Se pare că nu aveţi încă înregistrat cu comunitatea noastra. Pentru a va inregistra, vă rugăm să faceţi clic aici ...

Global Oneness Community          
Traduceri automate efectuate de către Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Unitatea comunitare > Global Unitatea principala > Calendar Mayan & 2012
Blog-uri Articolele Poze Filme Goodies Intrebari frecvente Membri Membri Today's Posts Marchează forumurile citite Chat Room

Calendar Mayan & 2012 Discutaţi şi tot ceea ce parts despre Calendar Mayan şi ce semnificaţie 2012 pot avea. »Start aici!

Quick News
Bine aţi venit la unitatea comunitare globale! Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu: Forum Home, Social Groups, Blog-uri, Articolele, Poze, Filme, Video Search, Contactati-ne, Intrebari frecvente , Statistici. Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!

Notă: Acest anunţ nu este afişat pentru membrii inregistrati

Calendar Mayan & 2012

Tag-uri
Fire: Calendarul, Calendari, Carl Johan Calleman, Constienta, Cosmic Planul de, Enlightenment, 28 octombrie 2011
Videos: Calendarul ,Calendari ,Carl Johan Calleman ,Constienta ,Cosmic Planul de ,Enlightenment ,28 octombrie 2011 ,

LinkBack Thread Tools
Old 08.22.2009, 02:55  
Membru
Senior Member
Points: 7,138, Level: 58Points: 7,138, Level: 58Points: 7,138, Level: 58
Activity: 91%Activity: 91%Activity: 91%

theinfiniteone's Avatar

Activity Longevity
11/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss667
Blog Entries: 1
theinfiniteone is on a distinguished road

Re: Start aici! Introducere în Carl Johan Calleman, Calendar Mayan & 2012

Citat:
Originally Posted by Esenţa View Post
Theinfiniteone Greetings,

Am doar un minut după cum ştiţi a, dar am crezut că aş dori să vă întreb, acum, că aveţi privit videoclipuri de Drunvalo Melchizedeck şi ceea ce are de spus în numele poporului Mayan, ceea ce, în cazul în care nimic despre dvs. de gândire şi credinţe asociate cu calendarul Mayan şi masa acceptat realitate, în general, sa schimbat?

Nu credeţi în continuare că "bătut în cuie" înseamnă acelaşi aşa cum a făcut pentru tine înainte de a urmarit aceste videoclipuri?

scuză-mă ...... ", scris în Stone "......

Love, lumină şi binecuvântările,

NAMASTE

Esenta tha'ras Ka
Un lucru care sa schimbat este că scepticismul meu din jurul Calendarul Maya nu este la fel de proeminent în care era înainte de ... am cunoscut intuitiv de când eram foarte tânăr că există ceva în neregulă cu modul în care societăţile opera ... şi au fost întotdeauna un pic nedumerit de ce toată lumea părea să cred că a fost tot atât de normal ..., probabil, nu va lovi in cel mai ciudat pentru mine să spun că fiecare bit de Melchizedek ceea ce are de spus are sens pentru mine ...

Nu că am înţeles tot ceea ce tine minte
... Eu nu ... dar ea nu are sens ... Asta Hopi sunt mayaşi ... că acestea nu au cruce Strâmtoarea Bering credea ca, o dată ... că originile lor au fost de Atlantis, etc[Interesante da la o parte: Am un Cititorii destul de vechi Digest, intitulată Taine The World's Last. Pe capacul este o imagine a Calendar Mayan. Capitol foarte primul în carte este Voyage la Atlantida. Ea nu se leagă mayaşi la Atlantida, la toate. Nu până la pagina 266 a face ei menţionează Civilizatia Maya şi apoi nimic despre profetică calendaristic Design ... autorii părea să cred că a avut cea mai mare parte de a face cu plantarea culturilor ...]

Nu credeţi în continuare că "bătut în cuie" înseamnă acelaşi aşa cum a făcut pentru tine înainte de a urmarit aceste videoclipuri?

De fapt, da ... cu atât mai mult! Nu este cu adevărat "scrisă în piatră", care mă refer, ci mai degrabă scrise în Piatra original al Fundaţiei de Pamant. Cred că acum este întotdeauna. După ce unul este în măsură să timp transcende "ca ne gândim la asta ... (amintindu-vă că este doar o masura de schimbare şi că schimbarea este o constantă în realitate 3D) ... apoi una este capabil de a extrapola Acum, ca o de evenimente "viitor"; în cazul în care face ca nici un sens. Cu alte cuvinte ... de la Fundaţia de pe Pamant, Universal Secvenţe

(de vibraţii gravitaţionale, vibratii lumina, Vibraţiile Universal sunt stabilite în mişcare şi cele Secvenţe vibrationale sunt ceea ce este scris in .... de piatră, precum şi cele Timeless Universal Frecvenţele vibrationale a jucat în secvenţa Cosmic de acum sunt ceea ce ne afectează pe planeta Pamant ...) .... altfel ne-ar fi afectează vibraţiile Universal noi înşine şi le-ar fi mereu în schimbare şi într-un univers de permanentă schimbare ... care pur si simplu nu-ar putea întâmpla acum, ar putea-o!?

Last edited by theinfiniteone; 08.22.2009, la

Karma nu este întotdeauna instant ...
... dar întotdeauna este

Mintea creează abis...
...inimă cruci acesta

(08-26-2009) 624..
theinfiniteone está offline  
metamorphictrance
Esenţa 08.26.2009, 06:27
Old Nu credeţi în continuare că "bătut în cuie" înseamnă acelaşi aşa cum a făcut pentru tine înainte de a urmarit aceste videoclipuri?  
Super Membru
Moderator
Points: 14,258, Level: 82Points: 14,258, Level: 82Points: 14,258, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
12/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1138
Blog Entries: 3
Essence is on a distinguished road

Re: Start aici! Introducere în Carl Johan Calleman, Calendar Mayan & 2012

Citat:
Originally Posted by theinfiniteone View Post
De fapt, da ... cu atât mai mult! Nu este cu adevărat "scrisă în piatră", care mă refer, ci mai degrabă scrise în Piatra original al Fundaţiei de Pamant. Cred că acum este întotdeauna. După ce unul este în măsură să timp transcende "ca ne gândim la asta ... (amintindu-vă că este doar o masura de schimbare şi că schimbarea este o constantă în realitate 3D) ... apoi una este capabil de a extrapola Acum, ca o de evenimente "viitor"; în cazul în care face ca nici un sens. Cu alte cuvinte ...

de la Fundaţia de pe Pamant, Universal Secvente (de vibraţii gravitaţionale, vibratii lumina,Vibraţiile Universal ) Sunt puse în mişcare şi cele Secvenţe vibrationale sunt ceea ce este scris in .... de piatră, precum şi cele Timeless Universal Frecvenţele vibrationale a jucat în secvenţa Cosmic de acum sunt ceea ce ne afectează pe planeta Pamant .......

altfel ne-ar fi afectează vibraţiile Universal noi înşine şi le-ar fi aflat în continuă schimbareşi într-un univers de permanentă schimbare ... care pur si simplu nu-ar putea întâmpla acum, ar putea-o!? Dacă am interpreta corect, spui planului general jocul este ceea ce este "stabilit în piatră", şi aceasta este cauza, şi datorită unor vibraţii gravitaţionale, vibraţii uşoare, etc deoarece acestea există în universul nostru, si ca modul lor de interacţiuni a crea în universul nostru, dar detalii cu privire la modul în care vom realiza finală prevăzută la jocul în ansamblu, nu este stabilit în piatră. Acest lucru este în cazul în care va nostru gratuit intră în joc. Este corect?
Salutări,

Asta este un concept Aş fi de acord cu aproape.
Mă simt / cred / credem (din perspectiva mea personală), că nu există un rezultat dorit să joc generală care Logosul nostru Universal conceput în cazul în care conştiinţa noastră este că Universul a intrat în fizice.

Mă simt / cred / cred că acest rezultat a dorit să joc în ansamblu, într-adevăr, chiar şi în scopul de ansamblu a jocului în sine a fost născut, precum şi în legătură cu motivele şi interacţiuni cu tărâmuri noi, ca fiinţe treia dimensionale, nu se poate concepe chiar de.

Eu mă simt / cred / cred că acesta este scopul real al Universului nostru şi scopul adevărat şi un motiv noi, ca fiinţe spirituale, (bucăţi adică Cosmice noastre / Logos Universal), astfel cum a fost de acord să întrupat densa fiinţe fizice.
Eu mă simt / cred / credem că rezultatul dorit a fost încercat de mai multe ori, înainte şi de fiecare dată când a căzut scurt.
Mă simt / cred / cred că acest lucru a avut loc nu numai la nivelul de planul nostru treia dimensională de existenţă, dar în multe altele, de asemenea.
Mă simt / cred / credem că acest lucru, dimensiune nostru, este ultima într-o secvenţă lungă, a ceea ce ne-ar percepe ca de realităţi, să intre în alinierea cu acest rezultat dorit al jocului de ansamblu, cel puţin în acest capitol / segment de jocul de ansamblu.
I a face, de asemenea, simt / cred / cred că constiinta care este Fiinţa de logo-uri nostru Universal ar fi, (şi care pot .... Amintesc, ci este un liber voinţă individuală Fiind conştient), schimba rezultatul dorit să joc în orice moment de ansamblu în cazul în care, în înţelepciunea sa infinită le-a considerat că este necesar să îmbunătăţirii acestor taramuri în care există în cadrul pe care nu le cunosc sau nu înţeleg cum am exista în tărâmurile noastre de densitate.
Acesta este în acest sens şi, din această perspectivă şi realitatea că mă simt / cred / credem, nimic nu este cu adevărat ", stabilit în piatră". Nu este chiar la Cosmice / niveluri Universală a realităţii.
Într-un sens foarte real, mă simt / cred / cred Maya încearcă să imprime această înţelepciune la întreaga umanitate.

Vreau să vă mulţumesc pentru această conversaţie, pentru că mi-a oferit oportunitatea şi ma împins să ia timp pentru a pune "pe hârtie", (după cum se spune vechi merge), contur pentru un alt capitol din carte care-mi sînt lucrează în prezent la .

Mulţumesc ... ....

Am aştepta cu nerăbdare a ta şi gânduri altele pe aceste concepte.

Last edited by Essence; 08.26.2009, la

09.09.2009, 04:27

Love, lumină şi binecuvântările,

NAMASTE

Esenta tha'ras Ka

Chiar de partajare un articol din Calleman Despre calendar Mayan şi 9/9/9. 06:47..
Essence está offline  
Old Bucuraţi-vă de .....  
Super Membru
Moderator
Points: 14,258, Level: 82Points: 14,258, Level: 82Points: 14,258, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
12/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1138
Blog Entries: 3