|
|
|
|||||||
| Mayan Calendar & 2.012 Apspriediet un dalieties visu par Maiju kalendārs un to nozīme 2.012 varētu būt. »Start here! |
| Quick News |
| Welcome to Global nedalāmība community!
Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar:
Forum Home,
Sociālajām grupām,
Blogs,
Raksti,
Fotogrāfijas,
Video,
Video Search,
Contact Us,
FAQ ,
Statistiku.
Have fun un justies tiešām vēlama community!
|
Mayan Calendar & 2.012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| Tags |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
| Pēc Lietotājs saka Paldies theinfiniteone Par šo noderīgo Post: | Essence (08-26-2009) |
|
|
||||
|
Super loceklis
Moderator
|
Re: Start here! Ievads Carl Johan Calleman, Mayan Calendar & 2.012Quote:
Es saprotu, vai vismaz es domāju, ka es saprotu, ko jūs sakāt ... lol Ja es interpretē pareizi, jūs sakāt, kopumā spēle plānu, kas ir "noteikta akmens", un tas ir tādēļ, un, pateicoties gravitācijas vibrācijas, gaismas vibrācijām, uc, kā tādas ir mūsu visuma, un tas, kā to mijiedarbība radīt mūsu visuma, bet sīkas ziņas par to, kā mēs sasniegt noteikto galu kopumā spēle nav noteikts akmens. Šī ir vieta, kur mūsu brīvo gribu sāk spēlēt. Vai tas ir pareizi? Tas ir jēdziens varu gandrīz piekrītu. Es jūtos / domāju / uzskatu (no mana personiskā viedokļa), ka ir panākts vēlamais rezultāts, kas kopumā spēli, ka mūsu Universal Logotipi ieņemts, kad apziņa, ka ir mūsu Visuma stājās fizisko being. Es jūtos / domāju / uzskatu, ka šis vēlamo rezultātu kopējo spēli, tiešām pat mērķim kopumā spēle pati bija piedzimis, un kopā ar iemesliem un mijiedarbību ar realms mēs kā trešo dimensiju būtnēm, nevar pat iedomāties. Man justies / domāt / uzskatu, ka tas ir patiess mērķis mūsu visuma un patieso mērķi, un tādēļ mēs kā garīgas būtnes (ti gabalu mūsu Cosmic / Universal Logos), vienojās iemiesot kā blīvs fiziskās būtnes. Man šķiet / domā / uzskata, ka vēlamais rezultāts ir mēģinājis vairākas reizes un katru reizi ir izdevies. Es jūtos / domāju / uzskatu, ka tas noticis ne tikai līmeni, mūsu trešais trīsdimensiju plaknē pastāv, bet daudzi citi arī. Es jūtos / domāju / uzskatām, ka šī mūsu dimensija ir pēdējais sen secību, ko mēs varētu uztver kā realitāti, nonākt saskaņošanu ar šo vēlamo iznākumu kopumā spēle, vismaz šajā nodaļā / segments kopējo spēli. Man arī justies / domāt / ticu, ka apziņa, ka ir Būdams mūsu Universal Logotipi varētu (un var .... Atcerēties, tad tas arī ir brīvas gribas atsevišķu apzinātu Being), pārmaiņas vēlamo rezultātu kopējo spēli jebkurā laikā ja tā bezgalīgā gudrība, ko tā uzskatīja par nepieciešamu promocijas šo realms tā pastāv laikā, ka mēs nezinām, vai saprast, kā mēs pastāv mūsu realms of density. Tieši šajā ziņā, un no šī viedokļa un ka patiesībā es uzskatu / domāju / ceru, tiešām nekas nav ", kas akmenī". Pat ne pie Cosmic / Universal īstenības līmeņus. Ir ļoti reāla sajūta Es jūtos / domāju / uzskatām Maya cenšamies, lai piešķirtu šo gudrību visu cilvēci. Es vēlos pateikties jums par šo sarunu, jo tā ir dota man iespēja un uzstāja, lai es ņemtu laiku, ļaujot "uz papīra" (kā Senais teiciens iet), pārskats par citu nodaļu grāmatā es esmu šobrīd strādā pie . Thank you ... .... Es nepacietīgi gaida jūsu un citu domas par šiem jēdzieniem. Mīlestības, gaismas un Blessings, Namaste Essence Ka tha'ras Last edited by Essence; 08-26-2009 at 06:47.. |
|||
|
|
|
|
|
|||
|
Super loceklis
Moderator
|
Re: Start here! Ievads Carl Johan Calleman, Mayan Calendar & 2.012Greetings All,
Just koplietošana no Calleman rakstu par Mayan Calendar un 9/9/9. Enjoy ..... 9.9.9. un Mayan Kalendārs | Lightworkers.org Mīlestības, gaismas un Blessings, Namaste Essence Ka tha'ras |
||
|
|
|
| (09-30-2009) | LoLo113 (09-09-2009) |