|
|
|
|||||||
| Blogokat | Cikkekben | Photos | Video | Bónuszok | Kérdések | Memberlist | Mai hozzászólások | Kijelölés Fórumokat olvasottnak | Chat szoba |
| Maya naptár-2012 Megvitatja és ossza meg mindent a Maya naptár 2012, és milyen jelentősége lehet. »Start here! |
| Rövid News |
| Üdvözöljük a Globális Egység világában!
Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek:
Fórum kezdőlap,
Társadalmi csoportok,
Blogokat,
Cikkekben,
Photos,
Video,
Video Search,
Érdeklődjön,
Kérdések ,
Statisztikák.
Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!
|
Maya naptár-2012 |
|||||||||
|
|
|
|
| |||||
|
|
LinkBack | Thread Tools |
| A következő felhasználó Says Thank You For theinfiniteone, hogy ez hasznos Post: | Lényegében (08-26-2009) |
|
|
||||||||||||
|
Super Member
Moderátori
Helyszín: Deep East Texas
Blog Entries: 3
1.191 megköszönte Times-ban 651 Hozzászólások
![]() |
Re: Start here! Bevezetés a Carl Johan Calleman, Maya naptár-2012Idézet:
Értem, vagy legalábbis azt hiszem, értem, amit mond ... lol Ha én helyesen értelmezni, azt mondod, a teljes játék terv az, ami "kőbe vésve", és ez miatt, valamint amiatt, hogy gravitációs rezgés, fény rezgés stb azok léteznek az univerzumban, és hogy miként azok kölcsönhatásainak teremt az univerzumban, de a részleteket, hogyan érhetjük el a kitűzött célból, hogy a teljes játék nincs kőbe vésve. Ez az, ahol mi Szabad Akarat kerül szóba. Is that correct? Ez egy fogalom Majdnem egyetértek. Úgy érzem / gondolom / hiszem, (ami a saját szemszögéből), hogy a kívánt eredményt, hogy a teljes játék, az Univerzális logók fogant, mikor a tudat, hogy mi a fizikai univerzum jött létre. Úgy érzem / gondolom / hiszem, ez a kívánt eredményt, hogy a teljes játék, sőt még a célja a teljes játék is született, és együtt okok és kölcsönhatások birodalmában vagyunk, mint a harmadik dimenziós lények, még csak nem is képzelhető el. Érzem / gondolom / hiszem, ez az igazi célja az univerzum és az igazi célját, és ezért mi, szellemi lények (azaz a kozmikus db / Universal logók), megállapodtak abban, hogy a sűrű fizikai testet lények. Én úgy érzem / gondolom / hiszem, hogy a kívánt eredmény már próbálta többször előtt és minden egyes alkalommal elmaradnak a várakozásoktól. Úgy érzem / gondolom / hiszem, ez történt, nemcsak a színvonala harmadik dimenziós sík létezik, hanem sokan mások is. Úgy érzem / gondolom / hiszem, hogy ez a mi dimenziót, az utolsó hosszú sorozata, amit mi fogják fel, mint a valóság, hogy jöjjön be az összehangolást a kívánt eredménye, a teljes játék, legalábbis ebben a fejezetben / szegmensét a teljes játékot. Én is érzem / gondolom / hiszem, hogy a tudat, hogy a lény a mi Universal logók lenne (és nem .... Ne feledd, hogy túl van egy szabad akaratú egyén tudatos lény), változtassa meg a kívánt eredményt a teljes játékot bármikor ha az a végtelen bölcsességet, hogy szükségesnek tartja a fejlesztő ezen belül birodalmakban létezik, hogy nem tudjuk megérteni, vagy ahogy a mi létező birodalma sűrűsége. Ebben az értelemben, és ebből a szempontból, és a valóság, hogy úgy érzem / gondolom / hiszem, igazán semmi sem "kőbe vésve". Nem is a Cosmic / Universal szinten valóság. Egy nagyon is valóságos értelemben úgy érzem / gondolom / hiszem, a maják próbálják kölcsönöz ezt a bölcsességet, hogy az egész emberiséget. Meg akarom köszönni Önnek ezt a beszélgetést, mert számára a lehetőséget, és én lökött, hogy időt kell rá: "papíron", (ahogy a régi mondás szerint), a körvonal egy másik fejezet a könyv Én jelenleg dolgozom . Köszönöm ... .... Én izgatottan várják a tiéd és mások gondolatait ezeket a fogalmakat. Love, Light and Blessings, Namaste Essence Ka tha'ras Last edited by Essence; 08-26-2009 at 06:47.. |
|||||||||||
|
|
|
|
|
|||||||||||
|
Super Member
Moderátori
Helyszín: Deep East Texas
Blog Entries: 3
1.191 megköszönte Times-ban 651 Hozzászólások
![]() |
Re: Start here! Bevezetés a Carl Johan Calleman, Maya naptár-2012Greetings All,
Csak megosztása egy cikket a Calleman körül a maja naptár és 9/9/9. ..... Élvezni 9.9.9. és a Maya naptár | Lightworkers.org Love, Light and Blessings, Namaste Essence Ka tha'ras |
||||||||||
|
|
|
| A következő felhasználó Says Thank You For Lényeg, hogy ez hasznos Post: | LoLo113 (09-09-2009) |