Wygląda na to jeszcze nie są zarejestrowane w naszej społeczności. Aby się zarejestrować kliknij tutaj ...

Global Oneness Community          
Automatyczne tłumaczenie dokonane przez Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Jedności Wspólnoty > Global Jedności główna > Kalendarz Majów i 2012
Blogi Artykuły Zdjęcia Filmy Gadżety FAQ Użytkownicy Dzisiejsze Posty Oznacz fora jako przeczytane Chat Room

Kalendarz Majów i 2012 Dyskusje i wszystko akcji o Kalendarz Majów i jakie znaczenie może mieć 2012. »Start here!

Szybki News
Witamy w świecie Jedności Wspólnoty! Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek: Strona główna forum, Grupy społeczne, Blogi, Artykuły, Zdjęcia, Filmy, Video Search, Kontakt, FAQ , Statystyki. Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!

Uwaga: Ta reklama nie jest widoczna dla zarejestrowanych użytkowników

Kalendarz Majów i 2012

Tagi
Tematy: Kalendarz, Kalendarze, Carl Johan Calleman, Świadomość, Cosmic planu, Oświecenie, 28 października 2011
Filmy wideo: Kalendarz ,Kalendarze ,Carl Johan Calleman ,Świadomość ,Cosmic planu ,Oświecenie ,28 października 2011 ,

Linkback Narzędzia wątku
Old 08-22-2009, 02:55  
Użytkownik
Starszy Użytkownik
Points: 7,157, Level: 59Points: 7,157, Level: 59Points: 7,157, Level: 59
Activity: 71%Activity: 71%Activity: 71%

theinfiniteone's Avatar

Activity Longevity
10/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss670
Blog Entries: 1
Podziękował 715 Times in 386 Posts
theinfiniteone is on a distinguished road

Re: Start here! Wprowadzenie do Carl Johan Calleman, Kalendarz Majów i 2012

Cytat:
Originally Posted by Po 2 Users Say Thank You do Essence ta wiadomosc: View Post
Theinfiniteone Pozdrowienia,

Mam tylko minuta, jak jesteś świadomy, ale pomyślałem, chciałbym zapytać, czy masz teraz oglądane filmy z Drunvalo Melchizedeck i co ma do powiedzenia w imieniu Majów osób, co, jeśli nic o swoje myślenie i poglądy związane z kalendarza Majów i masy Akceptacja rzeczywistości w ogóle się zmieniło?

Czy nadal uważa, że "zawarte w Stone" oznacza samo jak dla Ciebie przed oglądał te filmy?

excuse me ...... "napisane w Stone "......

Namaste

Essence

Essence tha'ras Ka
nic o swoje myślenie i poglądy związane z kalendarza Majów i masy Akceptacja rzeczywistości w ogóle się zmieniło?

Jedną rzeczą, która zmieniła to, że mój sceptycyzm wokół kalendarza Majów nie jest tak wyraźny jak to było wcześniej ... Mam intuicyjnie wiadomo, ponieważ byłem bardzo młody, że coś jest nie tak ze sposobem funkcjonowania Towarzystw ... i zawsze były trochę zakłopotany, dlaczego wszyscy wydawało się, że to wszystko tak normalne ... to prawdopodobnie nie uderzy Ci się dziwne dla mnie, aby powiedzieć, że każdy kawałek Melchizedek, co ma do powiedzenia doskonały sens dla mnie ...
nie, że wszystko rozumiem uważasz... Nie ... ale to ma sens ... To Hopi są Majów ... że nie przekroczyć Cieśninę Beringa jak kiedyś ... wierzyli, że ich początki były Atlantis, itp.

[Ciekawe ominąć: Mam dość stary Readers Digest prawo Ostatnia Tajemnice Świata. Na okładce znajduje się zdjęcie z kalendarza Majów. Pierwszy rozdział książki Podróż do Atlantydy. Nie ma związek Majów do Atlantydy na wszystkich. Dopiero stronie 266 nie wspominają cywilizacji Majów i wtedy nic o Design Prophetic kalendarza ... autorom wydawało się chyba miał głównie do czynienia z sadzenia roślin ...]

Czy nadal uważa, że "zawarte w Stone" oznacza samo jak dla Ciebie przed oglądał te filmy?

Właściwie tak ... jeszcze bardziej! To naprawdę nie jest "pisane w kamieniu" Mam tu na myśli, a napisana w oryginalny Stone Fundacji Ziemi. Myślę, że teraz jest zawsze. Jeśli ktoś jest w stanie przekroczyć "czas", jak myślimy o tym ... (pamiętając, że czas jest tylko pomiar zmian, a zmiana jest stałym elementem rzeczywistości 3D) ... to nikt nie potrafi ekstrapolacji teraz jako "przyszłych zdarzeń; jeśli ma sensu. Innymi słowy ... z Fundacji Ziemi, Universal Sekwencje (grawitacyjnej wibracji, drgań światła, Universal Vibrations) określone są w ruchu, a te, Wibracyjny sekwencje są, co jest napisane w .... kamienia i tych Timeless Universal wibracji rozgrywa się w Cosmic Kolejność teraz to, co nas dotyka on Planet Earth ...

.... bo inaczej byłby wpływ Universal Vibrations siebie i będą one ciągłym zmianom i we wszechświecie Constant Change ... że po prostu nie może się zdarzyć się, może to?!

Karma nie zawsze jest natychmiastowy ...
... ale zawsze jest

Mind tworzy przepaść...
...serca przenika go

Ostatnio edytowane przez theinfiniteone; 08-22-2009 w 01:35 PM..
theinfiniteone está offline  
metamorphictrance
Old 08-26-2009, 06:27 PM  
Moderator
Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
11/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1140
Dzięki: 1024
Blog Entries: 3
Chcę podziękować za podzielenie się wspaniałą przygodę z nami.
Ja jestem ze stratą dla słów do wyrażenia tego, co się dzieląc się z nami zrobił dla mnie, a jak wiesz ..... Mnie nigdy nie są stratą dla słowa jest cudem i jego własny ......... LOL
Essence is on a distinguished road

Cytat:
Originally Posted by theinfiniteone View Post

Właściwie tak ... jeszcze bardziej! To naprawdę nie jest "pisane w kamieniu" Mam tu na myśli, a napisana w oryginalny Stone Fundacji Ziemi. Myślę, że teraz jest zawsze. Jeśli ktoś jest w stanie przekroczyć "czas", jak myślimy o tym ... (pamiętając, że czas jest tylko pomiar zmian, a zmiana jest stałym elementem rzeczywistości 3D) ... to nikt nie potrafi ekstrapolacji teraz jako "przyszłych zdarzeń; jeśli ma sensu. Innymi słowy ...z Fundacji Ziemi, Universal Sekwencje (grawitacyjnej wibracji, drgań światła, Universal Vibrations) Są w ruchu, i te, Wibracyjny sekwencje są, co jest napisane w .... kamienia i tych Timeless Universal wibracji rozgrywa się w Cosmic Kolejność teraz to, co nas dotyka on Planet Earth ...

....W przeciwnym razie byłby wpływ Universal Vibrations siebie i będą one stale zmieniających się i we wszechświecie Constant Change ... że po prostu nie może się zdarzyć się, może to?!
W odpowiedzi na swoje pytanie ...

Rozumiem, lub przynajmniej myślę, że rozumiem, co mówisz ... lol
Jeśli interpretować poprawnie, mówisz ogólny plan gry jest to, co jest "nieodwracalne", a to z powodu, oraz z powodu grawitacji drgań, wibracji, światła, itp., jakie istnieją w naszym Wszechświecie, jak i sposobu ich interakcji stworzyć w naszym Wszechświecie, ale szczegóły, w jaki sposób osiągnięcia wymaganego do zakończenia ogólnej gra nie jest nieodwracalne. W tym miejscu naszej wolnej woli wkracza do gry. Is that correct?

To pojęcie można prawie zgadzamy.

I feel / think / believe (z mojej perspektywy), że nie ma pożądanego rezultatu do całkowitego gry, że nasze Universal Logo stworzone, kiedy świadomość, że nasz Wszechświat wszedł fizyczne samopoczucie.
I feel / think / believe this pożądanych rezultatów ogólnej gra, w rzeczywistości nawet celów ogólnych gra się urodził, iw związku z uzasadnieniem i interakcji z królestw my, jako trzeci wymiarowe istoty, nie może nawet wyobrazić.
I don't feel / think / że to jest prawdziwy cel naszego Wszechświata i prawdziwy cel i powód my, jako istoty duchowej (np. elementów naszego kosmicznego / Universal Logos), zgodził się wcielić w gęstej fizycznych istot.
I don't feel / think / przekonani, że pożądany wynik zostało przeprowadzone kilkakrotnie i za każdym razem zawiodła.
I feel / think / wierzą, że to miało miejsce nie tylko na poziomie naszej trzeciej płaszczyźnie wymiarów istnienia, ale także wiele innych.
I feel / think / wierzę, że nasz wymiar, jest ostatnim z długiej sekwencji, na co widzimy jako rzeczywistość, który wejdzie w dostosowanie tego pożądanego wyniku całej gry, przynajmniej w tym rozdziale / segment ogólnej gry.
Ja też czuć / myśleć / sądzić, że świadomość, że jest being of our Universal Logos byłoby (i może .... Pamiętaj, że też jest wolna woli poszczególnych istotą świadomą), zmiana pożądanego rezultatu do całkowitego grę w dowolnym momencie jeżeli w swojej nieskończonej mądrości to za konieczne doskonalenie tych światów istnieje w tym nie wiemy lub zrozumieć, jak my jesteśmy w naszych domenach gęstości.

To właśnie w tym sensie, iz tej perspektywy i rzeczywistości, że czuję / myślę / sądzę, naprawdę nic nie jest "nieodwracalne". Nawet w Cosmic / poziomów Universal rzeczywistości.

W bardzo realnym sensie czuję / myśleć / sądzić Maya starają się nadać tej mądrości, dla całej ludzkości.

Chcę podziękować za tę rozmowę, ponieważ nie zapewniono mi szansę i popchnął mnie do podjęcia czas na "na papierze" (jak mówi stare), zarys kolejny rozdział w książce Ja obecnie pracuje na .

Dziękuję ... ....

I z niepokojem czekają na Ciebie i inne przemyślenia na temat tych pojęć.

Namaste

Essence

Essence tha'ras Ka

Ostatnio edytowane przez Essence; 08-26-2009 w 06:47 PM..
Essence está offline  
Old 09.09.2009, 04:27  
Moderator
Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
11/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1140
Dzięki: 1024
Blog Entries: 3
Chcę podziękować za podzielenie się wspaniałą przygodę z nami.
Ja jestem ze stratą dla słów do wyrażenia tego, co się dzieląc się z nami zrobił dla mnie, a jak wiesz ..... Mnie nigdy nie są stratą dla słowa jest cudem i jego własny ......... LOL
Essence is on a distinguished road

Pozdrowienia Wszystkie,

Sprawiedliwy podział artykuł z Calleman o Kalendarz Majów i 9/9/9.

Enjoy .....

9.9.9. i kalendarza Majów | Lightworkers.org

Namaste

Essence

Essence tha'ras Ka

Essence está offline  
Po User Says Thank You do Essence ta wiadomosc:
LoLo113 (09-09-2009)