Zdá sa, ste sa ešte nezaregistrovali s našej komunite. Pre registráciu prosím kliknite tu ...

Global Oneness Community          
Automatické preklady vykonané Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globálne jednotu spoločenstva > Global jednota Hlavné > Mayský kalendár & 2012
Blogy Články Fotografie Videá Goodies FAQ Memberlist Dnešné príspevky Označiť témy ako prečítané Chat Miestnosť

Mayský kalendár & 2012 Diskutujte a zdieľať všetko okolo mayského kalendára a aký význam môže mať 2012. »Začnite tu!

Rýchle správy
Vitajte na globálnu jednotu spoločenstva! Globálne jednotu spoločenstva je miestom na zdieľanie myšlienok a nápadov o vnútorné a vonkajšie zmeny a transformácie. Ak chcete post musíte registrovať tu. Niektoré odkazy na začiatok: Forum Home, Sociálne skupiny, Blogy, Články, Fotografie, Videá, Video Search, Kontaktujte nás, FAQ , Štatistika. Bavte sa a cítim sa naozaj privítal na komunitu!

Poznámka: Táto reklama sa nezobrazí pre registrovaných členov

Mayský kalendár & 2012

Tagy
Priadza: Kalendár, Kalendáre, Carl Johan Calleman, Vedomie, Cosmic Plan, Osvietenie, 28.října 2011
Videá: Kalendár ,Kalendáre ,Carl Johan Calleman ,Vedomie ,Cosmic Plan ,Osvietenie ,28.října 2011 ,

LinkBack Nástroje témat
Old 08-22-2009, 02:55  
Členské
Senior Member
Points: 7,138, Level: 58Points: 7,138, Level: 58Points: 7,138, Level: 58
Activity: 91%Activity: 91%Activity: 91%

theinfiniteone's Avatar

Activity Longevity
11/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss667
Blog Entries: 1
Napadá ma, že je celkom možné, že tam bude ďalší spln na Halloween. Blue Moon na Halloween!
theinfiniteone is on a distinguished road

Re: Začnite tu! Úvod do Carl Johan Calleman, Mayský kalendár & 2012

Citácia:
Původně odeslal Essence View Post
Theinfiniteone pozdravy,

Mám len chvíľku, ako ste si vedomí, ale myslela som sa chcel spýtať vás, teraz, že ste sledovali videá Drunvalo Melchizedeck a čo má hovoriť v mene mayského ľudí, čo, keď niečo o svojom myslenie a presvedčenie spojené s mayského kalendára a hmotnosť prijal skutočnosť všeobecne sa zmenilo?

Myslíte si, stále verí, že "uvedené v Stone" znamená to isté ako to urobil s vami, ako ste sledovali tie videa?

prepáčte ...... "napísané v Stone "......

Láska, Svetlo a požehnanie,

Namaste

Essence Ka tha'ras
niečo o svojom myslenie a presvedčenie spojené s mayského kalendára a hmotnosť prijal skutočnosť všeobecne sa zmenilo?

Jedna vec, ktorá sa zmenilo, je, že moja skepsa okolo mayského kalendára nie je tak výrazné, ako to bolo predtým ... som intuitívne známa, pretože som bola dosť malá, že je niečo zle s tým, ako fungujú ... a spolky boli vždy trochu zmätený, prečo všetci Zdalo sa, že to bolo tak normálne ... to asi nebude Pripadá vám to divné, aby som sa povedať, že každý kúsok z toho, čo má hovoriť Melchisedechovho dáva dokonalý zmysel pre mňa ...
Chápem, že nie všetko, čo si mysli... Nemám ... ale to má zmysel ... To Hopi sú Mayovia ... že ani cez Beringovu úžinu, ako kedysi ... verili, že ich počiatky boli Atlantis, atď

[Zaujímavé uhnúť: Mám radšej staré Readers Digest názvom posledných svetových záhad. Na obálke je obraz mayského kalendára. Prvá kapitola v knihe je Cesta do Atlantis. Nespájajú Mayovia na Atlantis vôbec. Nie, kým sa ich strana 266 spomenúť mayskej civilizácie a potom nič o prorockej Design kalendár ... autori zrejme myslela, že to malo čo do činenia s väčšinou porastov ...]

Myslíte si, stále verí, že "uvedené v Stone" znamená to isté ako to urobil s vami, ako ste sledovali tie videa?

Vlastne áno ... ešte viac! To nie je naozaj 'vytesaný do kameňa', že mám na mysli, ale napísané v pôvodnej kamennej nadácie na Zemi. Myslím si, že teraz je vždycky. Jednou z nich je schopný prekonať 'time', ako sme si to ... (pamäti, že čas je len meranie zmeny a táto zmena má stále miesto v 3D realite) ... tak jeden je schopná extrapolovať teraz ako 'budúcu udalosť', ak to nedáva zmysel. Inými slovami ... z Nadácie na Zemi, Universal Postupnosti (gravitačné vibrácie, vibrácie, svetlo, Univerzálne Vibrácie) sú uvedené do pohybu, a tých, vibračné sekvencie sú tým, čo je napísané v kameni .... a ty Timeless Universal frekvencie vibrational hral v Cosmic Postupnosť A teraz, čo sa týka nás na planéte Zem ...

.... Inak by sme mať vplyv Universal Vibrácie sami a oni by sa neustále mení a vo Vesmíre neustálym zmenám ... že jednoducho nemôže stať teraz, mohlo by to!?

Karma nie je vždy okamžitý ...
... Ale to je vždycky

Myseľ vytvára priepasť...
...srdce kríža je

Naposledy upravil theinfiniteone, v 08-22-2009 01:35 PM09-16-2008
theinfiniteone está offline  
Po užívateľov hovorí k theinfiniteone Thank You For This Užitočné post:
Essence (08-26-2009)
Old 08-26-2009, 06:27 PM  
Super člen
Moderátor
Points: 14,258, Level: 82Points: 14,258, Level: 82Points: 14,258, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
12/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1138
Miesto: Deep East Texas
Blog Entries: 3
Poďakoval 1189 Times in 650 Príspevky
Poďakoval 1190 Times in 650 Príspevky
Essence is on a distinguished road

Citácia:
Původně odeslal theinfiniteone View Post

Vlastne áno ... ešte viac! To nie je naozaj 'vytesaný do kameňa', že mám na mysli, ale napísané v pôvodnej kamennej nadácie na Zemi. Myslím si, že teraz je vždycky. Jednou z nich je schopný prekonať 'time', ako sme si to ... (pamäti, že čas je len meranie zmeny a táto zmena má stále miesto v 3D realite) ... tak jeden je schopná extrapolovať teraz ako 'budúcu udalosť', ak to nedáva zmysel. Inými slovami ...z Nadácia na Zemi, Universal Postupnosti (gravitačné vibrácie, vibrácie, svetlo, Univerzálne Vibrácie) Sú stanovené v pohybe, a tých, vibračné sekvencie sú tým, čo je napísané v kameni .... a ty Timeless Universal frekvencie vibrational hral v Cosmic Postupnosť A teraz, čo sa týka nás na planéte Zem ...

....Inak by sme sa ovplyvňujúce Universal Vibrácie sami a oni by sa neustále mení a vo Vesmíre neustálym zmenám ... že jednoducho nemôže stať teraz, mohlo by to!?
Pozdravy,

Chápem, alebo aspoň myslím, že viem, čo hovoríte ... lol
Ak som správne interpretovať, vravíte celkový herný plán je to, čo je "vytesané do kameňa", a to z dôvodu, a gravitačnom vibrácie, vibrácie, svetlo, atď, tak ako existujú v našom vesmíre, a tak, ako ich interakcie vytvoriť v našom vesmíre, ale podrobnosti o tom, ako dosiahnuť predpísané konečné na celkovej hra nie je pevne daná. To je naša slobodná vôľa, keď vstúpi do hry. Je to pravda?

To je pojem môžem takmer súhlasiť.

Cítím / myslím / uveriť (z môjho osobného pohľadu), že je žiaduce, aby celkový výsledok, že naša hra Universal Logá počala, keď vedomie, že je náš vesmír vstúpil do fyzického bytia.
Cítím / myslím / verí, že toto požadovaného výsledku s celkovým hry, dokonca ani účelom celkového hry samotnej sa narodil a v spojení s uvedením dôvodov a interakcií s ríšach sme ako tretí dimenzionální bytosti, nemožno ani predstaviť.
Cítim / nemyslíme, že je to skutočný zmysel nášho vesmíru a pravý účel, a preto sme ako duchovné bytosti (tj časti nášho kozmického / Universal Logos), súhlasil stelesnovat hustou ako fyzické bytosti.
Cítím / myslím / Domnievam sa, že k požadovanému výsledku sa pokúsil niekoľkokrát a zakaždým, keď sa nenaplnilo.
Cítím / myslím / uveriť tomu došlo nielen na úrovni našej tretej dimenzionální rovine existencie, ale aj na mnohých ďalších.
Cítím / myslím / verí, že tento náš rozmer, je posledný v dlhej sekvencie, čo by sme vnímali ako realitu, môže dôjsť k vyrovnaniu s touto požadovaného výsledku celkového hry, aspoň v tejto kapitole / segment celková hra.
Ja tiež cítia / myslí / Domnievam sa, že vedomie, že je naše bytie by Universal Logá, (a môžu .... Pamätajte, že to príliš je bez vôľou vedomé bytie), zmena požadovaného výsledku k celkovému hru kedykoľvek Ak vo svojej nekonečnej múdrosti, ktoré považovala za potrebné na polepšený týchto sfér existuje v tomto Nevieme, alebo pochopiť, ako sme existujú v našich krajoch hustoty.

To je v tomto zmysle, a z tohto pohľadu, a skutočnosť, že sa cítim / myslím / veriť, naozaj nič nie je "vytesané do kameňa". Ani na Cosmic / Universal úrovní reality.

V pravom slova zmysle cítim / myslím / verí, že Maya sa snaží oznámiť túto múdrosť pre celé ľudstvo.

Chcem vám poďakovať za tento rozhovor, pretože sa mi poskytnutá príležitosť a tlačil, aby som čas, aby "na papieri", (ako hovorí staré príslovie), náčrt ďalšie kapitola v knihe som v súčasnosti pracuje na .

Ďakujem ... ....

I úzkostlivo čakajú na vás a ďalšie myšlienky na tieto pojmy.

Namaste

Essence Ka tha'ras

Naposledy upravil Essence, v 08-26-2009 06:47 PM09-16-2008
Essence está offline  
Old 09.09.2009, 04:27  
Super člen
Moderátor
Points: 14,258, Level: 82Points: 14,258, Level: 82Points: 14,258, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
12/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1138
Miesto: Deep East Texas
Blog Entries: 3
Poďakoval 1189 Times in 650 Príspevky
Poďakoval 1190 Times in 650 Príspevky
Essence is on a distinguished road

Chůva alebo dennej starostlivosti?

Len zdieľanie článku z Calleman okolo mayského kalendára a 9/9/9.

Užite si .....

9.9.9. a Mayský kalendár | Lightworkers.org

Namaste

Essence Ka tha'ras

Essence está offline  
Po užívateľov hovorí k Essence Thank You For This Užitočné post:
(08-24-2009), (09-09-2009)