|
|
|
|||||||
| Blogi | Artykuły | Zdjęcia | Filmy | Gadżety | FAQ | Użytkownicy | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane | Chat Room |
| Kalendarz Majów i 2012 Dyskusje i wszystko akcji o Kalendarz Majów i jakie znaczenie może mieć 2012. »Start here! |
| Szybki News |
| Witamy w świecie Jedności Wspólnoty!
Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek:
Strona główna forum,
Grupy społeczne,
Blogi,
Artykuły,
Zdjęcia,
Filmy,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statystyki.
Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!
|
Kalendarz Majów i 2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Tagi |
|
|
Linkback | Narzędzia wątku |
| metamorphictrance | Po 2 Users Say Thank You do Essence ta wiadomosc: (08-26-2009) |
|
|
||||||||||||
|
Moderator
Dzięki: 1024
Blog Entries: 3
Chcę podziękować za podzielenie się wspaniałą przygodę z nami.
Ja jestem ze stratą dla słów do wyrażenia tego, co się dzieląc się z nami zrobił dla mnie, a jak wiesz ..... Mnie nigdy nie są stratą dla słowa jest cudem i jego własny ......... LOL
![]() |
Re: Start here! Wprowadzenie do Carl Johan Calleman, Kalendarz Majów i 2012Cytat:
Rozumiem, lub przynajmniej myślę, że rozumiem, co mówisz ... lol Jeśli interpretować poprawnie, mówisz ogólny plan gry jest to, co jest "nieodwracalne", a to z powodu, oraz z powodu grawitacji drgań, wibracji, światła, itp., jakie istnieją w naszym Wszechświecie, jak i sposobu ich interakcji stworzyć w naszym Wszechświecie, ale szczegóły, w jaki sposób osiągnięcia wymaganego do zakończenia ogólnej gra nie jest nieodwracalne. W tym miejscu naszej wolnej woli wkracza do gry. Is that correct? To pojęcie można prawie zgadzamy. I feel / think / believe (z mojej perspektywy), że nie ma pożądanego rezultatu do całkowitego gry, że nasze Universal Logo stworzone, kiedy świadomość, że nasz Wszechświat wszedł fizyczne samopoczucie. I feel / think / believe this pożądanych rezultatów ogólnej gra, w rzeczywistości nawet celów ogólnych gra się urodził, iw związku z uzasadnieniem i interakcji z królestw my, jako trzeci wymiarowe istoty, nie może nawet wyobrazić. I don't feel / think / że to jest prawdziwy cel naszego Wszechświata i prawdziwy cel i powód my, jako istoty duchowej (np. elementów naszego kosmicznego / Universal Logos), zgodził się wcielić w gęstej fizycznych istot. I don't feel / think / przekonani, że pożądany wynik zostało przeprowadzone kilkakrotnie i za każdym razem zawiodła. I feel / think / wierzą, że to miało miejsce nie tylko na poziomie naszej trzeciej płaszczyźnie wymiarów istnienia, ale także wiele innych. I feel / think / wierzę, że nasz wymiar, jest ostatnim z długiej sekwencji, na co widzimy jako rzeczywistość, który wejdzie w dostosowanie tego pożądanego wyniku całej gry, przynajmniej w tym rozdziale / segment ogólnej gry. Ja też czuć / myśleć / sądzić, że świadomość, że jest being of our Universal Logos byłoby (i może .... Pamiętaj, że też jest wolna woli poszczególnych istotą świadomą), zmiana pożądanego rezultatu do całkowitego grę w dowolnym momencie jeżeli w swojej nieskończonej mądrości to za konieczne doskonalenie tych światów istnieje w tym nie wiemy lub zrozumieć, jak my jesteśmy w naszych domenach gęstości. To właśnie w tym sensie, iz tej perspektywy i rzeczywistości, że czuję / myślę / sądzę, naprawdę nic nie jest "nieodwracalne". Nawet w Cosmic / poziomów Universal rzeczywistości. W bardzo realnym sensie czuję / myśleć / sądzić Maya starają się nadać tej mądrości, dla całej ludzkości. Chcę podziękować za tę rozmowę, ponieważ nie zapewniono mi szansę i popchnął mnie do podjęcia czas na "na papierze" (jak mówi stare), zarys kolejny rozdział w książce Ja obecnie pracuje na . Dziękuję ... .... I z niepokojem czekają na Ciebie i inne przemyślenia na temat tych pojęć. Namaste Essence Essence tha'ras Ka Ostatnio edytowane przez Essence; 08-26-2009 w 06:47 PM.. |
|||||||||||
|
|
|
|
|
|||||||||||
|
Moderator
Dzięki: 1024
Blog Entries: 3
Chcę podziękować za podzielenie się wspaniałą przygodę z nami.
Ja jestem ze stratą dla słów do wyrażenia tego, co się dzieląc się z nami zrobił dla mnie, a jak wiesz ..... Mnie nigdy nie są stratą dla słowa jest cudem i jego własny ......... LOL
![]() |
Re: Start here! Wprowadzenie do Carl Johan Calleman, Kalendarz Majów i 2012Pozdrowienia Wszystkie,
Sprawiedliwy podział artykuł z Calleman o Kalendarz Majów i 9/9/9. Enjoy ..... 9.9.9. i kalendarza Majów | Lightworkers.org Namaste Essence Essence tha'ras Ka |
||||||||||
|
|
|
| Po User Says Thank You do Essence ta wiadomosc: | LoLo113 (09-09-2009) |