נראה עדיין לא רשום עם הקהילה שלנו. כדי להירשם לחץ כאן ...

Global Oneness Community          
תרגומים אוטומטיים מתוצרת Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   גלובל האחדות קהילה > גלובל האחדות ראשי > לוח השנה של בני המאיה & 2012
בלוגים מאמרים תמונות וידאו Goodies שאלות נפוצות רשימת חברים ההודעות של היום סמן פורומים כנקראו ערוץ

לוח השנה של בני המאיה & 2012 לדון על כל מה לחלוק לוח המאיה ומה המשמעות אולי 2012. »התחל כאן!

Quick חדשות
ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה! גלובל באחדות הקהילה היא מקום של שיתוף מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם: פורום הבית, קבוצות חברתיות, בלוגים, מאמרים, תמונות, וידאו, Video Search, צור קשר, שאלות נפוצות , לסטטיסטיקה. תהנה ולהרגיש באמת לקהילה בברכה!

הערה: מודעה זו אינה מוצגת עבור חברים רשומים

לוח השנה של בני המאיה & 2012

תגיות
האשכולות: לוח שנה, לוחות שנה, קארל יוהאן Calleman, התודעה, תוכנית הקוסמית, ההשכלה, 28 אוקטובר 2011
קטעי וידאו: לוח שנה ,לוחות שנה ,קארל יוהאן Calleman ,התודעה ,תוכנית הקוסמית ,ההשכלה ,28 אוקטובר 2011 ,

LinkBack כלי פתיל
Old 08-22-2009, 02:55  
חבר
חבר בכיר
Points: 7,069, Level: 58Points: 7,069, Level: 58Points: 7,069, Level: 58
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

theinfiniteone's Avatar

Activity Longevity
11/20 9/20
Today Posts
0/0 ssssss662
רשומות בלוג: 1
תודה: 792
המשתמש קיבל 700 תודות ב 382 הודעות
theinfiniteone is on a distinguished road

Re: התחל כאן! מבוא קארל יוהאן Calleman, לוח השנה של המאיה & 2012

ציטוט:
פורסם במקור על ידי תמצית View Post
תודה רבה לך על תשובה כנה וישרה שלך. אני באמת באמת מעריך את זה. אבל ברור שאני לא ביטוי השאלה שלי כראוי, כי אני לא באמת מחפש תיאור של "המדינה הר

יש לי רק דקה כפי שאתה מודע, אבל חשבתי שאני רוצה לשאול אותך, עכשיו שיש לך צפתה בקלטות של Drunvalo Melchizedeck ומה יש לו לומר מטעם בני המאיה, מה, אם משהו על החשיבה שלך אמונות הקשורות ללוח השנה של המאיה המונית קיבל המציאות בכלל השתנה?

האם אתה עדיין מאמין כי "חקוקות בסלע" פירושו זהה זה עשה לכם לפני התבונן Videos האלה?

סלח לי ...... "כתוב סטון "......

אהבה, אור וברכה,

נמסטה

מהות קה tha'ras
משהו על החשיבה שלך אמונות הקשורות ללוח השנה של המאיה המונית קיבל המציאות בכלל השתנה?

דבר אחד שהשתנה הוא כי הספקנות שלי סביב לוח השנה של המאיה היא לא בולט כמו שזה היה לפני ... יש לי באופן אינטואיטיבי ידוע מאז שהייתי צעיר מאוד שיש משהו לא בסדר עם הדרך עמותות פועלות ו ... תמיד קצת מבולבל, מדוע כולם נראה חושב שזה היה כל כך נורמלי ... זה בטח לא נראה לך מוזר לי להגיד את זה כל ביט של מלכיצדק מה יש לומר הגיוני לי ...
לא כי אני מבינה הכל אכפת לך... אני לא ... אבל זה הגיוני ... זה לבני הופי הם המאיה ... שהם לא לחצות את מיצר ברינג כמו פעם האמנתי ... כי היו מקורם של אטלנטיס, וכו '

[מעניין לחמוק: יש לי קוראים די תקציר בן זכאי העולם של תעלומות אחרונה. על העטיפה היא תמונה של לוח השנה של המאיה. הפרק הראשון בספר הוא המסע של אטלנטיס. זה לא הקישור המאיה אטלנטיס בכלל. לא עד עמוד 266 הם מזכירים את תרבות המאיה ולאחר מכן שום דבר על עיצוב Prophetic לוח השנה של המחברים ... נראה חושב שזה היה בעיקר לעשות עם נטיעת יבול ...]

האם אתה עדיין מאמין כי "חקוקות בסלע" פירושו זהה זה עשה לכם לפני התבונן Videos האלה?

למען האמת, כן ... אפילו יותר! זה לא באמת "כתוב האבן" כי אני מתכוון, אלא כתוב סטון מקוריים של קרן של כדור הארץ. אני חושב שזה תמיד עכשיו האם. פעם אחת הוא זמן מסוגל "להתעלות" כמו שאנחנו חושבים על זה ... (לזכור כי הזמן הוא רק מדידה של שינוי, כי השינוי הוא תמידי במציאות 3D) ... אז אחד יכול להסיק כעת בתור "אירוע בעתיד '; אם זה הגיוני. במילים אחרות ... מקרן של כדור הארץ, יוניברסל רצפים (כבידה של תנודות, תנודות אור, תנודות יוניברסל) מוגדרות בתנועה ואלה הם רצפים הרטט מה שכתוב .... אבן אלה Timeless יוניברסל תדרי הרטט תשוש ברצף הקוסמית של עכשיו הם מה משפיע עלינו על כדור הארץ ...

אחרת .... היינו המשפיעים על תנודות יוניברסל עצמנו והם יהיו בלי הרף ועל היקום של שינוי קונסטנט ... זה פשוט לא יכול לקרות עכשיו, זה יכול!?

קארמה לא תמיד מיידיות ...
... אבל זה תמיד

המוח יוצר התהום...
...הלב חוצה אותו

נערך לאחרונה על ידי theinfiniteone; ב 08-22-2009 01:35..
theinfiniteone está offline  
בעקבות User says theinfiniteone תודה על ההודעה המועילה הזאת:
תמצית (08-26-2009)
Old 08-26-2009, 06:27  
Super חבר
מנחה
Points: 14,197, Level: 82Points: 14,197, Level: 82Points: 14,197, Level: 82

Essence's Avatar

Activity Longevity
11/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1132
רשומות בלוג: 3
תודה: 1,221
המשתמש קיבל 1,177 תודות ב 644 הודעות
Essence is on a distinguished road

ציטוט:
פורסם במקור על ידי theinfiniteone View Post

למען האמת, כן ... אפילו יותר! זה לא באמת "כתוב האבן" כי אני מתכוון, אלא כתוב סטון מקוריים של קרן של כדור הארץ. אני חושב שזה תמיד עכשיו האם. פעם אחת הוא זמן מסוגל "להתעלות" כמו שאנחנו חושבים על זה ... (לזכור כי הזמן הוא רק מדידה של שינוי, כי השינוי הוא תמידי במציאות 3D) ... אז אחד יכול להסיק כעת בתור "אירוע בעתיד '; אם זה הגיוני. במילים אחרות ...מקרן של כדור הארץ, יוניברסל רצפים (כבידה של תנודות, תנודות אור, תנודות יוניברסל) נקבעים בתנועה ואלה הם רצפים הרטט מה שכתוב .... אבן אלה Timeless יוניברסל תדרי הרטט תשוש ברצף הקוסמית של עכשיו הם מה משפיע עלינו על כדור הארץ ...

....אחרת נהיה המשפיעים על תנודות יוניברסל עצמנו והם יהיו בלי הרף ובתוך היקום של שינוי קונסטנט ... זה פשוט לא יכול לקרות עכשיו, זה יכול!?
ברכות,

אני מבין, או לפחות אני חושב שאני מבין מה אתה אומר ... lol
אם אני מפרש נכון, אתה אומר את תוכנית המשחק הכוללת היא מה היא "חקוקות בסלע", וזה בגלל, ולא בגלל תנודות כבידה, תנודות אור, וכו 'כפי שהם קיימים ביקום שלנו, כמו איך האינטראקציות שלהם ליצור ביקום שלנו; אבל את הפרטים של איך אנחנו משיגים את שרשם עד סוף המשחק הכוללת היא לא חקוקות בסלע. זה המקום בו הרצון החופשי שלנו נכנס לשחק. האם זה נכון?

כי הוא מושג אני כמעט יכול להסכים.

אני מרגיש / חושב / מאמין (מנקודת המבט האישית שלי) כי יש התוצאה הרצויה למשחק הכוללת לוגו יוניברסל שלנו כאשר הגה את התודעה כי היקום שלנו הוא נכנס פיזית.
אני מרגיש / חושב / מאמין זו התוצאה הרצויה במשחק הכללי, אכן גם את המטרה הכללית של המשחק עצמו נולד, וכן בשיתוף עם הסיבות ואת האינטראקציות עם הממלכות אנחנו, כבני הממד השלישי, אפילו לא יכול לחשוב על.
אני מרגיש / חושב / מאמין זו המטרה האמיתית של היקום את מטרתו האמיתית שלנו ואת הסיבה אנחנו, כמו ישויות רוחניות, (כלומר חתיכות של הקוסמית / שלנו Logos יוניברסל), הסכים להתגלגל כבני פיזית צפופה.
אני מרגיש / חושב / מאמין כי את התוצאה הרצויה כבר ניסו כמה פעמים לפני זמן קצר כל נפל.
אני מרגיש / חושב / מאמין זו התרחשה לא רק במישור של המטוס השלישי ממדי הקיום שלנו, אלא גם על רבים אחרים.
אני מרגיש / חושב / מאמין זו, הממד שלנו, הוא האחרון בסדרה ארוכה של מה היינו תופסים את המציאות כמו של, לבוא אל תוך תיאום עם התוצאה הרצויה זה המשחק הכללי; לפחות בפרק הזה / קטע המשחק הכוללת.
אני גם מרגיש / חושב / מאמין כי התודעה היא להיות לוגו של יוניברסל היה שלנו, (ולא יכול .... זוכרת, זה גם היא בחינם רצון הפרט להיות מודע), לשנות את התוצאה הרצויה במשחק הכולל בכל עת אם בתבונת האינסופי שלו זה ייחשב לנכון ההשבחה של התחומים האלה הוא קיים בתוך כי אנחנו לא יודעים או מבינים שאנחנו קיימים בתחומים שלנו של צפיפות.

זה במובן הזה מנקודת מבט זו המציאות שאני מרגיש / חושב / מאמין, באמת שום דבר הוא "חקוקות בסלע". אפילו לא ב הקוסמית / רמות אוניברסלי של המציאות.

במובן מסוים אני מרגיש מאוד אמיתי / חושב / מאמין מאיה מנסים להקנות זו חוכמה על כל המין האנושי.

אני רוצה להודות לך על השיחה הזאת כי היא העניקה לי את ההזדמנות ודחף אותי לקחת את הזמן לשים "על הנייר", (כמו שאומרים בן ממשיך), את קווי המתאר של פרק אחר בספר אני עובד כרגע על .

תודה לך ... ....

אני ממתין בחרדה שלך ושל אחרים מחשבות על המושגים האלה.

אהבה, אור וברכה,

נמסטה

תמצית קה tha'ras

נערך לאחרונה על ידי מהות; ב 08-26-2009 06:47..
Essence está offline  
Old 09-09-2009, 04:27  
Super חבר
מנחה
Points: 14,197, Level: 82Points: 14,197, Level: 82Points: 14,197, Level: 82

Essence's Avatar

Activity Longevity
11/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1132
רשומות בלוג: 3
תודה: 1,221
המשתמש קיבל 1,177 תודות ב 644 הודעות
Essence is on a distinguished road

כל ברכות,

רק שיתוף מאמר מ Calleman על לוח השנה של המאיה ו 9/9/9.

תהנה .....

9.9.9. ואת לוח השנה של המאיה | Lightworkers.org

אהבה, אור וברכה,

נמסטה

מהות קה tha'ras

Essence está offline  
להלן פרטי אומר תודה למהות על ההודעה המועילה הזאת:
LoLo113 (09-09-2009)

האשכולות דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
התחל כאן: מה הוא האחדות, האחדות התנועה, ברכת האחדות (deeksha) וכו '? Jonas1 שאלות ספציפיות 22 11-06-2008 07:58
התחל כאן! - מבוא התעוררות רוחנית & Earth Changes Jonas1 התעוררות רוחנית 1 08-31-2008 12:42

תגיות
לוח שנה, לוחות שנה, קארל יוהאן Calleman, התודעה, תוכנית הקוסמית, ההשכלה, 28 אוקטובר 2011
לוח שנה ,לוחות שנה ,קארל יוהאן Calleman ,התודעה ,תוכנית הקוסמית ,ההשכלה ,28 אוקטובר 2011 ,

כלי פתיל

פרסום כללים
אתה לא ייתכן לשלוח הודעה חדשה
אתה לא ייתכן העברת תגובות
אתה לא ייתכן העברת קבצים מצורפים
אתה לא ייתכן לערוך את ההודעות שלך

קוד BB הוא על
סמיילים הם על
[IMG] קוד על
קוד HTML כבוי
Trackbacks הם על
Pingbacks הם על
Refbacks הם על

כל הזמנים הם GMT. השעה כרגע היא 11-13-2008.

תרגום אוטומטי נמסר על ידי NLP-ER
מופעל על vBulletin ® גירסה 3.8.1
זכויות יוצרים © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises בע"מ
Search Engine Optimization by vBSEO 3.1.0
על ידי ניהול מודעה RedTyger
לא פעילה מאת תזכורות Mished.co.uk
Google