
Moderator
Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
11/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1140
Blog Entries: 3
Thanked 1191 Times v 651 Posts
Essence is on a distinguished road

Pozdravljeni vsi,

Samo delitev članek iz Calleman o Mayan koledar in 9/9/9.

Uživajte .....

9.9.9. in Mayan koledar | Lightworkers.org

Namaste

Essence Ka tha'ras

Essence está offline  
Po User Says Thank You na Essence Za to Useful Post:
LoLo113 (09-09-2009)

Podobna Threads
Nit Thread Starter Forum Odgovori Last Post
Začnite tukaj: Kaj je enost, enost gibanja, Oneness Blessing (deeksha) itd? Jonas1 Posebna vprašanja 22 11-06-2008 07:58
Start here! - Uvod v Spiritual Awakening & Earth Changes Jonas1 Spiritual Awakening 1 08-31-2008 12:42

Tags
Koledar, Koledarji, Carl Johan Calleman, Consciousness, Cosmic Plan, Razsvetljenje, 28. oktober 2011
Koledar ,Koledarji ,Carl Johan Calleman ,Consciousness ,Cosmic Plan ,Razsvetljenje ,28. oktober 2011 ,

Thread Tools

Napotitev Pravila
Ti ne post nove teme
Ti ne post Odgovori
Ti ne post attachments
Ti ne edit your posts

BB code je Na
Smilies so Na
[IMG] koda Na
HTML koda je Izključen
Pingbacks so Na
Refbacks so Na

All times are GMT. The time now is 11:02.

Samodejno prevajanje ki jih NLP-er