|
|
|
|||||||
| Blog-uri | Articolele | Poze | Filme | Goodies | Intrebari frecvente | Membri Membri | Today's Posts | Marchează forumurile citite | Chat Room |
| Calendar Mayan & 2012 Discutaţi şi tot ceea ce parts despre Calendar Mayan şi ce semnificaţie 2012 pot avea. »Start aici! |
| Quick News |
| Bine aţi venit la unitatea comunitare globale!
Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu:
Forum Home,
Social Groups,
Blog-uri,
Articolele,
Poze,
Filme,
Video Search,
Contactati-ne,
Intrebari frecvente ,
Statistici.
Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!
|
Calendar Mayan & 2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
|
|
LinkBack | Thread Tools |
| metamorphictrance | Esenţa 08.26.2009, 06:27 |
|
|
||||
|
Super Membru
Moderator
|
Re: Start aici! Introducere în Carl Johan Calleman, Calendar Mayan & 2012Citat:
Asta este un concept Aş fi de acord cu aproape. Mă simt / cred / credem (din perspectiva mea personală), că nu există un rezultat dorit să joc generală care Logosul nostru Universal conceput în cazul în care conştiinţa noastră este că Universul a intrat în fizice. Mă simt / cred / cred că acest rezultat a dorit să joc în ansamblu, într-adevăr, chiar şi în scopul de ansamblu a jocului în sine a fost născut, precum şi în legătură cu motivele şi interacţiuni cu tărâmuri noi, ca fiinţe treia dimensionale, nu se poate concepe chiar de. Eu mă simt / cred / cred că acesta este scopul real al Universului nostru şi scopul adevărat şi un motiv noi, ca fiinţe spirituale, (bucăţi adică Cosmice noastre / Logos Universal), astfel cum a fost de acord să întrupat densa fiinţe fizice. Eu mă simt / cred / credem că rezultatul dorit a fost încercat de mai multe ori, înainte şi de fiecare dată când a căzut scurt. Mă simt / cred / cred că acest lucru a avut loc nu numai la nivelul de planul nostru treia dimensională de existenţă, dar în multe altele, de asemenea. Mă simt / cred / credem că acest lucru, dimensiune nostru, este ultima într-o secvenţă lungă, a ceea ce ne-ar percepe ca de realităţi, să intre în alinierea cu acest rezultat dorit al jocului de ansamblu, cel puţin în acest capitol / segment de jocul de ansamblu. I a face, de asemenea, simt / cred / cred că constiinta care este Fiinţa de logo-uri nostru Universal ar fi, (şi care pot .... Amintesc, ci este un liber voinţă individuală Fiind conştient), schimba rezultatul dorit să joc în orice moment de ansamblu în cazul în care, în înţelepciunea sa infinită le-a considerat că este necesar să îmbunătăţirii acestor taramuri în care există în cadrul pe care nu le cunosc sau nu înţeleg cum am exista în tărâmurile noastre de densitate. Acesta este în acest sens şi, din această perspectivă şi realitatea că mă simt / cred / credem, nimic nu este cu adevărat ", stabilit în piatră". Nu este chiar la Cosmice / niveluri Universală a realităţii. Într-un sens foarte real, mă simt / cred / cred Maya încearcă să imprime această înţelepciune la întreaga umanitate. Vreau să vă mulţumesc pentru această conversaţie, pentru că mi-a oferit oportunitatea şi ma împins să ia timp pentru a pune "pe hârtie", (după cum se spune vechi merge), contur pentru un alt capitol din carte care-mi sînt lucrează în prezent la . Mulţumesc ... .... Am aştepta cu nerăbdare a ta şi gânduri altele pe aceste concepte. Last edited by Essence; 08.26.2009, la 09.09.2009, 04:27 Love, lumină şi binecuvântările, NAMASTE Esenta tha'ras Ka Chiar de partajare un articol din Calleman Despre calendar Mayan şi 9/9/9. 06:47.. |
|||
|
|
|