|
|
|
|||||||
| Dienoraščiai | Straipsniai | Nuotraukos | Vaizdo | Gėrybės | DUK | Vartotojai | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Pokalbių Kambarys |
| Mayan Calendar & 2.012 Aptarti ir dalintis viskas apie Mayan Calendar, ir kokią reikšmę turi 2012 m. gegužės. »Pradėkite čia! |
| Greita Naujienos |
| Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi!
Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti:
Forum Home,
Socialines grupes,
Dienoraščiai,
Straipsniai,
Nuotraukos,
Vaizdo,
Video Search,
Kontaktai,
DUK ,
Statistika.
Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!
|
Mayan Calendar & 2.012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
|
|
LinkBack | Temos įrankiai |
| Šis vartotojas Says Dėkojame theinfiniteone Už šią naudingą Post: | Esmė (08-26-2009) |
|
|
||||
|
Super valstybės
Moderatorius
|
Re: Start here! Įvadas Carl Johan Calleman, Mayan Calendar & 2.012Citata:
Aš suprantu, ar bent jau aš manau, aš suprantu, ką tu kalbi ... LOL Jei aš teisingai aiškinti, tu kalbi bendrai žaidimo planą, kas yra "nustatytas akmuo", o tai yra dėl to, ir dėl gravitacijos svyravimų, šviesos virpesius ir tt nes jie yra mūsų visatos, ir tai, kaip jų tarpusavio sąveika sukurti mūsų Visata, tačiau apie tai, kaip mums pasiekti nustatytą pabaigoje bendras žaidimas nėra nustatytas akmens. Tai kur mūsų Free Will ateina į žaidimą. Ar tai teisinga? Tai sąvoka galiu beveik sutinku su. Manau / manote / Believe (iš mano asmeninės perspektyvos), kad norimų rezultatų į bendrą žaidimą, kad mūsų Universal Logotipai sumanyta, kada sąmonė, kuri yra mūsų visatos atėjo į fizinę gerovę. Jaučiuosi / manau /, kad šis norimas rezultatas į bendrą žaidimą, išties, net ir pats bendras žaidimo gimė tikslus, ir kartu nurodant priežastis ir sąveika su sferų mes, kaip trečiosios dimensijų žmonės, negali net įsivaizduoti. I don't feel / manau /, kad tai yra tikrasis tikslas mūsų Visata ir tikrąjį tikslą ir todėl mes, kaip dvasinės būtybės (ty gabaliukai mūsų Cosmic / Universal Logos), nutarė įsikūnijęs kaip tvirtos fizinės būtybės. I don't feel / mano / manau, kad norimas rezultatas buvo bandytas kelis kartus, ir kiekvieną kartą gerokai atsilieka. Manau / manau /, kad tai įvyko ne tik dėl mūsų trečiosios matmenų plokštumoje egzistavimo lygmenyje, tačiau dėl daugelio kitų. Manau / manote / manau, kad tai mūsų dimensiją, yra per ilgą seką paskutinis, ką mes turėtume suvokti, kaip iš tikrovės, ateiti į teisės aktų derinimą su šiuo norimą rezultatą bendros žaidimo; bent jau šiame skyriuje / segmento Bendras žaidimas. Aš taip pat mano, / manau / manau, kad suvokimas, kad yra Būdami mūsų Universal logo bus (ir gali .... Prisiminkite, ji taip pat yra be valios individualios sąmonės būti), pakeiskite norimą rezultatą į bendrą žaidimą bet kuriuo metu jei savo begalinės išminties ji laikė esant būtina siekiant šių sferų Taisymas ji egzistuoja, kaip kad mes nežinome, ar mes suprantame, kaip egzistuoja mūsų Realms of tankis. Būtent šia prasme ir iš šios perspektyvos ir realybė, kad jaučiu / manau / manau, tikrai nieko "set in stone". Net ne Cosmic / Universal lygio realybės. Labai nesuprantamų manau / mano / tiki Maya bando perteikti šį išmintingą visą žmoniją. Noriu padėkoti už šį pokalbį, nes ji suteikė man galimybę ir pastūmėjo mane imtis laiku pateikti "ant popieriaus", (kaip seną posakį), ir kitą knygą esu dabar dirba skyrius kontūras . Dėkoju ... .... Aš nekantriai laukiame Jūsų ir kitų mintis apie šias sąvokas. Meilė, šviesos ir Blessings, Namaste Esmė Ka tha'ras Paskutinį kartą redagavo esmė; metu 08-26-2009 06:47.. |
|||
|
|
|
|
|
|||
|
Super valstybės
Moderatorius
|
Re: Start here! Įvadas Carl Johan Calleman, Mayan Calendar & 2.012http://www.experiencefestival.com/fo...tml # post291462
Tiesiog pasidalijimas nuo Calleman straipsnis apie Mayan Calendar, ir 9/9/9. Mėgaukitės ..... 9.9.9. ir majų kalendorius | Lightworkers.org Meilė, šviesos ir Blessings, Namaste Esmė Ka tha'ras |
||
|
|
|
| Šis vartotojas Says Dėkojame esmė Už šią naudingą Post: | LoLo113 (09-09-2009) |
Panašios Temos
|
||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pradėkite čia: Kas yra vienybę, Išskirtinis judėjimai Išskirtinis Blessing (deeksha) ir tt? | Jonas1 | Konkretūs klausimai | 22 | 11-06-2008 07:58 |
| Start Here! - Įvadas į dvasinę Awakening & Earth Changes | Jonas1 | Spiritual Awakening | 1 | 08-31-2008 12:42 |
| Žymos |
| Temos įrankiai | |
|
|
|
|