Šķiet vēl neesat reģistrēts mūsu kopienu. Lai reģistrētos, lūdzu uzklikšķiniet šeit ...

Global Oneness Community          
Automātiska Translations, ko Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global nedalāmība Kopienas > Global nedalāmība Main > Mayan Calendar & 2.012
Blogs Raksti Fotogrāfijas Video Noderīgi FAQ Memberlist Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Mayan Calendar & 2.012 Apspriediet un dalieties visu par Maiju kalendārs un to nozīme 2.012 varētu būt. »Start here!

Quick News
Welcome to Global nedalāmība community! Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar: Forum Home, Sociālajām grupām, Blogs, Raksti, Fotogrāfijas, Video, Video Search, Contact Us, FAQ , Statistiku. Have fun un justies tiešām vēlama community!

Piezīme: Šī reklāma netiek rādīta reģistrētajiem biedriem

Mayan Calendar & 2.012

Tags
Threads: Kalendārs, Kalendāri, Carl Johan Calleman, Apziņa, Cosmic plāns, Apgaismība, 28 oktobris 2011
Video: Kalendārs ,Kalendāri ,Carl Johan Calleman ,Apziņa ,Cosmic plāns ,Apgaismība ,28 oktobris 2011 ,

LinkBack Thread Tools
Old 08-22-2009, 02:55  
Loceklis
Senior Member
Points: 7,138, Level: 58Points: 7,138, Level: 58Points: 7,138, Level: 58
Activity: 91%Activity: 91%Activity: 91%

theinfiniteone's Avatar

Activity Longevity
11/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss667
Blog Entries: 1
Pateicās 715 Times 386 Posts
theinfiniteone is on a distinguished road

Re: Start here! Ievads Carl Johan Calleman, Mayan Calendar & 2.012

Quote:
Originally Posted by Essence View Post
Sveicieni theinfiniteone,

Man ir tikai minūtē, kā jums ir zināms par, bet es domāju, ka es gribētu lūgt jūs, kas tagad, ka jums ir skatīties uz Drunvalo Melchizedeck video un ko viņš ir ko teikt vārdā Mayan cilvēku, kas, ja kaut ko par savu domāšanu un uzskatus, kas saistītas ar maiju kalendāru un masu pieņemts realitāte vispār ir mainījies?

Vai jūs joprojām uzskatām, ka "noteikti Stone" ir tāda pati kā tā rīkojās pirms jūs noskatījos šo video?

Atvainojiet ...... "rakstīts Stone "......

Mīlestības, gaismas un Blessings,

Namaste

Essence Ka tha'ras
kaut ko par savu domāšanu un uzskatus, kas saistītas ar maiju kalendāru un masu pieņemts realitāte vispār ir mainījies?

Viena lieta, ka ir mainījies tas, ka manu skepsi ap Mayan Calendar nav tik svarīga, kā tas bija pirms ... Es intuitīvi ir zināmi, jo man bija ļoti mazi, ka kaut kas nav kārtībā ar ceļu biedrību darboties ... un vienmēr ir bijuši mazliet samulsis par to, kāpēc visiem šķiet, domāju, ka tas viss bija tik normālas ... tas, iespējams, nebūs streiks Jūs kā savādi man teikt, ka ikviens, kas Melchizedek ir ko teikt mazliet makes perfect sajūtu to me ...
nav, ka es saprotu visu prātā, jūs... Man nav ... bet tā ir jēga ... Tas Hopi ir Mayans ..., ka tās nav pāri Beringa jūras šauruma, kā vienreiz uzskatīja, ..., ka to izcelsme bija Atlantis, uc

[Interesanti sānsolis: Man ir diezgan vecs Readers Digest tiesības World's Last Mysteries. Uz vāka ir attēls Mayan Calendar. Pati pirmā nodaļa grāmatā ir Voyage to Atlantis. Tajā nav norāžu Mayans uz Atlantis vispār. Tikai 266 lapas tie minēt Maiju civilizācijas un tad neko par Calendar's Prophetic Design ... autori, šķiet, domāju, ka tā bija galvenokārt saistīts ar augu stādīšanu ...]

Vai jūs joprojām uzskatām, ka "noteikti Stone" ir tāda pati kā tā rīkojās pirms jūs noskatījos šo video?

Patiesībā, jā ... vēl jo vairāk! Tas nav īsti "rakstīts akmens", ka es domāju, drīzāk raksta oriģinālu Zemes pamatakmens. Es domāju, ka tagad vienmēr ir. Ja kāds ir spējīgs pārvarēt "laika", kā mēs domājam par to ... (atceroties, ka laiks ir tikai izmaiņu novērtēšana un ka izmaiņas ir nemainīgs 3D realitāte) ... tad vienu var ekstrapolēt Tagad kā "nākotnes notikums", ja tas ir kāda nozīme. Citiem vārdiem sakot ... no no Zemes, Universal secībai Foundation (no gravitācijas vibrācijas, gaismas vibrācijām, Universal Vibrations) ir iekustināt un tie, vibrācijas secība ir tas, kas ir uzrakstīts akmens .... un tiem Mūžīgais Universal vibrācijas biežums bija noteikti Cosmic secība Tagad ir tas, kas skar mūs par planētu Zeme ...

.... citādi mēs būtu skar Universal vibrācijas sevī un tie pastāvīgi mainās, un Universe pastāvīgā pārmaiņu procesā ..., ka vienkārši nevar notikt tagad, varētu to!?

Karma ne vienmēr ir instant ...
... taču tā vienmēr ir

Prāts rada bezdibeni...
...sirds šķērso to

Last edited by theinfiniteone; 08-22-2009 at 01:35..
theinfiniteone está offline  
Pēc Lietotājs saka Paldies theinfiniteone Par šo noderīgo Post:
Essence (08-26-2009)
Old 08-26-2009, 06:27  
Super loceklis
Moderator
Points: 14,258, Level: 82Points: 14,258, Level: 82Points: 14,258, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
12/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1138
Atrašanās vieta: Deep East Texas
Blog Entries: 3
Pateicās 1.190 Times 650 Posts
Essence is on a distinguished road

Quote:
Originally Posted by theinfiniteone View Post

Patiesībā, jā ... vēl jo vairāk! Tas nav īsti "rakstīts akmens", ka es domāju, drīzāk raksta oriģinālu Zemes pamatakmens. Es domāju, ka tagad vienmēr ir. Ja kāds ir spējīgs pārvarēt "laika", kā mēs domājam par to ... (atceroties, ka laiks ir tikai izmaiņu novērtēšana un ka izmaiņas ir nemainīgs 3D realitāte) ... tad vienu var ekstrapolēt Tagad kā "nākotnes notikums", ja tas ir kāda nozīme. Citiem vārdiem ...No fonds Zemes, Universal sekvencēm (ar gravitācijas vibrācijas, gaismas vibrācijām, Universal Vibrations) Ir iekustināt un tie, vibrācijas secība ir tas, kas ir uzrakstīts akmens .... un tiem Mūžīgais Universal vibrācijas biežums bija noteikti Cosmic secība Tagad ir tas, kas skar mūs par planētu Zeme ...

....pretējā gadījumā mēs būtu skar Universal vibrācijas sevī un tie pastāvīgi mainās un Universe pastāvīgā pārmaiņu procesā ..., ka vienkārši nevar notikt tagad, varētu to!?
Sveicieni,

Es saprotu, vai vismaz es domāju, ka es saprotu, ko jūs sakāt ... lol
Ja es interpretē pareizi, jūs sakāt, kopumā spēle plānu, kas ir "noteikta akmens", un tas ir tādēļ, un, pateicoties gravitācijas vibrācijas, gaismas vibrācijām, uc, kā tādas ir mūsu visuma, un tas, kā to mijiedarbība radīt mūsu visuma, bet sīkas ziņas par to, kā mēs sasniegt noteikto galu kopumā spēle nav noteikts akmens. Šī ir vieta, kur mūsu brīvo gribu sāk spēlēt. Vai tas ir pareizi?

Tas ir jēdziens varu gandrīz piekrītu.

Es jūtos / domāju / uzskatu (no mana personiskā viedokļa), ka ir panākts vēlamais rezultāts, kas kopumā spēli, ka mūsu Universal Logotipi ieņemts, kad apziņa, ka ir mūsu Visuma stājās fizisko being.
Es jūtos / domāju / uzskatu, ka šis vēlamo rezultātu kopējo spēli, tiešām pat mērķim kopumā spēle pati bija piedzimis, un kopā ar iemesliem un mijiedarbību ar realms mēs kā trešo dimensiju būtnēm, nevar pat iedomāties.
Man justies / domāt / uzskatu, ka tas ir patiess mērķis mūsu visuma un patieso mērķi, un tādēļ mēs kā garīgas būtnes (ti gabalu mūsu Cosmic / Universal Logos), vienojās iemiesot kā blīvs fiziskās būtnes.
Man šķiet / domā / uzskata, ka vēlamais rezultāts ir mēģinājis vairākas reizes un katru reizi ir izdevies.
Es jūtos / domāju / uzskatu, ka tas noticis ne tikai līmeni, mūsu trešais trīsdimensiju plaknē pastāv, bet daudzi citi arī.
Es jūtos / domāju / uzskatām, ka šī mūsu dimensija ir pēdējais sen secību, ko mēs varētu uztver kā realitāti, nonākt saskaņošanu ar šo vēlamo iznākumu kopumā spēle, vismaz šajā nodaļā / segments kopējo spēli.
Man arī justies / domāt / ticu, ka apziņa, ka ir Būdams mūsu Universal Logotipi varētu (un var .... Atcerēties, tad tas arī ir brīvas gribas atsevišķu apzinātu Being), pārmaiņas vēlamo rezultātu kopējo spēli jebkurā laikā ja tā bezgalīgā gudrība, ko tā uzskatīja par nepieciešamu promocijas šo realms tā pastāv laikā, ka mēs nezinām, vai saprast, kā mēs pastāv mūsu realms of density.

Tieši šajā ziņā, un no šī viedokļa un ka patiesībā es uzskatu / domāju / ceru, tiešām nekas nav ", kas akmenī". Pat ne pie Cosmic / Universal īstenības līmeņus.

Ir ļoti reāla sajūta Es jūtos / domāju / uzskatām Maya cenšamies, lai piešķirtu šo gudrību visu cilvēci.

Es vēlos pateikties jums par šo sarunu, jo tā ir dota man iespēja un uzstāja, lai es ņemtu laiku, ļaujot "uz papīra" (kā Senais teiciens iet), pārskats par citu nodaļu grāmatā es esmu šobrīd strādā pie .

Thank you ... ....

Es nepacietīgi gaida jūsu un citu domas par šiem jēdzieniem.

Namaste

Essence Ka tha'ras

Last edited by Essence; 08-26-2009 at 06:47..
Essence está offline  
Old 09-09-2009, 04:27  
Super loceklis
Moderator
Points: 14,258, Level: 82Points: 14,258, Level: 82Points: 14,258, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
12/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1138
Atrašanās vieta: Deep East Texas
Blog Entries: 3
Pateicās 1.190 Times 650 Posts
Essence is on a distinguished road

Greetings All,

Just koplietošana no Calleman rakstu par Mayan Calendar un 9/9/9.

Enjoy .....

9.9.9. un Mayan Kalendārs | Lightworkers.org

Namaste

Essence Ka tha'ras

Essence está offline  
(09-30-2009)
LoLo113 (09-09-2009)