|
|
|
|||||||
| לוח השנה של בני המאיה & 2012 לדון על כל מה לחלוק לוח המאיה ומה המשמעות אולי 2012. »התחל כאן! |
| Quick חדשות |
| ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה!
גלובל באחדות הקהילה היא מקום של שיתוף מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם:
פורום הבית,
קבוצות חברתיות,
בלוגים,
מאמרים,
תמונות,
וידאו,
Video Search,
צור קשר,
שאלות נפוצות ,
לסטטיסטיקה.
תהנה ולהרגיש באמת לקהילה בברכה!
|
לוח השנה של בני המאיה & 2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
| תגיות |
|
|
LinkBack | כלי פתיל |
| בעקבות User says theinfiniteone תודה על ההודעה המועילה הזאת: | תמצית (08-26-2009) |
|
|
||||
|
Super חבר
מנחה
|
Re: התחל כאן! מבוא קארל יוהאן Calleman, לוח השנה של המאיה & 2012ציטוט:
אני מבין, או לפחות אני חושב שאני מבין מה אתה אומר ... lol אם אני מפרש נכון, אתה אומר את תוכנית המשחק הכוללת היא מה היא "חקוקות בסלע", וזה בגלל, ולא בגלל תנודות כבידה, תנודות אור, וכו 'כפי שהם קיימים ביקום שלנו, כמו איך האינטראקציות שלהם ליצור ביקום שלנו; אבל את הפרטים של איך אנחנו משיגים את שרשם עד סוף המשחק הכוללת היא לא חקוקות בסלע. זה המקום בו הרצון החופשי שלנו נכנס לשחק. האם זה נכון? כי הוא מושג אני כמעט יכול להסכים. אני מרגיש / חושב / מאמין (מנקודת המבט האישית שלי) כי יש התוצאה הרצויה למשחק הכוללת לוגו יוניברסל שלנו כאשר הגה את התודעה כי היקום שלנו הוא נכנס פיזית. אני מרגיש / חושב / מאמין זו התוצאה הרצויה במשחק הכללי, אכן גם את המטרה הכללית של המשחק עצמו נולד, וכן בשיתוף עם הסיבות ואת האינטראקציות עם הממלכות אנחנו, כבני הממד השלישי, אפילו לא יכול לחשוב על. אני מרגיש / חושב / מאמין זו המטרה האמיתית של היקום את מטרתו האמיתית שלנו ואת הסיבה אנחנו, כמו ישויות רוחניות, (כלומר חתיכות של הקוסמית / שלנו Logos יוניברסל), הסכים להתגלגל כבני פיזית צפופה. אני מרגיש / חושב / מאמין כי את התוצאה הרצויה כבר ניסו כמה פעמים לפני זמן קצר כל נפל. אני מרגיש / חושב / מאמין זו התרחשה לא רק במישור של המטוס השלישי ממדי הקיום שלנו, אלא גם על רבים אחרים. אני מרגיש / חושב / מאמין זו, הממד שלנו, הוא האחרון בסדרה ארוכה של מה היינו תופסים את המציאות כמו של, לבוא אל תוך תיאום עם התוצאה הרצויה זה המשחק הכללי; לפחות בפרק הזה / קטע המשחק הכוללת. אני גם מרגיש / חושב / מאמין כי התודעה היא להיות לוגו של יוניברסל היה שלנו, (ולא יכול .... זוכרת, זה גם היא בחינם רצון הפרט להיות מודע), לשנות את התוצאה הרצויה במשחק הכולל בכל עת אם בתבונת האינסופי שלו זה ייחשב לנכון ההשבחה של התחומים האלה הוא קיים בתוך כי אנחנו לא יודעים או מבינים שאנחנו קיימים בתחומים שלנו של צפיפות. זה במובן הזה מנקודת מבט זו המציאות שאני מרגיש / חושב / מאמין, באמת שום דבר הוא "חקוקות בסלע". אפילו לא ב הקוסמית / רמות אוניברסלי של המציאות. במובן מסוים אני מרגיש מאוד אמיתי / חושב / מאמין מאיה מנסים להקנות זו חוכמה על כל המין האנושי. אני רוצה להודות לך על השיחה הזאת כי היא העניקה לי את ההזדמנות ודחף אותי לקחת את הזמן לשים "על הנייר", (כמו שאומרים בן ממשיך), את קווי המתאר של פרק אחר בספר אני עובד כרגע על . תודה לך ... .... אני ממתין בחרדה שלך ושל אחרים מחשבות על המושגים האלה. אהבה, אור וברכה, נמסטה תמצית קה tha'ras נערך לאחרונה על ידי מהות; ב 08-26-2009 06:47.. |
|||
|
|
|
|
|
|||
|
Super חבר
מנחה
|
Re: התחל כאן! מבוא קארל יוהאן Calleman, לוח השנה של המאיה & 2012כל ברכות,
רק שיתוף מאמר מ Calleman על לוח השנה של המאיה ו 9/9/9. תהנה ..... 9.9.9. ואת לוח השנה של המאיה | Lightworkers.org אהבה, אור וברכה, נמסטה מהות קה tha'ras |
||
|
|
|
| להלן פרטי אומר תודה למהות על ההודעה המועילה הזאת: | LoLo113 (09-09-2009) |
האשכולות דומים
|
||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| התחל כאן: מה הוא האחדות, האחדות התנועה, ברכת האחדות (deeksha) וכו '? | Jonas1 | שאלות ספציפיות | 22 | 11-06-2008 07:58 |
| התחל כאן! - מבוא התעוררות רוחנית & Earth Changes | Jonas1 | התעוררות רוחנית | 1 | 08-31-2008 12:42 |
| תגיות |
| כלי פתיל | |
|
|
|
|