Úgy tűnik, még nem regisztrált közösségünk. A regisztráláshoz kattintson ide ...

Global Oneness Community          
Automata által készített fordítások Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globális Közösség Egység > Globális Egység Main > Maya naptár-2012
Blogokat Cikkekben Photos Video Bónuszok Kérdések Memberlist Mai hozzászólások Kijelölés Fórumokat olvasottnak Chat szoba

Maya naptár-2012 Megvitatja és ossza meg mindent a Maya naptár 2012, és milyen jelentősége lehet. »Start here!

Rövid News
Üdvözöljük a Globális Egység világában! Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek: Fórum kezdőlap, Társadalmi csoportok, Blogokat, Cikkekben, Photos, Video, Video Search, Érdeklődjön, Kérdések , Statisztikák. Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!

Megjegyzés: Ez a hirdetés nem jelenik meg a regisztrált tagoknak

Maya naptár-2012

Címkéket
Témák: Naptári, Naptárt, Carl Johan Calleman, Tudatot, Kozmikus terv, Megvilágosodást, Október 28, 2011
Videó: Naptári ,Naptárt ,Carl Johan Calleman ,Tudatot ,Kozmikus terv ,Megvilágosodást ,Október 28, 2011 ,

LinkBack Thread Tools
Old 08-22-2009, 02:55  
Tagjának
Senior Member
Points: 7,157, Level: 59Points: 7,157, Level: 59Points: 7,157, Level: 59
Activity: 71%Activity: 71%Activity: 71%

theinfiniteone's Avatar

Activity Longevity
10/20 10/20
Today Posts
0/0 ssssss670
Blog Entries: 1
Köszönet: 805
715 köszönetet mondott Times-ban 386 Hozzászólások
theinfiniteone is on a distinguished road

Re: Start here! Bevezetés a Carl Johan Calleman, Maya naptár-2012

Idézet:
Originally Posted by Lényegében View Post
Greetings theinfiniteone,

Már csak egy perc, ahogy tudják, de gondoltam, szeretném kérdezni, most, hogy már figyelte a videókat Drunvalo Melchizedeck és mit mond nevében a maja nép, mi, ha semmit a gondolkodás és a kapcsolódó hiedelmek a maya naptár és a tömeges elfogadott valóság általában nagyon változott meg?

Még mindig hiszem, hogy "kőbe vésve" ugyanazt jelenti, mint annak idején, mielõtt figyelte ezeket videókat?

elnézést ...... "írt Stone "......

Love, Light and Blessings,

Namaste

Essence Ka tha'ras
semmit a gondolkodás és a kapcsolódó hiedelmek a maya naptár és a tömeges elfogadott valóság általában nagyon változott meg?

Az egyik dolog, ami változott, hogy az én szkepticizmus körül a maja naptár nem olyan feltűnő, mint előtte volt ... Én ösztönösen ismert, mert nagyon fiatal voltam, hogy valami baj van, ahogy Societies működik ... és mindig is Egy kicsit zavart, hogy miért mindenki úgy vélte, hogy az egész olyan normális ... ez valószínűleg nem fog találni téged furcsa, hogy azt mondjam, hogy minden kis Melchizedek mit mond teszi a mestert sense to me ...
Nem értem, hogy mindent ne feledd... Én nem ... de van értelme ... Hogy a hopi a Mayans ... hogy nem a Bering-szoroson keresztül, mint egyszer hitte ..., hogy az Atlantis származású volt, stb

[Érdekes kikerüljék: Van egy elég régi Readers Digest című The World's Last Mysteries. A borítóján van egy kép a maja naptár. Az első fejezet a könyv Voyage to Atlantis. Nem kapcsolják össze a Mayans to Atlantis at all. Nem egészen 266 oldal nem beszélve, hogy a maja civilizáció és aztán semmit sem tud az naptár prófétai Design ... a szerzők úgy tűnt, hogy már többnyire köze termény ültetés ...]

Még mindig hiszem, hogy "kőbe vésve" ugyanazt jelenti, mint annak idején, mielõtt figyelte ezeket videókat?

Tulajdonképpen, igen ... de még inkább! Ez nem igazán "írott kő", hogy értem, inkább írt az Eredeti Stone az alapítvány a Föld. Úgy gondolom, hogy most már mindig van. Amint az ember képes meghaladni "idő", ahogy belegondolok ... (emlékezve arra, hogy az idő csak a mérés és a változás, hogy a változás állandó itt a 3D-s valóság) ... aztán egy képes extrapolálni Most, hogy a "jövőbeli esemény", ha teszi, semmilyen értelemben. Más szóval ... az alapítvány a Föld Universal Sorozatok (a gravitációs rezgés, fény rezgés, Egyetemes Vibrations) hoztak a mozgás és a rezgési AZOKAT sorozatok vannak, mi van írva a kő .... és az időtlen Egyetemes rezgési Frekvenciák játszotta ki a Kozmikus sorozata most is hatással van ránk, amit a Földön ...

.... Különben lenne hatással az egyetemes Vibrations magunkat, és lennének a folyamatosan változó és a Világegyetem folyamatos átalakulásban van, ... hogy csak nem tudott most történni, tudta meg!?

Karma nem mindig azonnal ...
... de ez mindig van

Mind teremt a szakadék...
...a szív keresztezi

Last edited by theinfiniteone; 08-22-2009 at 624..
theinfiniteone está offline  
A következő felhasználó Says Thank You For theinfiniteone, hogy ez hasznos Post:
Lényegében (08-26-2009)
Old 08-26-2009, 06:27  
Super Member
Moderátori
Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
11/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1140
Helyszín: Deep East Texas
Blog Entries: 3
1.191 megköszönte Times-ban 651 Hozzászólások
Essence is on a distinguished road

Idézet:
Originally Posted by theinfiniteone View Post

Tulajdonképpen, igen ... de még inkább! Ez nem igazán "írott kő", hogy értem, inkább írt az Eredeti Stone az alapítvány a Föld. Úgy gondolom, hogy most már mindig van. Amint az ember képes meghaladni "idő", ahogy belegondolok ... (emlékezve arra, hogy az idő csak a mérés és a változás, hogy a változás állandó itt a 3D-s valóság) ... aztán egy képes extrapolálni Most, hogy a "jövőbeli esemény", ha teszi, semmilyen értelemben. Más szóval ...Az alapítvány a Föld, a Universal-sorozatok (a gravitációs rezgés, fény rezgés, Egyetemes Vibrations) Vannak felsorolva, mozgás-és rezgési AZOKAT sorozatok vannak, mi van írva a kő .... és az időtlen Egyetemes rezgési Frekvenciák játszotta ki a Kozmikus sorozata most is hatással van ránk, amit a Földön ...

....Különben lenne hatással az egyetemes Vibrations magunkat, és lennének folyamatosan változik és a Világegyetem folyamatos átalakulásban van, ... hogy csak nem tudott most történni, tudta meg!?
Üdvözlet,

Értem, vagy legalábbis azt hiszem, értem, amit mond ... lol
Ha én helyesen értelmezni, azt mondod, a teljes játék terv az, ami "kőbe vésve", és ez miatt, valamint amiatt, hogy gravitációs rezgés, fény rezgés stb azok léteznek az univerzumban, és hogy miként azok kölcsönhatásainak teremt az univerzumban, de a részleteket, hogyan érhetjük el a kitűzött célból, hogy a teljes játék nincs kőbe vésve. Ez az, ahol mi Szabad Akarat kerül szóba. Is that correct?

Ez egy fogalom Majdnem egyetértek.

Úgy érzem / gondolom / hiszem, (ami a saját szemszögéből), hogy a kívánt eredményt, hogy a teljes játék, az Univerzális logók fogant, mikor a tudat, hogy mi a fizikai univerzum jött létre.
Úgy érzem / gondolom / hiszem, ez a kívánt eredményt, hogy a teljes játék, sőt még a célja a teljes játék is született, és együtt okok és kölcsönhatások birodalmában vagyunk, mint a harmadik dimenziós lények, még csak nem is képzelhető el.
Érzem / gondolom / hiszem, ez az igazi célja az univerzum és az igazi célját, és ezért mi, szellemi lények (azaz a kozmikus db / Universal logók), megállapodtak abban, hogy a sűrű fizikai testet lények.
Én úgy érzem / gondolom / hiszem, hogy a kívánt eredmény már próbálta többször előtt és minden egyes alkalommal elmaradnak a várakozásoktól.
Úgy érzem / gondolom / hiszem, ez történt, nemcsak a színvonala harmadik dimenziós sík létezik, hanem sokan mások is.
Úgy érzem / gondolom / hiszem, hogy ez a mi dimenziót, az utolsó hosszú sorozata, amit mi fogják fel, mint a valóság, hogy jöjjön be az összehangolást a kívánt eredménye, a teljes játék, legalábbis ebben a fejezetben / szegmensét a teljes játékot.
Én is érzem / gondolom / hiszem, hogy a tudat, hogy a lény a mi Universal logók lenne (és nem .... Ne feledd, hogy túl van egy szabad akaratú egyén tudatos lény), változtassa meg a kívánt eredményt a teljes játékot bármikor ha az a végtelen bölcsességet, hogy szükségesnek tartja a fejlesztő ezen belül birodalmakban létezik, hogy nem tudjuk megérteni, vagy ahogy a mi létező birodalma sűrűsége.

Ebben az értelemben, és ebből a szempontból, és a valóság, hogy úgy érzem / gondolom / hiszem, igazán semmi sem "kőbe vésve". Nem is a Cosmic / Universal szinten valóság.

Egy nagyon is valóságos értelemben úgy érzem / gondolom / hiszem, a maják próbálják kölcsönöz ezt a bölcsességet, hogy az egész emberiséget.

Meg akarom köszönni Önnek ezt a beszélgetést, mert számára a lehetőséget, és én lökött, hogy időt kell rá: "papíron", (ahogy a régi mondás szerint), a körvonal egy másik fejezet a könyv Én jelenleg dolgozom .

Köszönöm ... ....

Én izgatottan várják a tiéd és mások gondolatait ezeket a fogalmakat.

Namaste

Essence Ka tha'ras

Last edited by Essence; 08-26-2009 at 06:47..
Essence está offline  
Old 09-09-2009, 04:27  
Super Member
Moderátori
Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
11/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1140
Helyszín: Deep East Texas
Blog Entries: 3
1.191 megköszönte Times-ban 651 Hozzászólások
Essence is on a distinguished road

Greetings All,

Csak megosztása egy cikket a Calleman körül a maja naptár és 9/9/9.

..... Élvezni

9.9.9. és a Maya naptár | Lightworkers.org

Namaste

Essence Ka tha'ras

Essence está offline  
A következő felhasználó Says Thank You For Lényeg, hogy ez hasznos Post:
LoLo113 (09-09-2009)